Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 402 всичко

 6 посетители онлайн

Чакрамните личности - Сексуална трансмутация чрез еротични филмиСЕКСУАЛНА ТРАНСМУТАЦИЯ
ЧРЕЗ ЕРОТИЧНИ ФИЛМИ

Орис

 

Това е един от най-порицаваните и осъждани от обществото методи за сексуална самореализация, който, при все това, е най-популярен сред всички типове лицемери и еснафи и най-привлекателен за тези, при когото долните ЧЕТИРИ качествени нива на Инглимилиса, в една или друга степен, засега все още не са проработени. Наблюдавах много от тези, които публично плюеха само при споменаването за порнофилми -вечерта, излизайки в Астрала, го (я) заварвах тайно да гледа филм с откровено еротично съдържание и едновременно да мастурбира над героите и сюжетите от този филм.

90% от хората постъпват именно така – ако много силно искат нещо, то те с целия си вид се стараят да покажат точно обратното. Така, че в дадения случай общественото мнение в това отношение никак не може да служи като показател за истинска нравственост в поведението на повечето хора и като критерий за констатация на вашата собствена безнравственост.

ПОВТАРЯМЕ: докато се отнасяте към предлаганите от нас методики за сексуална трансмутация КАТО КЪМ ДЪЛБОКО ДУХОВЕН И НЕОБХОДИМ ЗА ВАШАТА ИНДИВИДУАЛНА ЕВОЛЮЦИЯ ПРОЦЕС, то нито престореното осъждане на лъжливите лицемери, нито презрителното отношение към дадените духовни методики на някой от вашите познати няма да могат да ви разубедят в това, че вие не вършите нищо осъдително и антидуховно.

Така е и с еротичните филми: ако с тяхна помощ ви се отдаде значително по-бързо и ефективно да „измъкнете” от най-далечните тайници на своето подсъзнание и да реализирате в себе си множеството пречещи на вашия еволюционен растеж енергии, то какво осъдително или престъпно може да има в това? За „греховността” на подобни методики вече достатъчно подробно говорихме и по нататък няма да се спираме на това.

И така, ако не ви достигат фантазии и въображение да откриете в себе си склонностите си към едни или други сексуални качества, да си представяте себе си в разнообразни „пикантни” ситуации и обстановка, можете да се възползвате от видеофилми с откровено еротично съдържание и, гледайки ги в отпуснато състояние, да обръщате внимание на тези сцени и подробности, които най-много от всичко са ви заинтригували, възбудили и в които би ви се искало да бъдете.

Нищо друго не бива да се счита като по-достоверно за вашето вътрешно резониране с енергии с определени качества от този ефект. И колкото и да убеждавате самите себе си, че вие „не сте такива вулгарни и аморални” – всичко това ще бъде ЛЪЖА. Вие сте се родили ТАКЪВ, ТАКЪВ сте и с това трябва най-после да започнете да правите НЕЩО! Не бива (пък и това е глупаво!) цял Живот да се самозаблуждавате!

За да може Трансмутацията да се извърши по-ефективно, трябва да се постараете да „измъкнете” от себе си колкото може повече енергии от най-грубо качество. За това трябва максимално да се отпуснете, да се настроите на тези ситуации, които повече от всичко ви „настройват” (може би даже да си ги презапишете на отделна лента няколко пъти подред!) и да се постараете по-дълго да се задържите в състояние на максимална възбуда, без да се стремите колкото може по-бързо да изпитате оргазъм, а обратно – когато колкото може повече да поддържате себе си в това сладостно състояние на ПРЕДекстазна еуфория и колкото може по-реално да „поставяте” себе си в най-възбуждащите ви ситуации от филма.

Благодарение на това, на съответното ниво на Астралния План практически няма да има никаква принципна разлика между модела на събитията с ваше участие, които си представяте и това, което е записано на лентата. За вашите свадхисханни Съзнания това ще е равносилно на значително по-мощна реализация, отколкото ако това се извършва с вас физически, доколкото при физическа реализация на същия сюжет между вашето Съзнание и външния свят задължително биха възникнали множество допълнителни негативни обстоятелства, които биха послужили за вас като отвличащи фактори.

Щом почувствате, че вече не сте в състояние да сдържате целия напор на стоварилите се върху вас чувства, емоции и усещания, трябва да затворите очи и да се постараете да вклините във вашия астрален модел Чистия Образ на Този (или Тази), към когото изпитвате най-сърдечни чувства, най-дълбоко уважение и когото считате за себе си като най-ярък пример за истинска духовност и чистота.

НЕ Е НУЖНО да поставяте Него (или Нея) в тези „пикантни” ситуации, пози и сексуални обстоятелства, които така ви възбуждат сега и от въображаемото „присъствие” на които всеки момент ще изпитате оргазъм! Достатъчно е ясно да осъзнавате ЯВНОТО присъствие на любимия от вас Образ редом с вас (не е важно конкретно къде – дали във въображаемата от вас обстановка, или някъде в страни, като Наблюдател, или като стоящ редом с вас по време на целия процес на вашата сексуална медитация).

Щом започне самия оргазъм, отвлечете се от ситуацията, която си представяте, и мислено изпратете цялата неудържима мощ на своите избликващи като фонтан енергии в разтвореното Сърце на този духовен Образ, като че ли му казвате: „Ти знаеш, че правя всичко това, за да бъда колкото може по-близо до теб и за да мога по-скоро да стана като Теб!” Колкото по-ярко и по-реално си представите ТОВА, толкова е по-голяма вероятността всички току-що реализиращи се енергии да не се върнат отново в своя кармичен канал, а да станат главен елемент от синтеза в Чашата на вашето Сърце  на енергиите, на които се структурират реалностите от нивото на Христовото Съзнание.

Колкото повече напредвате в сексуалната проработка по тази методика, вие много скоро ще почувствате, че все по-малко ви привличат „проиграванията” на грубо еротични сцени и във все по-голяма степен ще ви се иска нещо чисто и светло, възвишено и високочувствено, без изтънчено насилие и развратни групи, без вулгарности и примитивизъм.

Това ще свидетелства за факта, че най-низшите канали на Инглимилисса вече са се освободили от всички енергии, съставляващи тяхната база и вместо тях са се активизирали по-качествените нива, в които вече се е превърнало вашето чувствено Внимание.  Подбирайте си филми със съответното съдържание и постъпвайте по вече отработената схема.

                                                                                                                  www.ayfaar.org


Създадено: 17/09/2011 : 09:38
Обновено : 10/02/2020 : 20:56
Категория : Чакрамните личности
Страницата е посетена 6486 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^