Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 970 всичко

 2 посетители онлайн

Олга Бутакова - лекции за лекари - Безценни съвети от професор Огулов
 
 
БЕЗЦЕННИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСОР ОГУЛОВ
 
Как да определим нивото на стреса в човека? Много просто - погледнете езика му - ако на него има силни отпечатъци от зъбите, това е стрес. Мозъкът на човека нощем не почива, а е напрегнат. Изглежда,че човекът спи, но всъщност мозъкът работи интензивно и езикът дотолкова се притиска, че отпечатъците от зъби на езика - на предната част на езика, често се запазват до вечерта. Когато извършвате очистване на вътрешните органи, напрежението се снема и тези отпечатъци на езика стават все по-малко.
За дефицита на мед - когато децата получели пъпна херния, на крачетата им привързвали медна пластинка и детето ходело с тази медна пластинка в чорапчето - когато има дефицит на мед, винаги мястото на съприкосновение с медта чернее, а ако медта в организма е в излишък - се получава раздразване на кожата, но практически раздразнения аз не съм виждал. Човекът трябва да потребява тази мед от 2 до 5 милиграма в денонощие. Има още един нюанс - оказва се, че кисело-млечната продукция нарушава усвояването на мед в организма и ако днес сте яли кисело-млечни продукти, то във вас се създава дефицит на мед и тогава правите най-прост тест, който от векове е одобрен в Китай - там, където е патологията, се поставя вендуза за 20-25 минути. Ако излязат пришки, това е херпес, това е вирусът на Епщейн-Бар, който е поразил органа. За съжаление, нашата медицина не вижда това, но за сметка на това, което ние виждаме, ние решаваме тази задача. Ако сложите на човека вендузи и му излязат пришки на тялото - като изгаряния, това показва състояние на организма, което (ако не се подобри), може да доведе до инсулт, до цироза на черния дроб, до патология на бъбреците, на пикочния мехур, на простатата, на червата. Кой е начинът за борба с този херпес? Един от вариантите е цинк - цинкът контролира това развитие. Къде има цинк? При мъжете неговото максимално количество е в простатата - ако има дефицит на цинк - получава се аденома на простатата, хиперплазии на простатата. Откъде да го вземете - от тиквените семки, мидите, ракообразните. Чесънът също съдържа цинк. Тя е този орган, който регулира буферните системи - тя регулира състоянието на кръвта - кисела ли е кръвта или алкална. Ако има патология на левия бъбрек, винаги буферната ни система е изместена - кръвта винаги е изместена в посока към окисляване, в устата също отсъства буферна система. А как да проверим тази буферна система - вземате кисела ябълка, отхапвате - ако буферната система работи, продължавате да дъвчете и тази кисела ябълка става некисела, а ако буферната система не работи, то в устата както е било кисело, така си и остава - буферът не работи. Това означава, че е отслабена функцията на левия бъбрек, защото тя я регулира. На първите етапи, когато провеждаме лечение, ние с вас, отчитайки, че буферът е измесен в тази посока - към киселото, трябва да променим формата на хранене - да употребяваме продукти, които водят до алкализиране. Киселите храни водят до алкализиране - лимонът, грейпфрукта; едни продукти предизвикват окисляване, а други - алкализиране.
Когато всички около вас боледуват от грип, сутрин и вечер започнете да пиете чаша гореща вода с половин чаена лъжичка сода в нея. Това решава вашата задача - отначало и ние се отнасяхме към това с махване на ръка, а когато имаме възможност да видим кръвта на пациента преди вземането на тази сода и след това, оказва се, че кислородът, който се получава при разлагането на водородния прекис,  добре активизира обмена и подобрява състоянието; пациентите, които вземат прекис като го добавят във вода или сок, получават интересни резултати - например възстановяват зрението си, изчезвало е побеляването на косата, тоест подобрявало се е състоянието на кожата.
По време на войната във Виетнам, за да излекуват човек от сифилис го заразявали с малария - прекаралият малария не боледува от сифилис.
Така и в затворите - мой приятел работеше като хирург в затвора - той разказваше, че за да избавят затворник от туберкулоза или от сифилис, му въвеждали във вената мляко - то води до повишаване на температурата до 40-42 градуса; е, ако е повече, може да умре, но ако не умре, значи ще живее и такъв проблем като туберкулоза или сифилис няма да има.
