Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 819 всичко

 17 посетители онлайн

Чакрамните личности - Методи за устойчиво отчуждаванеМЕТОДИ ЗА УСТОЙЧИВО ОТЧУЖДАВАНЕ ОТ СОБСТВЕНИЯ АСТРОСОМ
НА
САМОВНЕДРЕНИТЕ ЧАКРАМНИ СЪЗНАНИЯ

Орис

 

 

НАЧИН 1.

     Легнете по гръб (краката опънати, но не съединени, ръцете покрай тялото) или седнете удобно в меко кресло, за да можете напълно да се отпуснете. Затворете очи и колкото може по-ясно си представете, че в долния край на вашето тяло, в областта на корема и половите органи има вихър от нечисти енергии. Наблюдавайте известно време живота на този водовъртеж. Възможно е да забележите как от отделните части от тези енергии започват да се формират някакви определени образи: немислими чудовища или фрагменти от голи полови органи, предизвикващи във вас някакъв сексуален интерес и т.н.

     Когато във вашето самоосъзнаване ясно се отложи разбирането за това, че цялото това неустойчиво струпване от причудливи Мисълформи е главната материално-енергийна основа за активната жизнена дейност на най-низшите нива на вашето съвкупно Съзнание, вие трябва мислено да отворите в района на слабините си някаква пробка, удържаща този водовъртеж вътре във вашия астросом и да видите как всички тези Мисълформи и чувствени образи като мръсна огнено-оранжева (или даже кърваво-тъмна) река бликват надолу покрай вашите крака някъде далеч-далеч, в безвъзвратното Никъде, откъдето няма и не може да има връщане във вашия Астросом.

     Когато този поток бликне, останете и просто проследете неговото движение „надолу”, в „преизподнята”, в магмата на Земята, като отбележите за себе си измененията, които стават в него: как вместо червените, оранжеви, черни и кафяви цветове постепенно от самата дълбина на водовъртежа започват да се появяват по-светли и радостни тонове – розови, светлолилави, светло сини. Дочакайте, докато не видите, че силата на излизащия от вас поток значително е намаляла, а той самият е станал като светло и прозрачно ручейче.

     Наблюдавайте го още известно време, за да се убедите, че от неговите дълбини вече не се проявяват предишните цветове и мислено възстановете на мястото й запушалката на пробката или си представете, че сте построили покрай тялото си някакъв бент, който удържа вътре във вас чистия, искрящ водовъртеж от светлолилаво-сребристи енергии. Понаслаждавайте му се колкото искате и завършете медитацията си.

     Постарайте се поне за няколко минути да не замърсявате своето Съзнание с рутинни Мисли, а се насладете до край на своята обновена Красота, Чистота и установила се Хармония. Всеки път, когато ви обхващат груби сексуални желания, А НА ВАС САМИТЕ ТЕ ВЕЧЕ СА ВИ НЕНУЖНИ, можете да правите подобни астрални чистки. Но повтаряме: ако в низшите кармични канали на вашата Инглимилиса са останали немного неанихилиирани енергии, то тя със своето качество ще продължава да привлича (притегля) към себе си идентични Мисълформи и във вас периодически ще възникват подобни желания.

     И докато не намерите в себе си сили да преминете през тях, за да трансмутирате окончателно тези енергии и накрая окончателно да освободите своето Съзнание от нискосексуална зависимост, вие няма да можете да се придвижите в своето духовно развитие по нататък и всички ваши завишени самомнения няма да струват повече от вашите собствени фантазии, които някога (в най-неподходящия момент от вашия Живот!) ще се пукнат като сапунен мехур и ще трябва да започнете всичко отначало.

 

НАЧИН 2.

     Прави се същото, както и в първия случай, но енергиите на низшите центрове се „хвърлят” върху някое домашно животно. В този случай ефектът настъпва по-бързо, но и възможностите за връщане на тези енергии във вашия астросом, при вашето игриво или негативно общуване с даденото животно, също значително нараства.

                                                                                                                     
 www.ayfaar.org

                                                                                                                                                 www.iskri.net/zefira


 


Създадено: 17/09/2011 : 09:40
Обновено : 28/08/2020 : 11:00
Категория : Чакрамните личности
Страницата е посетена 4809 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^