Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 511 всичко

 9 посетители онлайн

Олга Бутакова - лекции за лекари - Компилация - Въведение

 
 
КОМПИЛАЦИЯ ПО МАТЕРИАЛИ ОТ ОЛГА БУТАКОВА
 
 
 
Въведение
 
В тази книга ние няма да изхождаме от диагнозите, а от системите. Да се постави диагноза е много трудно. Защото в хората да живеят повече от 500 вида бактерии, вируси и други организми и да направим повече от 500 теста наистина е нереално. А тези 3-5 анализа, които правим, не покриват дори една стотна част от бактериалния свят на човека. Докато не е установен възбудителя – диагнозата изобщо не е възможна.
Организмът се бори с възбудителя, а ние се борим с организма. Тази практика се е развила във всички страни на света, с изключение на страните от Изтока. Какво се случва, когато се потискат симптомите? Симптомите са кашлица, хрема, диария, запек, обрив . Например, ако детето има морбили, рубеола или варицела и то не получи обрив - просто ще умре. Тъй като вирусите и бактериите, които живеят в него, ще отидат в главния мозък, в ендокринната система и ще ги унищожат. Кожата, поемайки удара върху себе си, премахва мъртвите вируси и токсини, с които не може да се справи лимфата. Как преценяваме това ние? Ако детето има варицела, не се борим не с варицелата, а с мехурчета, които са се образували в кожата. Ние ги мажем, а детето се чеше. Това води до язви, дълбоки белези. Тоест кожата се е справила, а ние през цялото време сме ù пречили. Кожата се е опитвала по някакъв начин да се пребори с вируса, организмът е повишавал температурата на тялото, а ние сме я намалявали, тялото казва: "Аз не мога така " и е отказвало да яде, а ние сме хранили детето насила.
Детето има диария – ние се борим с диарията. То повръща – ние се борим с повръщането. Ние със своите действия извеждаме организма от нормалния ритъм. Той не разбира как да се бори понататък с болестите, ако ние се борим против него. Сега ще се научим как да не се борим против собствения си организъм.
Болките в тялото не трябва да се премахват, защото понякога това е единственият начин то да ни каже, че правим нещо неправилно. Ние рязко премахваме болката с химически, физически средства, с прибори и в резултат тялото спира да изпраща сигнали навън. А в това време вътре продължават да протичат сериозни процеси.
Следва да се отбележи , че 90 % от нашите органи са лишени от чувствителност към болка. Лишени, защото ние не сме се занимавали с тяхното лечение. Например, белите дробове. Там няма нито едно нервно окончание. И ако там се образува туберкулозна каверна – пещера , в която живеят туберкулозните бактерии – 3х3см, човека няма да го боли нищо! В него ще се разкъсат кръвоносните съдове и той ще умре от кръвохрачене.
Черният дроб е лишен от инервация. Дори ако си е отишъл на 95% , няма да боли, той умира мълчаливо. Само по някои далечни симптоми ще може да се каже, че черният дроб си отива. Например: сърбеж по кожата, гадене сутрин, леко пожълтяване на кожата. И човекът трябва ясно да разбере защо е пожълтял ? Защо се поти през нощта? Човек трябва да се поти, когато той физически работи, а през останалото време не трябва да се поти . Ако той се поти, значи при него са поразени черния дроб и лимфата.
А ако нещо ни боли, това означава, че нещо се е случило с някой жизненоважен орган. И веднага тялото ни уведомява – изпраща ни сигнал под формата на болка ! И това е сигнал, че трябва да направим нещо ВЕДНАГА. Но ДА НАПРАВИМ, ДА ПОМОГНЕМ – а не да обезболяваме ! Инервирани са само най-тесните, най-опасните места, от които зависи човешкия живот. А това означава, че всички останали неинервирани органи могат да бъдат възстановени!
Много инервиран е жлъчния мехур. Това е просто едно кълбо от нерви , особено жлъчните пътища. Черният дроб е свързан с жлъчния мехур, а жлъчният мехур има малка тръба, която се влива в червата. Ако там се е образувало малко камъче ( тръбичката е 0,7 см – при 0.5 cm камъче ) – ще има жестоки болки. Организмът сигнализира – не ядеш каквото трябва! Жлъчката е гъста, образуват се микрокристали, има опасност да се образуват камъни. Те все още са малки, но ако не промениш начина си на живот, не почистиш черния дроб – ще имаш големи камъни.
