Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 741 всичко

 1 посетители

Лечение на рака със сода бикарбонат - Единственият отговор спрямо рака 5, 6, 7, 8.

 
Д-р Колдуел: „Единственият отговор спрямо рака”
 
Част 5 от 8
 
 
 
Вашето решение - не решението на някой друг. Ето какво мога да ви предложа аз - да започнете с много прости елементи.
Тялото се състои 90% от вода - нещо като голямо ведро с вода. Тази вода е като застояла река. Ако реката не тече три дни, всичко в нея започва да гние и умира. Но ако реката тече и хвърлите токсини в нея, това няма да е проблем, защото реката се самоочиства.
След като знаем от Ото Вартбург и Макс Планк, носители на Нобелова награда по медицина заради доказателството, че ракът не може да вирее в богата на кислород алкална среда, ние знаем, че можем да поддържаме своето тяло наситено с кислород и алкално, за да предотвратим рака. Това не е нещо ново - то се знае от 1936 година. Защо вашият лекар не ви казва това? Това питам аз.
И така, много важно е да разберете, че колкото повече вода пиете, толкова по-здрави сте. Но не зависи от водата и от количеството - затова трябва да говорите с Фред, да чуете неговите лекции, да отидете на неговия сайт www.ewater.com, да чуете семинарите и да разберете защо водата, която трябва да пиете, трябва да е богата на енергия вода, защо трябва да е с повишена честота, защо трябва да е жива. Нищо мъртво няма да ви даде живот. (за България - виж Пречистване и енергизиране на вода в домашни условия на /
Когато имате възможност, говорете с Фред - никой не е по-наясно с електромагнитните честоти, енергизираната вода и т.н. Оттук трябва да започнете - от основното. Като кажа на моите раково болни пациенти „Вие сте си причинили този рак”, обикновено искат да ме убият. Защо започват да се оплакват „Не съм си го причинил аз, не искам да умра”. И следва позицията на безсилие: „Не знам какво да правя”. Ами ако ядете като прасе - променете това. Ако не пиете вода - променете това. Ето откъде започва всичко. (като едно от средствата за неутрализиране на тези честоти се препоръчват и лампите от хималайска сол. Б.пр.)
Всички ние трябва да поемем отговорност за собственото си здраве и за живота си. Разбира се има и хора, чието наднормено тегло се дължи на нещо в тялото им, което трябва да се оправи, като метаболизма им, но това е съвсем друга история.
В моите книги ще видите какво да направите стъпка по стъпка, или отидете в сайта ми www.instinctbasedmedicine.com и ще получите цялата информация безплатно, или от сайта на д-р Леонард Колдуел - сайтовете са свързани помежду си. Но именно вие сте тези, които трябва да се информирате, трябва да сте в състояние да вземете грамотни решения. Лекарят казал, че не бива да яде много сол, защото тя причинява високо кръвно. Както съм споменавал, високото кръвно не се дължи на многото сол - вярно е точно обратното. Колкото повече сол ядете - толкова по-здрав сте и толкова кръвното ви е по-добро. Но солта трябва да е морска.
Клетката има налягане отвътре и тя има нужда от съответното налягане и отвън. Без сол няма да сте хидратирани, защото водата преминава и не остава в системата ви. От друга страна солта дава на водата възможността да осигури нялагането, от което клетката се нуждае, за да осигури съответното контра налягане, за да не мутира или атрофира. Затова ви трябва сол, трябва ви галон богата на енергия вода на ден, за да сте здрави и да се поддържате здрави.
Даже просто със своето дишане ние очистваме от токсини своята система. С всичко, което ядем или правим, ние вкарваме токсини в своята система. Просто съществувайки ние вкарваме токсини в своята система, защото токсините са навсякъде. Тези токсини обикновено са създадени, за да ни навредят, за да ни разболеят така, че да трябва да ни лекуват от симптомите и болестите, които преди това изкуствено са ни предизвикали. (следва)
                                                                                                                                                                     www.iskri.net/zefira
 
 
 
Д-р Колдуел: „Единственият отговор спрямо рака”
 
 
Част 6 от 8
 
 
 
