Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 186 всичко

 7 посетители онлайн

В името на Иисус Христос - Всичко е наред
 
ВСИЧКО Е НАРЕД
 
Джоел Остиин
 
 
Това е моята Библия.
Аз съм това, което тя казва, че съм
Имам това, което тя казва, че имам
Аз мога да направя това, което тя казва, че мога
Днес ще ми бъде проповядвано Словото Божие
Моят ум е нащрек,
Сърцето ми е отворено и
аз никога няма да бъда същия,
в Името на Иисус Христос
 
Бог да ви благослови!
 
Днес искам да говоря за нагласата „Всичко е наред!” Лесно е да се живее в притеснения за бъдещето, обезпокоени - защото осъществяването на мечтата ни отнема твърде много време, разстроени - защото някой ни е навредил. Но вместо да се оплакваме от трудностите, вместо да сме сърдити, задето плановете ни са се провалили, нека помним тези три простички думи: „Всичко е наред!” Бог все още е на трона, направлява стъпките ви и нямаше да позволи това, ако нямаше причина.
Когато сте изкушени да се обезкуражавате, продължавайте да си напомняте: „Всичко е наред!” Изгубих най-големият си клиент, но не съм стресиран от това - знам, че предстои нещо хубаво, Всичко е наред! Измамиха ме в бизнес сделка, но всичко е наред - Бог е моят защитник, така че Всичко е наред! Молех се за любимите си хора, а те не успяха, но не съм огорчен - знам, че има рай, където всички се радват и където няма болка. „Всичко е наред!”  
Когато имате нагласата „Всичко е наред!”, това ви носи мир, спокойствие, освобождаване на натиска; вече не живеете като във влакче на ужасите, знаете, че всичко е наред на върха на планината и всичко е наред в нейното подножие. Всичко е наред, когато бизнесът върви чудесно и всичко е наред, когато бизнесът не върви толкова добре.
По този начин имате решимост, знаете, че Бог е по-голям от всяко препятствие и докато продължавате да вярвате, нищо не може да попречи на съдбата ви.
Именно това направили трите еврейски момчета [Даниил 1:7]. Те отказали да се поклонят на златния идол на царя и трябвало да бъдат хвърлени в огнена пещ. Те са можели да започнат да се оплакват и да кажат, че „Бог не е справедлив, да кажат: „Изпълняваме волята Ти, но виж какво става”,  но вместо това, те казали „няма да се поклоним, ние знаем, че нашият Бог ще ни избави, но и да не го направи, пак няма да се поклоним. Те били с нагласата „всичко е наред, ако нещата станат, както ние искаме, и всичко е наред, ако не станат така, както ние искаме”. Всичко е наред, когато на молитвите ми бъде отговорено и всичко е наред, ако на молитвите ми не бъде отговорено.
Трябвало да ги хвърлят в пещта веднага, но вместо това след известно време царят проверил и казал:
 
Не хвърлихме ли всред огъня трима мъже вързани? Те отговаряйки рекоха на царя: Вярно е, царю.
В отговор той рече: Ето, виждам четирима мъже развързани, които ходят всред огъня, без да имат някаква повреда; и по изгледа си четвъртият прилича на син на боговете”. (Даниил 3:24-25)
 
