Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 574 всичко

 10 посетители онлайн

Адът съществува - Цялостно освобождаване от демони


ЦЯЛОСТНО ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ДЕМОНИ
 
www.watchmenradio.com
 
Въведение

Процеса на освобождаването от демони се осъществява като първо се отнемат "правата" на демоните, или това, което наричам духовни клетки. Хората
имат обвързването с демоните поради личен или наследствен грях, в резултат от душевни връзки или магьосничество.
Развалянето на тези проклятия или духовни клетки (кафези) се постига чрез отказ от съответната причина и след като четирите портала се обработят изцяло, демоните трябва да се махнат!
Четирите области, които са от съществено значение за отказа:
1) Освобождаване на себе си от непрощаване или горчивина,
2) Отказ от каквато и да е форма на окултното,
3) Прекъсване на неблагочестивите душевни връзки и
4) Изповядване на собствените си грехове и на греховете на предците и пра-предците.

Те ще бъдат включени в края на това ръководство. Що се отнася до изброяване на всички тези духове и техните функции, ние даваме най-често срещаните семейства и групи. Това е един много ефективен метод за избавление.
Включихме в списъка и съвременните беззакония - т.е., интернет, както и проповедта "Може ли християнин да бъде обсебен." Тази проповед трябва да се спазва, за да ви помогне в преодоляването на един от най-големите наочници, въведени от дявола в историята. Християните могат и биват обсебвани от демони. Запазвайки в християните на нагласата, че са били
освободени от всичко в деня на спасението и че повече освобождаване не е необходимо, дяволът е останал скрит.
 
 
Молитва: Господи, в името на Господ Иисус и със силата на Светия Дух, аз обявявам скъпоценната кръв на Иисус върху всички тук, от върха на главите имдо подметките на краката им. Нека чистата скъпоценна кръв на Иисус да бъде върху подсъзнателния, несъзнателния и съзнателния ум на всеки, върху неговите мисли, въображение, емоции и нервната им система. Свети Дух, Ти си добре дошъл тук. Свети Дух, изпълни ни със своята сила. Господи, точно сега аз призовавам, в името на Иисус, Твоите Огромни войнстващи ангели да излязат и обградят всички тук и да обвържат всички демонични същности или началства и зли духове на тази среща и във и около всеки - в името на Спасителя Иисус Христос се моля. Така да бъде!
 
Притчи 18:21: Смърт и живот има в силата на езика
 
 
Молитва за получаване на Прошка
 
Татко, признавам, че в миналото съм бил злопаметен, понякога изпълнен с горчивина срещу някои хора, които са ме наранявали или разочаровали. Сега признавам това като грях, защото Ти си казал в Своето Слово, че ако признаем своите грехове, Ти си верен и също ще ни простиш нашите грехове и ще ни очистиш от неправедността. 
Сега аз прощавам на следните хора, които си спомням, които са ме наранили или разочаровали (спомнете си имената на хората, на които трябва да простите, освободете прошка в своето сърце към тях, пемолете Бога да покрие корена на непрощаването /горчивината с кръвта на Иисус)
 
Аз моля Светия Дух да ми помогне да премахна всяко основание за непрощаване точно сега. Сега аз свободно прощавам на всички тези хора и Те моля да ги благословиш, ако са живи. Прощавам и на себе си за множеството простъпки и провали, защото Ти свободно си ми простил. Благодаря ти, Господи, че ме освободи от товара на непрощаването, язвителността, обидата и възмущението. В Името на Иисус Христос се моля. Амин.
 
Признаване на контакти с окултното
 
 
Господи, признавам Ти, че в миналото, поради невежество, любопитство или своеволие, съм влизал в контакт с някои окултни неща на дявола. Сега ги признавам и изповядвам като грехове и моля за прошка в името на Иисус.

Изповядвам като грях и се отказвам от всички контакти, които съм имал със
следните окултни неща - (посочете ги - например: масичка за спиритически сеанси
,дъска за сеанси, таро, магьосничество, медиуми, екстрасенси, хороскопи, контакти с мъртвите и др.) Аз също така се отказвам от, и изповядам като грях, всички фалшиви клетви, които съм правил пред всякакви фалшиви богове, както и всяко идолопоклонство, в което съм участвал.
 
 
Затваряне на вратата за Сатана
 
Сатана, порицавам те, в Името на Господ Иисус Христос, и затварям вратата, която аз или моите предци може да са отворили за теб или твоите демони, мразя ги и ги обявявам за свои врагове и искам напълно да се махнат от живота ми. В Името на Господ Иисус Христос сега изисквам освобождаване от всеки и всички зли духове, които може да са в мен или около мен. Веднъж завинаги аз затварям вратата в своя живот за всички окултни практики и заповядвам на всички свързани с тях духове да ме напуснат сега, всички врати, които врагът е имал в моя живот, аз запечатвам с кръвта на Иисус тези врати и портали на дявола.
 
