Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 693 всичко

 4 посетители онлайн

Академия „Эндорфин” - Жлъчнокаменната болест
 
 
КАК ДА СЕ ИЗЛЕКУВАМЕ ОТ
ЖЛЪЧНОКАМЕННАТА БОЛЕСТ?

Виктор Тетюк
 
 
 
Тази лекция е за онези, които искат да знаят по темата повече, отколкото им разказват лекарите. Лекцията ви се дава от Академия „Эндорфин” - проект, обединяващ три направления от дейността на човека:
- духовно развитие
- здраве
- финансова независимост
 
В архивите на нашия сайт можете да прегледате предишните ни разработки.
Днес ще си говорим за болеста, която вълнува не всички - предимно жените, защото засяга преди всичко тях (около 70%) и 30% - мъже. Животните също страдат от тази болест. При тях те се срещат също толкова често, както при хората - затова, ако познавате ветеринари, покажете и на тях тази лекция - тя ще им бъде много интересна.
да започнем от нормалните органи и да видим защо изобщо ни е тази жлъчка и жлъчния мехур.
И така, храносмилането преминава през няколко етапа. Храната - чрез хранопровода, попада в стомаха ни и рефлекторно възниква дразнене на рецепторите, през които преминават жлъчните канали и се отделя жлъчка - не за да се обработи храната: функцията на жлъчката е само една - тя раздробява мазнините, превръща ги в малки дисперсни парченца, които след това лесно ще се преработят от соковете на задстомашната жлеза.
И така, изяждаме неголямо парченце храна, отделя се жлъчка от жлъчните канали  и щом тази храна попадне в 12-топръстника, през тази малка дупчица се отделя жлъчка, отделя се сок от задстомашната жлеза и започва процеса на храносмилането.  И би било добре, ако вие ядете редовно, често, и на неголеми порции това, за което сега ви говоря - и при заболявания за жлъчния тракт и при язва и при излишно тегло, но ние не можем да ядем често - ядем вечер - веднъж и както следва. Поради това, Бог ни дава резервоар, който съдържа запас от жлъчен сок. През целия ден там има врата и този жлъчен сок не може да се излее и се натрупва като в резервоар в това мехурче - това е жлъчния мехур: резервоар с допълнителен жлъчен сок, който раздробява всичко изядено от вас.
Така протича нормалния физиологически процес, но поради причини, които сега ще разгледаме, в това мехурче започват да се образуват камъни. Понякога меки, понякога малки, а понякога нарастват до огромни размери и се появява тази жлъчнокаменна болест.
Според вас, защо преди тази болест е била по-слабо разпространена? - Ами защото не е имало такива средства, каквито има сега. Сега е достатъчно да се направи УЗИ, за да бъдат определени веднага даже неголемите камъни, да не говорим за компютърната томография, ядрено-магнитния резонанс, когато могат да се видят даже и песъчинките в жлъчния мехур. Но това, което виждате, е истинска снимка - понякога хирурзите намират именно такива „златни” камъни в жлъчния мехур. За лекаря това е гордост, защото е избавил човека от тези камъни и всички хирурзи смятат, че ако има камъни в жлъчния мехур, трябва задължително да се направи операция. Днес ще разберем кога трябва да се прави операция, а кога - не трябва.
Какво ú е опасното на тази болест и защо понякога трябва да се прави операция във всяка ситуация.
 
Причини за жлъчнокаменната болест:
- нередовно хранене
- механично нарушаване на оттока на жлъчен сок
- нарушен обмен на веществата
- инфекционна природа
- остеохондроза
- нарушения в мередиана на черния дроб.
 
