Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 715 всичко

 2 посетители онлайн

Олга Бутакова - лекции за лекари - Компилация - ЦНС
 
12-те системи в организма на човека
Централна нервна система

Възможни оплаквания : лошо настроение, раздразнителност, намалена умствена и физическа работоспособност, влошаване на паметта, вниманието, главоболие, виене на свят, припадъци, шум в главата, увреден слух, зрение, безсъние, тремор и т.н.
Централната нервна система - тя осигурява в човешкия организъм контрол върху цялата му жизнена дейност. ЦНС - това са живи клетки - неврони, които се намират в мозъка и ни предоставят възможност за действие. Ако разбираме какво се случва, ще се научим как да общуваме с тях.

Ако нервната система на човека не е в ред, за него е рано да ходи при психиатър. Той трябва първо да се научи да се храни правилно, да пие правилно вода, след това да се провери за токсоплазма, цитомегаловирус, херпес, токсокари и други паразити, да нахрани нервната система, и едва след това да реши какво да прави.

За да се разбере какво представлява нервната система, е необходимо да се знае как изглежда тя. При хората всичко е устроено така, че младите клетки заменят старите. И тялото може да живее 100 години. Само нервните клетки не се размножават и съответно - не се заменят. Това означава, че след 2 години ще имаме различно сърце, в сърцето няма да остане нито една стара клетка. След 2 години ще имаме съвсем различен черен дроб. На всеки три месеца се обновява кръвта. С мозъчните клетки всичко е различно - те никога не се обновяват! Ето защо, ако сме уморили детето от детството му с екологични отрови, с други думи, ако сме убили някаква част от нервните му клетки - това е за целия му останал живот! Например: ако то непрекъснато плува в хлориран басейн или използва медикаменти транквилизиращи нервната система като Димедрол и т.н. При използване на препарати с невротоксично действие, например Парацетамол - когато той се използва в дози малко по-високи от нормалните концентрации, може да възникне енцефалопатия - унищожаване на мозъчните клетки. При това повечето използват детския парацетамол в 35 вида, включително Ефералган т.н. Никой не възприема неврона като жива клетка. Ако при всеки грип от сутрин до вечер вземате парацетамол, ще пострада наследствеността ви.

                   
Защо не може да се разболее главния мозък?

1. Психология. Това са грешни установки и отсъствие на сериозни програми свързани със самообучението и саморазвитието. Ако човек не е доволен от себе си, ако не обича никого, или никой не го обича, това 100% ще се отрази на неговата вътрешна среда. Той ще изпитва завист, обида, смесица от емоции, които разбиват нервната система. Някой му дължи три стотинки. Той не може да спи, следователно - няма да може да се концентрира и върху работата си, мисли само за това - в резултат тази част от мозъка изгаря, т.е. не ù достига кислород. Психологията е най-мощният фактор. Следователно, трябва да се определят приоритетите. Например : собственото здраве, здравето на децата, родителите, благополучието на семейството и т.н. Ако за човека е стрес да загуби тефтерчето си с телефоните, трябва да му направи дубликат. Всъщност, човекът може изобщо да не нервничи, но преди това трябва да има някакви съзнателни действия. Ние сами се вкарваме в стрес. Това включва и пълноценния сън и почивката.

2. Хранене. Недостатъчно качествена храна. Първо нахрани, напой, а след това работи - това е 100% работещ алгоритъм. Друг начин за възстановяване на мозъка не съществува. Как може да се чувства мозъка, ако неговите клетки - невроните - са гладни и искат да ядат, ако между тях има мръсна вода, и ако те са принудени от тази вода да абсорбират някакви токсични вещества? Тогава просто започват халюцинации! Какво е делириум тременс? Това отравянето на междуклетъчната вода с алкохол. Клетките започват да вземат от междуклетъчната вода токсични вщества и започват всякакви чудеса. Какво е наркоманията? Същото. Твърдият алкохол и наркотиците разрушават нервната система в кратки срокове.

Обърнете внимание - ние говорим само за качествено хранене, което ще даде всички необходими микроелементи на невроните, за да работят добре. Невронът е жива клетка, а за живите клетки са необходими : 28 аминокиселини, витамина, 12, 15 минерала, мастни киселини, ензими, вода, кислород. Но ако се храним с изкуствена, маринована, пресолена храна, в която има маса стабилизатори, консерванти и други неполезни добавки, то нашият мозък не получава нищо и започва да нервничи. И той може да се държи как ли не - от страх до депресия.

Клетъчно хранене за ЦНС - на първо място, аминокиселини. За мозъка са нужни всичките 28 аминокиселини. Спирулина, Противити - това са най-добрите храни за мозъка. Спирулината е вещество, от което няма да се развълнуваш, нито ще се успокоиш. На всеки, който чувства слабост, умора, раздразнителност, световъртеж, лош сън - трябва да се даде аминокиселинна храна. На второ място е енергията на мозъка. Това са мастните киселини - Омега 3/60. На трето място - витамини от групата В. Това е комплекс от витамини от групата В, лецитин, фолиева киселина. Веднъж - едното, след това другото, а после - третото. И на четвърто място - ензими или по-добре, коензим Q-10. Без този коензим не се освобождава енергията на мозъка. След 30 години изработването на този коензим рязко пада. Ако дейността на мозъка трябва леко да се възбуди, тогава трябва колоидно злато, Минамин.

