Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 624 всичко

 2 посетители онлайн

Д-р Питър Глидън - лекции за лекари - За костите и ставите
 
Dr. Peter Glidden
 
За здравето на костите и ставите - потресаващо мнение
 
 
 
- През 2013 година десетте най-продавани лекарства в света са за артрит. Каква е причината за този артрит?
 
- Повишената заболяемост от артрит се дължи на следното: вашите кости и стави през цялото време се опитват да създават нова костна и ставна тъкан. (Така работят бисфосфонатите „Фасомакс” и „Бонива”, изписвани при остеопороза.) „Фасомакс” и „Бонива” са лекарства, наричани бисфосфонати - те карат частта от вашето тяло, която изяжда старата кост, да заспи. През цялото време в тялото ви се извършват два процеса: тялото изяжда старата кост с клетки, наречени остеокласти и създава нова кост с клетки, наречени остеобласти - това става през цялото време - старите клетки се подменят с нови.
И така, когато един медик види човек с изтъняващи кости, вместо да стимулира създаването на нови костни клетки, вместо да препоръча хранителните вещества, необходими на костите да направят нови кости, вместо да подкрепи тялото да генерира нова костна тъкан, той предписва синтетично, направено от човека лекарство, което носи печалби, което кара клетките, изяждащи старата костна тъкан, да заспят.
И познайте какво става - в костите започва да се натрупва стара костна тъкан - в резултат плътността на костите ви изглежда по-добре, но сега вашите кости са пълни със стара костна тъкан. Тялото ви се е опитвало да се освободи от старата костна тъкан, понеже тя е слаба - затова вече говорим и се водят дела за спонтанни фрактури - костите ви се изпълват със стара костна тъкан и започват да се чупят като гнило дърво. Слизате от тротоара на улицата и костта ви се чупи - получавате спонтанна фрактура на дългата кост (това са най-новите дела, завеждани в тази връзка). Затова вече не виждате по телевизията Сали Фийлд да рекламира „Бонива” - защото тези лекарства вредят на хората.
Как се свързва това с артрита - в тялото ви и в момента се извършват процеси, които се опитват да направят костите и ставите ви по-силни, но за да се случи това тялото ви се нуждае от суровини, минерали, които, обаче, ги няма в храната*.
(*вж.http://www.iskri.net/zefira/articles.php?lng=bg&pg=283 - „Мъртвите лекари не лъжат” за липсата на хранителни вещества в почвата. Б.пр.). Затова вашите стави започват да губят своята структурна цялост - не защото имате лоши гени, не защото остарявате, нито защото са ви направили Вуду магия, а защото вашите кости са изгубили хранителните вещества, от които имат нужда, за да поддържат структурната си цялост - затова се чупят.
Това е както колата ви - двигателят има нужда от определено количество масло, но вие слагате много по-малко и той отказва - не защото има нещо повредено в спойките и буталата, а защото няма достатъчно масло.  
Когато вашите стави имат недостиг на суровина, те също започват да се чупят, но медиците помнят, че тяхната задача не е да ги поправят, нито да разберат нео патогенезата на проблема, а само да го използват - затова ви дават болкоуспокояващи и противовъзпалителни лекарства, пак болкоуспокояващи и пак противовъзпалителни, докато положението дотолкова се влоши, че стигнете до необходимост от смяна на ставата чрез хирургична интервенция.
Неизбежният край на този път е превантивна смяна на коляното - защото само въпрос на време е да ви поддадат и коленете, докато ви поддадат и бедрата и докато се усетите - да станете като Борг от „Стар Трек” - половин машина - половин биологично същество. Това е безумие!
Да се помогне на хората да имат здрави кости и стави е най-лесно с хранене, защото не забравяйте, че вашето тяло иска да възстанови себе си, знае как да възстанови себе си, опитва се да оптимизира своята структура и функция, но има нужда от помощ - има нужда от суровини, които да използва за целта.
Това означава, че е задължително за всеки на тази планета да добавя в своята храна 90-те основни хранителни вещества, витамините, минералите и аминокиселините и основните аминокиселини в достатъчно количество, а ако не го прави, само въпрос на време е преди нещо да се счупи.
            Какво правите тогава - пристъпвате към единствената медицинска практика, която вашата застраховка покрива, обръщате се към единствената медицинска професия, която законно има правото да практикува медцина във вашия щат и към медиците, а те ви дават лекарство и лекарството се занимава с проблема и интересно как работят лекарствата - оказват натиск върху биохимичните пътища и регулират биохимичните пътища, които се състоят от минерали, витамини, аминокиселини и основни аминокиселини, в резултат на което колкото по-дълго пиете лекарството, толкова по-голям става вашият недостиг на тези вещества и толкова повече се нуждаете от лекарството, след това минавате на лекарство номер 2 и на лекарство номер 3, а след това умирате и вашите роднини са толкова съкрушени от мъка, че организират във ваша памет 5-километров пробег за намиране на лекарство против артрита и дават събраните пари на медиците. Това е колективно безумие. 
                                                                                                                                 www.iskri.net/zefiraСъздадено: 10/12/2014 : 10:35
Обновено : 13/01/2015 : 21:21
Категория : Д-р Питър Глидън - лекции за лекари
Страницата е посетена 4588 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^