- Нередовното хранене - ако не ядете цял ден, къде се събира жлъчния сок - в жлъчния мехур - и стои там цял ден. Застоят на жлъчен сок много често се явява основната причина за възникване на жлъчнокаменна болест.
- Механично намаляване на отичането на жлъчен сок -  защо жените, особено след бременността, страдат от тази болест? Защото плодът подтиска жлъчния канал, подтиска изхода от жлъчния мехур и се получава застой на жлъчен сок. Не говоря за някакви тумори или други механични причини за застой на жлъчен сок - може да има и прегъване на жлъчния мехур, но основната причина не е в това.
- Нарушаване на обменните процеси в организма - според мен при бременност е по-важно не механичното притискане и пречките в отделянето на жлъчен сок, а нарушения обмен на веществата. Нарушен е обмена на веществата, защото детето изсмуква от вас цялата таблица на Менделеев и така се нарушава процеса за образуване на жлъчка и се образуват камъни.
- Инфекционната природа също има своето място, защото е доказано, че изначално микроорганизми, а понякога и паразити, попадат в жлъчните канали и там на тях се намотава тази гъста жлъч, която в резултат се превръща в камъни.
- Остеохондрозата - сега много учени доказват, че ако е притиснат нерва в гръдния отдел, който инервира отделянето на жлъчен сок също започва застой на жлъчен сок. Дискинезия на жлъчните пътища - чували сте този израз - това често става даже при деца и при подрастващи - при начален стадий на остеохондроза жлъчният мехур работи зле. Тук възниква отпускане на жлъчния мехур, нарушаване на неговата перисталтика и жлъчният сок не се изхвърля, а започва натрупването му в жлъчния мехур и се образуват тези камъни. С какво трябва да се лекуват такива хора - първо с лечение на остеохондрозата им.
- Нарушаване на меридиана на черния дроб -  китайците отнасят черния дроб към основните органи, които имат свой меридиан. Черният дроб е много важен орган и се оказва, че клетките на черния дроб отделят тази жлъч и очистват организма от токсични вещества и ако черният дроб работи добре и всички обменни процеси вървят нормално, то камъни не се образуват.
Всяка клетка на нашите органи има определена честота - тя се колебае в определен диапазон - ако цигулката е Страдивариус, но е разстроена, колкото и да сте добър като музикант, тя няма да свири. Именно тази настройка зависи от колебанията на тези клетки. Кой настройва този музикален инструмент - природата; билките имат уникалната способност да възстановят и синтеза и отделянето на жлъчен сок, затова множество билки помагат при жлъчно-каменна болест.
Сега има прибори, които настройват като камертон нашите клетки и им напомнят как трябва да се колебае честотата им - това е науката на бъдещето.
 
