Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 813 всичко

 4 посетители онлайн

Тайните на изцелението - Лекция 1 от 10


ТАЙНИТЕ НА ИЗЦЕЛЕНИЕТО

Къри Блейк

1 от 10
 
Надявам се, че сте дошли, за да бъдете обучени, защото целта на служенето е да подготвяш вярващите. Затова сме тук в Името на Иисус - за да ви науча вас, вярващите, как да служите. Ако правим семинар по евангелизация, повечето християни нямаше да имат проблем да вярват в това. Нямаше да има пречки да се научите как да свидетелствате, но аз съм тук, за да ви кажа, че мога да ви науча и на това как да изцелявате болните. То е много просто. По-трудно е да свидетелствате и да получавате резултати, отколкото да изцелявате болни и да получавате резултати, защото, за да доведете някого до спасение, човек трябва да подчини волята си на Бога и човека да се съгласи с това, което казваш, защото човекът има воля - ако човекът не се съгласи да подчини волята си на Бога, той няма да бъде спасен.
А когато става дума за изцеление, то не е свързано с волята на болния. Изцелението е свързано с властта на вярващия, който повелява на болестта да си отиде и тя трябва да си отиде и болният нищо не може да направи - затова е по-лесно да изцелявате болните, отколкото да свидетелствате.
Ако само ви разказвам свидетелства за изцеления, мога да го правя с месеци. Бог ни е благословил със своето слово и дух, за да видим хиляди изцелени, освободени и даже възкресени от мъртвите. Видяхме всякакви изцеления еднакво лесно осъществявани. Ако сте внимателни, ще се научите как да изцелявате, защото такава е волята Божия - ВИЕ да освобождавате пленниците.
Служил съм в над 30 страни и обучихме над 40 хиляди човека, имаме хиляди свидетелства и това са обикновени вярващи, послушни на повелите на Христос, а не специално надарени и супер помазани; и това нещо действа; Когато казвам на хора по света, хората след това идват и разказват какво са видели да прави Бог чрез техните ръце. Винаги им казвам: „Чудесно е да имаш Евангелие, което работи.” Амин? Амин.
 Ще се помоля за хората тук, които са болни, за да бъдете свободни, тъй като такава е волята Божия. Амин? Ще започна с това, за да бъдете свободни.
 
В Името на Иисус Христос. Татко, благодарим ти. Точно сега. За привилегията да служим на Твоето Слово на твоите деца. Благодаря ти, Татко, че ми даде тази привилегия и аз благодаря за тази огромна отговорност, затова, Татко, даже сега, аз наблюдавам своите уста, за да казвам само онова, което е истина в Твоя Дух, за да говоря само Словото Божие на тези хора; и аз ти благодаря, Татко, че твоят Дух ме придружава и потвърждава Твоето Слово. Затова, в името на Иисус - веднага, болест, немощ, болка, страдания, страхове, аз ви заповядвам в името на Иисус да напуснете тези хора веднага! Нямате право да сте тук и затова ще си отидете. Ще си отидете  СЕГА! В името на Иисус! Оставете ги! Бъдете свободни! Сега! В името на Иисус! Веднага! Всяка болест, всяка болка - вървете си! И никога не се връщайте! В името на Иисус! Амин. Амин. 
(Ако нещо не ви е било наред със здравето, започнете да се движите, проверете себе си. Преди да завършим, ще ми кажете с вдигане на ръка кой се е изцелил в Духа на Иисус.)
 
