Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 420 всичко

 1 посетители

Академия „Эндорфин” - Как да се избавим от високото кръвно
 
 
КАК ДА СЕ ИЗБАВИМ ОТ ВИСОКОТО КРЪВНО
 
Виктор Тетюк
 
 
Днес падна първия сняг - излязох навън и с боси крак и минах по снега - краката горят, какво удоволствие, какви ендорфини!
Академия Ендорфин е проект създаден за всички. Присъединявайте се към нас, а ние ще работим за вас. Ще работим за това, което ви липсва - най-много на хората им липсва радост, духовно благополучие и разбира се, финанси. Затова тук при нас са представени три катедри, които ще работят паралелно, а вие идвайте и те ще работят за вас.  
 
Хипертоничната болест
 
В залата тук има лекари - поканих ги, за да чуят какво ще ви кажа и да направят някакви критични забележки. Могат да кажат: "Виктор, та ти си хирург и мануален терапевт - не си кардиолог. Как ще разказваш за хипертоничната болест?"
Но днес аз ще ви разкажа такива тайни, каквито нито един кардиолог няма да ви разкаже. Всичко е гениално просто и ако го разгледате никога няма да се боите от повишеното кръвно и никога няма да правите неправилни движения на тялото. Защото когато научите как да се борите с това, вие винаги ще избирате правилния път.
 
 
 
