Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 823 всичко

 5 посетители онлайн

Олга Бутакова - лекции за лекари - Проф. Огулов - Простата, бъбреци, черен дроб
 
Аденом на простатата, бъбреци, черен дроб,
 
професор Огулов
 
 
 
Един пациент дойде с аденом на простатата, който имаше от 45 години. Казах му - за около десет дни всичко ще е наред, а може и по-рано. Сега при лечение на простатата се занимават с лечение само на простатата - не виждат, че основния проблем е по-високо. Безполезно е да се занимавате с простатата, ако има проблем в бъбреците. Ние му приведохме в ред бъбреците и всичко останало, възстановихме му кръвоснабдяването, сложихме пиявици - получава се така, че ако сложиш пиявици, на прясно ремонтираните зъби им падат пломбите. Ако сложиш пиявици и си боядисаш косата, тя ще стане на петна.
Той започна да яде в огромни количества микроелементи и витамини, а ние продължихме с манипулациите. Косата му от бяла стана черна. След това му направиха всякакви изследвания и му казаха - слушайте, вие изобщо нямате проблем с простатата. Каква аденома - при вас всичко е като на 15-годишен юноша.
Трябва, обаче, да се прави профилактика, за да не се върне проблема - как? Вземате топка за тенис и сядате на нея и я търкаляте, след това разтваряте ръцете си настрани и продължавате - първо на едната страна, след това - на другата. Ако правите това - няма да имате проблеми с простатата.
Той започна да го прави с ... - идва след две седмици с памук в ушите. Питам го - какво е това, какво става? А той: И аз за това съм дошъл - да разбера какво става. :)
Слухът му до такава степен се беше обострил, че от задната площадка на автобуса чуваше какво говори шофьора отпред. Жена му гледа телевизора на петото деление, а той от далечната стай - на първото. Отиде да се изследва - казвам ви случай, който трябва да се доизследва, за да се разбере какво става. Приведохме му стомаха с ред, черния дроб, пикочния мехур, всички органи, а сега - такава допълнителна мощна стимулация дава такъв резултат. В института за изследвания на мозъка той си направи аудиограма и тя се оказа на супер човек - затова не слуша концерти, защото чува това, което ние не чуваме.   
 
 
Проба за състоянието на бъбреците с червено цвекло
 
Дали функцията на бъбреците е нарушена може да се установи с варено червено цвекло - ако няколко часа след прием ана цвеклото урината се оцвети в червен или розов цвят - това е най-простият диагностичен признак за проблеми в бъбреците.
 
 
Тест на урината за нарушен белтъчен обмен
 
(в домашни условия)
 
Външно чиста и прозрачна урина се довежда до кипене и след това се охлажда - при наличие на патологии се наблюдават парцали/снежинки получили се под действието на високата температура на белтъчните фракции.
 
Проекционната зона на бъбреците при мъжете е простатата. Лявата и дясна част на простатата даже по външен вид наподобява бъбреците. При нарушаване функциите на бъбреците, патологията на простатата се развива пропорционално на развитието на нарушението в бъбреците. По-големите нарушения в съответния бъбрек причиняват по-голямо нарушение в съответния й дял от същата страна на тялото.
 
Когато увеличаването на простатата се съпровожда със симптома на остатъчната урина в пикочния мехур, в резултат възниква допълнително инфектиране на бъбреците (възходяща инфекция).
 
 
Бъбреци
(откъси)
 
Функционалните изменения на бъбреците водят до нарушения и в другите органи - кожата притежава отделителна функция и един вид дублира бъбреците - това има голямо значение при патология в бъбреците и при нарушаване на отделителната им функция. Кожата разтоварва бъбреците, но не може напълно да ги замени. Лоша миризма от кожата говори за проблеми в бъбреците. Появата на стрии говори за патологични процеси в бъбреците.  
При заболявания на бъбреците възниква остеопороза - снижаване нивото на калция. При бъбречно разстройство на левия бъбрек може да се наруши сърдечната дейност и да възникне аритмия.
При 90% от пациенти с имплантиран електростимулатор това е можело да се избегне, защото водещата причина за аритмията им е проблем във функцията на левия бъбрек, която не може да се диагностицира със съвременната апаратура.
При възникване на проблеми в десния бъбрек, който отговаря за газообмена в тялото, възниква снижаване функцията на белите дробове и изменение на рН на кръвта. При 10 болни с проблеми в дихателната система причината е десния бъбрек - възниква кислороден дефицит в тъканите и в резултат - постоянно чувство за физическа слабост и емоционална подтиснатост.
Ако преди заспиване мъжът или жената се обръщат с гръб към партньора си и се стремят да се притиснат към него, това обикновено говори за проблеми в бъбреците и подсъзнателно желание да ги сгреят.
Десният бъбрек 6-7 пъти за едно денонощие подтиква жлъчния мехур да се изпразва. Ако десният бъбрек е отпуснат, този тласък липсва и се получава застой на жлъч в жлъчния мехур. Ако десният бъбрек бъде успешно повдигнат, работата на жлъчния мехур често се възстановява.
 