Тези токсини обикновено са създадени, за да ни навредят, за да ни разболеят така, че да трябва да ни лекуват от симптомите и болестите, които преди това изкуствено са предизвикали.
Лекарство за лечение на рак е Лаетрил, витамин В17. В кайсиите има ядки подобни на бадемите, които на практика са Лаетрил, витамин В17. Това убива раковите тумори без никакви странични ефекти.
Един лекар в Калифорния излекувал 5 от 7 раково болни пациенти само с витамин В17, обявил това на всеослушание и казал: „Имам безкрайно евтино лекарство за ракови тумори. Ето пациентите, които излекувах единствено с витамин В17”. Отнели му лиценза и го вкарали в затвора, защото излекувал своите пациенти по естествен начин.
Казваме, че медицинската професия е причина за смъртност номер едно, но това не е така - всъщност причината е вашето правителство. Американското правителство, FDA, FTC са престъпните организации, които не ви дават да разберете, че има ефикасни средства за лечение на ракови тумори и правят така, че това да не ви стане известно.
А най-лошите престъпници са в AmericanCancerSociety (Американското онкологично общество). Те са подобните на булдози телохранители на американската фармацевтична индустрия. Те не ви дават достъп до информацията за ефикасните и природни средства за лечение, които можете да си набавите. Защото те правят така, че да не се разчува, че витамин В17 е лек за лечение на рака.
Една сестра лекува от десетилетия раково болни пациенти само с Essiac Tea - знае се, че това лекува рак и дори се опитаха да го изтеглят от пазара, както Eleotin Tea, който лекува и диабет - обикновено за 4-5 месеца - това дори не е добавка, а храна. Освен това имаме и венозните инжекции с витамин С, инжектирането на Алое Вера, имаме и Oleander Soup, която лекува рака, има толкова различни гъби, има тайландска гъба, която лекува рак, освен това имаме и кислородната терапия.
В моята клиника в Европа аз работех главно по вкарването на кислород в кръвта по проф. Манфред фон Арденне, което се състои в изтегляне на кръв, вкарване в нея на йонизиран кислород и вкарването на обогатената кръв обратно в тялото - то е като допинг - внезапно получаваш много сила и кръвта ти е изпълнена с кислород. Това се прави 12 пъти и ставаш чисто нов. Така че това също лекува рака.
Професор Манфред фон Арденне направи снимки и аз съм ги виждал с очите си. Гледаме с камера пациент с рак на дебелото черво - проследихме вкарването на кислорода директно в тумора и видяхме как туморът изчезва. Така че това се знае още от 30-те години. Започнал го е в Русия, но с разпадането на бившия Съветски Съюз всичко замира в рамкине на една година.         
Освен това, вземате книгата на нашия приятел Victoras Kulvinskas и се научавате как да алкализирате и усилите своята система с кислород по естествен начин като просто използвате храна - природна или дадена от Бога храна. Има много зелена храна, тя има хлорофил, вие получавате много кислород. Моята основна цел е да се боря за промяна в Конституцията на САЩ за свобода относно здравето ни и правата на пациентите. Защото в момента вие нямате права - вие сте притежавани от правителството, вие сте лична собственост на г-н Обама. Всички ние трябва да се събудим, да станем и да защитим себе си. Наша е отговорността да направим това.
Затова първото нещо, когато ви поставят диагноза рак, или когато чувствате, че нещо с вас не е наред, нямате енергия, или сте замаяни през цялото време и не знаете причината за това, ако имате болки, преди всичко си направете наистина добра програма за очистване. Най-доброто, което съм намерил аз, е от www.mybepure.com - това е 21-дневна програма за очистване, която ви дава основата - очистване на клетъчно ниво.
След това вземете книгата на Victoras Kulvinskas и започнете с неговата диета със сурова храна в течение на поне 3 месеца, а по-добре - 9 месеца. Ако на мен ми поставят диагноза рак, аз бих се придържал към неговата диета за година или две. Вижте, аз съм наистина ужасен човек, защото аз ви казвам това, но аз по принцип не консумирам сурова храна - аз харесвам прекалено много храната. Ако сте здрави и правите 73% правилни неща и 30% погрешни, пак ще трябва да водите борба. Затова мога да ям каквото искам от време на време и ако прекаля и си платя за това, аз не се оплаквам, а си казвам: „Глупак такъв, отново го направи.”
Но ако сте болни, каквото и да имате, вие трябва да правите правилните неща на 100%, защото всяка болест възниква поради недостиг на енергия и колкото по-дълго продължава това състояние - толкова по-лошо става. Това е най-важното - да си възвърнете енергията - намерете здравословна жива вода, предпазвайте се от електромагнитните честоти с протекторите за компютър, за мобилни телефони, намерете си филтри за душ и за пречистване на вода и пийте само пречистена вода, спазвайте диетата на Викторас за сурова храна и сте спасени. Може да не сте напълно здрави поради тези 86% обусловени от стреса причини. 86% от всички посещения на лекари и болести са свързани със стреса.
(Настоящото видео е част от 3-дневен семинар, който съдържа още подробности, които трябва да знаете, за да вземете правилно решение и поради това то не е предназначено за лечение.)      
(следва)
                                                                                                                                                                             
