Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 509 всичко

 11 посетители онлайн

Здраве без лекарства - Шипове и гръбнак


1. ШИПОВЕ

     Шиповете са проява на остеопороза. Лекарите ви казват обратното. В същност, трябват ви повече калций, повече магнезий, костна матрица*, колаген, глюкозаминов сулфат, хондроитинсулфат* и тези шипове и калциеви отлагания ще се трансформират в нормална кост. Отнема известно време - 4 до 6 месеца, за да стане това, но определено можете да го постигнете, ако сте редовни.

2. КАЛЦИЕВИ ОТЛАГАНИЯ

     Освен това трябва да вземем под внимание и камъните в бъбреците, шиповете, калциевите отлагания и шипове на петите. Лекарите ще ви кажат да спрете калция и млечните продукти, защото вярват, че тези шипове са резултат от това, което ядете, а в същност те идват от собствените ви кости при развила се остеопороза. И затова ви е необходим калций.

*Костна матрица (bone matrix) - междуклетъчната субстанция на костта, която се състои от колагенни влакна, основна субстанция и неорганични соли.

*Хондроитинсулфат — полимерни сулфатирани гликозаминогликани. Явяват се специфични компонени на хрущяла. Изработват се от хрущялната тъкан на ставите, влизат в състава на синовиалната течност. Необходим строителен компонент на хондроитинсулфата се явява глюкозамина, при недостиг на глюкозамин в състава на синовиалната течност се образува недосиг на хондроитинсулфат, което влошава качествота на синовиалната течност и може да предизвиква хрущене в ставите.

3. ПРОБЛЕМИ С ГЪРБА, ДИСКОВЕТЕ, ХРУЩЯЛА
 
     Q: Моят лекар ми каза, че увреждането на хрущяла ми е трайно. Работя в строителството. Може ли да се направи нещо?
     A: На колко години сте? 28 години. Какво пиете през деня? Вода. Пиете ли безалкохолни? Да. Обикновено строителите пият по няколко литра Пепси дневно, нали? Да, аз пия около литър. Питам ви, защото кофеина от безалкохолните, фосфатите в безалкохолните, захарта, кофеина в студения чай, горещия чай, кафето, оказват влияние върху минералите във вашите кости. Вземали ли сте някакви минерали или витамини докато сте работили на строежа? Едва наскоро започнах да вземам продукта. Вие сте перфектният кандидат за нашия пакет продукти Pig Arthritis formula (състои се от 6 продукта с цена 156 долара Б.пр.), плюс EFA. Имате нужда от всичките 90 хранителни вещества и имате нужда от това да спрете да консумирате неправилните неща. Спрете да консумирате безалкохолни и студен чай, лимонада, пържени храни и маргарин и на вашата възраст можете да получите резултати след 60-90 дни. Няма значение какво ви е казал лекаря, ако правите правилните неща, ако спрете неправилните неща, ако си набавите 90-те хранителни вещества, ако вземате колаген, глюкозамин и хондроитинсулфат, ще си възстановите гръбнака, хрущяла и и дсковете.
4. ГРЪБ/ДИСКОВЕ/АРТРИТ
 