Днес ще разгледаме камъните, които вече са се образували. Виждате къде се натрупват те - в това разширение.
Ще попитате: „Докторе, страшни ли са камъните в жлъчния мехур?” - Самите камъни в жлъчния мехур не представляват особена опасност. Ако имате там някакви камъни, но без никакви болки, без нарушаване на храносмилането, без холецистити и панкреатити, ако имате добър имунитет, ако нищо не ви гнои не се възпалява, живейте с тях и се радвайте, защото преди хората просто не са знаели, че имат камъни и са си живели нормално с тях.
Как се проявява жлъчнокаменната болест - тя може никак да не се проявява и да бъде просто находка при УЗИ изследване. Защо лекарите ни карат да премахваме този жлъчен мехур? - Ами защото самата жлъчнокаменна болест не е много страшна, но усложненията, които тя предизвиква, са наистина страшни.
- Първото усложнение, което много често се среща, е остър холецистит или остър панкреатит.
Панкреатитът е възпаление на задстомашната жлеза, а холециститът е възпаление на жлъчния мехур. В какво се проявява? Изяждате нещо и започва болка в дясното подребрие, колики, болки, парене, горчивина в устата; тези болки биват много интензивни. Защо? Изяждате парче тлъста храна и този мехур започва да се съкращава, с това притиска тези камъни, а там има рецептори и боли - получавате болева колика, а понякога камъчето се вклинява в това тясно място и жлъчният мехур не може да го изтласка, а съкращенията възникват, болките ги има - ето ви жлъчнокаменна колика, която много често възниква при такива пациенти. При това може да възникне нагнояване на този жлъчен мехур - остър, гноен или флегманозен, а впоследствие - и гангренозен; гангрената е вече, когато е съвсем черен.
Операцията при холецистит е екстрена операция, екстрена патология, но и в този период не трябва да бързате с операцията; ако вече имате тази болест, трябва да се постараете в течение на денонощие да премахнете възпалението от жлъчния мехур, а след това да го оперирате - за предпочитане - в студения период, защото да се оперира в пика на възпалението означава множество усложнения, които възникват по време на и след операцията. Но това не е най-страшното усложнение. Понякога камъните са огромни - по три сантиметра, дори като кокоше яйце се образува в жлъчния мехур. Но понякога към този жлъчен мехур вече се срастват и вътрешните коремни тлъстини и червата, за да го ограничат да не се спука и разкъса, а тази ситуация за хирурга е много тежка, защото му е трудно да стигне до жлъчния мехур.
Понякога тези камъни пробиват стената на жлъчния мехур, стената на червата ипропадат в червата - понякога това води до остра чревна непроходимост - обтурационна чревна непроходимост; но най-страшното усложнение е когато тези камъчета преминават през жлъчния канал  (разположен малко под жлъчния мехур)  и попадат в общия жлъчен проток или халедите.
От левия дял на черния дроб и от десния му дял по тръбичките жлъчния сок се събира и преминава в червата през малко отверстие - ако то е затворено, се връща обратно и се натрупва в жлъчния мехур. Ако в тази тръбичка се изтласка камък, а понякога каналът се разширява много силно - понякога до един или два сантиметра, а изходът е много тесен - при това в норма изходът от този мехур е 1 милиметър. И ако този проток се задръсти от камък, възниква механична жълтеница. Клиниката обикновено е такава: остри болки - по правило след тлъста храна, а след това привидно нищо - „ах”, и след това ти става по-леко, но след 2-3 дни човекът пожълтява и интензивността на пожълтяването много бързо се увеличава. Защо? Защото този камък застава на изхода и задръства този изход не само от черния дроб, а и изхода от задстомашната жлеза. Ако тази ситуация не се оправи в течение на 10 дни, ако жлъчният сок изобщо не преминава в червата, след 10 дни възниква остра чернодробна недостатъчност. В резултат човекът бързо би умрял - отначало отказва черния дроб, след това - бъбреците.
Второто страшно и смъртоносно усложнение е остър панкреатит, който възниква, когато се задръсти канала на задстомашната жлеза, сокът няма къде да се дене, отива в кръвта и разяжда самата задстомашна жлеза. А панкреонекрозата в 30% от случаите е смъртоносно усложнение. За панкреонекрозите ще поговорим в следващите лекции - в отделна лекция, защото множество хора не отделят нужното внимание на единствения орган, който ни храни - задстомашната жлеза. Ще говорим за нея в отделна лекция. Ще ви разкажа от какво боледуват мъжете и от какво - жените и какво да правите, за да не се развие тази болест.
Но ако този камък се е вклинил в изхода на протока, какво да направим - сега техниката позволява да се мине без спешна операция на коремната кухина. Сега може да се проникне през стомаха, да се попадне в дванадесетопръстника и да се разсече изхода и да се извади това камъче - това е чудесно, защото веднага се справяме с тази механична жълтеница, снемаме напрежението от задстомашната жлеза и отстраняваме основната причина за тези сериозни усложнения, които са можели да възникнат. А при следващата хоспитализация можем да предложим на такъв човек да направи операция, наречена холецистектомия - да се премахне жлъчния мехур с камъните. Тази операция може да бъде много проста, но може да бъде и крайно сложна. В течение на 20 години съм оперирал тези холецистити през коремната кухина - нямах лапароскоп и такава съвременна техника. Веднъж гледах как с лазерен скалпел за 10-20 минути се отсича този проток, слагат се там две клеми - три дупчици в корема и това е. Този съд се клемира и превързва точно така и с лазерен скалпел - без дим и кръв този жлъчен мехур се отделя от черния дроб, заедно с камъните. Десет-петнадесет минути операция и всичко е завършено - ако няма усложнения.