 
Какво представлява хипертоничната болест? Ще кажете - „много просто, това е повишено артериално налягане - не можеш да ни кажеш нищо ново, още повече, че ние сме лекари”, но оказва се, че даже лекарите не разбират докрай всички механизми за възникването на тази болест, още повече - за последствията, които предизвиква тя. Още повече - как правилно да изцелят - не да понижат, не да излекуват, а да изцелят човека от дадено заболяване.
Какви болести има в човека за разлика от животните? Оказва се - само две - остехондрозата и понятно защо - защото стоим вертикално, натискаме прешлените, нарушава се храненето им и диска старее. А втората болест е хипертоничната. А защо от вертикалното ходене възниква хипертонична болест? Сърцето е двигател, а съдовете - тръби, по които се разпределя това налягане. За да разпределим тази кръв равномерно по всички органи, особено - за да снабдим с кръв главния мозък, разположен над сърцето - трябва да я вдигнем минимум с половин метър повече, се създава определено налягане върху съдовете, което се нарича артериално налягане.
Има горна и долна граница на кръвното. Какво означава налягане 120 на 80? това е систоличното и диастоличното налягане. От величините на това налягане зависят много процеси, които протичат в нашия организъм. От него зависят много усложнения, които могат да възникнат, за които вие даже не подозирате.
Защо с възрастта артериаллното налягане се повишава? По законите на физиката, достатъчен е неголям тласък на кръвта от сърцето по кръвоносните съдове, за да  може кръвта, под определено налягане, да стигне до главния мозък и да насити центъра на артериалното налягане. Именно в мозъка се намира центъра, който регулира и силата на сърдечното налягане и състоянието на съдовете и именно това налягане е необходимо, за да се храни нормално всяка клетчица на нашия организъм, в това число и на главния мозък.
Ако с възрастта артериалното налягане се повишава, какво означава това? Това е първия сигнал, че е възникнал проблем и най-често той е свързан с атеросклерозата. Защото достатъчно е неголямо налягане - 120/80, за да може кръвта равномерно да стигне до главата; по еластични съдове налягането се разпределя и продължава, но колкото по-твърди са съдовете, толкова по-голямо налягане е необходимо, за да се издигне кръвта на този половин метър до главата.
Нас ни учеха, че има възрастово налягане и че е нормално с повишаване на възрастта кръвното да се повишава и че трябва да приемаме по-високите стойности като нещо нормално и пропорционално съответстващо на възрастта. В Германия за нормално се приема кръвното 120/80 и с помощта на множество препарати те го задържат на 120 на 80 във всяка възраст. Поради това кръвното може без заплащане да се премери навсякъде - дори в магазина имате уред за измерване на кръвното, както и в къщи и ви карат да си го мерите често и да пиете таблетки, за да го понижите. Добре ли е това или не? На пръв поглед изглежда отлично - хората не умират от инсулти и инфаркти, освен което ви дават и аспирин, разреждайки кръвта, изобщо - гениално! Но повярвайте, това е нож с две остриета.
Какво се получава? С възрастта атеросклерозата се развива, препаратите, които дават лекарите сега, не решават проблема атеросклероза. Да, те снижават кръвното, но за сметка на какво? Това снижаване не помага за атеросклерозата, а напротив - ускорява я, защото главата се захранва зле с кръв, нарушават се обменните процеси и, ако главата работи зле,  в целия организъм се отлагат още повече атеросклеротични уплътнения. И възниква това, което сега в Америка, в Европа, особено в Германия, има огромчно количество домове за възрастни, където - без да умират от инсулт или инфаркт, живеят огромно количество старци без мозък - с болестта на Алцхаймер или старческа атеросклероза на съдовете на главния мозък - старческа деменция. Някому това е изгодно. Разбира се, че е изгодно - хората превеждат там заплатата си, пенсията си, там ги обличат, обуват, но когато нямаш мозък - това не е живот, а съществуване. Дано никой от вас не се превърне в такава тежест за своите деца и внуци. Аз смятам този начин за лечение за неправилен.
Ще ви разкажа по какъв път аз предлагам да тръгнете и то още от тази възраст, а може даже и от по-млада възраст. Но преди това ще ви покажа тези сериозни усложнения, които възникват при атеросклероза, при хипертонична болест и ще ви кажа какво трябва да знаете, за да предотвратите това.
Ако нялагането е повишено, а има и атеросклероза, на места може да се получи и разширяване на съда, и спукване, т.нар. аневризма, разслояваща аневризма и разрив на аневризмата. Представете си това в главния мозък, или в стомаха, или в бъбреците - това е страшно усложнение. Следващото усложнение - това е кръвоизлив в мозъка - хеморагически инсулт. Този съд се спуква и се получава хематом. Той притиска жизнено важни органи и може да се получи парализа на ръка или крак, или се отнема говора и едва тогава човекът разбира, че не е бил прав, че Бог му е изпращал лодката (от притчата, където три пъти идвали с лодка да спасят човека от наводнението, а той все казвал „Не, мен Бог ще ме спаси”). Вижте нашата лекция за атеросклерозата и ще разберете защо я наричаме „тихият убиец”.
Какви други усложнения възникват при хипертоничната болест? Разбира се - атеросклероза, защото действително кръвоносните съдове се хранят и се захранва не само сърцето, но и съдовете на съдовете - има такива кръвоносни съдове, които се хранят с помощта на други съдове. Затова, ако налягането в кръвоносните съдове е повишено, рязко се нарушава храненето вътре в съдовата стена - и се получава затворен кръг. Кръвното задълбочава атеросклерозата, а тя - артериалното ви кръвно. Ето ви порочния кръг, който не може да се скъса със средствата, които ни предлагат. Следващата болест - исхемичен инсулт - запушване на съдовете в мозъка и веднага възниква проблем. Още повече, ако кръвното е повишено, тук на тези места като правило се получават сериозни усложнения.
 
