Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 754 всичко

 6 посетители онлайн

Лечение на рака със сода бикарбонат - Единственият отговор спрямо рака 2, 3, 4

Д-р Колдуел: „Единственият отговор спрямо рака”
 
Част 2-4 от 8
 
 
 
Уговарят мъжете за диагностика на рак на простатата и наричат това ранно диагностициране на рака. Нищо подобно никога няма да ви помогне нито да живеете по-дълго, нито да се изцелите. То помага единствено на тях - да правят повече пари на ваш гръб.
Химиотерапията е останка от първата и втора световна война, базирана основно на веществото иприт, забранено от Женевската конвенция като използван във войната химикал - именно това вкарват пряко в кръвообръщението на хората. Това е химикал от войната, създаден да убива хората. Това не е лекарство, не е терапия - това е най-тъпото нещо, което някога се е чувало. Това означава да убием всичко и да се надяваме, че само добрите неща ще се възстановят след това. Отивате в задния си двор, унищожавате всичко - цветя, плевели и трева и се надявате, че само цветята и тревата ще поникнат отново. Същата абсурдност.
Радиацията причинява рак - никой не иска да живее до ядрен реактор. Всеки честен лекар в света ще ви каже, че химиотерапията предизвиква рак, радиацията предизвиква рак.
След един курс по химиотерапия вече не можете да станете донор, обикновено ставате стерилен, безплоден. Това не ви ли говори достатъчно? Радиацията прогаря здравата тъкан, а химиотерапията просто свива тумора, защото всичко в тялото се свива. Така получавате тумор, който се е свил за малко, за да експлодира впоследствие, щом получи въздух отново.
Същото е с хирургичната намеса - тя разнася тумора по цялата система, защото при такава намеса се започва от това, че имунната ви система вече е с намален капацитет. Поначало, какво е анестезията? - Да те убият до точка, от която все още могат да те върнат. Смятате ли, че може да има нещо добро в това?  - Не. Това ви убива във всякакъв смисъл на думата. Части от ума ви могат да не се възстановят. Затова ви правят тест на следващия ден и ви говорят, за да видят дали мозъкът ви все още функционира. Но преди това имаме нужда от лекари с функциониращ мозък.
Но основното послание е, че трябва да разберем, че не можем да вярваме на никого що се отнася до нашето здраве или нашия живот. Трябва да разсъждаваме самостоятелно и да вземаме своите собствени решения. Сега да поговорим за физическите причини за рака. (следва)
                                                                                                                                                                                         
www
.iskri.net/zefira

 
Д-р Колдуел: „Единственият отговор спрямо рака”
 
Част 3 от 8
 
 
 
 
Трябва да разберем, че не можем да вярваме на никого що се отнася до нашето здраве или нашия живот. Трябва да разсъждаваме самостоятелно и да вземаме своите собствени решения.
Сега да поговорим за физическите причини за рака. Най-важното нещо - да говорите с моя приятел Фред ван Лю. Аз никога не съм чувал някой толкова компетентен да говори за енергията и водата, за предпазването от електромагнитните честоти или за електромагнитния хаос, създаван от вашия клетъчен телефон, от вашия компютър, от вашия телевизор.
Няма да повярвате колко опасно е да носите телефона си в джоба, защото, ако сте мъж, може да развиете рак на тестисите дори само от това.
Процентите на рак на мозъка се повишиха неимоверно през последните години поради клетъчните телефони. Туморът винаги е от страната, от която най-често държите телефона си. Ако сте левичар - това ще е лявата страна, или обратно. И Фред има решение - отидете на неговия сайт www.ewater.comи ще получите цялата информация, която ви е нужна, защото това е образователен сайт - можете да слушате изложеното там безплатно и да получите знанието, което ви е нужно, за да вземате мъдри решения да защитите себе си.
Вие самите трябва да предпазите себе си - никой друг няма да ви предпази. Те искат само парите ви и колкото по-болни сте, - толкова повече пари могат да направят на ваш гръб, колкото по-уплашени сте - толкова повече пари могат да направят на ваш гръб, колкото по-слаби сте - толкова повече ви контролират. Ние попадаме в сериозна беда в момента, в който отдадем живота си в ръцете на тези хора. Това са хората, които са причина номер едно за смъртност в света, в цивилизования западен свят - медицинската професия. Болниците са основната причина за инфекции и смърт от инфекции. Затова, ако сте в болница и сте в ръцете на медицинската професия... Пазете се, водете правилен начин на живот.
Нямах възможност да прочета книгата на Victoras Kulvinskas “Survival into the 21st Century: Planetary Healers Manual”, но вие го направете. Вътре има невероятни неща - цялата информация, холистичното глобално количество информация, която е налична. Прекрасна книга. Запознайте се с тази информация, образовайте се, спрете да вярвате в това, което ви казват, защото за тях това е бизнес.
Един лекар има към 300 пациенти. Ако всички те са здрави, той ще фалира. Е, каква полза има той да ви излекува и да ви направи здрави? Никаква. При това тези неграмотни хора нямат ни най-малка представа какво изобщо е здраве, защото те изучават патологиите и смъртта и химическата интервенция по отношение на симптомите. Пръстът ви боли - отрязват го и казват: ето - няма пръст - няма болка. Невероятно решение, нали? След това - следващия пръст и следващия, ръката, рамото, докато направят достатъчно пари и ви изпишат.
Това е последният момент за всеки от вас, в който можете да използвате силата си да се съпротивлявате. Защото всичко това продължава да функционира. Може да функционирате на ниско ниво, защото сте полу-заспали от промивките на мозъка от страна на медиите, които ви казват, че ако имате рак - трябва да се подложите на химиотерапия. Но това дори не е терапия - това е отрова! Или терапията с радиация - прогарят ви! След това ви подлагат на хирургична намеса, разпространяват рака по цялото ви тяло, а после казват: „Ей, ама това е много агресивен рак!” Не ви казват, че именно те са направили така, че да се разрастне бързо и че именно те са причината той да стане така агресивен.
Ето мястото, от което идвам аз. Аз приключих с това, на мен това ми писна. [другаде д-р Колдуел разказва как като младеж на 14 години майка му е била с рак последна фаза - давали са й само морфин. Тогава той започва да се самообразова и да изучава алтернативни методи за лечение на рака и да й ги прилага; успява да я излекува - днес тя е на 75 години и се радва на прекрасно здраве Б.пр.]. Аз нямам никакво намерение да приемам повече тези лъжи и да гледам как невинни хора умират! (следва)
   