Ако има усложнения, ако има срастване на червата и на жизненоважни органи, тази операция се превръща в ад. И тук даже опитен лекар може да направи много грешки, в зависимост от това къде бъде пресечена тази тръбичка. Може да възникне силно кръвотечение от множеството големи съдове на това място, налага се да се прави операция на коремната кухина за спасяване на живота на човека и т.н.
Казвам това не за да ви плаша, а за да ви помогна да се отнасяте към всяка операция правилно и да се решавате на нея само тогава, когато вашият организъм ви подскаже, че трябва да се направи операция. Ако ме попитате: „Трябва ли да си правя операция на жлъчния мехур?”, ще ви кажа - ако там имате 2-3 камъчета и жлъчният ви мехур работи, ако нямате никакви обтурации, запушвания, ако нямате усложнения от страна на задстомашната жлеза, ако тя не реагира с панкреатити, ако няма изхвърляне на жлъч и горчивини или нарушения в работата на стомаха, според мен можете да не бързате с операцията, а да се опитате да си направите правилна диета, а дори можете да се опитате да разтворите камъните в жлъчния мехур.
Пирогов е казал, че „хирургията е позор за медицината” - ако можете да минете без операция, минавайте без операция.
В Перу има билка наречена камнеломка - твърди се, че тя разтваря жлъчните камъни. Ако този човек, на когото я назначих, след два месеца ми даде резултат, че камъни няма, аз ще приема, че тя помага.
Има такова понятие „дюбаж” - чистене на черния дроб; много хора се подвеждат по този дюбаж, чистят черния дроб от камъни и пият големи количества масла - излизат едни такива зелени грахчета като фасул, меки, овални, но това не са камъчета, а  концентрирана жлъч в нашите черва. Ако употребяваме много масла, можем за един ден да добием около литър жлъч, а ако тя се концентрира в дебелото черво, ето ви тези камъни, които ще ви носят с шапки. Трябва ли да се прави това? Аз не съм привърженик на такива методи - особено, ако имате камъни в жлъчния мехур.
Всеки лекар ще ви каже, че ако имате камъни в жлъчния мехур, в никакъв случай не трябва да вземате жлъчегонни препарати - иначе провокираме изхвърлянето на този камък в тази тръбичка. Той и без това може да излезе - ние ядем и той може да излезе, но ако го провокираме, сами ще бъдем виновни, че сме обострили това заболяване. Затова не назначаваме жлъчегонни препарати при жлъчнокаменна болест. Това е, когато имате камъни.
Когато нямате, дали ще правите това чистене или не, си зависи от вас. Ако нямате болки и се храните нормално, не бързайте с операции, опитайте дори някакви нетрадиционни камнеломки, които да ги разтворят, но в никакъв случай не жлъчегонни препарати; това може да стане, особено ако камъните са меки, защото те започват да се образуват обикновено от сгъстявания в жлъчния мехур.
Какво да правят хората, които вече нямат жлъчен мехур? Всичко е гениално просто. Ако живеете с жлъчен мехур пълен с камъни, смятайте, че вие вече живеете без жлъчен мехур, защото там няма място за натрупване на допълнителна жлъч, даже обратното - този жлъчен мехур при вас се превръща в бомба в корема, която във всеки момент може да се взриви и да доведе до тези страшни усложнения.
Затова, ако имате болки, ако имате нарушаване на храненето, жлъчният мехур трябва да се махне.  Ще попитате - а как да живеете след това? Ами много просто - нямате жлъчен мехур, махнали са ви го, но всичко останало остава неизменно. Жлъчният сок излиза, попада втози проток, и всичко при вас е добре, при едно условие - ако ядете често, но по мъничко, или редовно. Нещо повече - ако до операцията не е трябвало да ядете тлъста храна, пикантна, пържена, защото е можело да провокирате изхвърлянето на тези камъни, то сега можете да ядете всичко, желателно е, разбира се, то да е натурално. А  честото, раздробено хранене, е добре и за вашия стомах, и за вашето тегло, и за вашия организъм. Четири-пет хранения дневно по мъничко - и всичко при вас ще бъде добре. Но ако не ме послушате и продължите да живеете, както сте живели, ще имате много проблеми, защото няма да ви достига жлъч, тази храна няма да се храносмила, жлъчката ще ви се надува, след като се наядете с много тлъсто, ще имате рязко нарушение на перисталтиката и страшни възпаления на задстомашната жлеза, а този орган е смъртно опасен, ако се възпалява.
Нямам намерение да ви плаша и не трябва да се страхувате от операциите - сега техниката стигна до там, че ако наистина ви се наложи, нищо няма да ви се случи - 15-20-минутна операция (ако няма усложнения) и ви махат жлъчния мехур. И само вие можете да решите трябва ли да го махнете, или - не, в зависимост от това имате ли болка или не, имали ли сте възпаления или - не, държите ли бомба в корема си, или - не, но никой освен вас няма да реши тази задача. Вие самите ще решите и ще се съгласите на операция. Но най-добре е да предотвратите тази болест. Как? Именно тук на нас с вас ни е необходима тази ендорфинотерапия, или система на Виктор Тетюк, която е нужна, за да повишите нивото си на ендорфини и да доведе до това тези камъни да не се образуват.
А ако все пак са ви оперирали, трябва така или иначе да живеете по тази система, да поддържате нивото си на ендорфини високо, а ако не искате да се оперирате, толкова повече поддържайте високо ниво на ендорфини, за да няма нагнояване на жлъчния имунитет, за да имате добър имунитет - за всичко това отговарят нашите ендорфини или хормони на щастието.
 