     Любимата ми болест е артрита, защото лесно се лекува, а това те вдъхновява да лекуваш и други заболявания чрез храната.
     Няма лекарство, което да лекува артрита. Аспиринът със сигурност не го лекува - той предизвиква стомашни кръвоизливи и смърт. Тиленолът - също - има по 50,000 увреждания на бъбреците всяка година от него, 5000 от които толкова сериозни, че се налага трансплантиране. Има и ибопрофен, адвил, Aleve, метолтрексанат и инжекции със злато - те само увреждат черния дроб, костния мозък. Има и Преднизон и Кортизон - те също не го лекуват - те подтискат имунната система, което отваря вратата за далеч по-сериозни от артрита болести, като същевременно ускоряват загубата на минерали от костите ви, а това е нещо, което не бихте искали, когато имате остеопороза и артрит. След като предписаните лекарства не премахват вече болката и възпалението, остава единствено хирургична смяна на ставата. Подобна намеса никога не завършва добре, а в много случаи положението дори се влошава.
     Виждал съм десетки хиляди хора с възстановен хрущял, връзки, сухожилия, съединителна тъкан, костна основа, костна матрица. Няма значение на колко години са - виждал съм 97 годишни със страхотен артрит да си възстановяват хрущяла и костите. Ако се осигури приток на кръв* към тези места - всичко се възстановява. Често традиционни медици ми казват - абе не може да говориш такива неща - това е невъзможно. Ами с техните лекарства не е - от 50 години би трябвало да са се научили вече, че с досегашните лекарства не става.
     Интересното е, че от Харвардското медицинско училище скочили и казали: „това няма как да е вярно” - и взели 29 пациенти, които дотогава не били реагирали на никое от традиционните лекарства в течение на 25-30 години. Спрели им лекарствата, които и без това не им действали, и с които щели да бъдат принудени да се оперират и 90 дни преди операцията започнали да им дават пълна супена лъжица пилешки хрущял в портокаловия им сок сутрин в течение на 90 дни. За 10 дни болките на пациентите им отшумели. След 30 дни вече можели да отворят буркан без болки в пръстите, китките, лактите или раменете. След 90 дни 28 от всичките 29 били НАПЪЛНО излекувани - резултатите са от Харвард и Бостън VA. Това означава, че имали 100% възстановяване на обхвата на движението, нямали никакви болки и възпаление нито в пръстите, нито в краката, нито в бедрата, нито в коленете и врата. Мнозина от тях все още имали възли на пръстите, защото все пак става дума само за 90 дни. И ако си мислите, че при това положение тези хора от Харвард са ми се обадили и са ми казали: „Ти се оказа прав. Приеми извиненията ни. Ние от 20 години се опитваме и не успяхме, защо не дойдеш при нас да поговорим за всичко това” - лъжете се. Казаха само: „След 3 месеца стана ясно, че лекарството действа благотворно”.
     Пилешкият хрущял се превърна в лекарство за 90 дни! Но понеже не могат да патентоват пилешкия хрущял, убедиха патентната служба, че са използвали лекарство за това проучване и взеха патент за пилешки хрущял. Вие също можете да използвате патентования пилешки хрущял на Harvard Medical School - за 3500 долара месечно! (но в действителност можете да си го набавите и за 30 цента дневно). Защото хрущяла или желатина, съдържа хондроитинсулфат, глюкозаминсулфат, колаген - това са основните суровини за възстановяване на хрущяла и желатина. От 20 години говоря това на пациентите. Желатин и хрущял се използват от 100 години при състезателните коне за възстановяване на техните хрущяли и връзки и стави. Theodisakus, MD, написа книгата “Arthritis Cure”, подзаглавие “медицинското чудо, което може да спре, да даде обратен ход и дори да излекува остеоартрита”.

5. БОЛКА В ДОЛНИЯ КРАЙ НА ГЪРБА

     Това е просто Остеопороза на гръбнака независимо дали имате проблеми с някой от дисковете или не, тъй като ако диска няма на какво да се държи, гръбнакът се стопява - какво става с диска? Особено ако имате и дефицит на мед (Cu), тъй като те са направени от еластични влакна, те си отиват. Като воден балон върху който е упражнен голям натиск.
     Обикновено ви дават релаксанти за мускулите, или валиум и мускулен релаксант, или се подлагате на операция на диска. Това, което не ви казват е, че в 75% от тези случаи вече никога няма да сте същия. И всичко това - заради един обикновен дефицит на калций, който можете да си възстановите за 10 цента на ден. В Америка - нали имаме здравни осигуровки, се дават от 25 до 250 000 долара за 9 до 10 такива хирургически процедури годишно в резултат от недостига на калций.
     Болките в долния край на гърба нямат нищо общо с проблемите с дисковете. Хора, които са се подлагали на операция на диска, след операцията са си останали с болката или дори са се влошили именно защото болката не се дължи на проблеми с диска. Ако имате проблем с диска, ще има вкочаненост и изтръпване, дори парализа - ако проблема е много обострен, но проблемите с диска не причиняват болки. Ако имате такива болки, най-вероятно имате крампи и спазми в голямата мускулна група от външната и вътрешната страна на кръста. Това може да ви причини дискомфорт и болки. Освен това имате и шипове по костите, калциеви отлагания, артрит, остеопороза. Това са нещата, които причиняват болки на това място.
     За съжаление, американците, които не са слушали тази лекция, дават по 25000-250000 долара и доброволно се подлагат на 5-10 хирургически процедури заради този дефицит на калций, който може да се попълни за десетина цента дневно. Ако някоя друга промишленост ви измами така, биха я затворили. Ако някъде ви издадат сметка за 5000 долара за нещо, което струва 25 цента, бихте отишли при началника и бихте си искали парите обратно, бихте се оплаквали. Единствено в медицинската професия всеки в такъв момент тича при правителството и иска още пари, за да може да си плати тази сметка. Странно, нали?

*Приток на кръв осигурява лекарството Камфор салициликум (за крави), което у нас се продава във ветеринарните аптеки - мехлем за външно приложение, който струва 4-5 лева - намазва се ставата, която боли. Мирише на камфор, но действа. (Бел.пр.)

                                                                                                   www.iskri.net/zefira
Създадено: 26/07/2013 : 19:42
Обновено : 23/04/2015 : 12:30
Категория : Здраве без лекарства
Страницата е посетена 11981 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^