Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 697 всичко

 3 посетители онлайн

Олга Бутакова - лекции за лекари - Как да се избавим от херния на гръбначния стълб?

Как да се избавим от херния на гръбначния стълб?
 
Олга Бутакова
 
Посредством дъска е идеалният вариант за премахване на херния на гръбначния стълб. Продава се такъв тренажор (Дъска на Евминов), но можете и сами да си го направите: вземате суха дъска полирана или лакирана (да няма грапавини, за да осигурява лесно плъзгане на тялото по нея), дълга 2 метра, широка 30 см и я прикрепвате към стената така, че ъгълът между дъската и пода да е 30 градуса - не повече. Другият край на дъската прикрепвате към стената.
Всяка вечер след работа лягате на дъската с глава към високия край или на гръб или по корем, или и двете - държите се с ръце за дъската (или за някакви ръкохватки, монтирани към самата дъска), или за нещо друго (целта е докато се държите за тях тялото ви да се стреми да се свлече надолу поради наклона на дъската и в резултат да държи разтегнат гръбначния стълб). Държите се така, за да не паднете и да не се свлечете надолу, а краката повдигате и движите както искате - изправени или сгънати в коленете, движения нагоре или надолу, каране на колело, разтваряте ги и ги събирате - както ви харесва, в течение на 20 минути. Гръбначният ви стълб се разтяга докато правите тези упражнения - затова няма значение какво правите с краката - важното е, че стоят във въздуха - не се опират в пода и в резултат гръбначният стълб стои разтегнат.
След 6 месеца при 99% от болните хернията се излекува напълно.
По принцип 80% от тренажорите за тази цел не помагат (казвам ви го като дипломиран специалист по гръбначния стълб и мануален терапевт) - дъската, обаче, помага на всички.
При повечето от мъжете проблемът е снижаването на височината на гръбначните дискове. Не трябва да висите с цялото си тегло на лоста във вертикално положение - това води до разтягане на мускулите и нищо добро няма да се получи, положението с хернията може даже да се влоши. Висене се прави, когато си млад, в добро здраве, след загряване, в спортната зала - тогава правете каквото искате. Но ако вече сте уморени, ако сте над 45 години, ако искате просто да поддържате своето състояние и нямате време да тичате, тогава си направете тази дъска и лежете на нея по 15-20 минути - великолепен ефект.
Доктор Евминов премахва 98% от херниите само по този начин (затова се нарича дъска на Евминов).
 
Втори вариант 
 
Вземете празна пластмасова бутилка 2 литра и я обвийте плътно със скоч - 5 слоя (като предпазна мярка против спукване и протичане);  напълнете с топла вода с температура 40 градуса ¾ от бутилката (да има ¼ въздух, за да не се спука).
Лягате на пода, слагате бутилката под себе си и се търкаляте върху нея от главата до петите - когато търкаляте върху нея краката си, това действа против разширени вени - масажира ги, в областта на кръста - за поясната лордоза, в шийния отдел - действа за шийната лордоза. Правете това 20 минути дневно. Правете това направо да пода, а не на килим, защото бутилката няма да се търкаля добре на килим. Няма нужда бутилката да се търкаля бързо - полекичка се премествате по нея нагоре и надолу, помасажирате мястото, след това продължавате. Желателно е да се търкаляте по нея отдолу нагоре - от краката към раменете, защото лимфата се движи отдолу нагоре.
Лордозите - поясна и шийна, трябва да се възстановят непременно - иначе се товарят прешлените.
Важното е бутилката да бъде: 1. мека, 2. топла, 3. обвита добре със скоч и 4. хлъзгава.  Това е най-простият и най-достъпният метод, защото такава бутилка има всеки.
 
 
 
 

Създадено: 31/12/2014 : 01:11
Обновено : 10/06/2020 : 01:10
Категория : Олга Бутакова - лекции за лекари
Страницата е посетена 3090 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^