 
Функция на ендорфините
 
1. Собствени хормони на щастието
2. Отговарят за всички биохимични процеси
3. Контролират биофизиканта на организма
4. Отговарят за възстановяването на тъканите
5. Те са висшата инстанция над имунитета.
 
 Факторите са много и са разделени на 4 групи и ние трябва да използваме
 
 
Фактори, необходими за синтеза на ендорфини - „Овес”
 
 
Фактори, които увеличават нивото наендорфините«Сладкиши»
 
«Възраст»
 
Ниво на ендорфините
 
Наследственост
 
«Гени»
 
Фактори, които стимулират бързото повишаване на ендорфините «Камшици»
 
 
Фактори, които понижават синтеза на ендорфините «Отрови»
 
                Какво повишава нивото на ендорфините - Камшиците - да, често повишават обменните процеси, но аз бих искал да се спра даже не на камшиците, а на фактора „Отрови”, защото именно тук се крие основната причина за образуването на камъните.
 
Фактори потискащи синтеза на ендорфини
/Отрови/
 
трагедии
липса на вяра
радиация - клетъчния телефон
стрес
нелюбима професия
инфекция
хранителни отрови
ненавист
битова химия
канцерогени от въздуха и водата
злост
синтетични медикаменти
отрицателно биополе
завист
хиподинамика (понижена подвижност)
 
