Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 507 всичко

 10 посетители онлайн

В защита на потребителите - Нас бавно ни убиват!

 
 
НАС БАВНО НИ УБИВАТ!
 
ЗАБЛУДАТА С ПЛОДОВЕТЕ
 
 
За да не се развалят зеленчуците и плодовете дълго време и да остават привлекателни на вид, ги берат зелени, а за принудителното им съзряване използват химически вещества - карбиди и газ етилен.
Да направим експеримент с обелка от банан - в резултат от химическите изследвания, на повърхността се появиха такива вещества като талоин, ацетон, метилен алкохол, метилен карбинол - тези вещества остават по кората на зеленчуците и плодовете след тяхната обработка с карбиди. Всички зеленчуци и плодове, които виждаме на рафтовете в магазините и пазарите, задължително се подлагат на химическа обработка - иначе няма да стигнат до потребителя в привлекателене вид. Затова преди консумация трябва да мием зеленчуците и плодовете със специални средства или ултразвук, защото в обикновени условия, под обикновена струя вода тези вещества не се измиват.
Освен това, за по-добро запазване на плодовете се използва специална опаковъчна хартия или мрежа, пропита с луминсцентни вещества.
Експеримент - изпитателят с чисти ръце обелва мандарина - на луминсцентно осветление можем да видим как ръцете му остават изцапани с веществото, с което е пропита опаковъчната хартия - опитваме се да измием мандарината с вода, но колкото и старателно да я мием, луминсецтното вещество не се измива нито от ръцете ни, нито от кората на плода. Освен това, плодовете се покриват със специална смес, която помага да се задържа в тях влагата и придава блясък на кората им. Такъв плод изглежда привлекателно външно, но в никакъв случай не трябва да го употребявате за храна неизмит със специално вещество и неочистена кора.
Да проведем още един експеримент - нанасяме такова вещество на кората на мандарина и я оставяме до друга мандарина, на кората на която нищо не е нанесено. След пет дни ще видим, че обикновената мандарина е подложена на процеса гниене, а напръсканата изглежда свежа.
Да роведем експеримент с грозде - върху кожата на неизмитото грозде има вещества като набуконазол, след измиването на гроздето под течаща вода нищо не се изменя - на неговата повърхност си остава табуконазола - в същото количество.
Химическите вещества, с които е била обработена кората на зеленчуците и плодовете след откъсването им, носят огромна опасност за здравето на човека.
През 2006 година са проведени изследвания за влиянието на подобни химически вещества върху здравословното състояние на жаби - в резултат се изясни, че в поколението на тези жаби при раждането им липсва опашката, а възрастните жаби са с няколко сантиметра по-малки от своите здрави събратя.
И така: всички цитруси, банани, ананаси, грозде, се обработват с газ, съдържащ хормона на растежа. След обработката по кожата на плодовете остават химически вещества, които попадайки в организма на човека предизвикват всевъзможни заболявания.
Не се учудвайте, ако в кашон с плодове намерите неголеми парченца сухо вещество - това е карбид. При взаимодействие с вода карбидът отделя газ ацетилен - известния на всички взривоопасен газ. Карбидът, в резултат от процеса окисляване, отделя отровния газ и други отровни вещества, които влияят пагубно на здравето на човека. От гледна точка на науката и медицината, карбидът в никакъв случай не бива да се използва за ускоряване съзряването на плодовете, но китайските предприемачи не се грижат за вашето здраве - те се интересуват от приходите.
Не по-малка опасност носи веществото талуол. То също се отделя при окисляване на карбида. Талуолът води до разстройство на хранителната система и поразява централната нервна система, затова се старайте да купувате плодове, които не блестят - така можете да бъдете поне малко уверени, че веществата, с които са обработвали плодовете, няма да попаднат във вашия организъм. Благодарение на ваксата, покриваща плода, вътре в него дълго време се запазва влага, която не позволява на плода да изсъхне и да се развали, но в състава на тази вакса влизат новокаинова мастна киселина, която предизвиква развитието на ракови клетки. Над това си струва да се замислите сериозно.
 
 
 
www.iskri.net/zefira

Създадено: 02/10/2013 : 10:11
Обновено : 10/06/2020 : 00:28
Категория : В защита на потребителите
Страницата е посетена 4864 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^