Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 517 всичко

 3 посетители онлайн

Олга Бутакова - лекции за лекари - Философия на очистването

ФИЛОСОФИЯ НА ОЧИСТВАНЕТО
 
Олга Бутакова
 
 
Да поговорим за очистването
 
Целият цвят се чисти - правилно или неправилно. Затова не винаги ефектът, който постигат, е този, който желаят. Например някой си чисти кръвоносните съдове - как е възможно това - та те нямат излаз навън - това е затворена система. Каква е гаранцията, че системата, чрез които ги чистите, самата тя е чиста?
Медицината е метод доведен до абсурд. Виж, бързата помощ - това да, но лечението на хроничните заболявания е нещо достатъчно абсурдно. Например какво може да се направи с дробовете - нищо, освен да се почистят. Системата на здравеопазването отиде много напред - но в посока не запазване на собствените си органи, а в посока подмяна на органите. Сменят стави, бъбреци - но не ви казват, че ако си смениш бъбрека, оставаш цял живот на хормони, спада ти имунитета - в резултат не умираш от бъбрека, а например от дизинтерия - понеже хормоните и снижения имунитет са блокирали всичко. Без да почистим своите органи и системи за филтрация, ние тръгнахме в посока подмяна на органите, но не можеш да подмениш всичко, нито да изхвърлиш всичко, затова трябва да се учим да се очистваме - точно, осъзнато, обмислено, безопасно - трябва ясно да разбирате какво правите. Нужна ни е система, карта, по която сами да можете да прецените какво да правите. Ще ви дам такава карта за метрото на вашето здраве. През цялото време трябва да ви е ясно накъде отивате, да проверите дали вашата биологическа възраст съответства на вашата физическа възраст, в ред ли е енергетиката ви?
Здравето не може да си го поставяте за цел, защото целта предполага срокове - еди кога си ще бъда здрав; здравето е по-скоро средство - ако съм здрав, ще се заема с това и това, или условие - ако сте здрав, ще можете да направите това и това.
Парите също са средство. Трябват ви, за да сте здрав, а здравето ви трябва, за да правите пари. Затова човек през първата половина от живота си прави пари, но си губи здравето, а през втората половина на живота си изхарчва тези пари, за да си възстанови здравето, което е изгубил - така се въртим в кръг. Затова трябва да е ясно, че здравето представлява някакви ежедневни действия - очистването е петата степен - четвъртата е антипаразитарното мислене, хранене, антипаразитарна психология. Когато опитвате нещо, мислете логично, имате голям опит - и ако нещо не ви се стори логично - не го правете.
Да вземем клетката - това е кралицата - тя трябва да бъде сита, чиста, трябва да работи, тя е много опитна, ще живее определено количество време - тя се намира във вода; водата се нарича междуклетъчна вода, която се намира в нашия организъм. Засега ние можем само да обслужваме тази клетка, защото не се знае всичко, което става в нашия организъм - все още има много неизвестни неща за енергията, информацията, душата и т.н.
Имаме система за обслужване, която се нарича система за обезпечаване на клетката, има и системи, които контактуват с външната среда. Такива системи има три - чрез други системи не контактуват. Например системата сърце и сърдечно-съдова система не контактува с външната среда - тя няма входове и изходи - тя е вътрешна система - също както и костно-мускулната система, а дихателната система контактува, защото имаме нос - едно от местата, през което всичко влиза. Какво влиза? Всичко в живота трябва да разглеждаме като плюс-минус-нула. През носа влиза всичко хубаво - въздух, аромати, енергията, която се намира във въздуха, и излиза всичко лошо - неприятни миризми, и влиза всичко, което е биологически лошо - вируси, спори, гъбички - едновременно влиза и доброто и лошото. Въпросът е - от кое влиза повече? Важно е съотношението - ако е повече доброто, то системата процъфтява, а ако влиза повече лошо - тя ще се съпротивлява, бори, загива и т.н., а ако влиза наполовина добро и наполовина лошо, те някак ще се уравновесят и зависи при кого как - ако си на село, доброто ще е повече, а ако си в града - в теб ще влиза повече лошо - дихателната ти система ще е по-претоварена, отколкото системата на бабата, която живее на село. Затова: влиза плюс и влиза минус. Целта е да влиза повече добро и по-малко - лошо.
