Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 833 всичко

 12 посетители онлайн

Олга Бутакова - лекции за лекари - Компилация - Имунна система
 
 
 
 
12. ИМУННА СИСТЕМА
 

Възможни оплаквания: чести простудни заболявания, липса на покачване на температурата при инфекциозни и възпалителни процеси, алергични реакции, хронични заболявания и т.н.
Не е тайна, че проблемът на снижения имунитет по принцип и в частност при децата, сега стои на едно от първите места. В грипна епидемия, не всички боледуват. От какво зависи кой боледува и кой - не? Всичко зависи от това доколко е нормален имунитета.
Имунитетът - това са левкоцити, макрофаги, Т- лимфоцити, които са на лов за чужди тела: бактерии, вируси, гъбички. Имунитетът - това е постоянна защитна охрана. Той трябва да се поддържа редовно. Това е нашата защита не само при вирусни и инфекциозни заболявания, но и нашата противодизентирийна и противоракова защита.
Когато в утробата на майката се развива дете, то по принцип няма имунитет. Ако се включи за секунда имунитет, майката ще изхвърли детето, защото детската кръв ще започне да ловува майчината. И зависи чия кръв ще се окаже по-силна. Поради това детето се ражда без всякакъв имунитет. И три часа след раждането, майката предава на детето имунитет чрез първото мляко - коластрата - едва когато то напусне тялото на майката. Така че за всички онези, които които са били лишени от коластра, програмата на имунитета не е предадена изцяло, те често боледуват и т.н. Кърменето е първата тухличка за добър имунитет.

ПРИЧИНИ ЗА ПОНИЖЕН ИМУНИТЕТ:

1. Екология. Слънцето намалява имунитета - слънчевата радиация, ултравиолетова светлина, прониквайки през кожата, разделя вътреклетъчната вода. Появяват се свободни радикали на водните молекули. Разделената вода е страшно оръжие. Свободните радикали започват да се прикрепват към всички клетки, включително и към левкоцитите. Те се отблъскват от него за сметка на витамин C. Свободните радикали просто отнемат енергията и левкоцита - нашият защитник - просто умира.

Затова на хората, живеещи в горещ климат, е необходим допълнителен редовен прием на витамин С!

2. Психология. Постоянен стрес, възбуда, лош сън, и т.н. имат вреден ефект върху целия организъм, включително и на имунната система.

3. Храна. Имунитета не е възможно да се нахрани със свински екстракти, с интерферони. Имунният статус е състоянието на имунните клетки. А имунната клетка е жива клетка. За добрата работа на имунните клетки е нужно всичко, което е необходимо за живата клетка: 28 аминокиселини, 12 живи витамина, 15 минерала, 3 полиненаситени мастни киселини, 7 ензима, кислород, антиоксиданти, вода и голямо количество енергия. С други думи, на клетката трябва да се даде ХРАНА !

На живите клетки е нужна жива храна. Те не се хранят химия. Сега 90% от продуктите са изкуствени. Не трябва да ядете храна, която има консерванти и стабилизатори, които спират живота в продукта и го правят нежив. Необходимо е и да си изработите алгоритъм. Например: никога не вземайте майонезата в пластмасови опаковки, защото оцета разрушава пластмасата и отмива от нея диоксини - отрови за нашия организъм. Майонеза трябва да се взема само в стъклени буркани. При пърженето на пържени картофки има норма - 6 зареждания, но тя не се спазва, а в многократно използваната мазнина се образуват канцерогени, които никога не трябва да попадат в нашия организъм, защото го разрушават. Колкото повече бариери си поставите за това какво може и какво не, толкова по-безопасно ще бъде вашето хранене.
4. Вода. Недостатъчният прием на вода, наличие на други напитки, различни от вода - това е една от първите причини за снижаването на имунитета ! В резултат - токсините не се измиват от клетките, тялото става по-кисело и имунитета прогресивно спада!
5. Наличие на паразити. Редовно провеждайте антипаразитни програмни с натурални средства... Ако в организма има паразити - те първи изяждат най-добрата храна - и имунната клетка не получава нищо!
6.Нарушаване на чревната микрофлора. Нашето тяло не произвежда интерферон (антивирусна защита). Интерферонът се синтезира от млечнокиселите бактерии и ако имаме дизбактериоза и нямаме бактерии - синтез не се извършва и имунитета спада.

След лечение с химия трябва да предлагаме на пациента натурални сорбенти и лакто-бифидобактерии. В противен случай за какъв имунитет може да се говори, ако и целия черен дроб е отровен и ако поради дисбактериоза няма нормално храносмилане, няма синтез на витамини, на интерферон ?

Алгоритъм за възстановяване на имунната система:
 

1. Психология.