 
На първо място тук са хранителните отрови. Стресът - също. Защо животните също започнаха да боледуват от жлъчнокаменна болест - защото им дават „Чапи”, забравиха, че кучето може да яде хляб, да яде истинска храна - без консерванти. Чичо ми си храни кучето грамотно - както себе си - нормална храна, без отрови и консерванти и кучето му не боледува и е винаги весело.  
Отсъствие на вяра - ако камъните вече ги имате, и да вярвате и да не вярвате, къде ще се денете - трябва да избирате дали да ги махнете или да живеете с тях , но да живеете вече съвсем по друг начин. Ако камъните ви се махнат, ще ви помоля да споделите с мен резултатите. Ще ви кажа откъде да си купите тази билка камнеломка, която хората използват за разтварянето на камъните в жлъчния мехур и в пикочните канали и пикочния мехур. Ако това е така, трябва задължително да го използвате.
Инфекции - ние не се боим от инфекциите; поддържаме високо ниво на ендорфини и жлъчният мехур никога не нагноява - ако нагноява, възникват огромни проблеми. Особено много се страхуваме ние от нагнояване на жлъчните канали, така наречените гнойни халонгити - това е страшна болест. Затова винаги поставяме имунитета на първо място.
Битовата химия е ясна.
Синтетическите медикаменти - този бич много често води до нарушаване на всички обменни процеси. Ако можете да минете без химия, моля ви, минавайте без химически препарати.
Хиподинамия - разбира се - седим пред компютъра, а освен това забравяме и да се храним редовно и ето ви камъни. Но няма да се боим от тях, защкото разполагаме с всички фактори, които водят до увеличаване нивото на ендорфините - виждате ги, виждате и „фитотерапия” - оказва се, че има билки,
 
Фактори, необходими за увеличаване нивото на ендорфините
 
Водни процедури
Вяра
Физкултура
Курорти
Любов
Дихателна гимнастика
Физиотерапия
Хоби
Музика
Природа
Положително биополе
Творчество
Фитотерапия
Сън
Изкуство
 
които възстановяват отделянето на жлъч, възстановяват я, когато тя застоява. Трябва да ги използвате, но се съветвайте с лекар - помнете: при камъни не трябва да използвате жлъчегонни препарати, иначе може да си създадете проблеми.
Ето факторите, с които строим своите ендорфини:
 
Фактори, необходими за синтеза на ендорфини:
 
Хранене                 Енергетика
 
Ниво на ендорфините
 
                                                 Кислород               Вода
Препоръчвам ви да отделите най-голямо внимание на така наречената безшлакова диета. Относно това, което трябва да добавим към своята храна, аз не настоявам - аз просто горещо ви препоръчвам.
 
Незаменими хранителни вещества за синтез на ендорфини
НАМ
(незаменими аминокиселинни молекули)
 
 
Витамини                   Полизахариди
 
Ниво на ендорфините
 
 
Липиди     Минерали     Витамини
 
 
Всичко това трябва да правите при високо ниво на ендорфини, в състояние на
 
 
 
НИВО НА ЕНДОРФИНИТЕ
 
високо ниво
на ендорфините
 
Радост, вдъхновение, блаженство
нормално ниво
на ендорфините
 
Душевно спокойствие, удовлетвореност, увереност
ниско ниво
на ендорфините
 
Тревога, умора, раздразнителност
опасно ниско ниво
на ендорфините
 
Злост, завист, агресия
 
в състояние на духовна радост, блаженство и запомнете: само вие можете да решите - открили са ви камъни - не се плашете и не се поддавайте на провокацията, че е спешно. Проверете що за камъни са това, консултирайте се с лекар, преценете боли ли ви, или не. Ако тези камъни не предизвикват болка, живейте спокойно с тях, не се безпокойте.
 
Пътят към изцелението:
 
1. Имате проблем и искате да се избавите от него
2. Събирате и получавате информация
3. Анализирате и избирате как и с кого да вървите към набелязаната цел
4. Лично молите за себе си или за близките си лекаря или изцелителя за помощ да премине пътя към изцелението
5. Вървите по този път до пълно оздравяване.
 