Това, което ще чуете, може да противоречи на нещата, които сте чували за изцелението досега. Разликата е в това - аз не говоря за теории, не ви давам мнения, дори не ви давам своето мнение за Словото Божие. Аз ще ви чета Словото Божие и ще казвам написаното точно както Иисус. Не ме интересуват църковните ви традиции, не ме интересува дали това ще ви направи щастливи, дори не ме интересува дали ще ме харесате; интересува ме само едно - вие да станете ефективни християни, войни на Христа, хора, които ще държат на Словото Божие и няма да отстъпят, независимо от това дали ги преследват дявола, болести или проповедници.
Ти трябва да вземеш решение, че Словото Божие е истина. Всеки човек е лъжлив, но Бог е истинен. Неговото Слово е истинно. Когато се изправиш пред Бога, няма да отговаряш за църковните традиции, Той ще те попита „Как постъпи с Моето Слово?” Ето на това Слово трябва да се подчиняваме.
Виждаме всякакви изцеления на хора по света - само едно е непроменено - Иисус е винаги същия. Той изцелява еднакво на всеки континент. Той не се променя независимо дали хората разбират какво говориш, или не, или на какъв език говориш. Но ако повелиш и вярваш на Божието Слово и повелиш на мъртвия да живее, той ще оживее и когато стане, даже да не говори твоя език, ще те прегърне, и близките му ще те прегърнат и ще ти благодарят, че човекът се е освободил. Само религиозните хора ще се борят с теб да останеш болен. Трябва да отидем отвъд това и да признаем, че Иисус иска да си здрав - здравият труженик е по-добър работник от болния - всеки работодател знае това. И Бог го знае. Той иска да си добре, за да работиш на Неговото поле. Всеки изцелен казва: ако Бог изцели мен, значи ще изцели и теб! Само теолозите смятат, че Бог избира кого да изцелява. Когато заболееш, теологията се прояснява - ти искаш да оздравееш. Някои лекари са по-добри теолози от някои проповедници.
Понякога проповедници казват - Бог иска да си болен, за да те научи на нещо. Но никога няма да чуете нещо подобно от лекар. Затова не ви обвинявам, че ходите по лекари. Понякога е по-добре да отидете при тях, отколкото при проповедник. Но когато намериш проповедник, който вярва на Божието Слово и вярва, че Бог иска да си здрав, дръж се здраво за него, докато не получиш онова, заради което Иисус е умрял, за да го получиш.
Аз имам свой стил на молене и изцеление и сега ще ви го кажа. Трябва само да вярвате в името на Иисус, да говорите на тази болест, на това тяло, и да му кажете да направи това, което искате да направи.
Искам да бъдеш изцелен и какво казвам: „Бъди изцелен!” Не казвам „искаш ли да бъдеш здрав?” , защото няма значение те какво искат - аз имам власт над болестите - не над човека, а над болестите, и ако им повеля да си отидат, те ще трябва да се подчинят и да си отидат - не човека. Затова казвам „Рак, върви си! В името на Иисус!” И той трябва да си отиде.
Ако човекът е в кома, ти не можеш да го питаш дали вярва и дали иска да бъде изцелен. Трябва да говориш с властта на Иисус. Ако сте християнин, то, когато стоите пред Бога в молитва, вие представлявате хората, за които се молите. Но когато стоите пред хора, които се нуждаят от вашата помощ, вие не говорите с Бога - вие представлявате Бога, затова им говорите така, както Бог би им говорил и им казвате: „Бъди изцелен! Бъди свободен! Сега!” - Ти повеляваш - Бог не трябва да моли демоните да напуснат, Бог не трябва да моли болестта да напусне. Бог повелява! Създадени сме по Негов образ. Духът Му живее в нас, затова трябва да говорим като Него. Вие представлявате Бога и трябва да говорите от Негово лице и да кажете каквото Той би казал. Бог не се моли - Той повелява. Иисус е владетел - не просяк. Амин? Трябва да разберете кой живее във вас и когато Му се даде свободата да говори чрез вас, ще говорите като Него, ще постъпвате като него и болните хора ще се освобождават и ще бъдат щастливи, а религиозните хора ще се ядосват, защото няма да им харесва как се държите и действате. Защото вашата вяра ще ги кара да се срамуват за своя страх. Амин?