3. Вода. Мозъкът се състои 90% от вода. Трудно е да си представим какво би се случило, ако тя спре да постъпва там. Никакви напитки, чай или кафе в мозъка не постъпват. Там постъпва само чиста структурирана вода. Ако за структуриране отиват 8 часа, то тя ще постъпи в мозъка след 8 часа. И през цялото това време мозъкът ще бъде обезводнен. И в такъв случай не може да става и дума за нормално функциониране на мозъка.

Освен това, в напитките се добавят жаждоусилители. Човекът пие много газирана напитка и се пристрастява към нея. Това също е един вид наркомания. На една чаша там са добавени 7 лъжички захар, лимонена киселина и горчиви вещества! Ето защо от захарта се получава прилив на енергия.

4. Паразити. Неосъзнавана заплаха! Огромен брой паразити живеят в мозъка - например, токсоплазма и вируси : цитомегаловирус, папиломавирус, вируса на херпеса, който поразява централната нервна система.
По данни на СЗО ( Световната организация по здравеопазване) - 70% от диагнозите са грешни. Това означава, че 70% от пациентите биват лекувани неправилно. Диагнозата е почти невъзможно да се установи. Поради това е необходимо да се направят някои конкретни действия - най-малко изследване за токсоплазма, херпес, ламблии, и т.н. И ако нещо се случи с нервната система на човека, тогава той ще знае каква е причината, например, Токсоплазма. Нужни са редовни антипаразитни програми - два пъти годишно. Например, диагнозата е епилепсия - бихте ли си помислили, че причината може да са глистите ? Едва ли. А често е точно така.

Освен това глистите не са вегетарианци. Те не ядат зеленчуци и плодове. Ако не са доволни от вътрешната среда на човека, те я напускат. А ако човека яде много захар - това го искат глистите. Правени са десетки експерименти, когато поставяли в запечатани лабиринти буркани с бонбони и с месо. И котката, който имала говежда тения, безпогрешно намирала буркана с бонбони, а не с месото! Съвсем точно е установено, че паразитите управляват човека по отношение на вкусовите му предпочитания. Ако детето има острици, то много ще обича сладкото, което е лесна енергия за глистите. Когато детето се излекува от глистите, то намалява наполовина консумацията на захар.
 
5 . Наследственост. Цитомегаловирусът се предава по наследство.

6 . Травми. 2-3 удара по главата или с топка , или в асфалта - и всичко в организма се изменя. Трябва да бъдем много внимателни с гламвния мозък.

7 . Екология. Може да бъде нормален мозъка на художника, който цял живот работи с бои, масла или при миньора? Дори теоретически - не може. Той се нуждае от едно - редовно очистване.

8 . Вредни навици. Мозъкът реагира на тях, като се започне от неправилния сън и четенето в обществения транспорт.

Епилог ...

Да се вземат хапчета за сън при безсъние - е върха на глупостта. Може ли възбудения, отровен, изтощен мозък по команда да се успокои със сънотворно? Това е илюзия, която отвежда човека в дълбоката яма. Нормалният мозък, дработил един ден, трябва да спи. Но ако има хормонално нарушение, ако човек изпитва ежедневен стрес, ако има нарушение, свързано с токсично действие, ако на мозъка не му достигат някакви хранителни вещества, тогава той няма да спи. Необходимо е системно регулиране на нервната система.
Алгоритъм за поддръжка :
1. 1,5 литра вода на ден.
2 . Антипаразитна програма.
3 . Очистване на организма.
4 . Ензими и лактобактерии .
5 . Хранене. Витамини и микроелементи .

Захранване на нервната система :

Витамини
Витамини от групата В - притежават антистресово действие, предотвратяват увреждането на нервната тъкан и я възстановяват
Фолиева киселина
Лецитин - необходим за нормалното функциониране на нервните клетки.
Фито-Си ( витамин C ) .
Минерали
Калиев глюконат
Селен
Цинк
Калций Меджик
Минамин
Корал -Майн
Аминокиселини
Колоидно злато - успокоява и подхранва нервната система ;
Спирулина - противодейства на прекомерното възбуждане и задържане, снема напрежението, явява се източник на енергия за нервните клетки и т.н.
Биошейп
Противити

Също така е полезно: Набор билки № 5 - има успокояващо действие.

                                   www.iskri.net/zefira


 
 
 

Създадено: 20/11/2013 : 12:35
Обновено : 10/06/2020 : 00:34
Категория : Олга Бутакова - лекции за лекари
Страницата е посетена 3811 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^