Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 260 всичко

 8 посетители онлайн

Олга Бутакова - лекции за лекари - Компилация - Дихателна система
 
                                                                                 
                                                                                           
10. ДИХАТЕЛНА СИСТЕМА

Възможни оплаквания: изменение на гласа, кашлица, болка в гърдите, задух, астма и т.н.

Според Световната здравна организация, респираторните заболявания са на първо място в структурата на заболяванията, изпреварвайки дори сърдечно-съдовите. Високи са нивата както на хроничните (хроничен бронхит, бронхиална астма), така и на острите (остър бронхит, пневмония) заболявания. Огромен брой хора страдат от остри респираторни вирусни инфекции по няколко пъти в годината.

В същото време от нормалното функциониране на дихателната система зависи не само зобезпечаването на всяка клетка и тъкан с кислород и отделяне на въглероден диоксид. Функциите на дихателната система са разнообразни: поддържане на оптимален топлинен баланс, защита на организма от вредни вещества и т.н.

Причини за нарушаване на нормалното функциониране на дихателната система :

1. Екология. Не е тайна, че въздухът, който дишаме, съдържа вредните емисии на промишлените предприятия, изгорелите газове от превозните средства, прах и има алергизиращо и токсично действие. Освен това, значителна част от населението добавя на себе си и околните дори канцерогенните смоли, съдържащи се в цигарения дим. Това води до там, че белите дробове не могат да се справят с освобождаването на токсините както с вътрешен, така и с външен произход.

2. Храна. Неправилното и непълноценно хранене води до недостиг в организма на витамини и минерали. Това намалява активността на имунната система, която обезпечава антибактериалната и антивирусната защита на организма.

3. Вода. Дехидратацията драстично намалява количеството на слуз в дихателните пътища, променя нейното качество и затруднява отхрачването, спомага за появата на алергични реакции.

4. Паразити. Така например, ларвите на аскариди, движещи се в белите дробове към носоглътката, повреждат белодробната тъкан, оттам и продължителните хронични белодробни болести, бронхи ( кашлица ). 99% от дихателните проблеми възникват в резултат от наличието на паразити !!! В допълнение, продължителните хронични инфекции - синузит, зъбен кариес, хроничен тонзилит - потискат работата на дихателната система.

5. Микрофлора. Ако има нарушения в храносмилателния процес - кръвта не се пречиства достатъчно и се получава допълнително натоварване на белите дробове, като на една от отделителните системи на организма.
Дихателна система се състои от две части. Има горни дихателни пътища: нос, ларинкс, трахея и долни дихателни пътища: бели дробове, бронхи.

В носа нищо не може да се образува, оттам нищо не може да тече. Носът е просто вместилището на резонатора за затопляне на въздуха. Но там са и групите на лимфните възли. Чрез тези лимфни възли през цялото време отдолу се изтегля гной : вирусна, бактериална, гъбична. И когато на човека му тече носа - това е защото се извършва очистване на лимфната система от мъртвата гной. Затова не е достатъчно просто да се извади, продълбае, изсекне това съдържание. Стафилококът, от който възниква синузита, се развива вътре, той живее в червата, лимфата, кръвта. И носът е последното звено в евакуацията.

Белите дробове са мембрана. След разглеждане на лимфната система ще стане ясно, че възпалението на белите дробове не е заболяване на белите дробове, а заболяване на лимфната система. В бронхите има лимфни възли. Ако лимфните възли са запушени с бактерии, то цялата междуклетъчна течност ще остане вътре. Това се нарича възпаление на белите дробове.

Ние сами довеждаме децата си до пневмония, защото използваме хапчета, които блокират центъра на кашлицата. Детето, ако е болно, трябва да кашля, това е нормално. Лимфата работи и в бронхите се натрупват лимфни храчки. В човека има рефлекс да откашля онова, което се натрупва. По време на кашлица се почистват и изхвърля навън този секрет. Ние използваме лекарства, които блокират центъра на кашлицата. В белите дробове се натрупват храчки, централната нервна система, не я чува, няма дразнене и в резултат бебето се задушава. Необходимо е детето да кашля, а за да откашля успешно, храчките трябва да бъдат достатъчно течни. Кашлица първо е суха и бързо трябва да бъде превърната в мокра. А това може да се постигне с вода.

За откашляне се използват алкални течности.
Водата Корал-Майн и Микрохидринът са мощен алкален буфер. Микрохидринът е свръхмощна система за отхрачване.

