Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 422 всичко

 2 посетители онлайн

Здраве без лекарства - Здравето трябва да си го купите - 2
 
ЗДРАВЕТО ТРЯБВА ДА СИ ГО КУПИТЕ - 2
 
Въпрос към специалиста: Кое е по-добре - да се лекуваме или да не боледуваме?

     Четете информацията по-долу бавно и внимателно. В тялото на човека е заложена Програмата „Боледувай”. От раждането си на всички хора трябва да се прави манипулация по отстраняване на капсулата в седалищния нерв. За съжаление, от това ще могат да се възползват само избрани. На другите подобна мисъл няма да им хрумне. Това е така, защото ангелите на тъмните сили следят да преживеете това, което ви е отредено. Често се казва: „Всички заболявания са на нервна почва”. Аз бих казал: Всички заболявания са от прищипани и притиснати нерви. Хипократ е казвал - премахнете причината и болестта сама ще си отиде. Аз твърдя: премахнете причината при 6-месечното дете и то никога няма да се разболее дълго след 100 годишна възраст. Отстраняването на тази причина до 33 годишна възраст гарантира пълно оздравяване до 5 години и, ако преди това в тялото не са протекли необратими изменения на органите или процеси, човекът няма да боледува от нищо. Ако тази методика се внедри в медицината, това ще е Златен период в съществуването на човечеството. Същността е в преодоляването на неизбежността при заболяванията на хората.
     Не бъркайте понятията „хора” и „човеци” - това са различни същности. Хората притежават качества като „памет”, „стремежи” и „чувства”. Човекът тези качества не притежава. До раждането на „човека” на Земята имало хора и богове. Нямало закони и религии, защото нямало необходимост от предписания как да се държиш. Достатъчно били общопризнатите понятия за добро и зло. Когато започнали да се раждат човеци, боговете си отишли от Земята, но оставили след себе си религиите, със строги предписания на определени форми на поведение, насочени към спасение на човечеството. Всаяка година били издавани нови и нови законодателни актове, за да се регламентира поведението на човеците. Когато на човеците започнат масово да им се раждат маймуни, хората ще изчезнат от земята. Ще се извърши самоликвидиране на цивилизацията. Това е програмирано от генното инженерство на човечеството. Ще останат, както и от предишните цивилизации - маймуни. Теорията на Дарвин за произхода е пълна заблуда.  Природата никога нищо не е създавала и не създава. Тя само разрушава. Всичко живо на Земята го е създал Твореца.
     Откриването на тази капсула не е моя заслуга - това е информация, която се дава чрез мен - трудно ми е да ви убедя в своята правота, но още по-трудно ще бъде да се преустрои вашето мислене - да осъзнаете необходимостта да се занимавате със своето здраве не след като заболеете, а още от раждането на детето. Така погледнато, тази информация е за Избрани тоест само за тези, които имат правото да бъдат здрави. Останалите няма дори да си помислят за това. След време застрахователните компании ще застраховат хората единствено след като тази манипулация вече им е направена. Трябва да се променят убежденията на всички лекари в света, да се преустрои образователния процес в медицинските учебни заведения. Задачата е трудна, но ще се осъществи. Лекарите отдавна знаят, че не могат да възстановяват вътрешните органии части на тялото. На тях им липсва информацият аза причината на заболяванията, затова не могат да предотвратят нито тяхнто възникване, нито да излекуват. Докато съм жив това може и да не стане, но аз поне ще посея съмненията и ще провокирам процеса на размисъл. Някои хора веднага ще кажат „Да!” На тях разчитам. Може това да бъде държавно решение, а може да бъде решение на богат спонсор, който да реши да изучи тази тема и да я внедри в практиката. В напредналите страни тази методика задължително ще бъде внедрена. Времето ще покаже - знае се, че колкото е по-значима дадена идея, толкова по-трудно се реализира в живота, но затова пък - живее вечно. На 12.07.2004 година при анатомично изследване на трупове в Полтавската областна морга, аз открих в седалищния нерв на всеки от тях, от едната страна на бедрото, втвърдяване. При палпация то се открива лесно. По формата си наподобява капсула подобна на сплескано лещено зърно. При отварянето му се оказа, че то се състои от свити на кълбо нервни влакна. Ще го наречем „капсула на адвокат Рукас”. Такава капсула има в тялото на всеки още при раждането му - тя действа като вирус в компютър - трябва да се неутрализира. Именно от нея възникват всички заболявания и заболяванията, които се смятат за вродени, ортопедичните заболявания и ДЦП, всички инфекциозни заболявания и удавянията във вода.
