Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 530 всичко

 3 посетители онлайн

Д-р Питър Глидън - лекции за лекари - Химиотерапията - напразно похарчени пари

                                                              ХИМИОТЕРАПИЯТА ПРЕДСТАВЛЯВА
НАПРАЗНО ПОХАРЧЕНИ ПАРИ
 
Peter Glidden, BS, ND
„The MD emperor has no clothes”
www.drglidden.com
 
                - Да поговорим за рака.
- По-добре да поговорим за печалбите и рака в САЩ. Беше публикувано едно проучване през 1994 - това е едно 12-годишно проучване на възрастни заболели от рак като възрастни, които са били лекувани с химиотерапия и прегледали резултатите и ги публикували в журнала по клинична онкология. Резултатите показват, че в 97% от случаите химиотерапията не работи. Защо се използва тогава? Причината е само една - заради парите. Ако отидете при лекар с инфекция на синусите, той ще ви предпише антибиотици. За това той не получава финансови облаги. Ако изпише пет хиляди от тези антибиотици за един месец, обаче, може да го изпратят в Канкун на конференция. Иначе той няма пряко възнаграждение.
С хемотерапевтичните лекарства, обаче, е различно. Те са единственото нещо, при изписването на което лекарят получава директна отстъпка. По принцип, ако вашият лекар ви изпише химиотерапия, ето какво приблизително се случва: лекарят го купува от фармацевтичните компании за 5 000 долара, продава го на пациента за 12 000 долара, здравната застраховка плаща 9 000 долара, а лекарят си слага в джоба разликата от 4 000 долара. ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА, ПОРАДИ КОЯТО ХИМИОТЕРАПИЯТА СЕ ИЗПОЛЗВА, Е ЗАЩОТО ЛЕКАРИТЕ ПРАВЯТ ПАРИ ОТ НЕЯ. Точка. Тя не работи в 97% от случаите!
Ако една автомобилна компания като Форд произведе кола, която избухва в 97% от случаите, дали ще остане в бизнеса? Не! Това е върхът на айсберга на контрола, който фармацевтичната индустрия има над нас. Написах книга, която се нарича ”МD императорът е гол!”  В нея съм дал десет въпроса, които всеки болен от рак пациент трябва да зададе на своя лекар. Десет въпроса. Виждал съм пациенти изритани - буквално, от кабинета на онколога, защото са задали тези въпроси. Защо? Та те са съвсем разумни въпроси.
Лечението на раково болните в Америка изгуби войната с рака. Защо? Защото ракът не е редукционистично явление - той е холистично явление. И когато се опитате да приложите редукционистки методи - като лекарства и хирургична интервенция, за да се справите с холистично явление, това просто не може да се увенчае с успех. МD-лекарите са като слепи художествени критици - те виждат бялото и черното, но са напълно слепи за останалите цветове и текстури, които съставляват субстанцията на нещото. Същото е и с рака.
Причината, поради която хората получават рак в САЩ и причината, поради която имат толкова лоши резултати в лечението му, е защото медицинските доктори направляват изследователската база. Да вземем парите за лечение на рака на гърдата - да не мислите, че парите, получени от него отиват за изследвания, или за хомеопатични изследвания, или за акупунктура, или за традиционна китайска медицина, или за нуторопатични изследвания? Не. Всичко отива за лекарства и хирургия, които НЕ РАБОТЯТ. Защо тези жени просто не вземат Селен? Ако всяко момиче в тази страна взема по 200 микрограма Селен, само за едно поколение ще ликвидираме рака на гърдата. Защо не го правим? Защото медицината в САЩ е индустрия, която търси печалби, а повечето хора нямат никаква представа за това и се кланят на високотехнологичната медицина на свой собствен гръб. ["мамографията повишава заболяемостта от рак с 2%, а всъщност самата мамография причинява рак чрез този натиск" - вж "Ракът не е болест" в рубриката "Леченише на рака със сода бикарбонат" Б.пр.]
 
                                                                                                                                        http://www.youtube.com/watch?v=XdLyMhNdcSc

Химиотерапията е метод, при който започват да ви убиват с надеждата, че туморът ще умре пръв. Препоръчват го под предлог, че трима от всеки сто, на които е прилаган, оцеляват. Истината е, че тези трима оцеляват въпреки метода.


 
                                                                                                                                                                                         www.iskri.net/zefira
Създадено: 10/12/2014 : 10:51
Обновено : 10/06/2020 : 00:49
Категория : Д-р Питър Глидън - лекции за лекари
Страницата е посетена 3879 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^