 
Сега да видим какви са основните причини за хипертоничната болест:
 
ОСНОВНИ ПРИЧИНИ ЗА ХИПЕРТОНИЧНАТА БОЛЕСТ
Вертикално ходене +
Атеросклероза
Остеохондроза
Адреналови кризи
Вихрови магнитни полета
Заболяване на бъбреците
Нарушен обмен на веществата
 
Боледуват само хората, за разлика от животните, но при наличие на атеросклероза - поради твърдостта на съдовете, възниква постоянно повишаване на артериалното налягане.
Третата причина, която като правило лекарите пренебрегват, е остеохондрозата - в лекцията за остеохондрозата обяснявам защо тя води до атеросклероза и хипертонична болест.
А случва се и така, че първичната остеохондроза повишава кръвното. Защото дупчицата, през която минава нерва при остеохондроза се намалява и нервът е като в менгеме, а ако това е вегетативен нерв, който отговаря за кръвоносните съдове - ето ви и спазмиране на съдовете. Ако това е в шийния отдел, спазмират съдовете на главата - ето ви мигрена, световъртеж, шум в ушите и ако това става със съдовете на целия организъм, може изначално да се повишава кръвното. И лекарите не разбират, че в този случай е достатъчно да се свали „скачването” между гръбначните прешлени, да се освободи този нерв и кръвното само ще си влезе в нормата. Затова, когато има високо кръвно при млади хора, лечението трябва да се провежда не с таблетки, а с гръбначния стълб.
Вторият момент, който искам да разгледам, са Адреналовите кризи - знаете какво е адреналин - хормон на стреса, това е защúтен хормон. Адреналинът се отделя на фона на стреса и прави две неща - принуждава сърцетo да се съкращава по-силно и при това едновременно се стесняват съдовете с цел да се реши някаква екстрена ситуация в критичен момент.
Какви са били критичните моменти в древността - изскача звяр и си пред дилемата „бий се или бягай”. Този адреналин изпълнявал защитна роля в организма. Сега ситуацията е променена. По телевизията, на работа, в къщи - навсякъде стрес, а движение няма. В тези ситуации се отделя много адреналин, а мускулно разреждане няма. А всичко е гениално просто - оказва се, че адреналина се изгаря само в мускулите. Ако седнете или легнете, кръвното ви ще е високо докато вашето сърце не обработи адреналина. Ако кръвното ви се вдигне без причина, не трябва да сядате или лягате, а да се движите. Понякога сами намирате изход - като започнете нещо да правите или ходите - намирате го интуитивно.
Защо възникват Адреналови кризи и кога? Особено важен е климактериума и при жените и при мъжете. При мъжете той започва много по-рано - на 30-33 години - христовата възраст. Намаляват мъжките хормони, в замяна организмът се старае да изхвърли нещо друго. Това друго се явява адреналин и норадреналин. За сметка на това при младите се повишава кръвното и хората започват да го лекуват без да знаят какво да направят.
Втори критичен период - към 40-43 години, но за мъжете най-опасният период е към 50-53 години. По това време, като правило, се получава атеросклероза и възникват тези усложнения. Не говоря за импотентност - мъжкият климактериум и импотентността са различни неща. Мой ученик, сексопатолог, твърдеше, че няма импотентност - има лениви и неопитни жени. В този период мъжете не трябва да се плашат от артериалното налягане, а да знаят как да го премахнат. Женският климакс е по-тежък по състояние, защото когато намалява количеството на женските хормони започват приливи, отливи, кръвно, потоотделяне и понякога това е много мъчително за жените и се съпровожда с тежки психически кризи, понякога даже с тежки форми на депресия. Как ни лекуват? Назначават ни хормонални препарати - запомнете: в никакъв случай хормони!
Следващата причина за хипертоничната болест са вихровите магнитни полета. При магнитните бури идват турбуленции, защото (поради деформацията на биополето от магнитното поле) се снижава нивото на ендорфините и се повишава кръвното и има опасност от инсулти, инфаркти и т.н.
Как да се пазим от това - отдавна има всякакви прибори и препарати, които защитават човека от тези електромагнитни вълни и от клетъчните телефони, но и от такива магнитни полета.
Организмът е много сложна биохимическа система и умните китайци казват, че не трябва да се лекува определена болест, а да се възстановят меридианите - при високо кръвно те определят меридиана на бъбреците и се оказва, че там се отделят много вещества, които повишават кръвното налягане. Чували ли сте тази дума „ренин”? Те повишават кръвното даже ако вие нямате хронични заболявания на бъбреците. Но ако е нарушена енергетиката, проводимостта на каналите, китайците се справят с кръвното посредством иглорефлексотерапията. Чрез иглата проводимостта на канала се възстановява и кръвното бързо се нормализира, защото се нормализира отделянето на тези вещества, които се отделят от бъбреците и от надбъбречните жлези. А надбъбречните жлези отделят и адреналин и норадреналин. Заболяванията на бъбреците са нещо отделно, защото тези вещества се отделят от бъбреците.
Нарушаване на обмена на веществата - метаболическия процес. Често високото кръвно се съчетава със затлъстяване, или обратно - наднорменото тегло се съчетава с хипертония, защото на сърцето му е необходима все повече кръв, за да обезпечи тези излишъци. Както при културизма - представете си всеки ден да носите 20-30 килограма излишно тегло - вместо мускулна маса трупате тлъстини. Всички  тези болести зависят от нивото на нашите ендорфини или хормона на щастието. Ето как лекуват американските, европейските и руските лекари - лекуват посредством традиционната медицина.
 