Трябва да бъдете хора на вярата - болните хора ви очакват; болните са в робство, в плен, докато вие не стигнете до тях. Защото Този, който е във вас, е повече от този, който е в света - и това включва и болните. Този, който е в теб, е повече от този, който е в болния и който го прави болен. И вие трябва да се научите, че когато вие идвате, Бог идва. Вие не сте Бог, но Бог живее във вас и ще говори чрез вас. Амин? Аз вярвам за вас повече, отколкото вярвате вие в себе си.  Защото знам, че ако Бог използва мен, ще използва и вас. Амин? Трябва да се научите да имате вяра в Иисус, Който е във вас, защото докато не стане това, вие ще се страхливец през болестите. Вие трябва да бъдете твърди и да противостоите на дявола - и той ще избяга. Амин?
Трябва да разберете, че Бог, който живее във вас, е всемогъщ. Трябва да започнете да вярвате в това.
В теб има толкова повече, отколкото може да ти хрумне. Иисус е инвестирал себе си в теб. Той ни е възложил отговорността за това поколение. Нещо, което църквата не разбира - ние разбираме поклонението и даването - това е много добре и на нас е повелено да правим това. Но нито едно от тях няма общо с изцелението. Хората могат да се изцеляват по време на поклонение и това е прекрасно. Но това не е начинът, по който ни е повелено да изцеляваме. Никъде не се казва да отидем на отслужвано поклонение и да се покланяме, докато хората се изцелят. На нас, като на вярващи, ни е повелено да полагаме ръце на болните и те да оздравяват - като знак за добротата на Бога.
Църквата е изгубила истината, че изцелението не е награда. Бог никога не го е имал предвид като награда. Църквата казва на хората - ако си достатъчно добър, ако отстраниш всички свои грехове, ако живееш праведно, ако даваш пожертвувания, Бог ще те изцели. Ако това е истина, тогава ти би могъл да се хвалиш със своето изцеление, защото ще си се изцелил заради нещо, което ТИ си направил. Но славата на изцелението е в това, че ти го получаваш не заради това, което ТИ си направил, а заради това, което ИИСУС направил. Амин?
Да, виждал съм как Иисус изцелява и как хората са правили поврат в живота си или са оставали в греховете си, но Иисус не е отнемал изцелението им поради това, че Неговата доброта не се определя от тяхната реакция на Неговата доброта. Той е добър. Той изцелява, понеже е толкова добър, че не може да не го прави. Амин? Не поради това, което правите вие; аз служа и изцелявам по целия свят, виждам хиляди изцелени и това става не защото постя и се моля и не защото живея свят живот, макар че вие трябва да правите всичко това, но аз изцелявам по благодат. Аз не заслужавам да бъда използван от Бога, но Бог обича болните хора толкова много, че е готов да използва мен, за да ги изцели. Неговата любов към тях му позволява да използва мен. Неговата любов към болните хора ще му позволи да използва и вас.
Не казвам, че не трябва да живеете праведно, че не трябва да постите или да се молите, но трябва да се научим, че молитвата, постенето, поклонението, за да могат тези неща да са истинни, трябва да бъдат направени, но не да се правят, за да се заслужи нещо.  
Когато се покланяш, за да слезе Светия Дух и да се изцелиш, ти не се покланяш - това е манипулация. Ти се опитваш да използваш поклонението, за да получиш нещо. Поклонение е, когато отдаваш нещо без да очакваш нищо в замяна. Ние се покланяме не за да накараме Светия Дух да слезе - на мен това не ми е нужно, защото той живее в мен. Той никога не ме забравя и не ме оставя. Аз съм еднакво помазан където и да съм, защото Духът Божий е помазан. Божият Дух винаги е в мен, както винаги е във вас. Единствената разлика е, че аз съм се научил да разпознавам това - трябва да се научите и вие. Светият Дух винаги е един и същи и винаги е готов да освобождава хората. Винаги е готов да осигури това, за което Иисус е умрял, за да се извърши.
Деяния гл. 3. стих 1- [изцеляването на недъгавия просяк] -  тази глава разрушава повечето от това, на което учат днес в църквата.
Деяния 3:1
3 <Един ден>, когато Петър и Иоан отиваха в храма в деветия час, часът на молитвата,
<някои> носеха един човек куц от рождението си. Него слагаха всеки ден при тъй наречените Красни врата на храма, да проси милостиня от ония, които влизаха в храма.
 
