Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 505 всичко

 10 посетители онлайн

Д-р Питър Глидън - лекции за лекари - Спрете това лекарство незабавно!

Dr. Peter Glidden
 
Ако вземате такова лекарство, незабавно го спрете!
 
 
- Медиците се опитват да се справят с високото ниво на холестерол чрез статините (лекарствата за понижаване на холестерола) и това е голям бизнес.
 
- Тук отново става дума за липса на информация. Ако установите позициите на слънцето за период от една година, ще можете да предскажете къде ще бъде Слънцето във всеки момент от времето и след това може да направите извода, че Слънцето се върти около Земята. Но макар да сте събрали всички тези данни, ако не знаете нищо за гравитацията, ако не сте взели предвид гравитацията, вашите заключения ще бъдат неточни, макар да имате такова огромно количество данни - защото не сте отчели влиянието на гравитацията. Тогава бихте знаели, че не Слънцето се върти около Земята, а обратно. Така че, в зависимост от перспективата, която дава науката, могат лесно да се направят погрешни заключения поради липса на правилната перспектива. Така стоят нещата и с холестерола. Смятам, че статините в момента са второто по продажби лекарство, което носи към 25 милиарда долара годишно за понижаващи холестерола лекарства. При това нивата на сърдечните заболявания не са се променили особено. В същото време, обаче, заболеваемостта от Алцхаймер неимоверно се повиши. Болестта на Алцхаймер е шестата водеща причина за смърт. И това повишаване на заболеваемостта от Алцхаймер върви почти успоредно с въвеждането на статините на пазара. 75% от мозъка и централната нервна система е съставена от холестерол, всичките ви секс хормони са от холестерол, станите на трилионите клетки в тялото ви са от холестерол. Той е толкова важен за човешкото тяло, че тялото ви го произвежда. Ако нямате достатъчно холестерол, черният ви дроб ще го набави. Ето как функционират статините - те влияят на процесите, чрез които черният дроб прави холестерол, прекъсват естественото производство на холестерол от страна на тялото ви, което причинява възпаление в черния дроб - ето защо ако вземате статини, проверяват ензимите в черния ви дроб на всеки 6 месеца, за да са сигурни, че статините не са ви причинили хепатит. Но да се върнем на темата.
          Няма връзка между сърдечните заболявания и холестерола. Има един руски лекар, който е правил анализи на сърдечните заболявания в цял свят и когато погледнете данните обективно, без намесата на фармацевтичната промишленост, се оказва, че няма връзка между сърдечните заболявания и холестерола, че не на наличието на холестерол в тялото се дължи натрупването на холестерол в артериите. Възпалението на артериите кара тялото да натрупва холестерола като подплата. Но ако намалите холестерола посредством статини, лишена от мазнини храна и упражнения, какво се случва? - Мозъкът ви се изсушава, получавате Алцхаймер, секс хормоните ви пресъхват, ако сте мъж - получавате смущения в ерекцията, ако сте жена - получавате горещи вълни в продължение на пет години вместо за 5 месеца, както е било при вашите баба и дядо. 
          Аз препоръчвам еднозначно и категорично на всички свои пациенти незабавно да спрат да вземат понижаващи холестерола лекарства, всякакви видове Инхибитори на протонната помпа (медикаменти, чието действие се изразява в блокирането на протонната помпа, която участва в последния етап на синтезирането на солната киселина. ) или лекарства за киселини, защото те ще ви убият. Ще повторя: няма връзка между сърдечните заболявания и холестерола. По-скоро ще трябва да си набавите високо ниво на холестерол и ако имате високо ниво на холестерол, което ще рече над 275 като общо, но дори да имате високо ниво на холестерол, той самият не е проблема. Това е като да проверяваш светлините за двигателя на таблото на колата - не лампата на таблото, която свети е проблема - тя е само индикатор, че нещо някъде в колата не е наред. Когато нивата на холестерол са много високи, няма нищо нередно с холестерола - това означава, че нещо в тялото не е наред и трябва да се оправи. Но поради априорните изследвания, които заслепяват медиците, те напълно пропускат факта, че не холестерола е проблема.
          Да смятате, че проблемът е в самия холестерол е подобно на това някой от Марс да кацне на планетата Земя и да гледа къщи, които са обхванати от пламъци и като гледа, че където пламъците са по-големи - там има повече пожарникари да си направи извода, че пожарникарите причиняват пожара. Това е изкривен начин за тълкуване на данните. Всъщност много рядко има наистина висок холестерол и дори тогава не самият той е проблема, а нещо друго в тялото, което го е причинило. 

                                                                                                                                                                          www.iskri.net/zefira

Създадено: 10/12/2014 : 10:41
Обновено : 10/06/2020 : 00:49
Категория : Д-р Питър Глидън - лекции за лекари
Страницата е посетена 3430 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^