Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 825 всичко

 7 посетители онлайн

Олга Бутакова - лекции за лекари - Компилация - Кръвотворна система

  
                                                8. СИСТЕМА НА КРЪВОТВОРНИТЕ ОРГАНИ
 
Възможни оплаквания: слабост, бърза уморяемост, "мушички" пред очите, задъхване при натоварване, сърцебиене, припадък, метален вкус в устата, промяна на вкуса и т.н.
Кръвта е носителка на живота. Кръвта се състои от плазма, еритроцити, тромбоцити и левкоцити. Плазмата е 90% вода, както и протеини и други органични и неорганични вещества. Червените кръвни клетки ( еритроцитите ) доставят кислород до всяка клетка в тялото ни. Тромбоцитите формират кръвен съсирек при кървене и го спират. Левкоцитите (белите кръвни клетки) са част от имунната система. Кръвта живее 2-3 месеца и се обновява. Здравият еритроцит живее 127дни, болният - 12 ! Допълнителният прием на Селен удължава живота на еритроцитите.
 
Най-разпространеното заболяване на кръвта е анемия (нисък хемоглобин). Хемоглобин - 130 мг/л. Това постоянно количество кислород в тялото е основната константа на кръвотворната система. Ако е 130 - значи кислорода в организма е в достатъчно количество. Ако хемоглобинът спадне на 120-110-90, човек може да живее за известно време, но живее нестабилно: при него се увеличават сърдечните съкращения (кислорода не е достатъчно!), повишава се броят на дихателните движения и възниква задух, нарушава се артериалното налягане - затова отклонението на който и да било от параметрите влече след себе си поредица разрушения. Половината от хората страдат от анемия. Кръвта може да бъде сгъстена или течна. Всички варианти на течна кръв се наричат анемия.
 
Причини за анемията:
Психология. Стресът може да доведе до анемия. Нарушава се изработването на костен мозък. В кръвта има хормон на адреналина. Това е хормон, който се произвежда от главния мозък. Той се нарича "хормон на страха. " При нападение на животно в него значително се подобряват слуха, зрението, козината му щръква, за да се увеличи визуално обема му. В природата всичко е рационално. Ако кучето се уплаши, то уринира и адреналина си отива. Или, ако ухапе някого, ще потече слюнка и адреналина ще си отиде. При човека става същото, но от него нищо не излиза. Ако е обиден, ако се е изплашил, трябва или да се изпоти или да уринира, или да се разплаче. Други начини за освобождаване на адреналина няма. Този, който не плаче, се отравя с адреналина в пълен размер. Най-доброто анти-стресово средство е чаша вода Корал-Майн с температура 50 градуса или Микрохидрин. Човекът незабавно се изпотява. Винаги дават на човека да пие студена вода, това е неправилно. От студената вода човек не се поти. Нужна е мощна енергетика за изкарване на потта. Никоя вода не прониква в кръвта, докато не се нагрее до 36 градуса. В такива случаи трябва да се дадат не 250гр, а 500гр вода, и тя да се пие на малки глътки в продължение на 15 минути. Ще възникне чудовищно потоотделяне и човека незабавно ще се успокои ( по-долу, в "причини за повишено артериално налягане, " се повтаря същото)
 
Храна. Недостигът на качествено хранене и храненето с неполезни продукти (като оцет - най-разрушаващият кръвта продукт ) - водят до проблеми с кръвта.
 
Да ядете не означава да се сложи нещо в устата - означава да се хвърлят хранителни вещества в кръвта, клетката, междуклетъчното вещество и в тъканите. Всичко, което ядем, гние, ври и броди, преминава през 12-метровата бариера и излиза през задния край. И само 5% от всичко се абсорбира и преминава в кръвта. Това е законът на живота. Колкото по-малко ядем, толкова по-добре ще работят ензимите. Колкото по-добре работят ензимите, толкова повече аминокиселини ще се абсорбират. Колкото повече аминокиселини се усвоят, толкова по-малко на човека ще му се иска да яде.
 
Напитки. Наличието на токсични напитки разрушава кръвта в пълен размер. Човешкото тяло е алкално. Има една аксиома : ако рН на кръвта - 7,43 - тя е алкална, ако е 7.1 - това е смърт. И никога в човека няма да има друга кръв. И ако пием кисели напитки, ние унищожаваме не само кръвта, а изтощаваме и своя организъм. Ако сложите парче от черен дроб в безалкохолна напитка, след три часа няма да го намерите, ако сложите нокът - няма да го намерите след три дни, а ако сложите зъб - няма да го намерите след една седмица. Когато газирани напитки влизат в стомаха, там започват да се отделят (за обезвреждане на киселината) до 4 алкални минерала : калций, магнезий, калий, натрий. Калцият се взема от костите, ноктите, косата, зъбите, връзките. Натрият се взема от храната. Магнезият се взема от съдовете и от храната. Калият също се взема от съдовете, бъбреците и от храната.
 
Паразити. Половината паразити са кръвосмучещи. И ако в малкото дете живеят 5-7 възрастни аскариди, които изпиват до 20 мл кръв на ден, за какво добро самочувствие може да става дума?
 
Хроничните инфекции поразяват далака и костния мозък, които са отговорни за образуването на кръвта.
 
Лекарства. Анемия се наблюдава след продължителен прием на антибиотици. Има лекарства, които напълно разрушават костния мозък. Това са аналгин, димедрол, амидопирин, тетрациклин. Това е, което пиехме досега. Всички лекарства имат кръворазрушаващо действие.
Вредни навици. Влошават състоянието на кръвта.
 