     Всички хора след 40-50 годишна възраст работят за аптеките или умират. При интензивни занимания с професионален спорт процесът на разрушаване на органите и частите на тялото значително се ускорява за сметка на предварителното изгаряне на седемте нива на защита на всеки орган. Именно изправянето на нервните влакна и неутрализирането на тази капсула е Панацея. Аз твърдя, че значението на древното поятие „Панацея” е разкрито.  Министерствата на здравеопазването трябва да се реформират и втората форма на здравеопазване трябва да стане метода за отстраняване на причината за заболяванията.
     Според лекарите „Панацея” е лекарство за лечение на всички болести, но това не е вярно. Панацея не е била лекар и не се е занимавала с лечение. Тя е неутрализирала тази капсула при новородените, отстранявала причината за заболяанията. Подобен лек за всички заболявания са само гилотината, въжето, цианкалия и др. Лекарствено средство от този род не може да има. Това понятие означава „да се премахне причината за всички заболявания”, тоест - да се неутрализира действието на тази капсула.  Аз твърдя, че в медицинските учебници посочената етиология на заболяванията е погрешна. Всичко, посочено там, са само фактори, на които болния орган може да реагира - здравите органи на подобни фактори не реагират. Аз говоря за даване на организма шанс да се самовъзстанови.
     Майка ми казваше „Синко, може и да не вярваш в Бога, но за всеки случай се прекръсти.” Така е и сега - може да не вярвате във фаталността на тази капсула, но за всеки случай я неутрализирайте в себе си с моя помощ или с помощта на друг като мен. Ефектът е потресаващ! Айнщайн казва: „Да допуснем, за за дадено нещо знаят всички и знаят, че то е невъзможно да се направи. Но се намира един невежа, който не знае това - именно той прави откритие”. Така стана и с мен - аз в областта на медицината съм по-скоро невежа, но медицината не е установила истинската причина за всички заболявания. Има много теории за причината за заболяванията, но те са неверни, една група учени противоречи на друга - не по-малко авторитетна. Това показва общата им некомпетентност относно истинската причина за заболяванията. А аз, като адвокат, следвам прнципа „подкрепи с доказателства” - ако не можеш да подкрепиш с доказателства твърдението си - не говори. Особено, когато става дума за сериозни неща. Капсулата, която открих, не се отнася към областта на медицинските знания, а към знанията свързани със запазването на здравето на хората чрез отстраняване на главната причина за заболяванията.
     През пролетта на 1999 година се събудих през нощта от повелята: „Седни и пиши!”. Започнах да записвам информация относно отговорите на въпроси, над които дълго бях размишлявал. така се появи първото ми издание: „Один дотик – шлях до здоров`я” . Така продължи до октомври 2005 година - неочаквано, внезапно, се връщах към проблемната тема и получавах отговор-информация. Записвах я и ясно си представях причината за заболяванията. Според мен това откритие не е случайно - явно в световен мащаб за нас, като за цивилизация, е настъпил момента да знаем това. Всички открития на Земята стават навреме. Може да отричате идеята ми, да спорите, да я заклеймявате, но тя ще живее. Пред нея има невероятно бъдеще. Да живееш без да боледуваш - това ще бъде просто реалност, само че без капсулата.
