Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 965 всичко

 4 посетители онлайн

Олга Бутакова - лекции за лекари - Компилация - Какво ни влияе?

 
 
Какво влияе на здравето ни?
 
1. Психологията. Ако при вас всичко е зле, ако при вас постоянно се освобождава адреналин, или сте постоянно в стрес – трябва да промените нещо в живота си. Трябва да промените отношението си към ситуацията. Пропуснал си влака – супер! Значи именно това е необходимо. Пропуснал си самолета – каква благословия ! Представете си, че ако не сте отишли навреме, сте от онези 8-10 души от всеки полет, който е бил взривен в Америка.
 
2 . Храната. Полезната храна съдържа 28 аминокиселини, 12 минерала, 15 витамина, 3 мастни киселини, 7 ензима. Неполезната храна е храната, която ядат повечето хора – силно осолена, много сладка, с дълъг срок на годност, консервирана и т.н. Лошата храна трябва да бъде по-малко. Препоръчително е въобще да се откажете от нея. И най-болния може да бъде оставен на естествена храна и той напълно ще се възстанови само от нея.
 
Колкото по-стари ставаме, толкова повече виждаме, че в храната ни има все по-малко естествени неща и все повече и повече химикали и заместители. Да вземем един прост пример: сладоледа. Още преди 20 години в него имаше само млечни продукти. А сега – палмово масло. Името е същото, но продукта е по-различен. Защо? Всичко се дължи на цената на суровините. Млякото е скъпо, а палмово масло и химикалите – евтини. Могат да се продават повече, да се спечелят повече пари. Такива примери има много ! И този е най-безобидния. Ясно е, че с такова качество на храните не можем да живеем както са живели нашите предци. Често ние не се замисляме какво ядем. Просто следваме рекламата и се ръководим от принципа – ТОВА, което не те убива веднага – може да се използва (без да се замисляме за последиците му в бъдеще).
 
3 . Напитките. Има 96 000 живи същества и само едно от тях – човекът – пие неща различни от водата. Може дълго да се дискутира да се пие или не зелен, черен чай, какао, кафе. Трябва ли даваме на децата безалкохолни напитки? Ще бъдат ли здрави от тях?
 
Многото напитки и недостатъчното количество вода е една от основните причини за болестите. Водата трябва да се пие правилно. Има закон – ако искаш да получиш едно нещо, трябва да се ограничиш от друго. Не давайте на детето всякаква гадост. Ако то иска питие – то иска само вода, а не сок или какао. Това е важно.
 
4 . Наличието в тялото на гъбички, вируси, бактерии. Тях ги има и те имат същото право да живеят като нас. Невъзможно е да ги убием. Тяхната цел е да ни използват и да получават продукти за живот – те нямат за цел да унищожат тялото ни, а ако ние не искаме да живеем с тях – трябва да им създадем неблагоприятни условия.
 
Нашето тяло е в състояние само да се справя с бактериите, вирусите , гъбичките с помощта на имунитета, ние просто трябва да му помогнем. Тялото никога няма да се справи с паразитите, това е невъзможно. Имунната ни система не може да направи нищо с паразитите – да, не може, но може да сигнализира посредством симптоми. Ако в организма има паразити, те трябва да се премахнат.
 
Например, ако детето ви е скърца със зъби или се лигави, защо става това? Слюнката няма нищо общо с лицево-челюстния апарат изобщо. Слюнката е най-мощния лимфен детоксикиращ орган. И ако на човека му тече слюнка, значи той има глисти.
 
5 . Наследствеността. Наследствеността е цената за нашето поколение за това, че родителите ни не са живели много добре или са имали някакви заболявания.
 
Децата дублират заболяванията на родителите. Ако майка ви има диабет – спрете да ядете захар веднага! Исхемична болест на сърцето – заемете се със сърдечно-съдовата си система. Анализирайте от какво страдат родителите ви направете нещо по въпроса. Сърдечна недостатъчност – ревматизъм, бетахемолитичен стрептокок – значи на децата е предаден по наследство стрептокок. Това означава, че трябва да се укрепват мускулите на сърцето, да се чисти организма, да се укрепват ставите. Инфаркт – на децата е предаден механизъм за сгъстяване на кръвта. Значи децата трябва да пият вода. Инсулт – означава, че има шийна остеохондроза, кръвта не се е оттичала от главата. Значи децата трябва да се занимават със своята шия.
 
Ако единият родител е алкохолик – и децата могат да станат алкохолици. Какво се наследява ? Предава се не лошия навик, не на ментално ниво, а слабият ензим алкохолдехидрагеноза, който при родителя е бил слаб. Затова разграждането на спирта и виното при детето ще бъде отслабено. Ако не пие, той ще му е достатъчен, но ако започне да пие – мозъкът му ще се отрови.
 
6 . Травмите. Опитайте се да премахне последствията от нараняванията, които сте имали. Това е нараняване на гръбначния, опашната кост на черепа, т.е. на жизненоважни органи. Контузиите на черепните кости, често водят до лошо зрение, до загуба на зрение. Детето пада, удря си главата – след 20 години главата му започва да го боли.
 
7 . Движението. Някои казват: "Ще тичам и всичко ще ми мине. " Нищо подобно. Нужна е гимнастика, двигателен режим. Движенията са живот, но не всички. В лоша екологична обстановка да се движиш е опасно. Ако тичаш около бензиностанция или паркинг, ще получиш само соли на тежки метали в големи дози.
 
Недостигът на движение е нещо много сериозно. Това може да се разглежда като недостатък на лимфната система. Нямаме лимфно сърце – само помпа, а лимфната система работи само тогава, когато човек се движи. Когато седи, тя намалява с 30% своя лимфоток.
 
8 . Медицината. В съвременните условия на живот често вземаме прекалено много лекарства: при главоболие – аналгин, при повишена температура – аспирин и т.н. При най-малката простуда започваме да вземаме антибиотици – при температура – лекарства за понижаването й. Така те бавно се натрупват в тялото ни и предизвикват здравословни проблеми.
 
9 . Екологията.
 
10 . Вредните ни навици. Това не е само пушенето, алкохолизма, наркоманията, четенето в транспорта, а и спането по корем. Да се спи по корем е смъртно опасно! 40% от хората умират в съня си. Спането на една страна е също лош навик, какъвто и спането по корем. Ако спите настрани – шията е огъната под ъгъл от 40˚, при спане по корем се огъва под ъгъл от 40˚ и се разгъва при 90˚. Тоест практически се нарушава мозъчното кръвообращение. Ако човека е млад и здрав, ще се обърне, когато спре дихателния му център. Ако човека спи дълбоко, или се е напил, или е възрастен, или микроциркулацията му е нарушена – ще умре тихо в съня си. Японците спят само по гръб и то на дървено цилиндърче. Възглавници японците нямат. Средната продължителност на живота в Япония е 90 години и нагоре. Това е страна, която е преживяла атомна бомбардировка и в която почти няма зеленина. В нея хората да работят по 24 часа в денонощието и в която място изобщо няма.
 
(следва)
 
www.iskri.net/zefiraСъздадено: 20/10/2013 : 01:02
Обновено : 10/06/2020 : 00:30
Категория : Олга Бутакова - лекции за лекари
Страницата е посетена 3928 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^