Анемия могат да имат както хората и животните. С какво се лекува анемията при животните? Всички животни раждат и, следователно, имат загуби на кръв. С какво се лекува кравата? Със сигурност не ù инжектират мускулно желязо. Следователно, съществува механизъм за възстановяване на кръвта. Всички същества губят кръв. Животното ще умре, ако не се лекува кръвта му. Ако на кучето му прескочи цикъла, то отива да яде трева. Животните, които не получават трева, винаги боледуват. И щом се появи трева, кръвта им се възстановява, козината им става лъскава, появява се енергия!
 
Молекулата на хемоглобина - е 514 аминокиселини + 4 молекули желязо. Ако в организма не достигат аминокиселини или желязо, то молекулата на хемоглобина не се образува! A нисък хемоглобин - това е анемия. От 514 аминокиселини - 8 са незаменими, които не се синтезират в организма. Ако не достига една незаменима аминокиселина, синтезът няма да се извърши. Тази аминокиселина ние трябва да получим в жив вид от храната.
 
Оказва се, че има такава молекула на хемоглобина, същите 514 аминокиселини + 4 атома на магнезий вместо 4 атома желязо. И това се нарича хлорофил. Хлорофилът е зелено растение. В резултат на това някои растения могат успешно да се използват за подобряване на качеството на кръвта
 
Хлорофилът - това са листа. За съжаление 95% от хлорофила е защитен. Ние не можем да ядем листата на краставиците, те са бодливи, не можем да ядем листата на доматите, те са миризливи. Не можем да ядем нито едно листо, което расте по дърветата. Защото, ако това можеше да стане, щяхме да изядем всичко. И в природата нямаше да има листа. От 100% хлорофил, само 3% са ни достъпни. Например: магданоз, марули, спанак, зелен лук, морски водорасли, целина, магданоз, киселец, копър. Зеле - само когато е зелено. Всичко изброено е горчиво, пикантно, от което много няма да изядеш. Целият хлорофил е дозиран така, че да има достатъчно за всички. Козата има своя градина, кравата - своя, човека - своя. В противен случай щеше да има конкуренция.
 
Китайците имат 50 вида салати. Те култивират салати в течение на хиляди години салати. Зелената салата - това е хлорофил. Много ли от изброеното го ядат нашите деца? А преди да навършат годинка ? Майката им предава по наследство хлорофил, които им стига за половин година, а след това трябва да им се даде нещо. Кърмата съдържа много, но там няма хемоглобин.
 
На ден трябва да се ядат най-малко 300 грама зелени листа. 1 таблетка Спирулина съдържа 50-70 г чист хлорофил, а също желязо и аминокиселини. Спирулина могат да вземат всички, при които хемоглобина е по-малко от 130 и особено децата. Люцерната е богата на хлорофил, зеленото злато, коктейла Фитоенергия.
Прием на желязо е нужен само в случаите, когато то наистина не достига. Желязо не достига при големи загуби на кръв - раждане, операция, злополука или хронични заболявания на стомашно-чревния тракт (гастрит с намалена секреция). Във всички останали случаи съдържанието на желязо в организма ни е достатъчно. Често не достигат аминокиселини! И когато, в такива случаи, започнат допълнително да дават добавки с желязо, се получава много лош ефект. Излишъкът от желязо е отрова! И този излишък разрушава зъбите, костите, черния дроб, бъбреците и т.н.
 
Алгоритъм за поддръжка:
1. Кръвта е гъста - вода.
2. Кръвта е течна - храна, хлорофил.
3. Антипаразитна програма при всяка кръв.
4. Очистване на лимфата.
5. Очистване на тялото от токсини.
6. Ензими и лактобактерии.
7. Хранене. Витамини и микроелементи.
 
Анемия. Хемоглобин под 90.
1. Спирулина
2. Люцерна
3. Селен
4. Хлородофилус.
 
Взема се един месец. Едва след това се започва противопаразитна програма. Но първо трябва да се повишат показателите на кръвта, за да му стане на човека по-добре, а след това - противопаразитна програма.
Кръвта е вискозна и гъста. Хемоглобинът е над 145-160.
1. Вода Коралл-майн
2. Асимилатор (или друг ензим ) Ензимите премахват холестерина, намаляват мазнините и вискозитета на кръвта, подобряват нейното качество.
3. Витамин С
4. Артишок (като жлъчегонно сродство )
 
Хранене за системата на кръвотворните органи
 
Витамини
 
Витамини от група В
участват в образуването на кръвни клетки и предотвратяват анемията и т.н.
 
Фито-Си (Витамин С)        
образуване на червени кръвни клетки
 
Фолиева киселина  
образуване на червени кръвни клетки
 
Витамин Е    
Нормализира съсирването на кръвта
 
Минерали
 
Селен
 
МСМ (Сяра) 
влиза в состава на хемоглобина
 
Калций Меджик
 
Желязо
 
Корал-Майн 
 
Аминокиселини
 
Биошейп
 
Противити
Необходимо за образуването на червени кръвни клетки и бели кръвни клетки, за синтез на хемоглобин
 
Зелено Злато
 
Хлородофилус
 
Също така е полезно: Набор билки №4 
 
 
 
                                                                                                                                                          
 

Създадено: 27/11/2013 : 17:43
Обновено : 10/06/2020 : 00:34
Категория : Олга Бутакова - лекции за лекари
Страницата е посетена 4800 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^