Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 741 всичко

 1 посетители

Олга Бутакова - лекции за лекари - Компилация - Репродуктивна система
                       
14.
РЕПРОДУКТИВНА СИСТЕМАВъзможни оплаквания: нарушения на менструалния цикъл ( обилен, нередовен, болезнен месечен цикъл), безплодие, намалена потентност, генитално течение, болка, менопауза (топли вълни, изпотявания, раздразнителност), кисти, фибромиоми и т.н.

Причини за патологията на женските репродуктивни органи:

1. Дисбаланс в работата на репродуктивните органи, свързан с много фактори, включително екологични, токсични, психологически и други.
Оказват отрицателно въздействие върху здравето на целия организъм и на репродуктивната функция фактори като стрес, социална депресия, затруднения в бизнеса
, нестабилност в страната, и т.н.
2. Недостигът на вода в организма води до хронично обезводняване и като следствие - до преждевременно угасване на функцията на репродуктивната система.
3. Чести причини са възпалителни процеси, свързани с инфекции, предавани по полов път. Обикновено заболяването е с бактериално-вирусна и гъбична етиология. Особено опасни са скрито протичащите инфекции като хламидиоза, уреаплазмоза, бактериална вагиноза и т.н.
4. Ензимните нарушения и патологиите водят до това, че възпалителното заболяване не се излекува напълно, често се образуват сраствания, формира се алергична настройка на организма, което се отразява неблагоприятно на здравето на женската репродуктивна система и на функцията на детераждането, в частност.
5. Недохранването води до изчерпване на запаса от витамините и минералите, които са отговорни за хормоналните нива на женския организъм. В резултат възникват нарушения в производството на хормони, което води до сривове в работата на репродуктивната система.

Затова, ако човек иска да разбере защо има проблеми с репродуктивната система, трябва да:

1. Изследва своя бактериален състав. В яйчниците могат да живеят: стрептококи, стафилококи, папиломавирус, хламидия, уреаплазма, микоплазма. Особено опасни заболявания: сифилис, гонорея, токсоплазмоза, трихомониаза.

Репродуктивната система трябва да бъде пазена от най-ранна възраст. Достатъчно е веднъж да се простудите и след това да страдате цял живот. По време на менструация не трябва да ходите в баня и да правите студени процедури, не трябва да посещавате обществени места. По време на този период организмът е отслабен и можете да хванете всякаква инфекция. Момичетата трябва да бъдат научавани на това от 12-годишна възраст и да бъдат освобождавани от физическо възпитание в училище тези дни.

При мъжете най-основната причина за проблеми с репродуктивната система са бактерии и гъбична инфекция на простатната жлеза.

2. Вода. Необходимо е да поддържате в организма оптимален баланс на водните запаси, отдавайки предпочитание на чистата, биологически достъпна вода.

3. Противопаразитна програма. Ако имате проблеми с репродуктивната система, е много важно да използвате безопасни натурални антибактериални и противовъзпалителни средства с комплексно въздействие.

4. Очистване на организма - КОЛО-ВАДА.

5. Нормализиране на храносмилателния процес. Добавяне на ензими.

6. Храна. Витамини и микроелементи.

Ако болките са преминали и теченията са спрели, всичко е наред. Но след два месеца трябва да си направите повторно изследване на всички инфекции, които преди това са били открити. Ако инфекцията е останала - трябва да си направите още един противопаразитен курс след месец. Месец - противовъзпалителен курс, месец - почивка - пийте Корал Пробиотик. И така - 3-4 пъти.

Хранене за репродуктивната система:

ВИТАМИНИ

Фито-Си (вит. С)   
Витамин Е  
Фикотен       
Фолиева киселина

МИНЕРАЛИ

Корал-Майн
 
Калций Меджик
Селен - дефицитът на този елемент е налице при безплодие при жени и мъже
Цинк - влиза в състава на мъжкия хормон тестостерон

АМИНОКИСЕЛИНИ

Биошейп - образува мъжката семенна течност, укрепва репродуктивната система и т.н.
Противити

КАКТО И

Джест-Уан - нормализира баланса на половите хормони.

Комплект билки №4  - има хармонизиращ ефект върху женския организъм. Билките, включени в състава му, подобряват хормоналния фон и либидото, нормализират менструалния цикъл и възстановяват другите функции на репродуктивната система, имат антибактериална и противовъзпалителна активност, оптимизират работата на нервната система.