Имаме още една система, която има отверстие - то може да служи за вход или само за изход. Храносмилателната система има вход и изход - какво постъпва през нея - принципно постъпват две неща: храна и вода. Храната бива добра и лоша (плюс и минус) и водата бива добра и лоша (плюс и минус). Важно е съотношението - човек не може да яде само хубава храна - все ще поеме и някаква лоша храна. Ако през цялото време яде само лоша храна, то храносмилателната система ще се разрушава, а ако яде по равно - всичко ще се уравновесява, но ако яде повече лоша храна - храносмилателната система ще се разрушава.
И третата система, която има отверстие, това е пикочната система, отделителната система на бъбреците. Пикочният канал - той използва и половата система, но за да опростим, ще приемем, че там имаме само едно отверстие. В тази система влиза отделителния орган - кожата - тя е отделен отделителен орган, който е голям - в сравнение с бъбреците. За система говорим, когато има два или повече органа. Чрез нея също постъпва добро и лошо - плюс и минус. Като добро преценяваме неща като разнополовите хормони, а като лошо - бактерии, гъбички, паразити, заболявания, които се предават по пикочен път. През кожата също може да постъпва хубава вода, ако седите в банята, защото докато е в банята, човек изпива литър-литър и половина вода - през кожата. Човек трябва да взема всеки ден топъл душ по един-два пъти дневно - ако има тази възможност. Четири милиарда човека нямат тази възможност. Ако можем да вземаме вана - това е прекрасна възможност, която трябва да ценим.
Всичко, което влиза през тези три отвора, веднага попада вътре, след което вътре вече се смесва. За съжаление, системата за транспорт в нашия организъм е кръвообръщението. Поради това всичко постъпило попада в кръвта и отива във всички органи - глава, сърце, мозък, черен дроб - нищо не можете да направите. По кръвта постъпилото отива до органа и се разтваря в междуклетъчната течност в различни концентрации. Например в кръвта има голяма концентрация отравящи вещества, кръвта започва да умира. Ав междуклетъчната течност няма такава отрова - какво ще направи кръвта - ще отдели тази отрова в междуклетъчната течност, защото кръвта е 5 литра, а междуклетъчната течност - 70 литра. И тя я прехвърля там, за да я разреди и това става постоянно. А клетката, намираща се в междуклетъчната течност, това е вече осъзнат междуклетъчен организъм. Тя се защитава, обгражда себе си с енергетика, стреми се да не поема това, което не й е нужно. Тя има 28 дупчици за аминокиселини, има пипалца за захарта, към които се ориентират машинките с инсулина, защото инсулина и глюкозата в дупчицата не проникват.
Дупчиците са като град, в който без пропуск не можеш да влезеш - иначе клетката не би могла да се защити, затова за да проникнете в нея ви трябва пропуск. Клетката взема каквото й е нужно - за нея междуклетъчната течност е като ресторант, откъдето тя взема каквото й трябва от онова, което свободно плува в междуклетъчната течност. Това е и нейното гробище - когато дойде време да умре клетката, нейната мембрана се разпада и се освобождават нейната енергия, хранителни вещества, а другите клетки могат да вземат всичко това - да вземат нейното имущество, което е останало. Клетката умира, а имуществото й остава. Всеки ден в нас умират милиарди клетки и всички те са разтворени в тази междуклетъчна вода. Едновременно с това тук е и тоалетната, защото клетката няма нищо освен тази вода. Тя изхвърля всичко там - ако трябва да изхвърли отрова, тя я изхвърля там, и оттам също така взема - затова тази система редовно се филтрира. Всичко е устроено като градска канализация - това става чрез лимфната система-канализация - това е още една отделителна система. Тази течност преминава през лимфните възли по собствената система на организма за безопасност, която взема от нея гной, бактерии, разлага всичко това, чистата лимфа отива отново нагоре и се влива във венозната система - отгоре е артериалната, които отиват към сърцето, след това - в белите дробове.