Респираторни заболявания. Например, в организма иска да проникне грипен вирус. Вирусът прониква в носната лигавица - тя е много чувствителна към бактерии, вируси. Организмът реагира незабавно и започва да киха. С тези кихащи движения той се опитва да отхвърли част от слузта и да изхвърли с нея вируса. Ние пропускаме този момент. Когато човекът започнва да киха, трябва незабавно да започне да се занимава със себе си. Инкубационният период на вируса на грипа е шест часа.

Най-малкият инкубационен период при вируси: при СПИН - пет години, при хепатит А - 40 дни, при варицела вирус - 21 дни, при вируса на херпес Зостер (това е мутиралия вирус на варицелата) - 25 години. Всеки, който е бил болен от варицела, съдържа програма от втора група -
херпес Зостер, който може да се появи при пациенти в напреднала възраст в резултат от стрес. А именно - възниква междуребрена невралгия, това е поражение на петия гръден сърдечен прешлен заедно с невровлакното. Това е работа на вируса, но 25 години той седи и чака своя час. Вирусът - това е космос.

Грипният вирус не може да се смята за жива материя, защото той не разполага с две важни свойства : той не яде и се явява космически робот и не се размножава. Вирусът не може да се възпроизвежда. Вирусът - това е програма за присъединяване към клетките и тяхното препрограмиране. Вирусът използва клетката като майка-донор. И клетката с променена генетична информация започва да мисли, че тя е майка на вируса и започва да размножава този вирус в големи количества. Не трябва да ú позволяваме да направи това. Необходимо е да се помага на организма от първата секунда на заболяването.

Например, детето се оплаква, че има болки в гърлото. Майката поглежда в гърлото му, не вижда нищо и казва : "Отиди на училище, а довечера ще видим". Вечерта детето си идва вече с ангина. Ако имате болки в гърлото - значи в слузестата трахея или ларинкса са проникнали вируси. Няма какво да чакате, трябва да започнете лечение. Ние губим три часа време, когато вирусът е все още слаб. Той току-що е проникнал.

Ако човек може да изкиха всички вируси, болестта ще приключи с това. Ако не може, започва да си духа носа. Цялата излишна вода, ако я има, започва да отива към носа. Носната лигавица набъбва и започва да се отделя лимфа. Отначало тя е безцветна, в големи количества, а след 4-5 дни придобива гнойно съдържимо. Обикновено ние спираме хремата. Организмът повишава пропускливостта на съдовете, за да освободи водата, а ние я намаляваме. Започваме да капем капки в носа. Вирусът слиза надолу (ларинкс, глътка, трахея), човекът започва кашля. Ние вземаме таблетки против кашлица, след това антибиотици и с това разрушаваме своя имунитет. Резултатът е хронично заболяване - трахеит или усложнение на ухото, на очите, на мозъка и т.н.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОМОЩ ПРИ ВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ:

 
1. Да се блокира размножаването на вируса. От първата секунда на заболяването можете да пиете и впръсквате колоидно сребро. Няма нужда да чакате. Докато вирусът е слаб, можете да спрете неговото размножаване. Колоидно сребро е естествен природен антибиотик, който за 8 минути унищожава 650 вида бактерии, вируси, гъбички и паразити в епруветка. В организма той действа малко по-слабо, защото все пак трябва да попадне на вирусите. Колоидно сребро може да се капе в очите, устата, сливиците, могат да се обработват всякакви повърхности, уши, нос. Навсякъде, където има сърбеж или гъделичкане, че е необходимо да се прилага колоидно сребро. Първоначално дозата трябва да бъде ударна - 4-6 супени лъжици на ден. В продължение на два дни може да изразходвате едно шише сребро, и това ще бъде оправдано. Ако дадете на вируса възможност да се размножава, ще се лекувате 2 седмици. Солите на среброто - протаргол и колларгол, са спиртни разтвори на среброто, които ние не използваме. A Колоидното сребро в организма не остава, там има най-малки колоиди. Среброто трябва да се държи в устата до пълната му резорбция. В стомаха среброто нищо не може да направи, то действа на лимфата, а не на стомаха.

2. Да се повиши имунитета. Ехинацеята има антивирусна активност. Желателно е да се добави Микрохидрин. Той действа с мощна стимулираща сила на белите кръвни клетки и има висока антивирусна активност. Да се взема по 1 капсула най-малко 4 пъти дневно. Микрохидринът трябва да се разтваря в топла вода. През нощта можете да използвате горещ Микрохидрин. През нощта ще се потите обилно. След 2-3 часа трябва да добавяте вода в големи количества. Трябва да е най -малко 2 литра, но може и 3, ако човекът е относително здрав. Водата трябва да бъде достатъчно топла. Студената вода забавя имунната система. Най-добрата температура за разгръщане на имунитета е 38 градуса. Ако сте понижили температурата до 37, вие ликвидирате цялата защитна реакция. Температура 38 градуса е добра. Човекът в този момент не го тресе, нищо не му се случва, но трябва да пие много течности, за да се избегнат спазми, окисляване и интоксикация на мозъка. Трябва на всеки час да пиете половин чаша гореща вода с Корал-Майн и Микрохидрин. Можете да пиете обикновена вода, ако нямате друга, но тя трябва да бъде чиста, а не чешмяна. Можете да сложите в тази вода билки. Билките трябва да са потогонни: малина, листа от касис. От нашите продукти - това е настойка №3 или очистващата настойка №2. Настойките могат да се смесват.