 
 
 
 
Д-р Колдуел: „Единственият отговор спрямо рака”
 
 
Част 7 от 8
 
 
 
(цялото интервю е на www.PaulNison.com)
 
През 1900 в света има има 7% заболеваемост от рак в света. Сега имаме 56% - повечето от болните в САЩ имат рак, или ще имат рак, който е изкуствено предизвикан от добавките в храната, консервантите, заместителите на храна, ГМО-храната, и най-вече - от постоянния страх, който ни причинява стрес - от моята книга знаете, че аз смятам като основна причина за рака менталния и емоционален стрес и разбира се, начина на хранене, но медицинската професия изцелява рака само при 2 до 3% от болните, според данните на д-р Симончини. Освен това знаем, че 24-27% се възстановяват без да правят нищо, така че медицинската професия убива 21% от тях. Освен това знаем, че всеки има ракови клетки още от раждането си. Имунната ни система се справя с тях и ни поддържа здрави.
Според нашето изследване в Европа всеки човек има 6 до 10 пъти в живота си рак и ако не прави нищо за него, обикновено минава от само себе си. Според изследванията на мен и мои колеги вече никой не умира от рак - всички умират от страничните ефекти от лечението му. Ракът е най-ефикасното средство за правене на пари в историята на медицината.
Не ви позволяват да лекувате рака. The American Cancer Society  e една от най-големите причиняващи смърт организации с това, че не дава достъп до естествените начини за лечение на рака, които не дават странични ефекти.
Според законите в САЩ вашият лекуващ лекар трябва да ви приложи облъчване или химиотерапия, или хирургична интервенция, ако ви лекува от рак, защото в противен случай ще си изгуби лиценза или ще влезе в затвора.
Има един лекар в Калифорния, излекувал раково болни пациенти с витамин В17, на който му е отнет лиценза и който е вкаран в затвора за това. Ето какво става в САЩ днес - има достатъчно много начини за лечение на рака, всички те знаят за тях, но всичко опира до парите.  Изкарват много пари от раково болните пациенти - при това няма значение дали пациентът има рак, или го лекуват от рак.
Например рака на гърдата - отнема 7 до 10 години докато се получи тумор с размер, достатъчен, зада бъде диагностициран. След това го диагностицират и изкарват акъла на нещастната жена, като я карат да се оперира незабавно, или в рамките на следващите 3 дни, или да се облъчи, или да се подложи на химиотерапия, докато всъщност тя има толкова много време, за да помисли, за да се информира, да разпита други хора, които не са се подложили на такова лечение, но все пак са се излекували.
Моето послание е: „Ако някой използва страх, за да ви манипулира, греши. Те знаят, че това не е правилно - затова никога не ви дават време за размисъл. Ако спазвате здравословна диета със сурови храни, ако ядете ядки, семена и здравословни протеини и т.н., значи имате всичко. Добре е да ядете риба, но тя е толкова токсична в днешно време.
Аз препоръчвам, ако хората не се чувстват добре, веднъж седмично или веднъж на всеки две седмици да ядат органично говеждо от пасло трева животно, защото вероятно имате недостиг на хранителни вещества, тялото може да работи само като цяло, а често липсващите вещества са в месото. Затова препоръчвам два пъти месечно да ядете такова месо.
- Какво бихте препоръчали на някой диагностициран с рак, който няма как да се свърже с вас, няма пари да дойде в клиниката Ви, но който трябва нещо да промени. какво бихте препоръчали?
Гледайте моите клипове в Youtube. Те може да ви предпазят от вземането на прибързани решения, защото аз не се страхувам да говоря истината; слушайте моето радиошоу, вижте линковете от моя сайт . От моето радиошоу отидете в рубриката Архиви и чуйте там интервюто, което 4000 души седмично свалят.
Трябва да пиете по един галон вода дневно с органична морска сол в нея; много важно е да приемате достатъчно сол, но не яжте трапезна сол. Трябва да сте достатъчно хидратирани, за да отстраните токсините от тялото си и то да стане по-здраво, спазвайте диета със сурова храна, вземете си капсули витамин В17, прегледайте книгата ми за супер храните и добавките, които ще ви дадат енергия; трябва да определите основната причина за намаляването на вашата енергия - това става поради ментален и емоционален стрес и начин на хранене.
(следва)
 
