Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 528 всичко

 4 посетители онлайн

Чакрамните личности - Сексуална трансмутация без партньорС
ЕКСУАЛНА ТРАНСМУТАЦИЯ БЕЗ ПАРТНЬОР

Орис

 

В навечерието на предстоящия Акт на Преображението  нашите Духовни Учители от Плеядите и Сириус дават на човечеството един от най-ефективните и действени методи, които позволяват на всеки от хората, които са готови за правилното разбиране и възприемане на тази информация, достатъчно бързо да превърнат своите сексуални енергии в най-мощния източник за разтваряне на всичките 12 кармически канала на сърдечната чакра за сметка на активното и целенасочено попълване на нейните огромни резервни енергийни запаси от реалностите на Инглимилиса.

Предлаганият от нашите Учители метод за “Сексуална Трансмутацияпо никакъв начин не нарушава привичния за много хора дълбоко интимен процес на сексуално уединение и съвършено с нищо не се намесва във вече проработените от вас привлекателни чувствени образи и пикантни ситуации. За да не се получава понататъшно „раздуване” на астросома и още по-голямо уплътняване на груби сексуални енергии в района на Инглимилисса, във вече създадения от вас ментален  шаблон трябва да се внедри образа на ТАКЪВ Мъж или ТАКАВА Жена, който или която цял Живот сте мечтали да срещнете.

В самия този Образ НЕ ТРЯБВА да присъстват такива сексуални признаци или още някакви лайтмотиви, на които бихте могли да построите своята сексуална фантазия. НЕ и още веднъж НЕ! Този образ не трябва да бъде с каквито и да било елементи на секс! НО! Той може да се обкръжи от вашето въображение с различна сексуална атрибутика и да се помести в тези ситуации, които в настоящия момент ви се струват най-желани и привлекателни.

Например, сега най-много ви се иска, както се казва, да се хвърлите с главата надолу в атмосферата на групов разврат. Или още нещо от този род. Няма проблеми! НО! Пристъпвайки към вече привичната за вас процедура на настройка на възбуждащата ви фантазия, не забравяйте още веднъж да отбележите за себе си, че ВАШИЯТ Мъж (или ВАШАТА Жена) прекрасно РАЗБИРА, че вие, отдавайки се на своето похотливо желание, не вършите нищо мръсно, осъдително и срамно, а само давате възможност да се реализират вашите свадхисханни личности, за да се постараете да „прелеете” техните уплътнени енергии в своя сърдечен център за понататъшната им трансмутация.

Вие трябва да бъдете изцяло уверени в това, че Той (или Тя) ви поддържа във всичко, разбира истинската духовна подплата на всички ваши сексуални реализации и много ви обича ИМЕННО ЗА ТОВА ваше старание, за вашия непрекъснат и неуморен духовен стремеж колкото може по-бързо да разровите своите натрупвания, за да можете, най-после, да освободите пътя за свободното движение на Духовните Сили по всички канали на вашата Душа. Той (или Тя) знае, че вие в своите фантазии извършвате Жертвен Акт на доброволно Приношение на цялата сексуалност на Олтара на своето Сърце и вашият Мъж (или Жена) присъстват във вашите фантазии не като прост наблюдател, а като упълномощен представител на Висшата Реалност на Любовта, за да поеме в себе си цялата енергия на вашия оргазъм и да я преобразува в Силата на вашата Любов.

Съсредоточавайки се на всичко казано по-горе, преди предстоящото ДУХОВНО тайнство вие трябва още веднъж и колкото може по-ясно да възкресите в своята памет Най-Чистия Образ на своя Любим (или Любима), сякаш усещайки Неговото невидимо присъствие в своето Сърце. Отпускайки се, вие Го помествате в тази сексуална ситуация и обстановка, която сега ви възбужда. В хода на фантазиите си вие периодически, като че ли между другото, отбелязвате за себе си, че Той е редом, някъде сред другите, които ви обкръжават, но не участва в ласките, а само ЗАИНТЕРЕСОВАНО наблюдава всичко, което става с вас и около вас.

Колкото и да ви се иска с цялото си обаяние и привлекателност да Го съблазните и „вкарате” в числото на останалите участници във вашата фантазия, постарайте се да не правите това, или поне да отложите до към края тази картинка, за да я нагласите към самия момент на самото начало на оргазъма. Не бива да Го „спускате” до нивото на обикновен сексуален образ, иначе и ВАШЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НЕГО също може да се спусне до високосвадхисханното ниво и цялата енергия на вашите оргазми ще отива не в сърдечния център,  а на по-висококачествените нива на Инглимилиса.

Това, разбира се, също не е лошо, но подобна трансформация в пределите на една чакра не е цел на нашата методика за сърдечна Трансмутация. Тя може да се приложи само тогава, когато в дадения момент никак не ви се отдава бързо да сформирате (създадете) в своето въображение чисто анахатен Образ и тогава, за да извлечете поне някаква еволюционна полза от енергията, освободила се от Инглимилисса. В такъв случай се извършва само преливане на енергии от реалностите на низшите нива в по-високите сексуални реалности, което също води до постепенно подобряване на качественото състояние на цялата чакра.