Вирусът не кара организма да вдига много висока температура. Но ако в организма на човека живее стафилокок и човека се разболее грип, може да се получи стафилококово усложнение. Защото имунитета ще се използва за вируса, а стафилококите ще се размножават безпрепятствено. Ако организмът е слаб, би било правилно да се използва още от първия ден Кора от мравчено дърво. Дозировката е поне 8 капсули, а за децата - 4 (малки деца, до 5 години). Ако малкото дете има бронхит или пневмония, то Кората от мравчено дърво трябва да се изсипе от капсулите и да се вари като чай и да се дава на детето с мед или мляко.

АЛГОРИТЪМ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ДИХАТЕЛНИТЕ ПЪТИЩА

Бронхиална астма (99% на фона на паразити) или хронични бронхиални заболявания.

1. Храна - премахнете ненатуралната храна.

2. Вода - Топла вода
Корал-Майн. Отстранете всички газирани напитки.

3. Лимфоочистване - (виж темата за Лимфната система).

4. Противопаразитна програма :

В подкрепа на отхрачването - Набор билки № 2, № 3.

5. Очистване - Коло-Вада.

Страдащите ат бронхиална астма - при прием на Коло-Вада 2-3 пъти дневно, може да се задушават и да изпаднат в паника. Те трябва да започнат не с Коло-Вада, а с очистване на лимфата.

6. Хранене. Витамини и микроелементи.

ХРАНА ЗА ДИХАТЕЛНАТА СИСТЕМА

Витамини

Очанка - съдържа много витамини A, C, от групата B, много силиций и желязо, стимулира имунитета и подобрява качеството на кръвта

Чесън - съдържа големи количества от витамини и етерични масла, фитонциди и йод. Подобрява функционирането на стомашно-чревния тракт и спомага за възстановяване на имунитета.

Фикотен

Фито-Си (витамин С) - укрепва стените на кръвоносните съдове.

Минерали

Келп

Калций Меджик

Корал-Майн

Аминокиселини

Биошейп - спомага за унищожаването на слузта в дихателните пътища, засилва имунитета

Противити  
 
Минамин     


Също така е полезно:

Активин

Коластра

Микрохидрин

 
                                    
                                                                                                                                                                                                   
www.iskri.net/zefira
 
 
 
Ехинацея


ПНЕВМОНИЯ - ПОРАЖЕНИЕ НА ЛИМФОСИСТЕМАТА НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ (21 ДНИ)

1. Гореща алкална вода Корал-Майн;

2. Листа от черен орех -
1 табл 4 пъти дневно.

3. Кора от мравчено дърво - 1 капсула 4 пъти дневно.

4. Женско биле корен
(Glycyrrhiza) - 1 табл. 4 пъти дневно, разтворен в гореща вода Корал-Майн, 4-6 чаши (има анти-възпалителен и анти-алергичен ефект).

5. Келп - сорбент - 1 табл. 4 пъти дневно, ако няма проблеми с червата или други проблеми. Сорбентът се взема между храненията, коренът от женско биле - 2 часа преди сорбента. Можете да добавите чесън като фитонцид.

6. Настойка от билки
№3 по 2 таблетки - 3 пъти дневно (както при остри, така и при хронични заболявания, е необходимо да се премахнат болката и спазмите). Необходимо е да се стимулира притока на кръв към болния орган. Докато го очиствате, да обезпечите отделянето на храчки от дихателните пътища и облекчаване на дишането. С тази задача ефективно се справя Настойката от билки № 3.

7. Очистване на белите дробове при деца - антипаразитна настойка №7 - по 1 капка за всяка година от живота.
Започва обилно отхрачване. Първите 6 дни - повишава се отделянето на храчки, може да се повиши температурата. Червата се чистят чрез лимфата и тази мръсотия се отхрачва със слузта. Колкото повече излиза от устата и носа, толкова по-добре!

Създадено: 16/12/2013 : 18:02
Обновено : 10/06/2020 : 00:35
Категория : Олга Бутакова - лекции за лекари
Страницата е посетена 4518 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^