     Нататък четете много внимателно - всяка идея осмисляйте и развивайте понататък чрез размишления - това е важно, защото понататъшният текст е голяма научна разработка в компресиран вид. В реалният живот като правило след раждането си хората боледуват. Отначало от детски болести, след това от заболявания в зрялата възраст, а след 60 години - от болести на възрастните и от тях умират. Тези условия съответстват на натоварването от остеохондроза на шийния, гръден и поясен отдели на гръбначния стълб. Често, особено при жените, на горните шийни прешлени израства уплътнение като камилска гърбица. Това са съставките на остеохондрозата. Между другото, тези отлагания, по своя състав, трябва да са идентични с камилската гърбица. На теория хората трябва да живеят дълго и да не боледуват, но на практика боледуват и умират рано. Като сензация се възприемат случаите, че някои хора живеят сто години, ако никога не боледуват, ако не ходят на лекар. Възможно ли е това за всички? Пред болестите и ранната смърт всички лекари и лечители се оказват безсилни. Можете да оспорвате това, но главното и определящото ще бъде само практическия резултат.
     Остеохондрозата е главната причина за всички фзаболявания, но как се формира тя? Твърди се, че тя е следствие от нарушената обмяна на вещесвата в организма. Според мен процесът е механичен. И това явление е свързано с движението на гръбначно-мозъчната течност по изходящите нервни влакна. Медицината твърди, че по нервните влакна гръбначно-мозъчна течност не тече - излиза, че тази течност в мозъка е като блато. Остеохондрозата, според мен, не е заболяване, а състояние и няма полза да се лекува. Освен с гладуване - само то помага, но временно, защото когато започнеш да се храниш нормално - всичко отново се възстановява. Именно затова от православието и други религии било въведено постенето. В тези периоди на частично гладуване остеохондрозата частично изчезвала. Аз предлагам да се отстрани причината за остеохондрозата и тя сама ще си отиде - организмът сам ще я „изяде” и тя ще изчезне като камилска гърбица през пролетта. Методиките за лечение на гръбначния стълб са неуспешни - с времето всички опити в тази посока водят до изменене на задните надлъжни връзки, към тяхната хипертрофия и осификация (или остеогенеза - образуване на костна тъкан), което ще усили стенозата на гръбначния канал, провокацията на херниите на дисковете и невралгически синдром. Възниква невровегетативна и невроендокринна недостатъчност. Но това са само цветовете. Плодовете са исхемичната болест, атрофията и поражението от инфекции на вътрешните органи по хематогенен и лимфен път и преждевременна смърт. Методът на нехирургическа транспозиция на лигаментарно-артикулаторния апарат на гръбнака е уморителен и безперспективен. Апаратите на Евминов и Фролов са опит да се активизират силите на организма и да се отстрани болката, но това отново е борба с последиците. Аз не се занимавам с лечение - аз отстранявам причината за заболяванията.
     Когато детето стои право като стъпва на пода не на двете си крачета, а само на едното, а на другото се опира само на големия пръст , му поставят диагноза вродено изкълчване и го слагат в стремена до една годинка. Но това не отстранява проблема. Трябва само да се неутрализира тази капсула в едното краче и детето спокойно ще стъпва на стъпалата на двете си крачета. В противен случай това краче ще бъде по-късо и като порасне, детето ще куца.  След това на това краче ще се формира артроза, след нея - коксартроза и счупване на шийката на бедрото.
     Най-много ме шокира факта, че лекарите, които предварително знаят, че с нищо не могат да помогнат, продължават да вземат парите на близките на болния и при настъпването на леталния изход не ги връщат. Това е явно престъпление. Те не могат да приемат, че някакъв адвокат може да им говори за причината за заболяванията. Но аз не съм виновен, че тази информация беше дадена чрез мен.
     Важна информация: лекарите не знаят причината за гърчовете при децата и не могат да прекратят този процес. Гърчът е последица от защипване на нервни влакна под формата на капсули от извити нервни влакна или от прищипване на нервни влакна. Да премахват тези възли могат само онези, които могат да сканират хората и са надарени със способността да изправят тези възли. В такива случаи лекарите слагат диагноза „епилепсия” и без съгласието на родителите правят гръбначно-мозъчна пункция, за да изтеглят гръбначно-мозъчна течност, при което правят това дете инвалид завинаги. Такива деца губят способността си да мислят, ходят, говорят. Като правило, лекарите не носят никаква отговорност за това. За родителите на това дете животът става ад. Без знанието на родителите на лекарите не бива да се разрешава да правят пункция.