Той, като видя Петра и Иоана, когато щяха да влязат в храма, попроси да му се даде милостиня.
А Петър, с Иоана, се взря в него и рече: Погледни ни.
 
И той внимаваше на тях, като очакваше да получи нещо от тях.
Но Петър рече: Сребро и злато аз нямам; но каквото имам, това ти давам; в името на Исуса Христа Назарянина, [стани и] ходи.
 
И като го хвана за дясната ръка, дигна го; и на часа нозете и глезените му добиха сила.
И той като скочи, изправи се и проходи; и влезе с тях в храма та ходеше и скачаше и славеше Бога.
 
И всичките люде го видяха да ходи и да слави Бога,
и познаха го, че беше същият, който седеше за милостиня при Красната порта на храма; и изпълниха се с учудване и удивление за това, което беше станало с него.
10 
 
11 И понеже [изцеленият куц] човек се държеше за Петра и Иоана, то всичките люде смаяни се стекоха при тях в тъй наречения Соломонов трем.
А Петър като видя това, проговори на людете: Израилтяни, защо се чудите за тоя човек? или защо се взирате в нас, като че от своя сила или благочестие сме го направили да ходи?
12 
 
 
просякът е там - не очаква да бъде изцелен, няма надежда да се изцели, не планира да се изцели
стих 3 - той е очаквал пожертвувание, не изцеление
стих 4 - Петър не знаел, че не трябва да казваме „виж нас” - ние казваме - „виж Иисус”. Иисус не е казал - „Вървете, аз ще изцелявам болните”, а казал - „Вие вървете да изцелявате болните, вие освобождавайте пленниците. Когато говорите, чрез вас ще говори вашия Отец, когато полагате ръце, моите ръце ще бъдат между вашите, но вие трябва да полагате ръце. Петър просто бил 3 години с Иисус - не бил специално обучен и образован. Просякът очаквал от тях пари.
стих 6 - Петър казал - сребро и злато нямам, но каквото имам - ви давам. Какво казваме обикновено - дай да помолим Иисус и да видим какво ще направи Той - да се помолим. Страхливци. Петър казал -  „каквото имам ти го давам” и му дал каквото имал - казал: „В името на Иисус Христос от Назарет , стани и ходи”. Амин? Какво имал той - да се върнем на Марк гл. 16. Там се казва - „Вярващите в Моето Име ще полагат ръце на болните и те ще се изцеляват”. Иисус казва - „Вървете по света, проповядвайте евангелието, Благата вест - в мое име”.
Аз съм тук в името на Иисус - Бога в плът, който не е правил грешки, и той не е направил грешка, когато е призовал мен или вас. Той знае какво прави. Знаел е, че ще бъдеш тук довечера и че си готов да склониш колене първо пред  Него и да Го приемеш и е знаел, че ти имаш достатъчно кураж и воля, за да склониш колене пред Неговото Слово и да правиш каквото Той казва да правиш, дори ако това е против църковните традиции. Това е твоята вечер - Бог те е избрал да си тук, а ти си решил да се съгласиш с него и да бъдеш тук. И това, което получаваш тук, не е двойно помазване, нито супер дарования, нито предаване на дарования - това, което ще получите, е най-големият дар, който Бог може да ви даде - това е дарът на отговорността. Защото ти си пазач на твоя брат. Ти си отговорен, защото който знае да прави добро и разбира, но не го прави, това е грях за този човек и ти няма да оставаш в греха. Ти ще знаеш да правиш добро и ще правиш това, което е добро. Ще постъпваш правилно. Ще освобождаваш пленниците, ще изцеляваш болните, ще гониш бесове, ще проповядваш Евангелието и ще показваш Славата Божия. Ще дадеш възможност на своята светлина така да свети пред хората, че те ще видят твоите добри дела и ще прославят твоя Баща в небесата. Амин?
