Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 828 всичко

 7 посетители онлайн

Олга Бутакова - лекции за лекари - Компилация - Пикочен мехур и бъбреци
 
 

13. СИСТЕМА ЗА ОТДЕЛЯНЕ НА УРИНА, 

ЗАБОЛЯВАНИЯ НА БЪБРЕЦИТЕ
 
 
 

Възможни оплаквания: болки в гърба, често (особено през нощта), затруднено уриниране, неволно уриниране, подуване, гной, урина примесена с гной, слуз, кръв, сърбеж на кожата, напуквания по кожата и т.н.
 
ПРИЧИНИ ЗА ЗАБОЛЯВАНИЯТА НА СИСТЕМАТА ЗА ОТДЕЛЯНЕ НА УРИНА
 
1. Екологията. Намаляване на приема на токсични промишлени и битови отрови, химически изпарения (ацетон, маслени бои, бензин) и т.н.
Много добре е редовно да правите физически упражнения. С потта се отделят хормони, соли и клетъчни отрови и се облекчава работата на бъбреците.
 
2. Наследствеността. Вродени увеличения на бъбречните легенчета, вродено спускане на бъбречното легенче - всичко е относително. Ако човек се храни нормално и не е замърсен, всичко ще бъде наред.
 
3. Медицината - 90% от антибиотиците имат нефротоксично действие. Цялата химия се извежда от организма чрез черния дроб и бъбреците, като създава огромно натоварване на тези органи.
 
4. Храната - вредни са: солта, оцета, маринатите. Киселото топи мембраните на бъбреците. На бъбреците влияе и излишъка от захар.
 
Ако има камъни в бъбреците, трябва да се промени структурата на храненето, да се добавят ензими, вода, сорбенти, да се премахнат хроничните инфекции.
 
Урати - означават, че не се храносмила месото.
 
Оксалати - дължат се на прекомерна употреба на чаена заварка, шоколад, киселец, кайсии, къпини, касис, всичко кисело.
 
Фосфати - наличието им показва непоносимост към млякото.
 
5. Водата. Всички кисели напитки са вредни - стомахът се справя, а бъбреците получават огромна вреда. Химическите напитки имат токсично действие. Трябва постъпление на вода в достатъчно количество - от 1.5 до 2.5 литра на ден. Вода чиста, жива, с добра степен на усвояемост. Ако няма вода, мръсотията и токсините няма да могат да се отмият напълно и бъбреците ще страдат.
 
6. Паразити, вируси, гъбички и бактерии. Наличието на хронична инфекция в организма почти винаги оказва отрицателно въздействие на бъбреците. Наличието на такъв безобиден, на пръв поглед, бета-хемолитичен стрептокок, в повечето случаи води до риск от развитие на ревматизъм, при който в болестния процес се въвличат дълбинните структури на бъбреците. И това води до бъбречна недостатъчност.
 
В бъбреците може да живее уреаплазма - смес от бактерии и гъбички. Тя в урината отделя урати и се храни с тях, така че се получават камъни в бъбреците. Всички, които имат камъни в бъбреците, имат уреаплазма. Тя причинява безплодие при мъжете - поразява половата система - сяда на опашката на сперматозоида и го обездвижва. В бъбреците може да живее Е. коли, най-вече при децата. В бъбреците, живеят хламидии. Вируси в бъбреците не живеят - там има бърз кръвоток и там на тях им е некомфортно, бъбречните клетки не са подходящи за тях.
Бъбреците не обичат никакви резки действия действия. Коло-Вадата е сериозно изпитание за тях. Прием на вода - да става плавно, по немного. Ако сте пропуснали да пиете вода през деня и изпиете всичката вода вечерта - нанасяте силен удар по бъбреците. За бъбреците е важно да има регулярност, равномерност и плавност. Бъбреците не обичат сауни, басейни, парни бани, студ. При преохлаждане настъпва простуда: или бъбреците ще ви заболят, или гърлото. Препоръчва се хранене без кисели, мариновани и много сладки храни.
 