 
Признаци за проблеми в черния дроб
 
Проблеми при отварянето на устата - отваряне накриво или непълно отваряне - когато при говор човекът не отваря устата си, а само частично я отваря - говори през зъби, без активно участие на устата.
При патология на черния дроб езикът сякаш не се побира в устата - пациентът отваря уста, а езикът заема цялото свободно пространство и е плътен и широк. Такива хора започват да хъркат. Подобно отичане на езика и хъркане говори за отичане и на черния дроб независимо дали става дума за възрастен или за дете. Ако детето скърца със зъби - значи има глисти, а ако хърка - отичане на черния дроб. Такива пациенти (с надебелял език) зле изговарят думите. Тъмночервеният език говори за патология на черния дроб.
Дясното рамо има отношение към капсулата на черния дроб и частично - към връзките на черния дроб; дясното рамо е от страната, където е черния дроб - когато чернодробната капсула започва да се разтяга - се появява болка в дясното рамо - болка в костната тъкан; пациентите с цироза най-често се оплакват от болки в дясното рамо - те не чувстват самата цироза. Горният отдел на шията при дясното рамо „дърпа”, тежи - разтриваме го - оправя се, а на другия ден - отново тежи - това е защото това има отношение вече към чернодробните връзки. Не се зацикляйте точно каква връзка - обработвайте по-дълбоко в областта на черния дроб, евентуално в различни положения на тялото (при провеждане на висцерална терапия б.пр.). При различни положения на тялото можете да достигнете до тези напрегнати тъкани - щом ги натиснете, веднага дават радиация в рамото и в шията. Чакаме това напрежение да премине и щом то се отпусне - шията се отпуска.
Проблемите в черния дроб предизвикват в човека гняв, раздразнение, безсъние, развива се неадекватност в поведението. При олигофрените черния дроб е заменен със съединителна тъкан - ако се развива мозъка, трябва да се развива не откъм главата, а откъм (посредством) черния дроб. При цироза/деградация на черния дроб възниква деградация на мозъка. Измененията в черния дроб се отразяват на мозъка ни.
Големият пръст на десния крак също има отношение към черния дроб.  При патология на черния дроб той започва да се деформира, нокътната пластинка започва да почернява - съдовете се затварят и гъбичките започват да поразяват нокътя. Врастналите нокти - най-често това говори за патология на целия корем, но и на черния дроб. Много добре помага пиявицата - слага се пиявица направо на пръста - или в основата на нокътя или там, където нокътя враства, където нокътя се е деформирал - в края на пръста и в резултат нокътя започва да расте в друга посока, тоест врастването спира.  Ако натиснете ставата на този десен палец на крака, ще видите, че ставата е болезнена, тоест там също се развива недостатъчно кръвоснабдяване; костиците на това място също се деформират - казват, че това е от обувките - те имат значение, разбира се, но има селски жители, които цял живот носят галоши, а имат увредена става. Подаграта също е нарушение свързано с бъбреците. Показател за увреждането на черния дроб са и червените бенки - те възникват по цялото тяло, даже на лицето, но това е показател.  Те най-често се появяват при пациенти, които се занимават с очистване на черния дроб - след изхвърлянето на голямо количество билирубинови камъни.
 
Кленовият сироп също е паразитарно средство. От 200 болни от рак в терминален стадий 190 са били напълно излекувани със сода и кленов сироп.
Всеки в корема си има и плесени и паразити и гъбички и аномалии. Ако има гъбички, биопсия в никакъв случай не бива да се прави, защото гъбичките отговарят с мощно разпространение, започват масово да се делят. А организмът притежава механизми да се справи с проблемите. При пациенти с бял, ярко изразен налеп на езика, или ако натиснете корема и започва да излиза миризма от устата - това говори,у че там вече има гъбички. Човешкото тяло мирише само ако има гъбички - помага сода - в чаша вода с вряла вода гасите тази сода и като се охлади я изпивате. След около седмица ежедневно пиене на сода миризмата изчезва. Рак на стомаха възниква едва когато стомахът става вдървен, плътен, но човекът не чувства тази плътност - стомахът престава да преработва храната - става като място, където просто пада храната; когато започвате да го обработвате (визира висцерална терапия), а човека - да пие сода, се оправя.  Има различни признаци, които говорят за изчезване на тези гъбички, но най-простото е сода, ако не - може и с чаена лъжичка стрит карамфил - изследвано е какво количество карамфил е безопасно да се изяде - до 3 чаени лъжички дневно. Може би поради този карамфил помогнах на брат ми да се избави от рака. Карамфилът действа активно на стените на артериите - при патология на артериите, при исхемия на сърцето или на коремната стена, карамфилът много помага да се излезе от това състояние. Практически цялата кардиология е в корема - това не го знае нито един кардиолог. Къде се развиват плесенните гъбички - там, където е блато, където има застойни процеси.
 
От какво е шума в ушите - от носа. Водороден прекис трябва да капете и на двете места, за да възстановите кръвообръщението.
 

Контакт:

Адрес: 109469, Москва, Марьинский бульвар, 11

Тел.:(495)346-15-10 Тел./ф. (495)346-15-11

E-mail:Ogulov_at@mtu-net.ru www.predtechy. ru

 
 
 
 

Създадено: 15/04/2014 : 22:11
Обновено : 10/06/2020 : 00:39
Категория : Олга Бутакова - лекции за лекари
Страницата е посетена 5038 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^