Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 742 всичко

 2 посетители онлайн

Олга Бутакова - лекции за лекари - Компилация - Вируси
 
 
 
ВИРУСИ
 
Симптоми: хрема, сълзи, кашлица, висока температура, болки в очите, болки в тялото, главоболие, болки в сливиците.
Вирус - ацелуларна структура, странстващ ген, който няма постоянно местожителство. Пренася програма за изграждане на същите вируси, като използва за размножаване само енергията на нашите клетки.
Всяка наша клетка е жива, има добре дефинирана функция в поддържане на жизнената дейност на своя орган и организма като цяло. Управлението на дейността на клетките с програма за развитие, възпроизводство и защита на живота на организма се намира на нейната ДНК молекула. Вирусите знаят кода за достъп до клетката. Вътре в клетката те откъсват от молекулата на ДНК нейната програма за развитие и прикрепват своята програма за размножаване. И нашата клетка започва да ражда нови вируси, като заразява целия организъм. В белите дробове вирусът дразни дихателните пътища. Чрез кашляне и кихане вирусът попада в околната среда и търси нова жертва.
В организма вирусите поразяват централната нервна система, невроните в главния мозък, парализират работата на жизнено важни центрове. Аденовирусът предизвиква хрема, кашлица, възпаление на жлезите на вътрешна секреция. Bирусът на Боткин засяга черния дроб и се проявява след 40 дни. Вирусът на СПИН седи в тялото и не показва активност около 5 години, като бавно унищожава защитните сили на организма. Варицелата поразява деца, а след 20 години може да се прояви като междуребрена невралгия, криейки се през цялото това време в 5-тия гръден прешлен в нервните клетки, които инервират сърцето. Може да причини шок на сърцето. Цитомегаловирусът причинява шизофрения и аутизъм при деца, поразява ретината. Грипния вирус лимфоцитите се стараят да уловят и унищожат за 2-4 часа, за да избегнат заразяване. Грипът прониква през мембраната на носа, сливиците в лимфната система.
Докато чакат снижаване на имунитета вирусите могат да се натрупват в папули, брадавици, родилни петна. В латентния период, за да се открие наличието на вируси, кръвта се изследва за полимерна верижна реакция - за всеки вирус.
 
Принципи за борба с вирусите
 
I. При поглъщане - да не му се позволи да се размножи. Вирусът живее 3 дни.
II. Активирайте имунитета за борба с вируса.
III. Осигурете енергия на цялото тяло.
При поява на признаци за вирусна инфекция организмът може да откаже да приема храна, спада интереса към живота, към работата - не се бавете, веднага приложете програма за защита от остри вирусни инфекции! За да не се разболеете, трябва да направите посоченото от 1 до 4 точки!
1. Дайте на тялото енергия - много бързо и много - Микрохидрин [всички продукти са на Coral Club International - www.coral-club.com Бел.пр.]. През деня на всеки 3 часа вземайте от 1 до 3 капсули без обвивки, разтворени в чаша вода с температура от около 40˚. През деня трябва да постъпи най-малко 2 литра топла вода (40˚). Студената вода, която попада върху сливиците, ще понижи имунитета. Вода пийте половин-един час след Микрохидрина. Разтворете Микрохидрин на прах и го пийте, поглъщйки прахчето като сорбент за извеждане на токсичните вещества. Важно е да се направи алкализиране на организма за повишаване активността на левкоцитите.
2. Стимулиране на имунитета. Най-добър стимулант, антивирусен стимулатор - е Ехинацеята. В течение на 2-3 часа разтваряйте в топла вода ( 40˚) и изпивайте 4 таблетки. Също така - прясно изцеден сок от лимон, портокал, грейпфрут. Натуралните сокове се дозират от тялото, а при използване на аскорбинова киселина са опасни както предозирането, така и недостига.
3. За подобряване състоянието на съдовете - Фито-Си - до 5-6 таблетки. Или Спирулина - 8 табл. дневно. Ако имате хронично заболяване, хроничен бронхит, добавете кора от мравчено дърво - 4 капсули на ден.
4. Прекратяване на размножаването на вирусите - колоидно сребро - 4 пъти дневно на всеки 2 часа под езика. Може 4 впръсквания през 15 минути в продължение на 8 часа.
 
ЗАЩИТА ОТ ХРОНИЧНИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ
 
Херпес, хепатит А, В, С, човешки папилома вирус - това е хронична инфекция. Микрохидрин не трябва да се използва - поразена и блокирана е лимфната система. Могат да бъдат причинени силни кожни обриви, болки в гърлото, хрема, обилно повръщане, а витамин C ще отиде за вътрешни нужди. Затова програмата на защита от хронични вирусни инфекции се заключава в следното:
 
1. Кора от мравчено дърво - по 1 капсула четири пъти на ден.
2 . Колоидно сребро по 1/2 чаена лъжичка 4 пъти дневно.
3 . Стимулатори на имунитета - минерали и витамини с продължително действие:
Активин - антиоксидант - по 1 капсула 3-4 капсули на ден;
Коластра - по 1 капсула четири пъти на ден ;
Цинк - 2 капсули, включва ензимите в действие и защита срещу тумори;
Селен - 2 капсули включват ензими работа и защита срещу тумори;
4 . Възстановяване на чревната флора - Корал Пробиотик -1 капсула 3-4 пъти на ден преди хранене. При добра микрофлора се изработва интерферон - нашата имунна система !
Продължителност на програмата - 21 дни почивка или месец и отново на курса се повтаря. Такива курсове трябва да направите 3-4 пъти. 
 
(следва)
 
www.iskri.net/zefiraСъздадено: 21/10/2013 : 20:47
Обновено : 10/06/2020 : 00:32
Категория : Олга Бутакова - лекции за лекари
Страницата е посетена 4396 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^