Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 959 всичко

 6 посетители онлайн

В името на Иисус Христос - Трайното решение
 
ТРАЙНОТО РЕШЕНИЕ
 
Моят Господар е съвършен. Неговата сила се проявява в моето свидетелство. Защото, когато съм слаб, аз съм силен. Аз съм слуга, а служителят не може да бъде по-велик от своя господар.
TB Joshua е човешко същество, точно както вас, и способността да изцелявам е Божията милост в моя живот.
Ние сме тук, за да получим от Иисус. Не забравяйте да вярвате - силата на Иисус да дава зависи от вашата вяра да получавате. Има една крачка между вас и изцелението, между вас и спасението. От една страна, Иисус Христос предлага изцелението, спасението, благословията, благоденствието свободно. От вас се иска само да живеете за Него тук и сега - от една страна, Той ви предлага това. От другата страна сте вие - които имате нужда от изцеление, спасение, благословия, благоденствие - вие,които имате нужда да живеете за Него. Помежду ви има една крачка, която трябва да се запълни с вяра. За да получите от Иисус, трябва да имате вяра. Вярата действа сега, получава сега, вярва сега, признава сега, сега - в този момент. Амин.
На пода има вода и вие сте заети с това да я събирате, но ако не спрете водата от крана, тя няма да спре да тече и по пода.   
Иисус казва на своите ученици (Йоан 16:33) дерзайте, Аз победих света., а в стих 28 казва „свършено е”. Това са обещания от Спасителя на света. Мирът в Христос е единственият истински мир - няма друг мир. Христос е победил света преди нас и е дал трайно решение на всичките ни проблеми. Това ни води до проповедта за днес - "Трайното решение".
 
Марк 2:1

1. След няколко дни Той пак влезе в Капернаум и се разчу, че е в една къща.
2. Тозчас се събраха мнозина, тъй че и пред вратата не можеха да се поберат; и Той им проповядваше словото.
3. И дойдоха при Него с един парализиран, когото носеха четирима,
4. и като не можеха да се приближат до Него поради навалицата, разкриха и пробиха покрива на къщата, дето се намираше Той, и спуснаха одъра, на който лежеше парализирания.
5. Като видя вярата им, Иисус каза на парализирания: чедо, прощават ти се греховете.
 
Хората очаквали Иисус да каже: „Стани и ходи.”, а вместо това Той казал: „прощават ти се греховете”. Обикновено всичко, което не може да бъде остойностено в нещо материално, се цени най-малко от светските хора - например благословията. Когато кажете на хората: „Ти си изцелен”, те ти казват: „Къде е изцелението?”   Те очаквали Иисус да каже: „Стани и ходи”, а вместо това Той казал: „Греховете ти са опростени”.
Онова, което не може да бъде остойностено, се цени най-слабо от хората. Божиите неща не могат да се остойностят и да се измерят в пари или обществено положение. Вие очаквате, че Иисус ще каже: „Стани и ходи”, но Той се обръща към трайното решение.
Днес хората се притесняват повече за решението на проблема, отколкото за причините, които са го предизвикали. Днес хората се притесняват повече за изцелението, отколкото за причината, която е породила заболяването. Днес хората се притесняват за благославянето - „искам да бъда благословен”, вместо за греха, който е причината за бедността. Днес хората се притесняват повече за това да настъпи обрат в живота им, вместо за греха, който е причината за разочарованията им.
Когато се тревожите за проблема, а пренебрегвате причината, която го е породила, вие не можете да поручите трайно решение. Когато ви е грижа за решението на проблема, а не за причината, която го е породила, вие не можете да поручите тряйно решение. Ето защо проблемът продължава отново да се връща при вас. Проблемът подължава да се връща, защото ние се занимаваме с проблема, а пренебрегваме неговата причина, неговите корени, неговият източник. Когато ви е грижа за решението на проблема, а не за причината, която го е породила, то е като да се занимавате с клоните на дървото, вместо с корена му.
Причината за всяка болка е греха. Какво имам предвид като казвам „болка” - имам предвид всичко, което ви носи дискомфорт. Начинът да премахнете болката, е да премахнете причината за нея. Опрощаването на греха удря по корена на всяка болка, на всяка болест. Когато Иисус казва: „Греховете ти са опростени”, Той се насочва към корена. Опрощаването на греховете удря по корена на всяка болка. Когато Иисус казва: „Греховете ти са опростени”, Той все едно е казал: „Върви си, ти си изцелен наистина”. Защото грехът е болестта на душата. Щом той бъде опростен - ти биваш изцелен.
Кое е онова, пред което сте изправени и което ви причинява дискомфорт? Каквото и да ви причинява дискомфорт, причината за него е грехът. Това е имал предвид Иисус. Това означаваа, че когато сте изцелени от греха, вие сте изцелени наистина.
Човекът, който има главоболие в резултат от стреса и усилената си работа, ще получи временно облекчение, ако не промени качеството на живота си. Онези, които бъдат изцелени от наказанието за греха, най-вероятно отново ще се върнат към греха щом болката, трудните времена и бедността му приключат.  Ето защо Иисус казва: „Греховете ти са опростени”.
Грехът носи болест и смърт. Сатана е авторът на всички тях. Сатана е синоним на греха. Единственото, което Сатана е способен да направи, е греха. Светият Дух е свободен дух. Той се движи свободно, говори свободно, гледа свободно, действа свободно, смее се свободно.
Запомнете това - пред каквото и да сте изправени в момента, атакувайте корена, за да получите трайно решение на проблема си, за да получите спасение завинаги, изцеление завинаги. Унищожете корена! Готови ли сте да унищожите корена на проблемите си и да спрете да се оплаквате?   
Благодаря ви.
 
                                                                                 TBJoshua


                                                                                                www.iskri.net/zefira/

Създадено: 06/04/2013 : 14:45
Обновено : 06/04/2013 : 16:20
Категория : В името на Иисус Христос
Страницата е посетена 3705 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^