Всеки в тази зала може да прави това, което ви уча. Всеки в тази зала е отговорен да прави това, на което ви уча в тази зала. Ние не ви учим за даровете - да, ще говорим за помазване, но това, на което учим, е Марк 16 - че „вярващите ще полагат ръце на болните и те ще се възстановяват”. Ето на какво ще се научите. И ако сте вярващ, можете да направите това - и се предполага да го направите, длъжни сте да го направите. Амин?
Деяния гл. 3, „..стани и ходи” - не казва „Господи, в твоята изключителна милост, моля те изцели го” - не се казва нищо такова. Петър дори не говори на Бога. Той говори на човека. И казва: „Това, което имам - името на Иисус - го давам на теб. Стани и ходи”. Той повелява.
„и го хвана за ръката и го вдигна” - аз не съм бил там, но явно този човек е реагирал бавничко, а Петър бил човек на действието - винаги първи се изказвал, бил човек на действието. Този човек не реагирал достатъчно бързо за Петър. Човекът още не е бил изцелен - иначе нямаше да се наложи да бъде повдиган. Нищо не било станало преди Петър да го повдигне. Ето защо повечето от вас не виждат Божията Сила в живота си. Страхувате се да повдигнете човека и да го накарате да стане. Вие искате той да направи това - така, ако той не стане, не съм аз виновен, а той - в какъв грях си, може би Бог не иска да се изцелиш. Петър не е казал „Стани, ако искаш” - казал „Стани” - и го повдигнал. И той веднага бил изцелен.
стих 8, 9 - всички били изумени. Обърнете внимание - Петър и другите също били изумени; когато човек се изцели, е изумен, защото не неговата вяра е направила това.
Аз съм много упорит. Когато Иисус ме спаси и посвети моята личност, това вече се нарича настойчивост. Трябва да бъдете упорити, когато става дума за духовни неща. Страх, неверие, съмнения - те се опитваха да ме накарат да отстъпя от Божието слово. Аз им казвах - това тук /Библията/ е Неговото Слово за мен. Аз нямам нужда от телефонен звън от Небесата. Аз имам писмо от Бога. Амин? Когато научиш това, Божието Слово става живо за теб. Аз не виждах изменения в човека, който изцелявах. И Библията не казва, че ще видя. Тя казва, че той ще се възстанови. Моята задача е да полагам ръце на болните и да вярвам на Божието Слово, а ако правя това и не отстъпвам, то крайният резултат ще бъде този, който Бог казва, че ще бъде. Направиш ли крачка по пътя на вярата - не отстъпвай.
Как можеш да отстъпиш - ами като се съгласиш с нещо, което противоречи на Божието Слово. Хората ще искат да им обясните защо това нещо, като че ли, не работи. Няма нужда да обяснявате каквото и да било. Вашата работа не е да обяснявате писанието, нито да обяснявате как то работи. Вашата работа е да вярвате и устоявате и да престанете да отговаряте на всяко дребно нещо. Просто устоявайте. Не казвайте нищо различно от това, което вече сте казали. Не се опитвайте да спасите своята репутация в опити да обясните защо казаното не е сработило. Аз започнах да се моля, но не с религиозни свети молитви. Това беше просто връзка между двама души, които се предполага да работят заедно. Казах на Бога: „Ти не си ме изпратил по света, за да давам на хората фалшива надежда. Не си ме изпратил тук, за да проповядвам едно, а да се получава друго. Затова Анджело ще живее - не ме интересува какво трябва да направиш за целта - да го възкресиш, да го съживиш - все ми е едно. Анджело ще живее, или аз спирам да проповядвам и си отивам в къщи. Това беше. Продължих да се моля по обичайния начин. На другия ден ми казаха, че Анджело е жив.
Запомнете - Словото божие е истина. Ако стоите зад Божието Слово, то ще стои с вас. Само вие можете да решите кога да претърпите поражение. Това ще стане, когато решите да отстъпите от Божието Слово. Това Слово е истина и действа.
стих 11 - всички се струпали около изцеления
