Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 253 всичко

 6 посетители онлайн

А.Т. Огулов - лекции за лекари - Варикозно разширяване на вените. Рефлексивни взаимовръзки
 
Варикозно разширяване на вените.
Рефлексивни взаимовръзки
 
А.Т. Огулов
 
Когато седим в свита поза - напр. дълго караме кола - нервното влакно се притиска и се нарушава кръвоснабдяването - варикозното разширяване на вените не е от стояща работа, а от седяща и от патология на червата.
 
Ако пациента има киста на яйчника, нашата задача е да премахнем тази киста - започваме работа, правим хемотерапия, манипулации, слагаме пиявици на слабините и изведнъж пациентът казва: „Варикозата ми изчезна. На единия крак. Ами на другия ще я лекуваме ли?” - Ами ние не сме го лекували. Премахнала се е рефлексията.
 
Гинекологията например може лесно да се види - не задължително да се натиска корема - достатъчно е да се прегледа състоянието на сънните артерии и всичко става ясно, защото оток на сънните артерии се получава само при патология на малкия таз.
 
И при мъжете простатата може да се прегледа не непременно през корема и др. - поглеждате сънните артерии и всичко става ясно - ако е отекла сънната артерия - колкото повече е отекла - толкова повече е засегната простатата. При това не е ясно защо отича сънната артерия, но тази рефлексия ясно присъства. Затова, когато погледнем и езика - той се отклонява в посоката, в която има по-голямо притискане и нарушаване на кръвообращението. Подобно нещо се вижда и на бедрото - там магистралната вена също е притисната - в резултат от това се нарушава функцията на оттока на кръвта, която става пренаситена с токсини, а те въздействат на стените на кръвоносните съдове като спазмолитик - съдът бухва, защото възниква парализация на кръвоносните съдове - и ето ви разширени вени - когато възстановим яйчника - сработва рефлексията - подобрява се кръвообращението - също и при мастопатията. Когато раздвижваме кръвта в областта на млечната жлеза - се оправя яйчника, а когато обработваме в областта на яйчника - се влияе млечната жлеза.
 
Когато, обаче, гърдата трябва да се ампутира, прилагаме процедури, за които не говорим - когато се почуква, ошляпва млечната жлеза - тя става на хематом и този хематом решава проблема, който обикновено се премахва от хирурга. Но човек трябва да е подготвен - първо да се обработи стомаха, а не да вземате само отделно гърдата - иначе резултатът ще е друг - неприятен и за вас, и за пациента, а ако първо сте обработили корема - резултатът е друг - трябва да има система. Иначе правите масажа, а след седмица всичко е пак в изходно положение. За да постигнете определен резултат, трябва да приведете корема в ред, защото именно там е обмена на веществата.
Когато говорят за остеохондроза - какво е това - резултат от нарушаване на обмена, а къде е обмена - в корема. След като обработите корема, част от напрегнатите участъци откъм гърба изчезват. Когато има фиброза - трябва да размачквате тъканта, за да възстановите кръвообращението в тази зона.
 
www.iskri.net/zefira 

Създадено: 01/06/2015 : 20:09
Обновено : 10/06/2020 : 01:22
Категория : А.Т. Огулов - лекции за лекари
Страницата е посетена 3236 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^