Когато знаете, че Всичко е наред, Създателят на Вселената ще направи така, че нещата да се случат по начин, по който вие никога не бихте могли да ги случите.
Както онези младежи, може да се окажете в ситуация, от която не виждате изход, може да бъдете обезкуражени, разстроени, стресирани, но трябва да започнете да твърдите: „Всичко е наред!” Имам трудности в брака си, но не живея в стрес. „Всичко е наред!” Работя по въпроса с това пристрастяване, но не съм обезкуражен, Бог  все още работи по мен, все още съм незавършен продукт. „Всичко е наред!” Никога не съм мислил, че ще се окажа пред този юридически проблем, тази болест, този развод, този фалит, но мога да ви кажа, че „Всичко е наред! Аз съм в мир и Бог има пълен контрол”.
Може би нямате партньор - мислели сте, че ще срещнете някого, но нека ви окуража: „Всичко е наред!” Бог вече е набелязал правилния за вас човек, той е във вашето бъдеще, затова останете в съгласие с Бога. Не казвайте О, това никога няма да стане, останете с нагласата „Всичко е наред!” Може би детето ви е направило някои неподходящи избори, но да се безпокоите за това няма да помогне, да изгубите съня си - също, затова през целия ден оставяйте да тече през ума ви тази фраза: „Всичко е наред!”
Ще чуете глас, който казва Ами ако нещата не се променят? Отговорете му: „Всичко е наред!”. Ами ако нещата станат по-зле? - „Всичко е наред!” Ами ако нещата не сработят?  - „Всичко е наред!”
Всичко е наред! Подменете мислите на безпокойство с фразата „Всичко е наред!” Може би медицинските ви резултати не са били добри, би било лесно да оставите тези думи да се повтарят през целия ден. Вместо стария запис, че няма да успеете, сложете нов запис: „Всичко е наред! Бог ще изпълни моите дни, нищо не може да ме изтръгне от Неговите ръце!”
Когато медитирате на тази простичка фраза „Всичко е наред!”, вие казвате: „Господи, вярвам ти! Ти си по-голям от този проблем! Ти можеш да промениш хода на всяка ситуация”!
Интересно нещо - еврейските младежи са постъпили правилно, когато ги е сполетяло погрешното нещо. Да бъдем в перфектната воля на Бога не означава, че няма да имаме трудности. Не можете да постигнете съдбата си без съпротива, без нечестни ситуации, без хора, които ви вредят.
Когато нещо застане против вас, лесно е да кажете: „Джоел, нещата не са наред, виж тези трудности”, но истината е, че врагът нямаше да се бори срещу вас, ако не знаеше, че Бог е предвидил нещо изумително във вашето бъдеще! Можете да останете във вярата, можете да заявите „Всичко е наред” знаейки, че именно тази съпротива е знак, че ви предстои нещо велико.
В Писанието се казва да не се изненадвате, когато се изправяте пред различни изпитания, обрати и неочаквани предизвикателства. Понякога ние се изправяме пред трудности не защото правим дадено нещо погрешно, а защото правим дадено нещо правилно.
Иисус казва притча за това в Матей, глава 13 - един фермер посадил добри семена в нивата си - правел правилното нещо, но когато вечерта заспал, врагът се промъкнал и засадил плевели в неговата почва. Когато дошло време да жътва, плевелите били избуяли наравно с пшеницата. Фермерът казал: „Откъде се взеха тези, аз не съм садил такива семена?”
Всеки път, когато правите правилното нещо - почитате Бога, продуктивен сте, помагате на другите - не се изненадвайте, ако намерите някакви плевели сред пшеницата, както при този фермер. Това не означава, че сте направили нещо погрешно.
Ние си казваме: „аз бях лоялен към тази компания в течение на 40 години - как можаха да се отнесат зле с мен? Отгледах детето си правилно, сега се е отклонило от правия път, просто не разбирам” - това са просто плевелите, които врагът е засадил във вашето поле.
Добрата новина е, че тези плевели не могат да попречат да се осъществи съдбата ви. Ако съответната неприятност можеше да спре Божия план, Той никога нямаше да я допусне. Аз научих, че плевелите винаги поникват точно преди жътвата. Бизнесът ви забавя своите темпове, имате проблеми във връзката си - не се паникьосвайте, просто сте близо до пробива си. Вашата жътва е на път да настане, затова плевелите се надигат. Вместо де започнете да се разпадате и да казвате: „Господи, защо става това”, вашата нагласа трябва да бъде: „Голяма работа - това просто е поредния плевел - не съм го садил аз, няма нужда аз да го жъна, Бог е казал, че ще се погрижи за мен!”
Ако по някаква причина вие изгубите работата си, не се паникьосвайте - просто се показва поредният плевел. Запазете вярата си и Бог ще ви даде по-добра работа. Ако медицинските ви резултати са отрицателни, не се обезкуражавайте, гледайте на тази болест като на плевел. Тя не може да ви спре - вие сте дете на върховния Бог, най-мощната сила във Вселената диша във вашата посока.