Панкреасът боли силно и е хиперинервиран. Защо ? Защото си заминава буквално за 3 дни! Черният дроб може да си отива в продължение на години, а панкреаса - незабавно. Можем да го загубим от три неща : ако сме се отровили, ако сме изяли нещо химическо, токсично, или натурално, но развалено, или сме изпили нещо – алкохол или газирана напитка. Да, да, напълно реално панкреаса може да се разтвори от популярните газирани напитки. Кръвта след употребата на Кока-кола практически се разтваря както от истинска киселина, тъй като рН на газираната напитка е 2.6, а границата 2.5 е смъртната доза за всяка жива клетка. Прочетете това във всеки медицински учебник. Опитайте се да налеете която и да било газирана напитка в аквариум с риби – ще умрат за три минути. Нашите клетки са като рибите, те се нуждаят от чиста структурирана вода.
В червата няма нито едно нервно окончание. Ето защо, ако там, на лигавицата, има дупка с размерите на монета – никой няма да почувства нищо. Затова се спуква червото ( перитонит) – Съдържимото на червата се оказва в междуклетъчното пространство. А човека няма да почувства нищо.
Силно инервирана е коремната ципа, в която са червата. Когато детето има болки в стомаха, причината в повечето случаи е една – газове. Когато се образуват газове, е добре да се направи клизма, за да се освободят газовете. А майките дават на децата си обезболяващи таблетки. Ако новороденото има болки в стомаха – значи има нарушено храносмилане, образуват се газове. Значи или го хранят погрешно, или не се извеждат газовете – поставете тръбичка за отвеждане на газовете. От клизмата на малкото дете ще му стане по-зле. На това практически не ни обучават. Научават ни как да се движим, как да раждаме, как да храним детето, а на това как да отвеждаме газовете – не ни обучават. Някои деца плачат до към една годинка. Вместо да им освободят газовете, да им дадат храносмилателни бактерии, водичка – те им дават някакви химикали.
Абсолютно неинервирани са вените. Вена не може да боли. Могат да болят нервите, които са защипани в гръбначния стълб и са близо до вените. Отщипваш нерв в гръбначния стълб – спират да болят вените.
Не може да боли матката. Единственото, което боли – е шийката на матката. Шийката на матката трябва да боли. Защото, когато жената ражда, трябва толкова да я боли, че тя да изтласка детето.
Много инервиран е гръбначния стълб. Просто на всеки милиметър има десетки нервни окончания. Защо? В гръбначния стълб се намира гръбначния мозък. Например, от гръбнака излиза някой диск. Представете си: 12 диска и изведнъж един от тях излиза, а вътре има гръбначен мозък. Излезлият диск ще прекъсне или ще притисне гръбначния мозък. Ето защо, ако диск се отклони с 2 mm, започват много силни болки. Без значение дали е в областта на шията, или в долната част на гърба. Защо? За да може човека веднага да постави диска на мястото му и да спрете да прави неправилни неща. Такива като да пренася тежки товари с една ръка, да стои и се навежда над ваната ако тазовите кости не се огъват и т.н. Тоест всяка болка в гърба показва, че мускулите са слаби, че сухожилията са разтегнати. Или правим неправилните упражнения, или изобщо нищо не правим, или неправилно седим, лежим - всичко това трябва да се промени ! А човекът отива и прави блокада - инжектира този нерв, който го моли за помощ . Нервът му казва, че още малко - и ще изскочи и това ще ви парализира ! В никакъв случай не трябва да обезболявате. Болката е единственото нещо, по което се ориентираме, за да се разберем дали живеем правилно.
Много силно ни болят зъбите. Трябва да видим къде гние и къде има достъп до кислород.
Боли ни силно сърцето. Ако и най-малкият участък не получи кръв, сърцето може да спре.
Също така много неграмотно е, когато нещо боли да започнеш да го загряваш. В моята практика е имало много случаи, в които, например, има болки в рамото, започват да греят и при човека се появява тумор. Нищо в организма не трябва да загрявате, нито да обезболявате. Всичко това е много опасно и сериозно!