И така, НАМИРАЙКИ СЕ ПО-ДОЛУ ОТ НЕГО, вие трябва буквално да излеете най-мощния фонтан от енергии нагоре, за да можете с цялата неудържима сила на своя оргазъм да се влеете в него с горещата струя на своята Любов и да станете най-добрата част от Самия Него. Казваме „ПО-ДОЛУ” само за да създадем зацепка за вашия ум и за да може при мисленото изпращане на енергията на своя оргазъм  в Него във вашето въображение еднозначно да се създаде впечатлението за движение на енергиите „нагоре”, от вас към Него, тоест, от корема към гърдите.

И ако почувствате, че в първите моменти след оргазъма приятна топлина и леко разпъване в гърдите, носещо радост и приятно облекчение, то можете да бъдете 90% сигурни, че голяма част от сексуалните енергии, участващи в това тайнство, вече никога няма да се върнат в своята реалност, а синтезирайки се с анахатните енергии, ще се превърнат в част от низкоастралната реалност и няма да ви досаждат вече със своите сексуални домогвания.

НО! Не следва да мислите,          че с две-три такива реализации ще можете напълно да се очистите от това, което с векове е било отлагано от всяка от въплътените личности „за после” като нещо незначително и несъществено, което само отвлича от сериозните практики и пречи на духовния растеж. Не следва да се съблазнявате от евтини успехи и да недооценявате цялата мощ на енергийния напор на Съзнанието от страна на тази могъща Космическа Сила, която е призвана да обезпечява интензивното самовъзпроизводство на човечеството като една от разновидностите на проявление на Творчеството на Космическия Разум.

Затова не бързайте и не подгрявайте своите страсти с изкуствени подбуди, като се стараете да изпреварите своите желания и жадно да форсирате събитията, а по-добре по-често улавяйте в себе си тези емоции  и усещания, които след това ловко ви въвеждат в състояние на сексуална възбуда. В такива моменти, с помощта на дадените по нататък характеристики, се постарайте да уловите и разберете с коя от вашите свадхисханни личности имате работа в дадения момент. Това ще ви помогне поне приблизително да определите диапазона на вашите чувствени интереси и най-привлекателните за вас сексуални нива. Бързайте бавно! И ако за повече или по-малко нормална проработка на енергията на дадената чакра даже за вас са необходими две-три години, това ще бъде крайно удовлетворителен принос в темпа на вашия духовен растеж, който от огромна степен зависи от наситеността и балансирането във вашето съвкупно Съзнание на енергиите от реалностите на Аигллиллиаа-ииссииди. С всеки нов път вие не само ще се реализирате в привлекателни за вас сексуални ситуации, но и интензивно ще трансмутирате уплътнените слоеве от енергии на Инглимилисса, като постепенно се избавяте от тяхното натрапчиво  и досаждащо проявление.

Що се отнася до самите фантазии, то тук за вас не трябва да съществуват АБСОЛЮТНО НИКАКВИ рамки и ограничения от типа „това е срамно” или „това е твърде мръсно и вулгарно”. Във всяка от вашите поредни фантазии се старайте максимално да се отпуснете и разкрепостите, като напълно се отдалечите от такива установки като „това е добро, а това е лошо”. Отнасяйте се към всичко даже с известен дял деловитост, както и към обичайна духовна практика по очистването на сексуалния център посредством постепенна и ЦЕЛЕНАСОЧЕНА реализация и трансмутация на енергиите на всички Мисълформи на дадения център в енергиите на Аигллиллиаа.

Ако на вас самите много ви се ИСКА да бъдете в подобни ситуации, вие ТРЯБВА да започнете да ги преживявате, защото самите тези ситуации се явяват проявени във вашето въображение от носители на качества от определени нива на реалностите на Инглимилисса. Всичко това, което вие, подчинявайки се на инерцията на мисленето и стереотипите на условностите, отнесете към категориите „мръсно” и забранено за себе си, така и ще си остане във вас нереализирано и ще продължава, въпреки волята ви, да ви притегля към себе си (и към вашето съвкупно Съзнание!) все нови и нови идентични енергии на чужди чакрамни личности, с всеки нереализиран път все повече „раздувайки се” вътре в астросома и енергийно усилвайки се.

Като критерии „да бъде” или „да не бъде” за всяка конкретна ситуация, моделирана от вас в своите мечти и фантазии, може да служи само вашето желание или вашето ИСКРЕНО нежелание да имате именно такъв сексуален опит.

Последното свидетелства за това, че или вече основно сте проработили дадения диапазон от сексуални качества, или влиянието на всички кармични установки и морално-етични рамки все още е много силно във вашето Съзнание. В този случай има смисъл да отпуснете ситуацията и да почакате евентуално тя сама да се прояви или по някакъв начин сама да ви заяви за своето наличие.