2. Храна. Отнемане на нездравословните продукти (чисто е не там, където чистят, а там, където не замърсяват).

3. Вода. Съблюдаване на водния режим през деня. Премахване на вредните напитки.

4. Очистване от паразити. Ако е налице сериозен проблем, първо трябва да се направи очистване на лимфата (виж Лимфна система).

5. Редовно очистване на организма с помощта на системата Коло-Вада.

6. Нормализиране на чревната микрофлора. Използване на ензими.

7. Хранене. Хранене с натурална храна. Балансирано хранене. Обърнете внимание на това, че храна (витамини и минерали) има смисъл да се дава едва след очистване на организма от паразити и след нормализиране на храносмилането. Само тогава те ще се усвоят напълно. На детето трябва постоянно да се дават имуностимулатори, като се редуват: коластра, ехинацея, спирулина, бактерии - всичките по един месец. Всеки препарат ще влага свое звено в имунитета.


Хранене за имунната система

ВИТАМИНИ

ФИТО – СИ  (витамин С) Уникалната комбинация на специалната форма на витамин С, спирулина, флавоноиди и нанокластери. Витамин C е защитен фактор срещу последиците от стреса. Подобрява репаративните процеси, повишава устойчивостта към инфекции, намалява ефектите от въздействието на различни алергени. Фито-Си подобрява способността на организма да усвоява калция и желязото и извежда токсичните метали (олово и живак), регулира съсирването на кръвта.

Фикотен

(витамин А)
Витамин E
Комплекс витамини от групата В
Фолиева киселина

МИНЕРАЛИ - повишават активността на много ензими, укрепват имунитета

Селен
Желязо
Чесън

АМИНОКИСЕЛИНИ - стимулират и подхранват имунната система

Биошейп
Противити
Коктейл
Фито - енергия
Зелено злато

КАКТО И

Фестфуд (коластра) - естествен източник на всички необходими компоненти за създаване на имунитет, поддържане и възстановяване на отслабената имунна система. Кравешката коластра съдържа мазнини, въглехидрати, протеини, антитела, интерферон, фактори на растежа, лактоферин, лизоцим, амино киселини, богата е на ензими, витамини и минерали.

Котешки нокът - получен от удивителното растение - перуанска многогодишна лиана, растяща в горите на Амазонка. Древните индийци използвали кората на това растение за чай, укрепващ организма, за борба с отравяния и с различни инфекции. Освен товабило установено, че жителите на Перу не умират от рак.
По лечебните си свойства котешкия нокът превъзхожда много добре познати и отдавна използвани в медицината растения. Котешкият нокът има мощен имуностимулиращ ефект, оказва противовъзпалително действие и блокира размножаването на вируси в клетките.

Колоидно сребро - досега никой микроорганизъм не си е изработил устойчивост към среброто. Колоидното сребро действа пагубно на повече от 650 вида микроби, вируси, и дори на някои видове гъбички и паразити. За сравнение - всеки модерен антибиотик е активен само срещу 5-10 вида бактерии. Също така важо е това, че колоидното сребро не само се бори с причинителя на болестта, но разрушава и отделяните от тях токсини.

Кора от мравчено дърво - действа
антибактериално (съдържа вещество, което предотвратява растежа и размножаването на патогенни микроорганизми), антивирусно (имуномодулиращи свойства), противогъбично (съдържа ксилодин които заедно с лапахола подтиска растежа на гъбичките в различни органи и тъкани), противопаразитно средство (спира размножаването и развитието на вътреклетъчните паразити).

Микрохидрин
С излишък от свободни радикали е свързано развитието на повече от 80 вида нарушения на здравето. Основните причини за образуването на свободни радикали - радиация, ултравиолетово и електромагнитно излъчване, лоша екология, стрес, тютюнев дим, употреба на консерванти с храната и дори с животинските мазнини.

Микрохидрин - това е мощен антиоксидант, който помага да се намали вредното въздействие на свободните радикали. Микрохидринът може да неутрализира пероксидните и хидроксилните радикали - едни от най-агресивните свободни радикали, той подобрява характеристиките на биологичните течности, окръжаващи клетката - рН, повърхностното напрежение, специфична проводимост и е универсален стимулатор за изработка на енергия в организма. При приемането му в клетките се извършва активен синтез на ATФ - източника на енергия. Тази енергия може да бъде насочена към възстановяване на тъканите, нормализиране на обмяната на веществата, и т.н.
 
 
                                                                                                                                    www.iskri.net/zefiraСъздадено: 01/01/2014 : 17:20
Обновено : 10/06/2020 : 00:36
Категория : Олга Бутакова - лекции за лекари
Страницата е посетена 3939 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^