 
ОСНОВНИ НАПРАВЛЕНИЯ ПРИ ЛЕЧЕНИЕТО НА ХИПЕРТОНИЯТА
1. Разширяване на кръвоносните съдове
2. Бета блокери
3. Пикочогонни, кръвопускане
4. Неутрализатори на ферментите
      Периферно
      Централно действие
   
 
Всичко изглежда ясно - ако кръвното е повишено, трябва да се отстрани причината за него. Как? Щом съдовете са стеснени - трябва да ги разширим. Сами знаете с какви препарати - инош, папаверин, които разширяват съдовете и снижават кръвното, но много скоро това се оказва вече малко и лекарите назначават бетаблокери - вещества, които блокират рецепторите и на кръвоносните съдове и на сърцето, като при това намаляват силата на работата на сърцето.  В критични ситуации това е допустимо, за да не се стигне до инсулт, но ако се прави редовно и постоянно, то води до зависимост, защото всички те са химически и имат много странични ефекти, но това не е правилно и не е добре.
Следващият начин е намаляването на обема на циркулиращата кръв . По времето на Авицена при всяка болест се правело кръвопускане. Пускали 200-300 грама кръв и на човека му ставало по-леко независимо от болестта му.  Този метод бил наистина ефективен при хипертонична болест.  При нас кръвопускане правели почти на всички - спомнете си донорството. Добре ли е това? Разбира се, че не. Не си струва, защото повярвайте, в организма няма нищо излишно. В резултат компенсаторните механизми на организма работели до изтощение. И хората привиквали така, че вече не можели да не дават кръв, а това не е добре.
 
Сега има пикочогонни средства, които са щадящи - те не извеждат солите от организма, запазват калия и могат да бъдат вземани дълго - това снижава обема на циркулиращата кръв - това може да снижи кръвното.
И накрая - последния метод: блокировката на ферментите, неутрализация на ферментите - тези вещества, които регулират кръвното, а то се регулира не само от нервите, но и от ферментите, които се намират в главния мозък и в периферната кръв, затова се делят на препарати с централно и периферно действие - както при антидепресантите - потиска се действието на тези вещества и мозъкът не ги отделя, а в резултат се снижава количеството на ендорфините.
Така възниква зависимост от тези препарати, след това се появяват все нови и все по-скъпи препарати, непрекъснато ви сменят схемата,  вече сте постоянно на тези препарати и ви се казва, че трябва да ги вземате редовно и постоянно. Лекувате ли тези болести - разбира се, вие снижавате кръвното, някак профилактирате развитието на инсулти и инфаркти, но болестта не се лекува. Друг начин няма - така са ни учили. Знам, че вярвате в това, защото така лекувате своите пациенти и себе си, но погледнете своите родители. Справяте ли се вие с тази болест?  Ако не, търсете друг начин.
Не си мислете, че съм против фармакологията и против традиционната медицина - те са необходими, за да не умре човека, но ако може да се мине без тях - това е за предпочитане.
И понеже това не само е възможно, но и нужно, днес ще се занимаваме с това. Затова в нашата академия е създадена катедра по здравето, която аз, Виктор Тетюк, оглавявам; представяме ви системата за лечение на хипертонията с ендорфинотерапия, по системата на Виктор Тетюк.
 