Има три системи за изхвърляне - през каквото влезе, през това излиза - на входа стои дихателната система и на изхода стои дихателната система - същият този нос, с който дишаме, и с който се секнем. Не можем да дишаме и да се секнем едновременно, затова отначало дишаме, а след това се секнем. Системата ту работи на вход, ту - на изход. Задържайки дишането си, можем да се изсекнем. Чрез тази система за двойно използване излиза всичко лошо - това е система за извеждане.
По същият начин работи храносмилателната система - през нея излизат непреработените остатъци - основно всичко лошо; през нея не трябва да излиза нищо добро - само лошото и недоизползваното - несмляно, недораздробено; колкото е влязло, толкова излиза, с изключение на 50-100 грама, които сме усвоили. Ние усвояваме максимум 50 грама и от 16 години до старост трябва да тежим 60-70 килограма - имаме устойчив обмен на веществата. От цяло пиле ние вземаме 50 грама аминокиселини. милиардите клетки, които умират ежедневно, са около 50 грама. Чрез отделителната система излиза урината, в която са разтворени всички отрови, токсини, ацетони, в които няма нищо полезно по принцип. Но това е структурирана вода, защото е преминала през нашия организъм и в нея има енергия. В нея има отрицателна информация; в нашия организъм има много енергия; поради това тази урина е много енергиен продукт, защото от нас нищо енергийно не може да излезе.
Чрез нашата кожа се отделя пот, в която също има токсични вещества, киселини, излишни хормони и т.н.
Лимфната система също влиза в тази система - тя няма отделни изходи - тя попада в дихателната система - тя няма отверстия - нейният офис се намира в носа, в гърлото, в бронхите, в белите дробове; втори офис тя има в червата и чрез тях се отделят лимфните токсини; трети офис тя има в кожата - потните жлези, през които излиза лимфната течност с нашите отровни отпадъци и естествено - в бъбреците, където има лимфни възли, в които (чрез урината и слизестите обвивки на влагалището или уретера при мъжете) излиза секрета на лимфната система.
Това е принципната система на работа на входните иизходни системи на организма, а всичките други осем системи се намират вътре и нямат пряк излаз навън. Например не можем да почистим ендокринната система, защото тя няма нито вход, нито изход - само чрез сърдечно-съдовата; не можем да почистим сърдечно-съдовата система, костно-мускулната, централната нервна система, системата за кръвотворене - например костния мозък, но какво можем да направим с тези системи - да ги напоим, нахраним, да ги промием (условно казано); ако сте отровили костния мозък с радионуклеиди, ще умрете - ще имате рак - какво можем да направим с костния мозък? - Да го обновим, да го защитим. Как можем да защитим костния мозък? Като не го замърсяваме. Нищо не можем да направим с него, освен да не го замърсяваме. Чисто е не където чистят, а където не замърсяват. Ако погълнем радиация, процесът върви бавно - тя попада навсякъде, а в костите не остава.
Когато говорим за почистване, трябва да разберем, че мозъка, кръвта не можем да ги почистим. Как можем да почистим ендокринната система? Никак. Можем да не я замърсяваме на следващия ден. Почистили сме червата, бъбреците и т.н. и щитовидната жлеза, или млечната жлеза, или хипофизата, са получили по-малко токсични отрови - ако всеки ден те получават все по-малко замърсяване, какво ще стане - спирате да замърсявате, а не че сте ги почистили. Много трудно е да почистите щитовидната жлеза, която няма изход; очите също не могат да се почистят отвътре - само чрез външно промиване. Всички си „чистят” ставите - а какво има да се чисти там, не е ясно.