стих 12 - Петър казал - защо се чудите или гледате към нас, като че ли ние със своята сила сме направили това. Казва: защо се чудите? На него казва - „Виж нас”, а сега казва - „Защо гледате нас, като че ли ние със своя сила или благочестие сме го изцелили?” Тоест той казва - „Какво ни гледате, като че ли ние сме изцелили този човек, защото аз съм апостол - не изцелих този човек понеже съм постил и съм се молил” - (защото те още не били стигнали до молитвите в храма), или защото живея свят живот. Та Петър даже се е отричал от Христос неколкократно и не е най-добрият пример за това какъв трябва да бъде християнинът. Но той е добър пример за християнин, който забравя кой изцелява и помни кой живее в него. Това е добър пример за християнин. Той им казва - „Защо мислите, че ние сме направили това?”  Но той се възползва от възможността да проповядва на тези хора - стих 13, 16 „чрез вярата в името на Бога този човек стана силен” - той използва името на Иисус - кой е имал вяра в името му - хромият не е, иначе вече е щял да е изцелен; кой е имал вяра в името на Иисус - ами Петър - той казва „Това, което имам” - той казва: „Беше ми дадено това Име и правото да го използвам, защото Иисус казва „Каквото и да поискате в Мое Име, аз ще го направя”. Тук има няколко думи, в които повечето християни не вярват - едната е „каквото и да, всичко” - християните не вярват в тази дума, те вярват в „нещо”, те не вярват и в думите „всеки”, а вярват в „някого”, не вярват и в думата „всички” - вярват в „някои”. Вие трябва да се научите да вярвате на тези думи - щом е казано „всичко”, това означава „всичко”. Затова - Каквото и да поискате в Негово име, Той ще Го направи, ако вие имате вяра в Неговото Име.
Как се спасявате - нима това не е свързано с името на Иисус и нима това не става чрез вяра в Името на Иисус?  Има ли друго име, чрез което да се направи това? Нима който призове името Му няма да бъде спасен? Вярвате в това, нали? Нима не сте се спасили така самите вие? Значи имате вяра в Името на Иисус, нали - защото, ако нямате, значи не сте спасени. Нали така? Значи и вие имате това, което според Петър е изцелило болния - Името на Иисус. Петър не казва - „аз имам дарба, аз съм помазан, аз съм апостол - така направих всичко”. Защо? Защото той не изцелява човека като апостол, а като вярващ. Той е вярвал в Името на Иисус. И, съгласно Марк 16, човека се изцелил. Петър положил ръце на него и го хванал за дясната ръка - това също е полагане на ръце. Никъде в новия завет няма да намерите случай, в който се полагат ръце на главата на някого - всеки път, когато се говори за полагане на ръце и се казва какво са направили, винаги това е ставало чрез хващане на ръката. Когато се здрависват с някого - това е полагане на ръце. Колко пъти дневно полагате ръце? Всеки път, когато се поздравите с някого - ако е болен, ще се изцели. Никъде в новия завет не се казва да се молите за болния. Но където и да отида, хората ме питат - „Как да се моля за това?” А аз питам - „Защо ти е да се молиш; не ти е казано да се молиш. Казано ти е да полагаш ръце. Не се казва - „полагай ръце и се моли”. Казано е - „полагайте ръце”.
Питам: „Знаете ли как да се молите?” Те казват - Не. Библията казва: „Когато не знаеш как да се молиш, моли се на езици”. Но в Марк 16 това не е казано. Там не се говори за молитва - там се говори за освобождаване на Живота Божий, който е във вас -в болния. Полагаш ръце и силата преминава. Казвате: „Но аз не чувствам нищо”. Не е нужно да чувствате каквото и да е. Библията не казва, че ще почувствате нещо. Казано е - „ако положиш ръце, те ще бъдат здрави”. Спрете да добавяте неща към Словото Божие. Просто вярвайте и правете, а когато правите нещо, не отстъпвайте, докато резултатите, които искате, не се проявят. Даже болният да каже: „Аз не чувствам нищо, не виждам никакви промени”.