Комплект билки №11 - помага за подобряване на функцията на пикочния тракт, премахва възпалението, активира клетъчната защита на бъбреците и системата за отделяне на урина.

Доброкачествените тумори - фиброма, миома на матката, аденом на простатата, ендометриоза и т.н. Всички тези заболявания имат обща причина - инфекция, след това възстановяване на тъканта, сраствания, тумори.

В основата на фиброматозата лежат възпаления. Възпаленията - това са болките, теченията, продължителното кървене, продължителните менструации, или тяхната липса. Ако в организма има инфекция (бактерии, вируси, гъбички), през цялото време ще се образуват възпаления, циреи и
ръбове.  Организмът огражда тези колонии от паразити. В резултат се формира малък възел на лигавицата, под лигавицата, в матката. С течение на времето този възел расте и се разширява, превръща се във фиброматозен възел. В него се нарушава кръвообращението, кръвоносните съдове зарастват и започват да се пукат от непроходимостта на кръвта.

Въпрос : Може ли при фибромиома да се взема Коло-Вада?
Отговор: Може, но няма да има полза. Почистили сте организма, но бактерията (вируса, гъбичката) е останала. Тя в чистия организъм отново ще започне да се развива. Отначало трябва да се проведе противопаразитен (антибактериален, противогъбичен, антивирусен, противоглистен курс), а след това се взема Коло-Вада.

Кисти. Възникват при преохлаждане или при наличие на бактерии. Ако в яйчниците има възпалителен процес, всеки месец яйцеклетката умира, не излиза навън, а в резултатът се получава
ръб. И така всеки месец, а в резултат възниква киста.

Острото възпаление не бива да пропускате, превръщайки го в хронично. В този случай трябва да използвате противопаразитна (антибактериална, антивирусна) програма, а след това да преминете възстановяващ курс.

Хормонални нарушения. При хормонални нарушения да се занимавате с хормоните е безполезно. Можете да възстановите цикъла си за месец, а след това той отново ще изчезне. Нередовните периоди - това е недостиг на витамин А, Е, цинк, селен, йод, както и наличности - хламидии, уреаплазма, трихомониаза и други инфекции. В такава ситуация щитовидната жлеза не може да изпълнява пълноценно своята функция, не може да регулира хормоналния фон в организма. Нарушенията в месечния цикъл може да се дължат и на аборти. Следователно, за да се възстанови работата на хормоналната система, трябва първо да очистите своя организъм, а след това да го нахраните с необходимите витамини и микроелементи.

Ерозията на маточната шийка се обгаря за предотвратяване на рак. Ако ерозията на маточната шийка продължи 3-4 години, клетките се израждат в ракови, левкоплакия (израждане на кожата). Преди обгарянето на пораженията на лигавицата трябва да се направи анализ, за да се разбере причината. Направете анализ за
трихомонади, уреаплазма, хламидии, генитален херпес. Обикновено правят анализ само на най-опасните инфекции - сифилис, гонококи, гонорея. Но е необходимо да се идентифицира истинският възбудител и да се проведе съответното лечение, в противен случай ерозията ще се появи отново.

 
Липоми - мастни топчета по ръцете, по тялото - това е повишаването на киселинността на организма с преразпределяне на мазнините вътре в мускулните капсули. Спортистите ги заплашва множествена липомотоза, защото всички те са с повишена киселинност. Млечната киселина, която се отделя при натоварване, остава в мускулите и там започва прилепване на мазнини. Прилепените мазнини запушват изхода на кръв, лимфа и се натрупват мастни клетки на определени места - по ръцете, по откритите повърхности на тялото. Не много големи липоми, дори множествени, могат да бъдат разнесени с Корал-Майн и Микрохидрин. Вземайте ги шест месеца, като алкализирате организма, използвайте витамини и микроелементи. Могат да се разнесат брадавици и бенки, да паднат папиломи - това е показателно за антиоксидантното им действие.
 
                                                                                                     www.iskri.net/zefira

Създадено: 23/01/2014 : 17:17
Обновено : 10/06/2020 : 00:36
Категория : Олга Бутакова - лекции за лекари
Страницата е посетена 4010 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^