                                                                                                                                                                www.iskri.net/zefira  
 
 
Д-р Колдуел: „Единственият отговор спрямо рака”
 
Част 4 от 8
 
 
 
Аз приключих с това, на мен това ми писна. Аз нямам никакво намерение да приемам повече тези лъжи и да гледам как невинни хора умират!
Имам институт по медицинска статистика в Европа. Проведе се проучване за процента ми на излекувани и той беше 92.3%, първата ми книга е прочетена от 7.2 милиона души - написах я още когато бях 14 годишен, но тя продължава да се преиздава и е една от 11-те бестселъри. Сега излизат с нови неща, които съм написал преди 40 години като 14-годишен. Но те просто ги откриха сега.
Всички ние трябва да разберем, че ако тръгнем по пътя на Victoras Kulvinskas, той още преди 25 години е написал това, което те откриват днес и за което ви казват, че е ново знание, което току-що е било открито. Не е - той го е написал и публикувал още преди 25 години. 
Да се върнем на електромагнитните честоти. Фред ван Лю е главният експерт, с когото съм говорил.
Аз получавам към 800 оферти дневно от хора да рекламирам техните продукти. Средно 800 дневно. Те не ме интересуват и дори не поглеждам повечето от тях. Аз гледам резултатите. Аз съм ориентиран към резултатите човек.
Някой ми казва: „Аз съм експерт по диабета”, а аз му казвам: „Какъв е процента на излекуваните от Вас?” Ако ми каже - „Ами към 20%”, аз повече не разговарям с него. Такъв човек трябва да се махне, защото ми губи времето. Затова, ако искате да говорите с експерт - говорете с Фред. Питайте го за водата, за филтрирането и имайте предвид, че всеки, който няма филтър на душа си, се къпе в потенциален рак, защото хлорът и флуоридът, който излиза от душа ви, превръща вашият душ в хлорна камера - същият газ, с който престъпникът Хитлер е убил шест милиона. Затова като излезете от душа си мислите „Толкова съм замаян, сигурно водата е била твърде гореща” - не, не е била гореща - причината е, че сте наполовина мъртъв.
Трябва да прекратите ненужното бомбардиране с причиняващи рак елементи като електромагнитни честоти, флуор и хлор. Имате системата за пречистване на вода на Фред, имате въгленови филтри, дори можете да давате на домашните си любимци вода, която не ги убива.
Когато домашните ви любимци се разболеят от някоя човешка болест хрумва ли ви, че това е от флуора и хлора във водата и - разбира се, от консервантите като аспартам и другите токсични елементи? Всяка форма на изкуствен подсладител ЩЕ ви убие. Мен - не.
Ако се храните като прасе, обаче, ще ви убие. Ще умрете много по-млади, отколкото би трябвало.
Затова всичко започва с вглеждане във фактите. Какво правя, което пречи на живота ми, с качеството на живот, с нивото на моята енергия, с нивото ми на щастие, с нивото ми на успех?  Ето за какво става въпрос. Защото да си здрав, означава, че имаш добри приятели, успех в живота, прекрасни взаимоотношения, че работиш това, което ти харесва, да си здрав означава духовно, емоционално, ментално, физически да си едно цяло. Няма такова нещо като да си донякъде здрав или да си малко болен. Не - или си здрав, или си болен. Това е като да си малко бременна. Така че не можете да сте малко болен или горе-долу здрав - или сте болен, или - здрав.
И ето едно изречение, което едва не ме уби в офиса ми, когато го казвах на своите пациенти - ВИЕ самите сте си причинили този рак. Не ми излизайте с извинения или самосъжаление и оплаквания от типа „Не съм си го причинил аз, това просто ми се случи”. Не! Винаги, когато кача килограми, спирам да слагам шоколад в устата си случайно.
Решението е ваше. Нищо не става от само себе си. Нищо не става случайно. Именно вашето решение и вашите действия ви правят болен или здрав, или ви поддържа здрав. Вашето решение - не решението на някой друг. Ето какво мога да ви предложа аз.

(следва)
                                                                                                                        www.iskri.net/zefira

Създадено: 04/12/2014 : 14:04
Обновено : 10/06/2020 : 00:48
Категория : Лечение на рака със сода бикарбонат
Страницата е посетена 2925 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^