Може би някой е прекратил своята връзка, която му е причинила много болка - просто следващия път, когато видите бившия си партньор, наум си кажете: „Здравей, плевел.” :) Вие нямате нужда от него, за да станете този, който Бог ви е създал да станете. Не ви казвам да изговорите това в лицето на партньора си. :)
Тази притча е за фермера и работниците, които питат фермера: „да отидем ли да изтръгнем плевелите?” Той им казва: „Не, просто почакайте и в правилния момент те ще бъдат унищожени”. Бог казва това на нас - плевелите поникват, неочакваните предизвикателства, слабостите, понякога влизат в действие - няма нужда да водите тези битки. Не прекарвайте целия си живот опитвайки се да изтръгнете плевелите.
Можете да се справите с всичко със свои сили - ако непрекъснато се опитвате да оправите този човек, да оправите този проблем, да решите тази ситуация - ще бъдете разстроени. Вместо това трябва да кажете: „Господи, вярвам, че Ти ще се погрижиш за моите плевели”.
Продължете да почитате Бога, направете най-доброто, на което сте способни и Бог ще премести погрешните хора от пътя ви. Бог ще възстанови онова, което е било откраднато, ще коригира ситуацията вместо вас - битката не е ваша, тя е на Бога. Бъдете спокойни и знайте, че Той е Бог.
Ние винаги сме разстроени, опитваме се да се съпротивляваме, но зрялото поведение е да кажете: „Е, не всичко е перфектно в живота ми, имам някакви препятствия, иска ми се някои ситуации да бяха различни, но Всичко е наред. Аз съм в мир, не се безпокоя, защото знам, че в подходящия момент Бог ще се погрижи за моя плевел. Дотогава ще се отпусна и ще се наслаждавам на живота си”.
Твърде често ние сме разстроени от нашите трудности - трябва да осъзнаем, че не можем да съберем реколтата без да се натъкнем на някой и друг плевел. Давид никога нямаше да се качи на трона, ако го нямаше Голиат - такъв голям плевел. Ние никога нямаше да придобием тази красива зала без три и половина години проточил се съдебен процес.  В живота на всеки от нас ще има плевели, не винаги ще разбираме откъде са се взели, защо се е случило така, но не се обезкуражавайте - просто продължавайте да се движите напред знаейки, че всичко е наред и че Бог обещава, че ще се погрижи за вашите плевели.
Познавам една млада двойка - бяха спестявали в продължение на десет години, за да купят първата си къща, бяха толкова развълнувани - в даден момент всичко се нареди: намериха желаната къща, имаха парите, но в деня, в който трябваше да подпишат последните документи, жената била в офиса, за да финализира подробностите по документите, когато съпругът й се обадил и казал, че току-що е изгубил работата си. Той работел за тази компания 6 години, имал правилната нагласа, правел най-доброто, на което бил способен, но шефът му не го харесвал и от години се отнасял несправедливо с него. Какво било това? - Това било плевел. Точно преди реколтата да стане готова, плевелът избуял. Можели да се обезкуражат и да кажат: „Господи, не мога да повярвам, че това се случва”, но те запазили нагласата „Всичко е наред. Господи, ние не го разбираме, но за Теб това не е изненада”.
Седмица след седмица не изглеждало нещо да се случва. Но когато видите тези плевели да избуяват, тези неочаквани предизвикателства, вие правите правилното нещо в момента, когато се случва погрешното нещо - това е знак, че времето за вашата жътва наближава. Пет месеца по-късно той получил телефонно обаждане от тази компания - не бил говорил с тях от напускането си. Уведомили го, че са уволнили предишния му началник и на неговото място са назначили нов ръководен екип и искат той да се върне - не само му възстановили предишната позиция, но възстановили и всичките му предишни облаги! Тогава двойката проверили какво става с къщата, която щели да купуват и се оказало, че тя все още не е продадена - сякаш чакала тях. Сега те не само се занимават с кариерата си, но живеят в тази къща много щастливи. Бог знае как да се отърве от плевелите във вашия живот. Дами, погледнете съпруга си - този мъж не е плевел. :)
В Царе 4 Елисей предсказва на една жена, че ще има дете - тя била безплодна през целия си живот - на следващата година тя родила син и била въодушевена. Когато детето било на десет години и си играело, започнала да го боли глава - внесли го в къщата и по-късно то умряло в ръцете на майка си - можете да си представите колко разбито било сърцето на жената - след всичките тези години сега единственият й син си бил отишъл. Тя се качила на една ослица и веднага отишла в дома на Елисей - той я видял да идва отдалеч по праха, който се вдигал във въздуха. Той бил загрижен и пратил слугата си да види какво не е наред. Слугата отишъл при нея и казал: „Добре ли си? добре ли е мъжът ти? Добре ли е детето?” А тя отговори: „Добре”.