Какво не трябва да замърсяваме?
Системите за пръв контакт - не трябва да замърсяваме дихателната система , храносмилателната - храната и водата ни трябва да са чисти, не трябва да замърсяваме кожата, течностите, в които се къпем трябва да са чисти, и не трябва да замърсяваме своите пикочо-полови пътища;
Затова системата за защита на организма се състои от защита на трите отделителни системи. Ако детето ви се къпе в замърсена река, нищо не можете да направите за здравето му, затова, когато детето ви отива да се къпе някъде в мръсна вода - молете Бога всичко да е наред, защото нищо друго не можете да направите. Разбира се, можете да рискувате - въпросът е има ли смисъл? Защото след това ще се лекувате дълго.
И така по всеки пункт. Когато сложите на масата нещо, което не трябва да го ядете, разберете, че след пет минути то ще бъде вътре и след това ще имате проблем как отвътре да го изчистите, значи веднага трябва да мислите как да се очистите. Или, ако не използвате презерватив, веднага си мислете как да се лекувате - още преди да езапочнало нещо, защото рискът е 50 на 50. И щом някой се намеси във вътрешната ви среда - стоматолог, лекар с инжекция и т.н., веднага мислèте - как след това ще се лекувам? - ако няма спирцовки и инструменти за еднократна употреба, мислете как трябва да се лекувате след това. Нямате гаранция, че като си правите маникюра, преди вас там не е седяла болна от СПИН проститутка.
Трябва да бъде установена система за защита. Колко от вас имат резервен запас от вода 200 литра? Трима. И аз имам - за 60 литра. Резерв - за в случай, че утре станете и няма вода. Системата за защита трябва да се организира - дали ще го направите, това е ваш избор.
Първо трябва да защитите децата - да им вземете клетъчните телефони, защото иначе това е просто престъпление. Детето ви вади телефона, за да говори и става обект на нападение - ако това се случи, значи вие не сте защитили детето си. Въпросът е имате ли вие система за защита. Можете да започнете да филтрирате вредните и опасни продукти, напитки, да си организирате система за лична полова защита, да поговорите с половинката си.
Нас ни интересува системата за очистване - интересува ни дихателната система, храносмилателната система, системата за очистване на бъбреците, системата за очистване на кожата и системата за очистване на лимфата. Ако променим начина си на живот така, че редовно да чистим и да не замърсяваме, ще е добре, но това вече са принудителни осъзнати мероприятия - за случаите, когато не сработва начина на живот. Когато сработва - всичко е наред, защото организмът е самоочистваща се система. Той се очиства всяка минута и секунда - ние или му помагаме да се очиства, или му пречим - това е.
Днес ние изучаваме системата за очистване на лимфата, храносмилането, отделянето, кожата и дихателната система. Трябва да разберем принципите, средствата, методите и резултатите. Тук работи същия алгоритъм:
Цел, която подразбира метод, който подразбира средство и тук ще получим желания резултат.
Цел - да очистим лимфата, храносмилането, отделянето, кожата.
Метод - очистване на конкретната система.
Средство
Резултатът - ще дадем на нашия организъм възможност да функционира като се самоочиства.
Здрав дух - в здраво тяло - по-скоро здравият дух организира здраво тяло. Ако имате здрав дух, това веднага ще повлече оздравяване на всички органи и системи, защото всичко тръгва от главата. Ако знаете какво правите - го правите, а ако не го правите - значи не знаете.        
 
www.iskri.net/zefira
 
        
 

Създадено: 02/09/2013 : 12:16
Обновено : 10/06/2020 : 00:27
Категория : Олга Бутакова - лекции за лекари
Страницата е посетена 5210 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^