Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 512 всичко

 10 посетители онлайн

А.Т. Огулов - лекции за лекари - Медицина = мед + цинк

МЕДИЦИНА = МЕД + ЦИНК
 
А.Т. Огулов
 
Думата „медицина” се състои от две думи - МЕД (Cu) и ЦИНК (Zn) - това, което в организма винаги не достига. Да разгледаме първо медта - какво виждаме, когато има недостиг на мед? Виждаме побелели коси, развитие на гъбички - дори мога да ви изредя болестите, които се предизвикват от дефицит на мед:
Медта е метала на живота - и най-малкият недостиг на мед може да предизвика: анемия, бронхиална астма, бронхит, витилиго, глаукома, дистрофия на мускулите, импотентност, исхемична болест на сърцето, миопатия, неврити, остеопороза, псориазис, захарен диабет, токсикоза на бременността, туберкулоза на дробовете, шизофрения, епилепсия, антрален гастрит, атеросклероза, дуоденит, ракови заболявания, рахит, ревматоиден артрит, цироза на черния дроб, язвен колит на стомаха и др. Всичко това е от дефицита на мед.
Тя влияе и върху състоянието на съединителната тъкан. Обърнете внимание на следното - щом мъжът има корем, първото, което трябва да тестирате, е дефицит на мед. Всички видове хернии се дължат на дефицита на мед. Какво са правели едно време, за да решат проблема с хернията? Слагали медни стърготини на филия хляб; медта винаги се е употребявала ежедневно в Русия - медни кръстове, медни пръстени, медни украшения, медни съдове - на изток и до днес използват медни съдове - при нас има само спомен за медните съдове. Войниците преди са имали медни чаши, защото човек не можел да пие твърде горещ чай, тъй като медната чашка парела, тоест той пиел такъв чай, какъвто позволявала чашата. Второ - медните йони, попаднали в организма на човека, правели нещо като профилактика. И друга интересна особеност - сред работещите в медните мини никога не е имало онкоболни - хората умирали от други болести, но не и от рак, тоест медта контролира равитието на гъбичките. Тази плесен, която се появява в нас под формата на пигментни петна, на първо място показва дефицит на мед. Затова щом видим пациенти с херния, това говори за дефицит на мед. Или дете с пъпна херния - към петичката обикновено им привързвали медна пластинка в чорапчето и детето ходело с тази медна пластинка. Когато има дефицит на мед, винаги в тази област кожата чернее и зеленее от съприкосновението с медта. Ако има излишък на мед в организма, възниква раздразнение на кожата в тази област, но аз никога не съм виждал такъв случай.
Човек трябва да потребява тази мед от 2 до 5 мг дневно. Но има и още един нюанс - кисело-млечните продукти нарушават съдържанието на медта в организма, затова ако днес сте яли кисело-млечни продукти, се създава дефицит на мед. Мед се съдържа във всички зелени продукти - хлорофилът също е мед; в морските продукти също - практически медта задържа растежа на гъбичките.
Ами цинкът? Що за микроелемент е той? Оказва се, че цинкът сдържа развитието на херпеса в организма. Може да ви се случи да стигнете при работата с бъбрека до определено ниво, но не можете да продължите - тогава трябва да направите прост тест, който между другото от векове е одобрен в Китай - там, където има патология на даден орган, се слага вендуза за 20-25 минути. Ако излязат покрити с вода подутини, това е вирусът на Епщайн-Бар, който е поразил органа. За съжаление, нашата медицина не вижда това, а ние го виждаме и решаваме тази задача. Ако поставели вендузи и на тялото му излизали подутини - като от изгорено, това показва, че може да се получи инсулт, цироза на черния дроб, патология на бъбреците, на пикочния мехур, на простатата, на червата. Така започваме да търсим начин за борба с този херпес - един от вариантите е цинка, който контролира това развитие. А къде има цинк - при мъжете той е най-важен за простатата; при недостига му се получава аденом на простатата.
А откъде да го вземете? - На първо място - от тиквените семки, от мидите и различните ракообразни, чесънът също съдържа цинк. Когато консумирате чесъна като противопаразитарно средство (рецепта: в течение на един месец вечер се нарязва на ситно по една малка глава чесън и се смесва с кисело мляко - гълта се без да се дъвче, за да не се товари сърдечната система), продължително време, очевидно освен обезпаразитяване се получава и насищане на организма с цинк и организмът се отнася благотворно към това насищане.   
 
                                                                                                               http://www.youtube.com/watch?v=gtBRYyBmhdI   
 
 
                                                                                                                          www.iskri.net/zefira

Създадено: 05/06/2014 : 01:42
Обновено : 10/06/2020 : 00:44
Категория : А.Т. Огулов - лекции за лекари
Страницата е посетена 5183 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^