Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 961 всичко

 8 посетители онлайн

Рецепта за отказване на алкохола - Как да спрем да пием?

Как да спрем да пием?
 
 
Като млад служех в армията, пушех и имах алкохолна болест. Търпяха ме доста, но след това ме разжалваха и ми наредиха или да спра да пия, или ще получа строго наказание. За съжаление, обаче, не ми се отдаваше да спра, седях умислен и просто не знаех какво да правя. При нас дойде някакъв монах, приближи се до мен и ме попита: „Защо си толкова тъжен?” Разказах му. Той ми даде Евангелието (Новия завет б.пр.) и ми каза всеки път, когато ми се прииска да пия, първо да прочета една глава от Евангелието, ако пак ми се допие - отново да прочета една глава. Казали това на брат му - той го приложил на парктика и ето - вече 15 години не е слагал капка в уста. Казах му: „Как ще ми помогне твоето Евангелие, след като толкова се мъчих да се откажа, какви ли не лекарства не пих и нищо не помогна. Дотогава не бях чел Евангелието. Монахът ме увери, че полза ще има. Отворих Евангелието и се опитах да чета - нищо не разбирах, а и печатът беше църковен. Монахът продължаваше да ме убеждава, че в самите думи на Евангелието има благодатна сила и независимо, че не разбирам, трябва да го чета. Защото, каза той - „дори ти не разбираш какво четеш, то бесовете разбират, че четеш Евангелието и треперят, а пиянската страст става поради възбуждане от бесовете. Йоан Златоуст пише, че дори подвързията, в която се съхранява Евангелието, плаши духовете на тъмнината”.   И така, аз взех Евангелието, което ми даде монаха и го прибрах в сандъчето с вещите си.
След известно време ми се прииска да се напия и отворих сандъчето, за да извадя от там пари, с които да купя вино. Първото, върху което падна погледа ми, беше Евангелието и аз си спомних какво ми говореше монаха. Отворих го и започнах да чета глава първа от Евангелието на Матей. Прочетох първата глава, нищо не разбрах, но монахът казваше - дори да не разбираш, чети прилежно. Помислих си: „ще прочета и втората глава, а след това прочетох и третата.” В този момент звънна звънеца за лягане и вече не можех да изляза извън пределите на казармата. Така останах.
На сутринта, като се събудих, реших да отида за вино, но преди това пак прочетох една глава от Евангелието. Прочетох я и не отидох. Пак ми се прииска вино - пак започнах да чета, но този път всичко беше по-лесно. Това ме ободри и при всеки подтик да пия аз четях по една глава. Така продължи докато завърших четирите Евангелия. Дотогава страстта ми към пиенето беше изчезнала и се беше подменила с омерзение.
Това беше преди 20 години - оттогава не употребявам спиртни напитки. След време отново ме повишиха и накрая ме направиха командир, ожених се, жена ми беше добра, натрупахме състояние и помагаме на бедните. Синът ми стана офицер и е добро момче. Откакто се изцелих от запоите, се заклех всеки ден чета по една глава от някое от Евангелията, а в знак на благодарност направих сребърен обков на Евангелието и го нося винаги със себе си.
Питат ме - Евангелието ли е по-добре да четем, или да казваме Иисусовата молитва? Няма значение, защото в божието Име се съдържа силата. Казвали са ми, че Иисусовата молитва представлява Евангелието в съкратен вид.
 
Откъс от книгата „Откровенные рассказы странника духовному своему отцу”
 
 

Създадено: 14/08/2013 : 13:52
Обновено : 10/06/2020 : 00:26
Категория : Рецепта за отказване на алкохола
Страницата е посетена 6423 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^