Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 695 всичко

 4 посетители онлайн

Сириус - въпроси и отговори - Можете ли да поправяте зъби?

 

Можете ли да поправяте зъби? 

/въпрос към Сириус/ 

Какво точно имаш предвид? Можем да ви имплантираме, а не да поправяме това, което кара зъбите да растат. Знаеш, че на много възрастни хора им растат втори естествени зъби - ние можем да ускорим този процес, а можем и да създадем истински човешки зъби по части от развалени. Много е напреднала нашата медицина в сравнение с вашата, защото принципно има огромни различия в подхода и начина на лечението на каквото и да е в човешкото тяло. Например ние имплантираме костна тъкан - това, в което расте коренът на зъба, но тя е естествена, а не изкуствена - тя пак е човешка, защото се създава и оформя от старата, която е зададена на нещо като много висш компютър, който създава материя по зададена материя - не бихте могли да го разберете.

Всичко свързано с човешкото тяло - всеки орган, всяка клетка може да бъде заменена със самата себе си като се променя частта от ДНК, която е довела до разрушаването и последвалия процес на заболяване. Само здравото се прилага като се елиминира отрицателното и болното в генната информация.

Всякакъв вид операции се правят дори на засегнати нервни тъкани с много прецизни и фини устройства, също така и сложни мозъчни операции и много други.

Разбери, че всички "отвличания" на хора са били свързани с изучаването на човешкото тяло и процесите вътре в него и с евентуалното неутрализиране чрез инжектиране на противогрипни /не е най-точната дума/ течности, които да доведат до оздравяването на човека.

Вашите хроники съобщават сензационни новини, но забравят една основна когато съобщават за "отвлечени" хора, а и самите хора не са почтени при разказите си, защото показват много тънки драскотини, които са всъщност белези от сложни операции, но всички забравят едно да споменат - че са били болни по един или друг начин и че след "отвличанията" /а за нас е по-точно изследванията/ са престанали да бъдат болни от това от което са били преди случката.

При изследванията наред с чисто изследователските и опознавателни процеси се извършват и много поправки на човешките тъкани и органи, които не се споменават. Та ние сме изучили всяка една нервна тъкан от вашето тяло - на вас още 200 години ще са ви необходими ако работите само в тази област и нищо друго! Операциите, които се извършват с човешкото тяло и психика са много сложни и досега не е имало отрицателни ефекти, а са оставали съвсем минимални белегчета - като от одраскване, например. Можем да съблечем изцяло кожата ви от главата до петите за да поправим по-добре или изучим нервни тъкани, които са под нея. Да, знаем, че гледката която си представяте не е според вас приятна, но е полезна - това е важното, защото във вашия живот има неща, които на пръв поглед са много красиви, а всъщност са отвратителни и създават още по-отвратителни неща. Кожата цялата след като се установи и отстрани болното влакънце се облича отново върху или на човека по-точно казано. Така, че няма невъзможности в медицината - има само начини, подходи, които още не сте открили поради ограниченото си мислене.  

Приел С.

Забележка: Информацията по-горе беше дадена през 2000 година, а информацията по-долу е от 2012 година.

Японски учени са отгледали зъби от стволови клетки

     Те не се различават от естествените и растат прекасно в устата. Специалистите ги наричат ​​живи. Изследовател в Токийския университет за наука заяви, че клетките в течен азот, при минус 168 градуса, могат да се съхраняват почти вечно.
     В стволовите клетки е бъдещето на трансплантациите, защото органите, отглеждани от тях, са идеални за трансплантация. Но да реализира това на практика никой не е успял. Само японски учени са открили особената комбинация от клетки на ембриона. Понастоящем новата технология се усъвършенства.

Създадено: 17/09/2011 : 08:20
Обновено : 10/02/2020 : 20:49
Категория : Сириус - въпроси и отговори
Страницата е посетена 5810 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^