 
Системата е много проста:
 
 
Фактори, необходими за синтеза на ендорфини - „Овес”
 
 
Фактори, които увеличават нивото на ендорфините «Сладкиши»
 
 "Възраст"
 
Ниво на ендорфините
 
 Наследственост "Гени"
 
Фактори, които стимулират бързото повишаване на ендорфините «Камшици»
 
 
Фактори, които понижават синтеза на ендорфините «Отрови»
 
Ето факторите, които влияят на нивото на ендорфините - факторите „камшици” и „отрови” не са ви нужни. Възрастта и гените не зависят от нас. Но в периода на климакса, когато се повишава кръвното, трябва да направите нещо.
Гени имат всички - не трябва да се боите от гените, винаги има два гена - защото винаги здравият ген прикрива патологическия - всичко зависи от нивото на ендорфините.
Факторите „камшици” са тези, които много бързо повишават нивото на ендорфините. Но те понякога много бързо отделят адреналин, а той повишава кръвното за много дълъг период от време. Излишното тегло също не ви е нужно и ако можете, се избавете от него, особено от цигарите. Имаме филм как лесно да откажете цигарите, как да се избавите от излишно тегло.
 
 
Фактори стимулиращи отделянето на ендорфини
 
 
НАРКОТИЦИ
 
Алкохол
 
Цигари
Допинги
Спорт
Екстрем
Стимулатори
Казино
Хормонотерапия
 
Излишък на калории
 
Фактори потискащи синтеза на ендорфини
/Отрови/
 
трагедии
липса на вяра
радиация - клетъчния телефон
стрес
нелюбима професия
инфекция
хранителни отрови
ненавист
битова химия
канцерогени от въздуха и водата
злост
синтетични медикаменти
отрицателно биополе
завист
хиподинамика
(понижена подвижност)
 
Хиподинамия - при понижена подвижност адреналина се изгаря по-бавно и това води до хипертония. Ето какво може да доведе до повишаване нивото ви на ендорфини.
 
Фактори, необходими за увеличаване нивото на ендорфините
 
Водни процедури
Вяра
Физкултура
Курорти
Любов
Дихателна гимнастика
Физиотерапия
Хоби
Музика
Природа
Положително биополе
Творчество
Фитотерапия
Сън
Изкуство
 
Или просто вземете душ и ще видите, че понякога кръвното пада от него, а понякога трябва да си напарите краката в гореща вода - кръвта ще отиде към краката и кръвното ви ще падне. Понякога може да свалите кръвното си с автотренинг - самовнушения от типа „Всичко е отлично”, „Всичко е добре” и кръвното само ще влезе в норма, адреналинът ще се намали.
Но най-добре е да прибегнете към физкултура - ако кръвното ви е умерено повишено - например 150-140/100-110. Долната граница говори за това, че при вас са спазмирани съдовете, имате много адреналин и трябва да го изгорите посредством мускулите. Ще ви приведа пример: сестра ми беше вдигнала кръвно и опитахме - тя имаше велосипед-тренажор и след 15 минути леко натоварване на мускулите кръвното й се нормализира.  Ето ви доказателство, че адреналинът се изгаря в мускулите - в работещите мускули. Правите леко натоварване на мускулите, разширяват се периферните съдове и кръвното пада, като при това се изгаря и адреналина.
Точно така работи и дихателната гимнастика, но тези методики трябва да се усвояват.
Курортите също са от полза, както и музиката, творчеството, изкуството.
Сънят - ако не си доспивате, хипертоничната криза ви е сигурна.
Физиотерапия - това са ламинарни надлъжни полета, това е влияние на биофотоните и фитотерапия - ако можете да се лекувате с билки - това е за предпочитане. Сега има много фирми, които знаят с какви билкови препарати да направят така, че съдовете ви да се разширят, адреналинът да се понижи, да се успокоят вашите нерви, да се оправят вашите бъбреци и т.н., но за това трябват специалисти, ясни препоръки и контрол. Ако сте се заели да лекувате такъв пациент - контролирайте го, не го оставяйте на произвола на съдбата. Това е най-трудното, но то трябва да се направи - особено от тези, които се занимават със здраве.
Главното в системата на Виктор Тетюк са факторите, които са нужни всеки ден, всяка минута, от които се строят нашите ендорфини и клетки - тук отново има 4 групи фактори.
 
