Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 694 всичко

 4 посетители онлайн

От тук от там - Микровълнова печка - опасности


Скритите опасности при готвене в микровълнова печка

 

Най-новите проучвания показват, че сготвената в микровълнова печка храна претърпява сериозно увреждане на молекулите – изядена, тя предизвиква патологични промени в човешките кръвоносна и имунна системи.

Нищо чудно, че на обществеността се отказват подробности за тези сериозни с оглед на здравето опасности.

През месец май 1989, по радиото бива излъчено следното съобщение, спонсорирано от Университета на Минесота: 

“Макар, че микровълновите печки готвят храната бързо, те не се препоръчват при затопляне на бебешки шишета”. Шишето може да изглежда хладно на пипане, но течността вътре да е изключително гореща и да изгорите устата и гърлото на бебето. Освен това, вследствие натрупването на пара в затворен съд, какъвто е бебешкото шише, то може да експлодира. “Нагряването на шишето в микровълнова печка може да предизвика известни промени в млякото и загуба на някои витамини. Загряването на бутилката чрез потапяне в гореща вода, или на водна баня и пробването на течността върху китката може и да отнема няколко допълнителни минути, но е много по-безопасно.” 

Значителни промени са били регистрирани в кръвта на доброволци, консумирали храни, сготвени в микровълнова печка. Налице е значително количество научна литература, посветена на опасните ефекти от прякото микровълново облъчване на живи системи.

Технически погледнато, микровълновите печки работят на принципа на променливия ток. Атомите, молекулите, и клетките, върху които въздейства това мощно електромагнитно излъчване, биват подлагани на смяна на поляритета от порядъка на 1 до 100 милиарда пъти в секунда. Не съществуват атоми, молекули, или клетки на някаква органична система, способни да издържат на подобна страхотна разрушаваща сила за продължителен период от време, дори и в ниския обхват на миливатове.

“От всички естествени субстанции, които са полярни, най-чувствително реагира кислородът във водните молекули. Това е начинът, по който се получава топлината при готвенето с тази печка – създава се триене във водните молекули. Структурите на молекулите се разкъсват, молекулите насилствено се деформират (това се нарича структурна изомерия), а това повлиява и на качеството. 

Загряване на храната

Отслабването на клетъчните мембрани чрез микровълни се използва в областта на генното инженерство. Поради използваната при процеса сила, клетките всъщност се разрушават и така се неутрализират електрическите потенциали – самия живот на клетките – между външната и вътрешната страни на клетъчните мембрани. Увредените клетки стават лесна плячка на вируси, гъбички и други микроорганизми. Естествените механизми за възстановяване биват подтиснати, а клетките – принудени насила да се адаптират към състоянието на енергиен дефицит: те превключват от аеробна към анаеробна респирация; вместо вода и въглероден двуокис, се произвеждат водороден прекис и въглероден моноокис.

Излъчването води до разрушаване и деформиране на молекулите на храната и до образуването на нови съединения (наречени радиолитни), които са непознати и на човека и на природата. 

от NEXUS Magazine, Volume 2, #25 (April-May '95)

http://www.nexusmagazine.com


Създадено: 20/09/2011 : 11:23
Обновено : 28/08/2020 : 12:15
Категория : От тук от там
Страницата е посетена 5742 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^