Ако в банята влезем в гореща среда, каква е реакцията? Вътрешните органи започват да се охлаждат. И ако в същото време влезем в хладна среда, от нея започва да се повишава вътрешната температура. Тук е интересно да отбележим работите на Себастиян Кнеп „Моето водолечение”. Той е свещеник, който е живял през осемдесетте години - той забелязал, че ако прави увиване (когато детето го увиват) при кръщението - след това го увиват в одеало, увиват и главата му и оставят открити само устата и носа, то каква била реакцията след потапянето на детето във водата. Оказва се, че се повишава температурата на вътрешните органи, но тъй като отгоре присъства своеобразен термошкаф или термоуплътнение, то температурата започва да се повишава - няма откъде да се намали тази температура и така практически тези вируси, които родителите са отдали на детето, загиват. Представете си доколко религията отчита такъв нюанс - ако температурата на детето се вдигне до 40 градуса, то вирусите, отдадени на детето от майката, загиват и детето вече започва да живее без тези вируси. Не случайно, когато се прави това, ти става толкова леко. Един от лекарите предложи - хайде по време на такава процедура да приложим противопаразитарна програма.  Използвахме - не помня вече, или азинокс, или нимазол, или вермокс - три часа преди процедурата дадохме няколко таблетки, а след това увихме човека. Какво стана - обикновено човекът лежи 15-20 минути, а тук буквално след 10 минути той поиска да го разбинтоваме, след което изтича в тоалетната и от него излязоха много паразити - организмът повиши температурата и тези антипаразитарни средства усилиха тези действия и всичко се изхвърли. Всеки ветеринар ще ви каже от какво боледуват животните - от паразити. Така и с човека - той заболява от присъствието на паразити - най-простото лечение било да погълне една чаша ситно нарязан чесън - да глътне, не да изяде - ситно накълцан чесън с мляко или със сок - ако черният дроб е отслабен, обаче, желателно е сокът да не е доматен.
Имахме такъв случай - един пациент се беше лекувал, всичко беше наред, а след няколко месеца идва и показва цялото си тяло в пъпки - казах му да погълне чаша ситно нарязан чесън - но без да се дъвче, защото ако го дъвчеш - това е удар по сърцето и по подстомашната жлеза. Главното е даже сок да няма - накълцайте го така, че да има по-малко сок и го поглъщайте нощем - няма никаква миризма - миризмата има, когато го дъвчете. В четвъртък той изпи този чесън, а в понеделник идва с широко отворени очи - събрах всички мои терапевти, които бяха свободни и го накарах да им разкаже какво е излязло от него. Представете си - докато този чесън върви по червата, всички лентови, кръгли червеи, малки, големи - всичко, което попадне се изгребва като с лопата. Голямо количество от тези неща се извежда от мускулите - в тях има голямо количество паразити - личинки, гъбички, какво ли не. В лимфната система - ако сложим пиявица и от раничката тече лимфа оцветена с кръв - ако я сложим под микроскоп виждаме огромно количество от това което е изведено от мускулната тъкан. То е и в лимфната система и в кръвта, при което в лимфната система тези вируси и гъбички са повече, отколкото в кръвта. След известно време отново погледнах и видях, че отначало се извършва интензивно изхвърляне, а след това то намалява. Затова, за да се приведе в съответствие човека, трябва около месец да пие по една голяма глава чесън. Тогава и тялото се очиства и вътрешното състояние става друго.
Когато даден мъж има корем, първото, което се тества, е дефицитът на мед. Всички хернии са резултат от дефицит на мед и то остър дефицит. На времето какво са правили, когато се появи херния - настъргвали мед на филия хляб. Медта винаги се е използвала ежедневно в Русия - кръстовете били медни - намерете сега меден кръст; гривните били медни, имало медни украшения, на изток азиатците и досега имат медни съдове, войниците пиели от медна чаша.
 
                                                                                                                                                                 професор Огулов   
  
                                                                                                                                                              www.iskri.net/zefiraСъздадено: 19/12/2013 : 23:16
Обновено : 10/06/2020 : 00:35
Категория : Олга Бутакова - лекции за лекари
Страницата е посетена 6938 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^