 
Ако все пак камъните ви безпокоят, ако те вече ви заплашват, по-добре да се съгласите на операция, но преди операцията задължително повишете нивото си на ендорфини и своя имунитет - за 2-3 седмици, а най-добре - за три месеца.
Кога е най-добре да се прави операция - разбира се, в студения период - есен, зима, ранна пролет, а най-добре - през есента, защото през пролетта нивото на ендорфините е рязко снижено, за разлика от есента, а през зимата инфекциозните усложнения са много по-малко.
Понякога организмът чувства, че не трябва да се прави операция - нито един хирург не може да ви задължи да я направите. А понякога организмът чувства.
Имал съм много подобни случаи, когато съм убеждавал човека, че трябва непременно да се оперира, а след това са се случвали такива усложнения, че ми е било много трудно да ги оправя.
Няма хирург, който да не е имал усложнения. Понякога това не зависи от хирурга, а от Бога и понякога болният чувства това и понякога трябва да се вслушваме в него; затова ви моля да се отнесете към тази лекция правилно, особено лекарите. Аз не отказах днес никого от операция; аз съм хирург и сам добре зная, че понякога операцията е неизбежна; особено когато сте млади, ако тази болест ви безпокои, ако се наложи да си направите операция за отстраняване на жлъчката - направете я, но след това живейте  правилно, хранете се правилно и всичко ще е наред.
Според мен ние с вас трябва да бъдем весели, да посадим сега това малко дърво; тази лекция я чуха двадесет души, което е малко, но за кратко време в архивите ни са я видели повече от десет хиляди човека, което е много добре за толкова кратко време. Следващата лекция ще нарека „Пазете черния си дроб” - ще ви разкажа за хепатитите, които са страшни болести, особено хепатит С и знаете ли защо - защото вирусът мутира по хиляда пъти на денонощие - опитай се да намериш лекарство, за да премахнеш именно този вирус. Мутацията се извършва много бързо, той живее в черния дроб - и единствено имунитетът може да се пребори с тази болест. Имам резултати, когато този хепатит напълно изчезва и то доста бързо - за три, за шест месеца. Ако някой ми беше казал това преди, никога в живота си не бих повярвал. Сега можем да повишим имунитета, за да си отиде тази болест, а още повече - ако тя е хепатит Б, хепатит А.
Друг проблем е, че ние не обичаме своя черен дроб. Той изпълнява функцията на филтър, а ние ядем всякакви гадости и ги пропускаме през него; ще се спра задължително и на алкохолните цирози, затова който употребява алкохол, елате и послушайте и доведете свои роднини, които злоупотребяват с алкохола; ще помисля какво още да ви разкажа, което не сте чували никога, а сега приключваме настоящата лекция и ви казвам: „до нови срещи”.
                                                                                                                                                                                  www.iskri.net/zefira
     
Съдържание на лекциите:
 
 
001. Как да живеем до 100 години без да се разболяваме?
002. Как да се отървем от хипертонията по системата на Тетюк?
 
003. Как може се излекува жлъчнокаменна болест по системата на Тетюк?
 
Очаквайте:
004. Как можем да предпазим черния си дроб по системата на Тетюк?
005. Как можете да се отървете от разширени вени по системата Тетюк?
006. Как можем да излекуваме язва по системата на Тетюк?
007. Как се излекува и предотвратява атеросклероза по системата на Тетюк?
008. Диабетът - методи за лечение
009. Женското здраве
010. Ендорфинотерапия при лечението на рак
011. Ендорфинотерапия при заболявания на гръбначния стълб
012. Как бързо и правилно да спрем да пушим?
013. Хармония и красота - школата на Виктор Тетюк

=========

”Пътят към изцелението”. Части 1-4, Част 5 - "Медицина и MLM бизнес",
Част 6 - Целите и мисията на Академия "Ендорфин",
Части 7-8 - Eндорфино-имунната теория, Част 9 - „Стреса и Камшиците",
Части 10-11.
 
 
                                                                                                                                                        www.iskri.net/zefira
 
 

Създадено: 24/06/2013 : 12:51
Обновено : 10/06/2020 : 00:23
Категория : Академия „Эндорфин”
Страницата е посетена 5028 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^