Писанието казва да казвате нещата така, сякаш вече са станали.  Когато ситуацията не изглежда добре - не виждате как да осъществите мечтата си, детето ви не успява, всичко ви казва „няма да стане, твърде късно е, просто го приеми, вие кажете, както тази жена: „Всичко е наред!” Това не означава само да сте позитивно настроени - по този начин вие предсказвате своето бъдеще, вие озвучавате съдбата си в своето бъдеще. Не използвайте думите, за да описвате своята ситуация - използвайте думите, за да промените своята ситуация.
Лесно е да се говори за проблема: „гърбът ме боли от 30 години и каквото и да казвам, няма да спре да ме боли, имам това пристрастяване от гимназията и няма да мога да скъсам с него” - така си предсказвате поражение. Защо не направите както тази жена - независимо от трудностите и от това, че не виждате никакъв знак за промяна, осмелете се да кажете: „Всичко е наред!”
Изгубили сте любимо същество, кажете си: Всичко е наред, Бог все още не на трона; не сте получили повишение, кажете си: „Всичко е наред, предстои нещо по-добро. Всичко е наред в живота ми”.
Жената стигнала до дома на Елисей и му казала, че синът й е умрял, той отишъл в нейния дом и се молил за малкото момче и то се върнало към живота - станало чудо. Но аз не смятам, че това е щяло да стане, ако тя беше потънала в самосъжаление, ако си беше повтаряла: „Бог не е справедлив”. Това чудо е станало, защото тя е вярвала, че всичко е наред още преди да види някакъв знак за това.
Може би точно сега сте в неблагоприятна ситуация, нещо не е наред със здравето ви, с финансите ви, с взаимоотношенията ви с вашия партньор. Имате избор - можете да го приемете, да се обезкуражите, да се оплаквате, или да направите като тази жена - независимо от това как изглеждат нещата, независимо от това какво ви казва вашия разум, независимо от негативните медицински резултати, можете да се осмелите да кажете: „Всичко е наред!”
Именно това е направил Павел - бил в затвора, набили го с пръчки, не бил направил нищо лошо, но в полунощ възхвалявал Бога и казвал: „Всичко е наред!” В това време станало голямо земетресение, вратите на затвора се отворили и затворниците излезли навън като свободни хора. Джо премина през сезон с много неприятности - изгуби здравето си, бизнеса си, всичко вървеше не както трябва, но той казваше: „макар че Той ме пороби, аз продължавам да му вярвам, и независимо дали става каквото искам или не става каквото искам - всичко е наред”.
Ето ключът: ако за да сте щастливи всичко трябваше да става както вие го искате, вие се настройвате за разочарование. Зрялото поведение е: „всичко е наред, ако на молитвите ми бъде отговорено и всичко е наред, ако на молитвите ми не бъде отговорено.  Всичко е наред, ако хората са добри с мен и всичко е наред, ако хората не са добри с мен. Така вие не сте движени от обстоятелствата - това отнема силата на врага. Когато нещата не трябва да стават както вие ги искате - врагът не може да ви контролира. Така вие казвате: „Господи, моят живот е в Твоите ръце, Ти знаеш какво е най-добро за мен”.
Даниил направил това - трябвало да го хвърлят в клетка с гладни лъвове. Нагласата му била: „ако бъда изяден от тези лъвове, ще бъда с Бога още днес - всичко е наред. Ако не - ще остана тук и ще завърша нещата си - всичко е наред”. На следващата сутрин пазачите дошли да проверят - той бил спокоен и спял в клетката. Той знаел, че не врагът определя съдбата ни, а Бог. Когато имате нагласата „Всичко е наред!”, вас не ви движат плевелите, не се тревожите поради разочарования, не губите съня си, защото някой ви е направил нещо лошо, не сте огорчени, защото на молитвите ви не е отговорено така, както вие смятате, че трябва. Вие знаете, че Бог е все още на трона и ще ви отведе там, където трябва да бъдете.
И така, кажете си: „всичко е наред от гледна точка на душата ми”. Мечтите ми още не са се сбъднали, но всичко е наред. Разведох се, но не съм огорчен. Изгубих любим човек, не разбирам защо стана така, но всичко е наред с душата ми.
Моят баща получи сърдечен удар и почина. Всичко изглеждаше извън контрол, не знаехме какво ще стане с църквата, дали хората щяха да продължат да идват, не знаехме кой ще е пасторът, имаше много варианти. В средата на тази буря, когато вълните изглеждаха толкова големи, когато ветровете бушуваха, можехме да се обезкуражим, да се депресираме, но ние направихме това, което ви моля да направите и вие; ние казахме: „Всичко е наред!”