 
Разваляне на проклятия
 
В Името на Иисус Христос аз развалям всяка и всички проклятия, направени срещу мен чрез магия, заклинания или омагьосване и заповядвам на проклятията и демоните от тях да се върнат на изпращачите си и ги обвързвам към тях с кръвта на Ииус Христос (Псалми 109). Развалям проклятието на Левитан до десет поколения назад от двете страни на моята семейна кръвна линия и чак до Адам и Ева. В Името на Иисус Христос и чрез Неговата Кръв аз развалям проклятията за отхвърляне от утробата или за незаконното раждане в моето семейство десет поколения назад и дори до Едемската Градина от двете страни на кръвните линии на моето семейство. В Името на Иисус Христос аз се отричам от яденето и пиенето на всякаква форма на кръв и развалям и освобождавам себе си от всяка демонична зависимост, възникнала от ядене и пиене на кръв под всякаква форма. В Името на Иисус Христос аз се отричам, развалям и освобождавам себе си от всички проклятия, предизвикани от слушането на неблагочестива музика в каквато и да е форма. Аз се отричам, развалям и освобождавам себе си от всяка демонична зависимост, от всякакви неблагочестиви душевни връзки с моята майка, баща, дядовци и баби, или с всяко лице, което е живо или починало, които са ме доминирали или контролирали по начин, който е в разрез с Божията воля и Неговото Слово. Благодаря ти,  Господи, за освобождаването. Аз също така се разкайвам и Те моля да ми простиш, ако някога съм доминирал или контролирал друг човек по неправилен начин.
 
 
Отричане от магии и от физическо обвързване
 
Молитва: В Името на Иисус Христос, със силата на Неговата ценна Кръв аз се отричам, развалям ПРОКЛЯТИЯТА и освобождавам себе си и моите потомци от цялото психично наследство, демонична власт и контрол, психични сили, обвързване, връзки или физическа и ментална болест, или проклятия, които лежат на моето родословие в резултат от грехове, престъпления, пороци и низост, магии, замесеност в окултни или психични действия от мен или моите родители, или от моите предци (съпруг/а, всеки и всички бивши съпрузи, или техните родители, или който и да е от техните предци). В Името на Иисус Христос, със силата на Неговата ценна Кръв сега аз се отричам, развалям ПРОКЛЯТИЯТА и освобождава себе си и моите потомци от всички проклятия на злото, от всички заклинания, мантри, амулети, кристали, талисмани, притеснения, вуду, магии, горене на тамян, магии със свещ, магии с кукла /неприятности, магии, проклятия поставяни в бутилка, проклятия за несполука, елексири, молитвени окови, заклинания за смърт, магии за унищожаване, болест, болка, омагьосвания, магьосничество или чародейство в каквато и да е форма, която може да е била направена на мен мен или моето семейство, от което и да било лице или лица или от какъвто и да е окултен или психически източник.
 
 
 
Скъсване на духовните връзки със злото
 
Молитва: Отче наш, в името на Иисус аз скъсвам и се отказвам, прекъсвам, изгарям и разтрогвам всички зли душевни връзки, които е възможно да имам с ложи, религиозна система, прелюбодейци, пияници, близки приятели, култове, демонични духове и други, и Аз заповядвам всички нечестиви връзки с душата (по име) да излязат сега, всички демони, които са в мен в резултат от блудство, прелюбодейство или бивши съпрузи, да напуснат сега! (Обявете името на лицето на глас или на ум, а ако не си спомняте името, вместо името използвайте "духовните връзки със злото, формирани по време на неблагочестивата ми сексуална връзка”) и му наредете да се махне.
 
Кажете: Господи, моля те, отпусни и развържи душата ми от всеки безбожен съюз веднага! Моля те, свържи душата ми към себе си чрез Светия Дух в Името на Иисус.
 
 
Молитва за освобождаване на ума
 
Кажете: В името на Господ Иисус Христос чрез силата на
Скъпоценната Му кръв, заповядвам на Сатана и неговите демони да освободят напълно ума ми. Моля Те, Татко, да изпратиш своите ангели да освободят, прекъснат, разтрогнат и скъсат всички окови, ленти, вериги, връзки, копринени шнурове и връзки от какъвто и да е вид, които врагът е успял да постави върху моето тяло, ум, дух или душа с думи или с дело. Бог Отец, аз Те моля в името на Моя Господ Иисус Христос да освободиш в мен и семейството ми пълната мощ на Светия Дух - нека имам, в името на Иисус Христос, Мъдрост, съветник, мощ, знания, боязън от Бога, Сила, любов, здрав ум, благодат, мир и комфорт.
 
 
Възстановяване на фрагментирана душа
 
Кажете: Небесни Татко, аз Те моля, в името на Иисус, изпрати Ангелите да съберат фрагментите на душата ми и да ги възстановят на полагащото им се място в мен, защото Ти обичаш душата ми, Господи (Псалми 07:02, 23:03). С пълната сила и власт на името на Господ Иисус, аз моля ангелите да открият и счупят всички глинени съдове, връзки, ленти или обвързвания, които са били наложени на душата ми по някакъв начин. Възстанови всички части на моето фрагментирано съзнание, воля, емоции, апетит, интелект, сърце и индивидуалност. Постави ги на правилните им първоначални позиции, в които трябва да бъдат.
 
 
 
 
 

Създадено: 10/09/2013 : 19:44
Обновено : 10/06/2020 : 00:27
Категория : Адът съществува
Страницата е посетена 8782 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^