 
Фактори, необходими за синтеза на ендорфини:
 
Хранене                 Енергетика
Ниво на ендорфините
 
 Кислород               Вода
 
Виждате горе вдясно „Енергетика” - това не са калориите, а биоенергетиката, енергията на билките - знаете за закона за запазване на енергията - енергията не възниква от никъде и никъде не изчезва. Какво са чаят, кафето? Това е тази енергия, която слънцето е предало на това растение. Чували сте за кофеина - мнозина от вас се страхуват от кофеина - аз съм съгласен с вас относно синтетическия кофеин, който сега се съдържа във всички енергийни напитки и това разтворимо кафе, които често пиете и то по няколко чаши дневно - това е синтетически кофеин. Ако пиете кафе, то трябва да бъде натурално. Аз не пия кафе, но жена ми постоянно го пие, при това пие некачествено кафе. Много трудно ми беше да я убедя и постоянно воювах с нея за това. Но впоследствие узнах, че от него не само се влияе състоянието на вашето енергийно здраве, но то е и профилактика на рака. Разбира се, и кафето, и гуарана, която повишава енергетиката.
Трябва да пиете качествено, натурално кафе или чай. Можете да използвате е нанотехнологиите за целта и в никакъв случай не пийте кафето, което се продава навсякъде и е некачествено - то само повишава кръвното и не лекува, а осакатява. Водата също е важна - не е вярно, 'е при хипертонията не трябва да се пие много вода. А ако сърцето не превърта тази вода и се получават застои, значи вече имате сериозни проблеми с отделителната функция; озон и кислород - кислородотерапия и стигаме до храненето:
 
Незаменими хранителни вещества за синтез на ендорфини
НАМ
(незаменими аминокиселинни молекули)
 
 
Витамини                   Полизахариди
 
Ниво на ендорфините
 
 
Липиди     Минерали     Витамини
 
 
 