Един болен отишъл при Смит Уигълсуърт и му казал - „Аз не чувствам нищо, няма никакви промени”. Той го обърнал с гръб към себе си, ритнал го и му казал - „Върви си - ти вече си изцелен, само че си твърде тъп, за да го осъзнаеш”.
Някой трябва да вярва на Божието Слово. Ако болният не вярва, вярвайте вместо него. Ако самите те вярваха, нямаше да са болни и нямаше да имат нужда от вас. Амин? Имате името, имайте вяра в Името - просто оставете това име да работи. „Рак” е име, „левкимия” е име, „СПИН” е име, „диабет” е име, и всичко, което има име, трябва да преклони коляно пред Името на Иисус. Амин?
Трябва да имате повече вяра в името на Иисус, отколкото имате в името Рак. Ракът не е велик - БОГ е велик! Ракът не е лош - Бог е лош спрямо рака. Ракът се страхува от Бога и се страхува от Бога, който живее във вас.  Ракът ще си отиде. Но ти трябва да му кажеш да си отиде.
Не го молете - ако го молите, ако молите дявола да си отиде, той просто ще ви каже „Не”. Полицаят не моли - той казва: „Спри!” И застава по средата на пътя, а вие сте сами и в кола - можете да го прегазите, обаче спирате. Защо? Защотопризнавате неговата значка, признавате неговата власт. А ако не признаете Неговата власт, ще се наложи да признаете неговия пистолет.
Дяволът трябва да признае не само авторитета и Името, но и способностите, които вървят заедно с това име, защото в Деяния гл 1, стих 8, се казва: „Ще приемете сила, когато дойде върху вас Светия Дух” - всеки от вас, който има Светия Дух, има способности. Вие нямате Светия Дух, ако нямате Името. Името ви дава власт, а Светият дух ви дава способността.
Лука 10:19 - „Давам ви власт над всякаква вражеска сила и нищо не може да ви навреди” - не трябва да се страхувате от рака, не трябва да се страхувате от СПИН ; ако някой е болен, а вие не сте, не се страхувайте да го докоснете, или че ще се заразите; можете просто да го хванете и умъртвявате вируса. разбирате ли това? Не можете да хванете болен и да заболеете - вие хващате вируса като ловец - той бяга от вас, а вие го убивате - вирусът не може да живее във вас. Тялото ви е било купено от Бог Иисус Христос. Ракът не ви владее - това е нарушаване на частна собственост. Той няма право да живее във вас. Ако просто разберете кой е във вас - духът на Христос, духът на живота - именно той убива заразата в Името на Иисус. Това е Този, Който е в теб.
Когато си отидете, помислете за това, което ви казах. Прочетете тези пасажи. И нека това бъде последното, което прочетете преди да си легнете и нека това работи в душата ви през нощта, защото вие трябва да усвоите това.
Никога не сънувам кошмари, защото винаги чета духовни книги, които ми казват кой е Бог в мен, какво иска да направи чрез мен и когато спя, сънят ми е благословен, защото сънувам и мечтая за неща свързани с Бога. И Бог ми говори - дяволът не може да ми говори. Ако дяволът би се появил в някакъв кошмар, то той би бил кошмар за него - аз бих го преследвал. Амин? Няма от какво да се боите. Амин?
Така да бъде.
            Татко, в името на Иисус, аз благославям тези хора. В Името на Иисус. Аз казвам: бъдете благословени в Името на Иисус. Бъдете здрави, бъдете цялостни, бъдете свободни сега, нека животът да действа във вас и да изпълнява Божията воля. В името на Иисус. Амин. Бог да ви благослови. 

                                                                                                                                     
www.iskri.net/zefira


 
 

Създадено: 21/02/2015 : 06:23
Обновено : 21/02/2015 : 06:23
Категория : Тайните на изцелението
Страницата е посетена 4971 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^