Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 826 всичко

 6 посетители онлайн

От тук от там - Уволнете своя лекар

УВОЛНЕТЕ СВОЯ ЛЕКАР
 
Dr. PeterGlidden
 
 
За последните 100 години в САЩ медицинската сцена е изцяло обхваната и монополизирана от докторите по медицина и фармацевтичните компании. Единствените лекарства, за които са ви преподавали в училище, са предписаните от докторите по медицина лекарства. Единствената медицина, която вашата здравна застраховка покрива, е медицината на докторите по медицина. Единствената медицина, която се практикува във вашата болница, е медицината, управляваната от докторите по медицина и със сигурност единствената медицина, за която се правят предавания по телевизията е медицината, управлявана от докторите по медицина. 
 
Всъщност медицината, управлявана от докторите по медицина, е само една малка част от медицинската наука. Но в резултат на това, че докторите по медицина са монополизирали медицинската сцена в тази страна от 100 години, ние отъждествяваме медицината само с медицината, управлявана от докторите по медицина. Ние не знаем, че съществува и друг начин. Ние не знаем, че всъщност съществуват научни, клинично проверени и ефикасни алтернативина леченията, препоръчвани от докторите по медицина, осигурени от лицензирани лекари. Но ние не сме запознати с това в САЩ благодарение на пропагандата, правена вече 100 години от фармацевтичните компании. Докато докторите по медицина карат автобуса на медицината в САЩ, водещата причина за смъртност в САЩ е медицината, управлявана от докторите по медицина. Можете да прочетете това на първата страница на сайта ми – там има статия, озаглавена „Смърт причинена от медицината” – това е документ, съдържащ 45 страници изпълнени с доказателства и препратки, който цитира данни на множество високо престижни медицински журнали.
 
Цифрите показват, че водещата причина за смъртност при 780,000 души годишно е лечението, назначено от докторите по медицина.
 
Втората водеща причина за смъртност се пада на сърдечните заболявания – 699 000 души годишно умират от сърдечни заболявания.
 
Третата водеща причина за смъртност е ракът – 550 000 души годишно умират от рак. И когато видя, че човека е умрял от някоя от тези причини, знаете ли какво си мисля? Мисля си за провала на медицината от този тип. Но повечето хора оставят да им се размине този провал. Защото не знаем, че има и друг начин. Поради това, че те са монополизирали медицинската индустрия, когато тяхната терапия се провали, когато техните терапевти ни навредят и даже, когато техните терапии ни убият, ние оставяме това да им се размине. Защото не знаем, че съществува и друг начин. Вие не знаете колко неща не знаете. И когато става дума за здраве, вие не знаете нещото дали ще ви убие, или излекува. Всичко е като във филма „Матрицата”. Ние сме дълбоко вкарани в матрицата на мита, че докторите по медицина са кралете на медицината и че терапиите, препоръчвани от тях, са единствените добре обосновани и сериозни терапии.
 
Ето защо ние продължаваме да им позволяваме да ни нараняват. Ето защо, когато техните терапии ни вредят, ние ги оставяме това да им се размине.
 
Изхвърлили сме трилиони долари за изследвания на рака. На кого сме ги дали – може би на тези, които се занимават с акупунктура, или на хиропрактици, или на натуропати, или на хомеопати, на занимаващи се с аюрведическо лечение, или на традиционни китайски практикуващи лекари? Не! Ние сме ги дали на докторите по медицина. И те се провалиха по отношение на нас. След трилиони долари, дадени за изследвания, процентът на болните от рак остава непроменен. След 25 милиарда долара, дадени за лекарства за намаляване на холестерола годишно, процентът на починалите от сърдечни заболявания остава непроменен.
 
Защо тогава оставяме докторите по медицина да управляват нашето здравеопазване?
 
Артритът се увеличава, високото кръвно се увеличава, фибромиалгията се увеличава, процентът на болните от Алцхаймер от нулев вече е на шесто място като причина за смъртност и едно на осемдесет деца вече се ражда с аутизъм. И ние оставяме на докторите по медицина да им се размине всичко това. Причината, поради която имаме криза в здравеопазването в САЩ е, че отиваме при докторите по медицина с хронично здравословно състояние. Вашият доктор по медицина е напълно неспособен да ви възстанови здравето, ако сте с хронично заболяване. Фактите са нещо упорито. Огледайте се – всеки в тази страна е болен. Всеки в тази страна страда. Всеки има някакво хронично заболяване и взема рецепта след рецепта, прави си операция след операция, за да си реши проблема, но медицината не го решава.
 