Ще отбележим, че три четвърти от жените остават хладни в секса само защото техните партньори общуват с тях неправилно. Опитът от астралните ми наблюдения показва, че болшинството от т.нар. „фригидни” или „хладни” жени даже не подозират какви мощни нереализирани енергии по едни или други причини се крият в тях, във временно „задържаният” им сексуален център и пробиват на повърхността само в техните еротични сънища, които те, между другото, най-често не помнят.

Така че фригидността още не означава пълна проработка на всички нива на Инглимилисса – практически при всички „преглеждани” от мен жени от тази категория, в района на сексуалната си чакра имат мощни уплътнения от наслояване на червено-оранжев цвят. Това свидетелства, че Духовната Същност СПЕЦИАЛНО е блокирала явно непроработените кармични канали на Инглимилисса във въплъщаваната от Нея личност, за да може това обстоятелство да не пречи на възложената й задача за ДАДЕНОТО въплъщение. Разбира се, след изпълнението на дадената програма тези канали ще бъдат „разархивирани” от Нея и бъдещата личност ще се сблъска със същите насъщни проблеми, които ние с вас сега обсъждаме.

И така, отново повтаряме: в своите мечти и фантазии вие можете да извършвате и най-невероятните, но тайно много желани от вас постъпки и смело да реализирате най-фантастичните от всички ваши сексуални намерения САМО В ТОЗИ СЛУЧАЙ, ако центърът на вашето внимание на протежение цялото ваше сексуално тайнство (и особено в самия момент на оргазъма!!!)  бъде поставен ТОЗИ (или ТАЗИ), Който неизменно заема във вашето Сърце високо духовно положение и към Който вие интуитивно изпитвате много мощно ДУХОВНО привличане. Този, Когото бихте искали (и бихте могли!) да обичате повече от самите себе си и заради чиято любов сте готови на всякакви изпитания и унижения. Двама, а още повече – трима човека не могат да заемат в едно Сърце подобно ниво – само ЕДИН – най-достойният и най-уважаваният от вас.

Няма никакво значение дали той е жив или мъртъв, дали се счита за свят или за грешник, и още по-маловажно е КАКВО мислят или знаят за Него другите хора! Вие трябва да разбирате, че такъв човек служи за вашето Съзнание само като чувствена привързаност, която позволява да се създаде във вашия астросом невидим „мост”

между Инглимилисса и Аигллиллиаа, по който да може да се трансформира енергията, отделяна по време на оргазъма.

Само ПРИ СЪБЛЮДАВАНЕ НА ТЕЗИ УСЛОВИЯ цялата енергия, натрупвана в ситуациите, създадени от вашите свадхисханни личности, няма да се разтвори по време на  оргазъма по целия астросом, а подчинявайки се на мощния волеви импулс, ще се отправи именно към Него (или към Нея) – към вашият въображаем Възлюбен (или Възлюбена), Който неизменно  и ВИНАГИ се намира във вашето СЪРЦЕ!

Ако това главно условие не бъде спазено и вие не се отнасяте към извършваното от вас сексуално тайнство КАТО КЪМ ДУХОВНА ПРАКТИКА, то за никаква трансмутация на груби сексуалните енергии в сърдечния център не може и дума да става, доколкото целият чувствен сексуален вихър ще превърне всичко това, което по своята същност е ДУХОВНО ТАЙНСТВО, в най-обикновена мастурбация, а енергията на оргазъма постепенно отново ще се изтласка в кармичните канали на Инглимилисса и още повече ще усили вашето психическо състояние. Моля ви, винаги помнете това!

И още една, но много важна забележка: не следва всичко написано в тази книга да възприемате абсолютно еднозначно и буквално „до запетаята” – постарайте се, като вземете тази информация за основа, да се придвижите по развиващата се спирала на своето съвкупно Съзнание като отчитате собствените си индивидуални особености и вече заработените от вас духовни способности, не се затваряйте още повече в себе си, а обратно – безстрашно се разкрийте за всичко светло и хармонично, още повече разширявайки своето самоопределение чрез специфичните свойства на реалността от дадения тип.

Ние само ви подхвърляме поредната добра Идея и не настояваме тя да е абсолютната Истина. Ако вие веднага, без всякакви съмнения, намерите в тази Идея себе си, ако намерите ТОВА, което ЗНАЕТЕ, а не това, в което ви се иска да вярвате, то тази Идея ще стане ваша толкова органично, колкото за нас. Тогава можете смело да започнете да се движите в духовно направление чрез повишаване на качествата на вашето чувстване и възвисяване на вашата сексуалност.

                                                                                                                                                                 www.ayfaar.org


Създадено: 17/09/2011 : 09:36
Обновено : 10/02/2020 : 20:55
Категория : Чакрамните личности
Страницата е посетена 6640 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^