Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 825 всичко

 8 посетители онлайн

Олга Бутакова - лекции за лекари - Системно възстановяване на здравето

СИСТЕМНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО
 
Всички системи се регулират по един начин – системно.
 
Първата степен на здравето - това са психологическите тренировки. Това е всичко относно получаването на познания за здравето – установки дали да правим едни или други полезни за здравето неща. Това е онова, без което не можем да постигнем напредък.
Втората степен храната. Ако не се научим да се храним правилно , то нас ще ни научат как добре да се лекуваме .
Третата степен – това е водата. Човекът е 70% вода. Много е важно каква вода пием, колко е добра за организма ни и колко вода пием. Вижте какво пият децата от различни възрасти. Всички те пият газирани напитки и почти не пият вода. Дори и да пиете 1,5 л вода на ден и при това пиете 1 л други напитки (чай, кафе, сок), то няма да има никакъв ефект. Ефект има само при тези, които пият само вода. Трябва да се пие толкова вода, че да се разтвори и се измие храната, която ядем. Ако ядете месо, риба, яйца, хляб, много пикантна храна, ще ви трябва много повече вода. А ако ядете зеленчуци, плодове, трябва да пиете толкова, колкото се побира в дланта на ръката ви. Стомахът е като дланта – Побира 200 – 250гр. Всичко останало започва да разтяга стомаха.
Четвъртата степен - системно очистване – последователно комплексно очистване на петте отделителни системи – тоест очистване на лимфата, черния дроб, бъбреците, кожата, стомашно-чревния тракт, дихателната система. И желателно е да чистите всичко едновременно – като отворите всички очистителни канали. Това включва и противопаразитното очистване.
По данни на СЗО от 50-те милиона души, които умират всяка година в света, повече от 16 милиона умират от инфекциозни и паразитни болести. Паразитите са неканени гости - съкращават продължителността на живота и влияят на психологията на човека, управляват го. Хората, които са раздразнителни, са хора, в които има паразити. Често има случаи, когато зли по характер хора са се избавяли от паразити и техният характер се е променял. Това е така, защото паразитите причиняват стрес в организма, отнемат енергия и се хранят с това, което е предназначено за самия човек. Затова от тях трябва да се избавяме.
Мнозина гладуват, но нямат представа, че не трябва да гладува човек, който има ламблии, тъй като те ще изядат черния му дроб по време на гладуването. Ако човек не знае дали в него има глисти, той изобщо не трябва да гладува. А как да разбере? Има глисти, които не се определят чрез анализ на изпражненията, например токсокарите. Това означава, че преди да гладувате, трябва да си направите антипаразитно очистване. Защото аскаридата изпива на ден 40 мл кръв. Щом се прекрати достъпа на храна, можете да изчислите колко кръв ще замине, ако лицето има 2,3,10 аскариди. В книгата на Гинес има човек, в тялото на който е имало 515 аскариди. 40% от планетата страда от анемия.
Очистването на тялото трябва да бъде разделено на три етапа: подготовка, очистване и възстановяване на чревната микрофлора след очистването.
В никакъв случай не трябва да започваме очистването без подготовка на организма и да го завършваме без възстановяване на микрофлората, иначе очистването ще има негативен ефект. Не прибягвайте до очистване посредством диети. Диетата означава прекратяване на получаването на хранителни вещества, което води до болни клетки, тъй като те не получават строителен материал и в резултат се образуват болни органи, след това и болни системи.
Петата степен – възстановяване на микрофлората. Полезните бактерии в организма са отговорни за качеството на храносмилането и усвояването на храната. Полезната микрофлора я убиват с антибиотици, хранене с химическа храна с повишен срок на годност, с дълго траеща храна, която съдържа консерванти, стабилизатори и други добавки. Забележете! Флората насаждат, когато се очистят от паразитите и от токсините !
Шестата степен – хранене и защита на клетките. Храна – 28 аминокиселини, 15 минерала, 12 витамина, ензими, мастни киселини. Защитата – антиоксидантите. Безполезно е храните клетката, ако там има паразити, ако ядете каквото ви падне. Ако човекът яде чипсове и пие газирани напитки, клетката все едно нищо няма да получи. Най-добрата защита на организма срещу агресията на околната среда е нашия имунитет. Имунните клетки също се нуждаят от добро хранене.
 
ИЗВОД
 
Американците са изчислили колко струва болестта и колко струва нейната профилактика и са установили, че да боледуваш струва 20 пъти по-скъпо! Оказва се, много по- изгодно е да инвестирате в укрепване на своето здраве. А ние най-често правим точно обратното – заработваме пари, за да ги изхарчим след това за неговото възстановяване!
Но в училище не са ни учили как да осъществяваме превенция на болестите, как да укрепваме своето здраве, как да повишим своя имунитет, как да постигнем дълголетие? Поради това се учим самостоятелно. Всъщност за постигането на дълголетие всеки човек минава през четири степени:
1.  Няма информация за запазване на своето здраве;
2 . Придобива информация;
3 . 3нae, но нищо не прави;
4 . Знае и прави.
 
(следва)
 
www.iskri.net/zefira

Създадено: 21/10/2013 : 09:43
Обновено : 10/06/2020 : 00:31
Категория : Олга Бутакова - лекции за лекари
Страницата е посетена 4553 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^