Ще се спра на полизахаридите - даже не на тях, а на монозахаридите - глюкоза, фруктоза (източници на енергия в клетката б.пр.), малтоза, захароза, рибоза, дезоксирибоза (структурни съставки на нуклеиновите киселини б.пр.). Тези вещества са пусков момент в синтеза на ендорфини. Те са копчето, което трябва да включите в самото начало на пътя към изцелението. Аз не знаех това - научих го наскоро от китайците и когато започнах да търся тези монозахариди в чист вид, ги намерих в гъбата, която се нарича линчжи или ганодерма; търсих я много дълго, защото множество мои пациенти, които се лекуваха от рак, използваха тази гъба; китайците я наричат „растението на безсмъртните светци” - то изцелявало от 100 синдрома и заболявания, единственото растение от традиционната китайска медицина, което възстановява пет меридиана - сърце, бели дробове, черен дроб, задстомашна жлеза и стомах.
Цялото ни тяло е пронизано от електрически пътища, които работят като часовници, както работи и нашето сърце. Всеки орган и клетка на нашия организъм се колебае в определена честота и тази честота е определена за всеки здрав орган, а електрическите и връзки за съжаление се сриват. Тази гъба е природен напомнител на тази честота, в която трябва да се колебае всяка клетка на нашия организъм на тези жизненоважни органи включително и сърцето, а освен това в тази гъба има 5 монозахарида - това обяснява защо тази гъба е пусков механизъм при лечението на много заболявания. Сега тази гъба се използва в началото на лечението на всички заболявания.
Когато назначавах веднага и в големи количества незаменимите препарати, тези киселинни молекули за укрепване на имунната система, в резултат получавах изостряния на всички хронични заболявания на човека и бях неправ. Признавам това - аз не се боя от това. Когато се повишаваше дозата на тези препарати, това изостряне се преодоляваше, но работата е там, че може да се мине и без тях, ако от началото не реанимирате имунитета, ако отначало даже не го чистите (защото мнозина предлагат отначало да се проведе очистване, а след това - лечение) - не, в началото трябва да се създаде ендорфинна система - да натиснете копчето, ключа, с който палите двигателя на колата. Този ключ са монозахаридите. Получих гениални резултати за множество заболявания - и при атеросклероза на съдовете на главния мозък, при болестта на Алцхаймер, прилагайки монозахариди в чист вид в голямо количество - и при хепатит С, и при много други заболявания.
Ще ви приведа пример с лечението на един пациент по много прост начин - американците и китайците стигнаха до извода, че трябва да се съчетаят добри сортове чай - и черен и зелен и кафе и се появява зелен чай с ганодерма, черен чай с ганодерма, кафе с ганодерма - това са нанотехнологии - с мизерно количество кафе арабика, но с ганодерма - съчетаването на тези две вещества натиска пусковия бутон за началото на изцелението. Назначих на един познат два продукта - ганодерма и чай - нищо друго. След около месец кръвното му се нормализира трайно, нормализира се съня му, изхвърли огромен камък от бъбреците - един сантиметър на половин сантиметър - той ми го показа - безболезнено, тоест на високо ниво на ендорфини, започнаха да му минават старческите пигментни петна на ръцете и за месец му се възстанови зрението, така че вечер в тъмното започна да вижда без всякакви очила.
Не мога да подмина и незаменимите аминокиселинни молекули, защото с тях имам много резултати при хипертоничната болест. Даже от чистите или трансферни белтъци или коластра от крави, жълтък, или от риби, особено от кордицепс и мравки много бързо - буквално за 2-3 месеца, се нормализира артериалното кръвно и тук вие можете малко по малко - не трябва да спирате препаратите, които са ви предписали лекарите изведнъж и в един ден. Отначало трябва да си нормализирате кръвното с нормални средства, с хранене и поведение и с препаратите, които ви дават лекарите, които са ви подбирали индивидуално за вас, а когато ви се нормализира кръвното, по мъничко отщипвайте от тези химически препарати и контролирайте кръвното си. Трябват ли ви тези препарати - да, но само за да не ви стане нещо в критичен момент - трябва да си ги държите в джоба. Носете ги със себе си, нека ви застраховат, не ги изхвърляйте, но се постарайте постепенно да спрете редовния прием на тези препарати. Другото можете да употребявате в чист вид, постоянно.
Защо да не пиете по 3 чаши чай с ганодерма всеки ден, защо да не вземате тези незаменими капсули всеки ден, защо да не вземате профилактиччни дози липиди, минерали, аминокиселини всеки ден? Ще постигнете трайно спадане на кръвното. Всичко това трябва да става на нормални дози ендорфини всеки ден.
 
