Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 397 всичко

 5 посетители онлайн

В защита на потребителите - 13 безобидни неща, които могат да ви убият

13 безобидни неща,
които могат да ви убият

 
 
1. Мъх в сушилнята
     Ако се натрупа мъх в сушилнята, тя може да прегрее и да се запали. В САЩ през 1998 г. е имало около 15 600 запалили се сушилни и в резултат - 20 смъртни случая и 370 ранени.
 

2. Смесване на белина с други препарати.
     Смесването на белина с други почистващи препарати може да създаде токсични газове, които да ви убият. Никога не смесвайте белина с амоняк или друг почистващ препарат. (виж препаратите в „Продукти, които никога не бива да смесвате”)
 

3. Лекарството Tylenol.
     Или по-скоро твърде много ацетаминофен (т.е. парацетамол - болкоуспокояващото, от което е изработено лекарството Tylenol и което е в състава на много други лекарства). Предозирането с ацетаминофен предизвиква около 500 смъртни случая в САЩ всяка година. Когато се вземе според указанията, ацетаминофенът може да бъде много полезен, но лесно се предозира при едновременен прием на някои лекарства (Tylenol и Nyquil, например). Има около 60,000 случая годишно на увреждане на черния дроб, предизвикано от ацетаминофен.
 

4. Пиенето на твърде много вода, твърде бързо.
     Причината за смъртта и в двата случая е водна интоксикация - възниква, ако някой пие толкова много вода, в кратък период от време, че бъбреците не могат да я обработят достатъчно бързо, което води до смъртоносни оток на мозъка и белите дробове. Това се е случвало със спортисти по време на екстремни спортни събития;
Съвет: Никога не се насилвате да пиете вода, когато не сте жадни. И не вземайте MDMA, Моли, или екстази, които предизвикват жажда.
 

5. Басейни, езера, вани.
     Удавянето е третата най-честа причина за смърт поради непредпазливост в света. В Съединените щати това е водещата причина за смърт поради непредпазливост при деца под 4-годишна възраст - изпреварва броя на жертвите при пътнотранспортни произшествия. През 2005 г. 9,7% от смъртните случаи от удавяне са настъпили във вани; 16,3% - в плувни басейни; 47,2% - в естествени водоеми, и 26.8% - са неуточнени.
Съвет: Не оставяйте малки деца във ваната без надзор.
 

6. Водоструйки.
     Водоструйката е инструмент за почистване, който разпръсква вода при свръх високо налягане. Може да доведе до сериозни наранявания, ако я насочите към себе си или към другите. Раната, която може да предизвика, може да доведе до зараза. "Рани, които привидно са незначителни, може да накарат човек да забави лечението, повишават риска от инфекция, водят до увреждане или ампутация." Други рискове от водоструйката включват отравяне с въглероден окис, токов удар, а също и възможността шайбата да удари обекти, които могат да се превърнат в опасни снаряди.
 

7. Автомати.
     През 1995 г., редица производители на вендинг автомат етикетират своите машини с предупреждение, че те биха могли да причинят смърт или сериозни наранявания, ако се разклатят или наклонят. Макар и рядко, но се случва: Между 1978 г. и 1995 г., е имало поне 37 смъртни случая, и 113 на ранени хора, в резултат от паднали върху тях вендинг автомати.
 

8. Леки порязвания и драскотини.
     Повечето от тях се затварят сами. Но ако не се мият и дезинфектират, рискувате да се заразите, а инфектирани рани могат да доведат до сериозни проблеми - като сепсис, който може да те убие за няколко дни.
 

9. Грип.
     Между 1976 г. и 2006 г., грип убива хиляди американци всяка година. Смъртността варира от 3000 смъртни случая в сезона на грипа, до 49 000 смъртни случая за сезон. Всяка година около 200 000 американци се оказват в болница заради грип. Грипът е особено опасен за младите (под 5), старите (над 65 години), за бременни жени и за хора със съпътстващи здравословни проблеми (например астма, сърдечно-съдови заболявания и диабет).
 

10. Недостатъчно сън.
     Всяка година  недоспали шофьори предизвикват катастрофи с около 1550 жертви и 40 000 ранени.
Съвет: спете по 7-9 часа на нощ.
 

11. Ринене на сняг с лопата.
     Всяка година хора умират от сърдечни атаки докато ринат сняг с лопата - 1647 смъртни случая за период от 16 години.
Съвет: Не се насилвате - доверете се на сигналите на тялото си, разделете работата с друг, или я вършете на части, пийте вода и си почивайте.

12. Консумиране на храна
.
     Задавяне - става по-често, отколкото бихте очаквали. Задавянето е осмата най-честа причина за смърт по непредпазливост в САЩ. Най-често става при малки деца и пациенти в напреднала възраст.
Съвет: Режете храната на по-малки парчета, дъвчете внимателно, не говорете с пълна уста. Прочетете какво се прави при задушаване. И се научете как да помогнете на себе си, ако се задавите и сте сами.
 

13. Изневерите.
      Опасността е поради риска от сърдечен удар, докато правите секс с извънбрачния си партньор. При аутопсия на 5559 случаи на внезапна смърт е установено, че 75% от хората, загинали по време на сексуален акт, са правили извънбрачен секс, често с по-млад партньор, често след консумиране на много храна и алкохол преди това.
Съвет: Не изневерявайте.
                                                                                                                                                                                www.iskri.net/zefira


 

Създадено: 01/04/2015 : 01:15
Обновено : 10/06/2020 : 01:17
Категория : В защита на потребителите
Страницата е посетена 2543 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^