                                                                                                                                                                            
 
 
 
Д-р Колдуел: „Единственият отговор спрямо рака”
 
 
Част 8 от 8
 
 
 
(Това е последната част от интервюто с д-р Колдуел. Усъвършенстването идва с практиката, но медиците не са дори близо до съвършенството.)
Аз не препоръчвам на моите пациенти особени упражнения. Двадесет минути ходене пеша дневно е абсолютно достатъчно според мен. Важно е да намалите нивото на стреса, защото той отнема много енергия, както и вълненията и депресията, а най-много от всичко - ацидозата, която те предизвикват.
След като вземете предвид всичко това и направите необходимото, преди всичко ще започнете да спите добре, а вие можете да се излекувате и регенерирате само ако имате дълбок и осигуряващ почивка сън. Ако стомахът ви е пълен, не можете да имате такъв сън и да се възстановите.
Трябва да отстраните нещата, които ви намаляват енергията, работата, която не харесвате, компромисите, които ежедневно правите срещу себе си, тревогите, съмненията и страховете ви, доверието в себе си, лъбовта към себе си - ако не обичате себе си - ще умрете, повярвайте ми. Трябва да обичате себе си, да изграждате успешни връзки със своя съпруг и деца, със своите съседи, с членовете на вашата църква - това са важни неща. Помнете че ние сме групови животни и имаме нужда от група, от хора около нас; ние сме социални същества - ако сте сами, ще умрете, защото няма да можете да регенерирате себе си. Ние сме като батерии, които се зареждат  взаимно с енергия. Обградете се с позитивни хора, отстранете онези, които са негативни и ви теглят енергията. Има хора, които по този начин направо ви убиват в буквалния смисъл на думата. Така вашиятживот ще се промени наистина много бързо и драматично.
Моята книга струва 19 долара. Първият тираж свърши за 4 дни и половина. Вторият се разпродаде за 2 седмици. Третото издание излезе преди 8 седмици. Ясно е, че трябва да се храните правилно, за да положите основите на поне наполовина здраво тяло, трябва да имате ментално, емоционално и духовно здраве, за да бъдете здрави и да оставате здрави. В противен случай това няма как да стане.
Говорете с хора от вашето паство, с хора, които мислят като вас, защото изцеляващата сила на хората, които ви заобикалят, могат да направят огромна разлика. Обградете се с позитивни хора и непрекъснато се образовайте, проучвайте и разберете, че излекуването на рака не е нещо невъзможно за разбиране, просто се доверете на инстинктите си и използвайте здравия си разум.
 
                                                                                                                                                       www.iskri.net/zefira
Създадено: 07/12/2014 : 14:10
Обновено : 10/06/2020 : 00:48
Категория : Лечение на рака със сода бикарбонат
Страницата е посетена 3533 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^