 
 
НИВО НА ЕНДОРФИНИТЕ
 
високо ниво
на ендорфините
 
Радост, вдъхновение, блаженство
нормално ниво
на ендорфините
 
Душевно спокойствие, удовлетвореност, увереност
ниско ниво
на ендорфините
 
Тревога, умора, раздразнителност
опасно ниско ниво
на ендорфините
 
Злост, завист, агресия
 
Ако всеки ден изпитвате злост, завист, агресия - очаквайте рецидиви на заболяванията си. Да живеете без стрес е невъзможно, затова адреналина ви ще се повишава. Променете отношението си към стреса, научете как да се справяте с възникналите проблеми и всичко в живота ви ще е добре.
 
Пътят към изцелението:
 
1. Имате проблем и искате да се избавите от него
2. Събирате и получавате информация
3. Анализирате и избирате как и с кого да вървите към набелязаната цел
4. Лично молите за себе си или за близките си лекаря или изцелителя за помощ да преминете към пътя към изцелението
5. Вървите по този път до пълно оздравяване.
 
 
Виктор Тетюк
 
Ако сте съгласни да се излекувате, следвайте горните пет стъпки докато не се сдобиете с нормално артериално налягане - след като го постигнете, малко по малко премахвайте химията и се опитвайте да живеете без химия, без атеросклероза, при високо ниво на ендорфини. Сега това ви се струва невъзможно и не вярвате - в началото винаги е така и това е правилно и нормално - пътят на познанието е такъв. „Аз си имам кардиолог, дал ми е доза, вярвам му и - край. Друг път не може да има.” Това е нормално, но за съжаление, този път е задънена улица. Но това си е вашия път, но аз по такъв път не бих вървял и на роднините си не бих препоръчал. Ако не сте съгласни с това и искате да опитате нещо ново, опитайте пътя, за който ви разказах и когато се сдобиете с резултати, ще кажете „О, колко просто било. „ И тогава на вас няма да ви вярват, а вие със собствения си пример ще доказвате, че ето - имало е високо кръвно, което е спаднало.
Аз нямам високо кръвно, нямам проблеми със зрението и не нося очила, макар че би трябвало да имам вече поне 1,5 диоптъра за възрастта ми. Това е авторски проект, това е моето виждане, вземайте пример от мен - днес ние с вас ще посадим това мъничко дърво, което утре ще даде плодове, които вие ще посадите своите градини и ще събирате плодовете от тях.
В следващата лекция, посветена на варикозата, ще ви разкажа защо се разширяват съдовете, трябва ли да се прави операция или не, в кои случаи трябва, ще ви разкажа как при моето дете изчезна без операция варикоцела - това е разширяване на вената на тестиса - това се води за невъзможно, но стана, ще ви разкажа как се лекуват хемороиди, защото това също е варикозна болест и аз ще ви кажа как можете да премахнете или намалите тези звездички, които ви пречат да показвате краката си на плажа и от какво възникват и как да се борите с тях. Показвайте тази лекция на хората, дори на лекари - нека я проучат и ако Бог им е дал - да я прилагат и разпространяват.
Раздавайте тази информация на хората, защото тя е нужна на онези, на които искате да помогнете.
Ако поне един от вас има проблем и тръгне по този път и постигне резултат, аз ще бъде безумно щастлив, ако след вас тръгнат и други. Ако някой от вас премине този път и свали кръвното си и го нормализира за дълги години, ще се радвам двойно. Ако ви последват и други - нашето щастие няма да има граници.
 
 
От утре за живеещите в Москва консултациите с мен ще се провеждат на
ул. Аптекарский пер. д. 1
(препоръчително да имате резултати от изследвания)
Телефон за справки и предварително записване:
8 449 261 94 67
+7 903 792 73 61
 
Ако желаете, мога да ви взема и на лечение. Аз вземам практически всеки, който е гледал поне един запис на моя лекция, посветена на тази тема. И онези, които получат резултати, се явяват тези вестоносци, които ми дават сили да търсим нови неща и да получаваме нова и нова информация.
До нови срещи.
 
 
 
 
 

Създадено: 13/06/2013 : 12:52
Обновено : 10/06/2020 : 00:23
Категория : Академия „Эндорфин”
Страницата е посетена 15473 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^