Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 514 всичко

 7 посетители онлайн

Адът съществува - За йога практиките

 
 
ЗА ЙОГА ПРАКТИКИТЕ И ОБСЕБВАНЕТО
 
Къри Блейк
 
Ако се занимавате с йога,трябва да внимавате. Самият термин „йога” означава „единство с Бога” - целта на йога е да ви доведе до единство с Бога, но това е индуисткия Бог.
Ако погледнете ръководството за йога, там се говори за отваряне на седемте чакри, които са духовните центрове в тялото - това е реално. Когато стигнете до петата чакра, в наръчника ви казват: „Внимание: не се препоръчва да се отваря петата чакра, защото не може да се каже какво ще стане, ако го направите.” Предупреждават ви и ви казват, че някои хора, които са отворили петата си чакра, буквално откачат.
Работата е там, че петата чакра е разположена в основата на врата - когато отворите петата чакра, обикновено започвате да произнасяте звуци, които са ви непознати - това са демонични езици - това е духовно преживяване и е демонично.
Почти всеки с проблема сколиоза е имал нещо общо с йога. Причината е енергията Кундалини, която понякога предизвиква извиване на гръбначния стълб - като змия.
Не ви казвам да не правите упражнения, а да сте внимателни, защото всички пози в йога - тези, които представят животни, привличат духове според позата, която заемате.
Същото е с позите при бойните изкуства - ако се каня да се моля и започна да ги правя, какво ще си помислите? Това са пози за молитва - можете да ги познаете веднага. Ако вие можете да ги разпознаете, мислите ли, че демоните не могат да ги разпознаят?
Апостол Павел казва, че ще бъдете подвеждани да почитате богове, които не са богове, а демони. Така че преди да бъдете спасени, вие боготворите неща и мислите за богове същности, които в действителност са демони, но за вас те са богове. Обаче демоните не идват да ви кажат: „Виж, аз съм демон, искаш ли да ми се покланяш?” Те не правят така - те просто се възползват от преклонението и вие си мислите, че се прекланяте пред Бога, докато всъщност се покланяте на демони. Демоните не ги е грижа какво знаете - те се възползват от онова, което НЕ знаете.
Затова, когато започнете да се молите - поради това, че сте човек, вие сте на по-високо ниво като същество от демоните. Поради това вие генерирате повече духовна сила, така че те, като паразити, искат да теглят от тази сила, затова ще се опитват да ви измамят и заблудят да заемете такива пози, всяка от които е посветена на определен демон. И когато заемате тези пози, вие повиквате този демон и те - като паразити, се прилепват и теглят тази сила от вас.
Когато тренирах бойни изкуства и се стараех да повиша нивото си и да покрия изискванията за черен колан, трябваше да напиша есе за определена техника - имаше един блок, който - изпълнен правилно, можеше да абсорбира всеки удар - значението му беше „молба към Буда за помощ”. Никой не ни каза това - наричаха го по друг начин и го означаваха като вид блок. Но демоните не се интересуват как наричаш дадено нещо - те търсят съответната поза, която ги притегля, защото е поза за молитва и когато я заемеш - това ги притегля. Всяка поза в йога е поза за молитва към различно божество и това отваря чакрите - това позволява на тези демони да ви обсебват и да теглят сила от духовността.
Хората си мислят, че само защото намеренията ти са правилни, всичко е наред, но това не е вярно. Иисус е казал, че е възможно да му се покланяте напразно - само намеренията не са достатъчни. Как може да стане това - като наричате Бог някой, който не е. Затова можете да седите цял ден, да се молите, да пеете псалми, да се покланяте, но това да е напразно, ако не правите каквото Той е казал да правите и ако само се покланяте. Защото е дошло време, когато Бог търси такива, които да му се покланят в дух и истина, така че не е достатъчно да се покланяте само на думи.   
 
 
 
Създадено: 28/02/2015 : 23:16
Обновено : 10/06/2020 : 01:13
Категория : Адът съществува
Страницата е посетена 2726 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^