Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 698 всичко

 3 посетители онлайн

Лечение на рака със сода бикарбонат - Единственият отговор спрямо рака

 
Д-р Колдуел: „Единственият отговор спрямо рака”
Част 1

 
 
 
Най-важното послание относно рака е, че ВСЕКИ РАК Е ЛЕЧИМ. Няма нито една форма на рак, която да не е лечима и всички ние трябва да разберем колко просто и лесно може да е всичко. Всеки рак, за който зная, всеки рак, който съм виждал, всеки пациент, който съм виждал, е можел да бъде излекуван в рамките на 2 до 6 седмици. И това е моето послание днес.
Моята нова книга се нарича „Единственият отговор спрямо рака” и в началото искам да обясня какво имам предвид под „Единственият отговор спрямо рака” - може да има само един отговор на вашия индивидуален рак. Това е основното послание - техниката, терапията, която е помогнала на някого, може да не сработи при вас. Ако някой има главоболие и вземе хапче за глава и главоболието му мине, това хапче не може да излекува главоболието на друг, защото при някого то е причинено от гръбначния му стълб, при други - от твърде много отрови в системата му, някой има главоболие, защото е обезводнен, или поради стрес. Всеки човек има различна основна причина за своето главоболие. Същото важи за рака - всеки има различна основна причина за рака. Хората ме питат за тези над 300 естествени средства за лечение на рака, за които знам, че са ефикасни и безопасни. „Кое е най-доброто?” Няма най-добро - има такова, което е ефикасно за вас и друго, което е ефикасно за друг.
Всичко започва с голямата лъжа, че ракът е болест. Не е. Ракът не е болест - той е натрупване на различни симптоми, което са нарекли „рак” и му дават различни, сложно звучащи имена, основани на латински, или гръцки, или испански корени и именно тук започва проблема. Когато ви кажат, че имате определен вид рак, което двучи впечатляващо и плашещо, те ви внушават, че знаят какво имате, защо го имате, как се е развило и какво да направите, за да се отървете от него. Но това не е истина. Затова ако установите, че вашият медицински лекар не знае защо имате рак, откъде се е взел вашият рак и как да го излекува ефикасно, имайте предвид, че медицинската професия има много престъпен начин да прави статистика и да ви лъже.
Процентът на излекуваите от рак се измерва с преживаемост на лекувания над 5 години след поставянето на диагнозата. Значи, след като ви поставят диагнозата, ако сте живи още 5 години и един час, но умрете на втория час, по тяхната статистика се водите излекуван.
Доктор Симончини - великолепен онколог, който лекува раково болните пациенти само със сода бикарбонат - той използва само това от над 20 години, за да излекува раково болните пациенти (ще се върна на тази тема, когато започна да говоря за индивидуалните начини за излекуване на рака). Д-р Симончини заявява ясно, че медицинската професия всъщност излекува само 2% от болните. Два процента. И това означава, че два процента са все още живи пет години след като им е поставена първата диагноза. Знам, че има 22-25% от болните от рак, които не правят абсолютно нищо, за да се лекуват, но оздравяват. Ако те паднат в ръчичките на медицинската професия, тя ще убие тези 22-25%.  Значи 22-25% допълнително, които така или иначе нямаше да умрат.
Следва лъжата за ранната превенция. Например мамографията никога при никого не е предотвратила получаването на рак, нито е попречила на някого да умре, не е предотвратила при никого хирургичната намеса - тя само дава на медиците възможността да печелят пари по-дълго, защото онова, което правят, няма да удължи живота ви - няма статистически доказателства, няма проучвания, няма факти, че ранното откриване спасява животи, че предотвратява изрязването на гърдата ви чрез хирургична намеса и т.н. Няма такова нещо. Мамографията ПРИЧИНЯВА рак. Натискът върху гърдите на жената по време на мамографията, упражнява около 50 фунта натиск върху най-чувствителната тъкан в женското тяло. Това означава, че ако имате лимфен възел, пълен с токсини, който може да развие рак с времето, а вие упражните натиск върху него, в резултат от което той се спука, ще развиете рак поради този натиск върху вашето тяло, върху вашите гърди, върху вашите лимфни възли.   Всеки път, когато жената си прави мамография, тя повишава вероятността да развие рак с 2%. ВСЯКА МАМОГРАФИЯ ПОВИШАВА РИСКА ДА РАЗВИЕТЕ РАК С 2%. И като капак на всичко, ако дори открият рак (което обикновено не става), те нямат как да ви излекуват. Така че, какво за Бога прави мамографията? Ами носи им пари - в момента правят повече пари от диагностика, отколкото от леченията! Техниките за ранна диагностика служат единствено за набиране на клиенти. Единствено за набиране на клиенти - това не прави абсолютно никакъв смисъл.
 
www.iskri.net/zefira

Създадено: 24/11/2014 : 18:10
Обновено : 10/06/2020 : 00:47
Категория : Лечение на рака със сода бикарбонат
Страницата е посетена 7622 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^