Понякога трябва да заявите това така, че не само вие самите да го чуете, не само така, че Бог да може да го чуе, но така, че и врагът да може да го чуе! Той очаква да се разпаднете, да се депресирате, да се откажете от мечтите си, но когато погледнете тази беда в очите, вие няма да сте движени от нея, вие въпреки всичко ще оповестите победа, въпреки всичко ще сте с усмивка на лицето, ще продължите да сте добри с хората - това му причинява нервен срив. :) Той ви улучва с най-добрата си стрела, но неговото най-добро средство не е достатъчно, защото не врагът има последната дума - Бог има последната дума. И Бог не ви е довел толкова далеч, за да ви изостави. Вие сте виждали божията доброта, милост и покровителство в миналото и ще ги видите отново и в бъдещето. След като всичко премине, вие ще продължите да сте все така силни.  Вие трябва да изпълните ролята си и да заявите победа в своето бъдеще.
Ако не говорите на себе си по правилния начин, негативните мисли ще ви разубедят. Всичките „ами ако..” ще бомбардират ума ви. Джоел, ами ако хората спрат да идват, ами ако не срещнеш подходящия човек, ами ако здравето ти не се подобри - вместо това, заявете с вяра: „Всичко е наред. Господи, аз може да не виждам изход, но знам, че Ти имаш изход, това може да е изненада за мен, но не е изненада за Теб”. Седмица след седмица, месец след месец, продължавах да медитирам над тази простичка фраза „Всичко е наред”. Днес вече не ни се налагаме да я казваме с вяра - ние я отбелязваме като факт. Всичко е наред, църквата е силна, бъдещето е светло,
Начинът, по който реагирате в трудните времена ще определи дали ще изпълните изцяло своята съдба. Ако бяхте обезкуражени, изпълнени със самосъжаление - нямаше да сте тук днес. Ще има препятствия по пътя към вашата обетована земя. Всички имаме плевели, засадени в нашите ниви, неща, които не правят смисъл, които не ни харесват, загуби, несправедливи ситуации, разочарования, но не се оплаквайте, осмелете се да кажете: „Всичко е наред”, както Даниил, както младата двойка - това показва на Бога, че му вярвате, това Му позволява да замени развалините с красота, да превърне това, което е било насочено да ви навреди, във ваше предимство.
Възможно е сега да сте в положение, в което да можете да бъдете обезкуражени, разтревожени, може би не виждате как можете да направите нещо в своя полза, но вие сте праведните и Бог казва: Всичко ще е наред!”  Не „надявам се”, не „може би”, не Бог обещава - а ще бъде наред.
Може да сте изгубили любим човек, не виждате как да продължите - това не е краят, това е ново начало. Всичко ще е наред с вас. Ситуацията не проработила добре, изгубили сте клиент, не се безпокойте - Бог има нещо по-добро - всичко ще е наред с вас. Борите се с вашите финанси, не знаете как да се справите - Бог е помислил за всичко. Той кара цветята да цъфтят, храни птиците в полето, всичко ще е наред с вас.
Аз ви моля да оставите тази фраза да изпълва ума ви през целия ден всеки път, когато сте на път да се разтревожите. Когато се почувствате засегнати, просто се усмихнете и си кажете: „Знам, че всичко е наред. Бог е обещал, че всичко - не само някои неща, а всичко ще е за добро за вас. Това означава, че даже плевелите ще послужат като ваше предимство.
Може да имате някои плевели в живота си точно сега, но помнете - това показва, че сте близо до жътвата, до момента, в който ще видите пробив, изцеление, възстановяване, подкрепа. Днес може да трябва да кажете това въз основа на вярата, но един ден ще го отчетете като факт. Всичко е наред със здравето ми - имам добри резултати от изследванията, всичко е наред в кариерата ми, мечтите ми ще се сбъднат, всичко е наред с децата ми - те изпълняват своята съдба,
Ще видите верността на Бога. Обещанията ще бъдат изпълнени, негативните ситуации ще се обърнат. Аз вярвам и заявявам - вие сте на път да направите своята жътва, да осъществите съдбата си, всичко ще е наред с вас, в името на Иисус Христос!
Не можем да приключим без да ви дадем шанс да превърнете Господ Иисус Христос в Бога на своя живот. Просто кажете: „Господи, Иисус Христос, ела в сърцето ми, очисти ме, бъди моят Бог и Спасител”.
Поставете Бога на първо място и Той ще ви отведе на места, за които не сте и мечтали!
 
 
 
 
 

Създадено: 19/01/2015 : 14:18
Обновено : 10/06/2020 : 01:11
Категория : В името на Иисус Христос
Страницата е посетена 3012 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^