Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 530 всичко

 2 посетители онлайн

Д-р Питър Глидън - лекции за лекари - Смърт причинена от лекар

Смърт причинена от лекар
 
Dr. Peter Glidden
 
 
- Да поговорим за третата водеща причина за смърт.
 
- Третата водеща причина за смърт е Медицинската асоциация. Това означава да отидете при лекар, той да ви предпише нещо и вие да умрете в резултат от него. Според Министерство на здравеопазването и социалната политика на САЩ. От получилите медицински грижи пациенти всеки месец биват убити 15 000 от лечението и никой не отива в затвора. Шепа терористи блъсват два самолета в кулите-близнаци,убиват 3 500 души и ние започваме война, но когато 15 000 човека биват убивани месечно от медицинските лечения, окото не ни мига. Това е, защото през последните 100 години сме подвеждани да вярваме, че лекарят е крал и знае всичко за всичко и затова трябва да си затваряме устата и да следваме неговия съвет.
В САЩ повечето хора нямат представа за историята на еволюцията на Медицината в САЩ. Към 1900 година имаше хиропрактици, остеопати, хомеопати и медици. Към 1915-1920 имаше нещо, наречено „Доклад на Флекснър”. Корпорация „Карнеги” спонсорира Ейбрахам Флекснър, за може той да обиколи страната - това му отне пет години и той описа всички медицински училища, които изписваха лекарства. Върна списъка на „Карнеги”, които са лекарствена компания, след което Карнеги и Рокфелер дадоха милиони долари на медицинските училища и болниците в САЩ, за да предписват лекарства - това беше началото на края. След този доклад в САЩ вече нямаше равнопоставеност на различните методи за лечение и медиците установиха надмощие.
Повечето хора в САЩ мислят, че медиците са върха, че техните терапевти са по-добри от хомеопатите, натуропатите, хиропрактиците, но това не е така. Те управляват, защото има политически и финансови коалиции, изградени в началото на века, за които повечето хора нямат представа и това е огромен проблем.
Невероятно е - те са третата причина за смъртност, но въпреки това, когато правителството вдигне шум заради медицинските осигуровки, всеки откача. Какво представлява медицинската осигуровка? Когато си купувате медицинска застраховка, вие сключвате облог, че ще бъдете толкова болни, че няма да сте способни да си го позволите, затова плащате всеки месец, за да подпомагате медицина, която е третата водеща причина за смъртност в САЩ.
Затова доктор Уолък и аз даваме по триста безплатни лекции годишно и създаваме мрежа - защото хората не знаят тези неща. Хората идват на моите лекции и казват: „кочияшите живеят по-дълго, медиците  са третата водеща причина за смъртност - ама какво става тук?” А ние сме като хората по време на Галилео и казваме: „разберете, че Слънцето е центъра на слънчевата система, а не Земята; Земята е кръгла, а не плоска, робството е нещо лошо”. Въпросът е социален, защото хората страдат ненужно и няма да повярвате - Бог ми е свидетел - няма да повярвате от какви неща съм видял да се излекуват хората чрез холистичната медицина.
Способността на тялото да се самовъзстановява е невероятна. През по-голямата част от времето е необходимо единствено да му осигурим суровините, с които да осъществи това и да спрем да ядем храната, която е вредна за тялото. Ако сипя дизелово гориво в бензинов двигател, дори той да е на Ферари и да е чисто нов, няма да работи - не че нещо не е наред с колата - просто съм сипал погрешното гориво. Същото е и с човешкото тяло - дайте му суровините, с които да работи, оправете си диетата и ще се получи супермен и супержена. Поне кръвното ви ще се възстанови и артритът ви ще изчезне, вълнението ви и паническите атаки ще изчезнат и нощем ще можете да спите.   
 
                                                                                                                               http://www.youtube.com/watch?v=8JF7TcPsmvI
                                                                                                               
 
                                                                                                                                                                                              www.iskri.net/zefira
 
 
 
 

Създадено: 10/12/2014 : 10:57
Обновено : 10/06/2020 : 00:50
Категория : Д-р Питър Глидън - лекции за лекари
Страницата е посетена 3022 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^