Ние не знаем, че съществува и друг начин. Затова страдаме, затова сме болни, затова се възползват от нас – поради съществуването на медицинска общност и монопол, поради внушаваното ни убеждение, че всеки (освен тях) е практикуващ лекар, който ще ви застраши с нещо. Въпреки, че терапиите им се провалят непрекъснато. Просто се вгледайте в цифрите, дами и господа. Сърдечни заболявания, рак – непроменени, хронични заболявания – непрекъснато се влошават, затлъстяване – ставащо все по-зле. Защо? Ами ако слушате своя доктор по медицина, защото вие сте си виновни – твърде мързеливи сте, имате лоша генетика, имате ген на рака, имате наследствено затлъстяване. Всъщност причината е, че сте отишли при погрешния лекар, че дори не сте знаели, че има други лекари, освен представителите на медицината, управлявана от докторите по медицина. И на медицината, управлявана от докторите по медицина, й харесва точно това положение на нещата. Ако сте щастливи при настоящото положение на нещата, тогава Бог да ви благослови! Но ако дълбоко в сърцето си знаете, че трябва да има и по-добър начин, ето ви по-добрия начин: уволнете своя лекуващ доктор по медицина! Ограмотете се за научно обоснованите, не използващи лекарства артернативи, които имат за цел да подкрепят тялото ви, за да се самовъзстанови самостоятелно.
          Да, това е официален факт: докторите по медицина, които ни препоръчваха Талидомид, Виокс и Викодин и Прозак като безвредни витамини и добавки, сега са водещата причина за смъртност в САЩ.
 
Дами и господа, аз съм доктор Питър Глидън – вие просто не знаете какво изпускате!
                                                                                                        FireYourMDNow.com
 
                                                              http://www.youtube.com/watch?v=ta1NZmwjvYQ
 
[Лекарството "Виокс" може да се завърне на пазара
 20 фев 2005                                                                                            От "Дневник"
Един от най-успешните медикаменти на фармацевтичния гигант "Мерк" – "Виокс" (Vioxx), който беше изтеглен от пазара през миналия септември, може да бъде отново върнат в търговските мрежи. Това заключи в доклад независима комисия на американската администрация по храните и лекарствата (FDA), цитиран от Ройтерс. Според нея "Виокс" не е по-опасен от аналозите на "Пфайзер" – "Селебрекс" (Celebrex) и "Бекстра" (Bextra).
Производството на лекарствения продукт за артрит и остри болки на "Мерк" беше преустановено, след като тригодишни изследвания показаха, че приемането на "Виокс" може да доведе до инфаркт или инсулт при продължителна употреба.
... Въпреки становището на независимата комисия крайната дума е във FDA, която обаче обикновено се вслушва в съветите на комисията и най-вероятно ще позволи "Виокс" да бъде върнат в световната търговска мрежа.
Новината предизвика силен ръст на ценните книжа на "Мерк", а от компанията заявиха, че ако "Виокс" излезе отново на пазара, компанията ще генерира годишни продажби от хитовия си медикамент в размер на над 1 млрд. долара. Това е далеч под годишните продажби от 2.5 млрд. на "Виокс", който носеше 11 на сто от приходите на "Мерк", преди да бъде изтеглен. Решението на FDA през есента на 2004 г. се отрази доста негативно за фармацевтичния гигант, който изгуби една четвърт, или 25 млрд. долара от стойността си на борсата само за един ден.
 
 
Прозак: антидепресант, един от страничните му ефекти – насилие и агресия”, която впоследствие може да премине в автоагресия и самоубийство (относно последното фирмата е съдена и осъдена, в резултат на което в упътването вече се споменава опасността от самоубийство - като „евентуален” страничен ефект).
 
Викодин: („случайно” е лекарството на доктор Хаус) – болкоуспокояващо, със слаб кодеиноподобен ефект, повдига настроение, премахва болка, предизвиква еуфория, създава физическа и психическа зависимост. ]
 
 
                                                                                                                                                                                      www.iskri.net/zefira
 
 
 

Създадено: 09/06/2014 : 13:39
Обновено : 10/06/2020 : 00:46
Категория : От тук от там
Страницата е посетена 3185 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^