Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 753 всичко

 7 посетители онлайн

Адът съществува - Симптоми за наличието на демонично обсебване

СИМПТОМИ, ПРЕДМЕТИ, ПРАКТИКИ, 
СВЪРЗАНИ С ДЕМОНИЧНО ОБСЕБВАНЕ

(списъкът дава само бегла представа и далеч не е изчерпателен) 

"Най-голямата си победа дяволът постигна,
когато успя да убеди хората, 
че не съществува."
Рудолф Щайнер Симптоми, които показват,
че e налице
обсебване от зли духове или демони:
 
Безпокойство, аутизъм, хороскопи, родови проклятия, порнография, шизофрения, множествено разстройство на личността, проблеми с електрониката и компютъра, зли мисли, трудност при намиране на работа, леност, анатемосване, проблеми с пикочния мехур, Паркинсон, Алцхаймер, ревматоиден артрит, високо кръвно, депресия, тъга, мъка, болка, притеснения, проблеми в брака, болести, самоубийство, гневливост, избухвания и раздразнителност, синдром на Аспергер, наднормено тегло, умора, рак на гърдата, алкохолизъм, хазарт, магии, рак на простатата, страх, хомосексуализъм, лесбийство, аборти, диабет, обсесивно компулсивно разстройство, булимия, лъжа, всички пристрастия /алкохол, хазарт, наркотици, порнография, тютюнопушене /, наследствени заболявания /пряко свързани с родовите проклятия и довели до обсебване/, мания за стерилност и др.
 
Ако имате в дома си изредените предмети - те служат като портали за навлизане на тъмни сили и демони и докато не ги изхвърлите, те не се махат дори да ги гоните според посоченото в Библията:
свещи, карти, тамян, карти Таро, фигурки на жаба, африкански маски, фигурки на други богове, някои картини в дома, кукли Барби, играчки и меки играчки - вероятно някои от тях, всичко развалящо се или гниещо в дома се превръща в портал за навлизане на тъмни същества /доказателство - миризмата свидетелства за наличие на такива същества, а това, че е неприятна показва, че те са от нискочестотни реалности/;
 
Ако гледате герои и филми инспирирани от демони, то на това основание демони обсебват и вас:
Хари Потър, мултипликационни филмчета, Мики Маус, мултипликационните филмчета на Дисни и филми с насилие и филми с участието на артисти и певци, сключили договор с дявола.
 
Рейки и други окултни практики - отварят портали в тялото за навлизане в него на демони (възможно е демоните просто да се възползват от отворените портали, но навлизането е факт):
йога, акупунктура, рефлексология, пробиване на кожата и татуировки, магии и магьосничество, вуду, мантруване, празнуване на празника на Вси Светии, гримиране и др.
-----------
 
МАЛЦИНА приемат реалността на демоните ВЪТРЕ В ТЯХ, въпреки че Иисус го казва. Те казват: "Е, това не са демони, това е тяхната личност." Наистина е тяхната личност. Но това е личността на ДЕМОНА. Имате ли работа? Демоните също имат работа. Те също работят по цял ден. Демон на лъжата те кара да лъжеш. Демон на страха те кара да се страхуваш. Демон на избухливостта те кара да се гневиш. Демон на самоубийството те кара да искаш да се самоубиеш. (Ако мислиш за самоубийство, това е демон. Те са добри в работата си, но понякога биха предпочели да ви измъчват с идеята година, преди да си свършат работата). Затова е толкова трудно да се спрат пристрастяванията - защото се причиняват от вселили се в човека демони. Ако имате проблеми в брака - не се развеждайте - първо изгонете демоните, които в повечето случаи ги причиняват.
-------
Погледнете на горното сериозно - само защото тъмните сили са проникнали навсякъде, в киното и развлекателния бизнес, не означава, че наистина има нещо забавно в това - то разбива животи, семейства, унищожава любимите ви, префокусира хората в реалностите на Ада. Начини за изгонването им, въз основа на препоръчаното от Иисус Христос в Библията, ще бъдат добавени при първа възможност.
                                                                                                                                                                                     www.iskri.net/zefira

 

Създадено: 09/03/2013 : 02:28
Обновено : 09/03/2013 : 02:28
Категория : Адът съществува
Страницата е посетена 12682 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^