Всеки симптом на човека е МОЛБА ЗА ПОМОЩ. Ние трябва да разберем кой орган моли за помощ. Тялото изисква само 4 вида помощ: вода, храна, почистване и почивка. Нищо повече тялото няма да поиска. Няма да ви помоли да му приложите токов удар, нито нещо да му отрежете, няма да ви поиска нито една химическа таблетка. Трябва да бъдем много внимателни към симптомите и постоянно да мислим – защо? Защо тук имам болки, а там – сърбеж и защо това се получава именно при мен? Всеки симптом трябва да бъде обмислен и за всеки симптом трябва да се намери причината. Ако не сте намерили причината – да действате на симптома нямате право ! Намалено ви е зрението – трябва да помислите защо е намалено. Поне 10 причини ще изучим защо пада зрението, а не само да сложим очила . Например, при липса на бета-каротин зрението намалява. Сложили сте очила – нищо не се е случило. Имало е липса на бета-каротин и тя си е останала. Вие просто сте приближили дъската при късогледство 10,5 или три пъти – няма значение! Окото си мисли – е, добре, така се вижда по-добре. Но бета-каротин така или иначе няма и окото започва да заминава... Или: изгубвате си слуха – и започвате да правите процедури за подобряване на слуха. Организмът казва – няма кръв! Откъде слух, ако няма кръв – заеми се с шийния отдел на гръбначния стълб!
Трябва ясно да разберем, че обезболяването не е наша задача. Нашата задача е да очистим тялото и да осигурим хранене на органа. Ако боли панкреаса, трябва да се нормализира от него отлива на неговите храносмилателни сокове. Ако боли в областта на черния дроб, значи там някой живее и трябва да го почистите. Ако го болят червата, е необходимо да оптимизирате работата му с ферменти, бактерии и вегетарианска храна. Ако болките са в правото черво – трябва да се почисти черния дроб. Хемороидите, например – това не е болест на правото черво. Алкохолиците след изпиване на бутилка веднага чувстват хемороид. Каква е връзката между бутилката водка и правото черво? Черният дроб е мощен филтър, той е като мембрана. През него минава всичката кръв надолу. Ако в черният дроб се появи известно задържане, кръвта се натрупва в долната част на 20/10/30 %. Най-слабото място – това е варикозното разширяване на вените на долните крайници – това са капилярите по бедрата и хемороидалните възли. Кой има посочените по-горе симптоми, включително капилярчета на краката? Това е патология на на черния дроб. И 3-4 очиствания на черния дроб могат да спрат този процес.
Авицена казва, ако сте се разболели, първото нещо, което трябва да направите – да спре да ядете. Ако сте сериозно болен – да спрете да ядете за дълго време. Ако това не ви помогне - да очистите червата отдолу. Ако това не помогне – основно да почистите цялото тяло. Ако и това не помогне – отидете на лекар. Какво може да направи лекаря? Той може да ви каже да не ядете, да се очистите, да си починете, да пиете вода – и ще ви олекне. А може да направи и обратното – да ви свали температурата, да ви спре диарията, да ви спре хремата, да ви даде таблетка против кашлица ...
Във всеки случай трябва да поемате отговорност за себе си. Ако сте болни, ако имате високо кръвно, главоболие, проблеми с гръбначния стълб, вие сами сте си причинили това. Защото не знаете как да го избегнете.
Първо трябва да се научите всяка сутрин редовно да ходите в тоалетната, а след това трябва да се научите да уринирате нормално, така че да не прогорите тоалетната – тъй като хора пият Пепси-кола и в резултат уринират ацетон. Ако в главата на човека няма нищо и ако няма желание да е здрав и да не бъде в тежест на никого, той няма да направи нищо . Всичко е взаимосвързано. 
 
                                                                                                                                                                                                  (следва)
 
www.iskri.net/zefira

Създадено: 18/10/2013 : 12:30
Обновено : 10/06/2020 : 00:29
Категория : Олга Бутакова - лекции за лекари
Страницата е посетена 2478 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^