Камъни в бъбреците или жлъчния мехур
Причината за образуване на камъни в бъбреците и жлъчния мехур - нарушаване на водно-солевия обмен на веществата, както и резултат от жизнената дейност на някои бактерии (например на уреаплазмата). Това означава, че само ако се нормализира обмена на веществата и се премахне инфекцията може да се направи профилактика на тези заболявания.
Трябва да разберем, че ако не премахнем причината за болестта, дори операцията би била неефективна, тъй като рискът от ново образуване на камъни след операцията още повече се повишава. Човекът няма излишни органи, без жлъчен мехур човешкият живот е винаги в опасност.
За щастие, има начин да се разтворят камъните в бъбреците и жлъчния мехур без хирургическа намеса! От химията знаем, че подобното се разтваря с подобно. 70-80 % от пикочните камъни са неорганични калциеви съединения: оксалати, фосфати, калциев карбонат. Тези камъни могат да бъдат лесно да се разтворят с водата Корал-Майн. Другите отлагания могат да се разтворят с Асимилатор.
Ако искате да разтворите вашите камъни, трябва да пиете коралова вода Корал-Майн на малки порции на всеки час и да пиете не повече от една трета чаша наведнъж. Това трябва да правите 2 до 6 месеца - всичко зависи от размера на камъните. Ако пиете водата само веднъж или два пъти на ден в голямо количество - това може да доведе до активно топене на камъните и до поява по тяхната повърхност на остри бодли, които, като иглички ще се забиват в бъбреците, което може да предизвика силна болка. Това може да се избегне посредством лецитин, който позволява на камъните да се топят по-плавно.
 
Алгоритъм за поддръжка на системата за отделяне на урина
1.Физическо натоварване
2. Храна
3. Воден режим. Водата Корал-Майн – очиства бъбреците, премахва камъни!
4. Противопаразитна програма.
5. Ензими и микрофлора.
6. Хранене. Витамини и микроелементи.
 
ХРАНЕНЕ ЗА СИСТЕМАТА ЗА ОТДЕЛЯНЕ НА УРИНА
 
ВИТАМИНИ
 
Фито-Си
Фикотен
Витамин E
 
МИНЕРАЛИ
Селен
Коралл-Майн - Постоянният прием благоприятства разтварянето на камъни !
Калций Меджик
Калиев глюконат
 
КАКТО И
 
 
Артишок
Той има лек диуретичен ефект, осигурява дренаж на бъбреците. Полезно при всяка бъбречна патология. На Изток е признат като лек диуретик, безопасен за организма
 
Настойка от билки № 6
утвърдила се е като леко противовъзпалителна, детоксикираща с диуретичен и соленогонен ефект.
 
 
Люцерна
уникално растение, съдържа голямо количество витамини, минерали и микроелементи, мек диуретик, действа противовъзпалително, подпомага извеждането на солите на пикочната киселина и понижава нивата на холестерола в кръвта
 
Лецетин
Помага за безболезнено излизане на камъните.
 
Програма за промиване на бъбреците ( мембраните) -1 месец
 
1. Люцерна като сорбент - ( 4-6 табл. дневно) Събира вредните токсични вещества и не ги пуска в кръвта и бъбреците.
2. Настойка от билки №6 - "отваря" бъбреците.
3. Артишок - промива бъбреците.
4. Вода Коралл-Майн - за промиване на бъбреците.
 
Важно е да се знае, че 80 % от билките са токсични за бъбреците. Мечото грозде, пачата трева, полският хвощ хвощ - тези билки в големи дози са отрови. Всяка билка има противопоказание и то не едно. С бъбречните билки трябва да се лекувате при опитен фитотерапевт и много внимателно. Фитотерапията е много сложна и много сериозна наука. Например Бояджийският брош (Rubiatinctorum), разтваря камъните заедно с бъбреците. Нито една билка не трябва да се взема без да се консултирате с добър билкар. Можете да прочетете много ръководства и да лекувате едно, а да развалите друго.

 
 

Създадено: 13/01/2014 : 02:47
Обновено : 10/06/2020 : 00:36
Категория : Олга Бутакова - лекции за лекари
Страницата е посетена 4768 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^