      През 1980 година след три месеца безполезно лечение на радикулит в медицински заведения и пункция преди операция на гръбначния стълб, попаднах при една баба без медицинско образование, коато ми направи манипулация в тазобедрената става - олекна ми и се отказах от операцията. Радикулитът ми изчезна след 7 дни. Гърбът не ме боли вече 24 години, а през следващите 5 години ми изчезнаха сколиозата, хемороидите, простатита, жлъчнокаменната болест, колита, гастрита и стенокардията. Имах всички тези заболявания на 32 години - аз, който спортувах. След три години, през 1983 година, бабата ми предаде своя дар.
      Знам, че моето докосване не е съвсем обикновено. Не зная какво става, но вероятно се премахват енергийните програми. Народът ги нарича лоши очи, магия, урочасване. Според мен понятието „Панацея” е манипулация, а не лекарство.  
Посоченият проблем го имат всички хора още от раждането си. Преди смятах, че това е някакво изкривяване на седалищния нерв, но се оказа, че това не е така. Ако при някого тази капсула е по-малка, той може да живее и сто години, а ако е по-голяма - може да не доживее и до 30. В резултат от тази капсула в нерва при всички, още от раждането, се формира първична остеохондроза. Той е компонент от сухи фракции на течността за захранване на нервните клетки, която не е преминала от гръбначния мозък в крака през това уплътнение. В гръбначния мозък, където тя се синтезира, се образува излишък от нея, затова тя изтича от гръбначния мозък на коренчетата и в дисковете. Течността не се смесва с нищо, а преминава през мускулите и кожата и се изпарява във въздуха. Затова при жените се наблюдава това уплътнение в шийния отдел на гръбначния стълб. При изпаряването на тази гръбначномозъчна течност сухите фракции от нея остават в гръбнака и дисковете. Така се формират солеви отлагания в дисковете и на коренчетата, които след това се наричат остеохондроза. Най-неприятното при нея е загубата на функциите на амортизатори на ядрата на междугръбначните дискове и превръщането им от гъбообразни в твърди. Това пулпозно ядро се състои от особени съединения - гликозамингликант, които при възникване на натоварване на гръбнака мигновено се запълват с гръбначномозъчна течност за удържане на натоварването възникващо между прешлените. След изчезване на натоварването течността трябва веднага да се върне в гръбначния мозък, но тази капсула не пропуска част от течността в крака, поради което в гръбначния мозък има постянно повишено налягане. За сметка на това част от тази течност остава в пулпозното ядро. След това влагата от диска се изпарява, преминавайки покрай твърдия външния диск, а след това чрез мускулите и кожата се изпарява. Така сухите фракции на течността се превръщат в твърдо образувание, което при натиск се изкривява и чупи. Разстоянията между прешлените намаляват, нервните влакна на соматичната нервна система се притискат, тяхната инервация се нарушава и въникват проблеми със здравето. За да се появи отново течност от гръбначния мозък на гръбнака и в междугръбначните дискове, там трябва да я има в излишък и поради това - тя да изтича. А някъде трябва да не достига. При всички хора единият крайник е по-къс от другия. В него обмяната на веществата е нарушена. Обемът на крака намалява, клапаните във вените атрофират, а те предотвратяват обратния ход на кръвта, така се формират варикоза, артрит, артрози, коксартроза. Когато човека го боли този крак, му поставят диагнозата “ишиас” – възпаление на седалищния нерв. Но в действителност такова там няма, защото при това нивото на левкоцитите в кръвта никога не се повишава. В същост клетките на седалищния нерв, за сметка на още по-голямото притискане, за сметка на набухването на това възелче в седалищния нерв, не получават достатъчно хранене от гръбначния мозък - затова, гладувайки, те сигнализират за това с болков симптом, те викат „освободи нерва - гладуваме”. При това лекарите погрешно решават, че е станало прищипване на седалищния нерв на изхода от гръбначния стълб между 3-4 и 4-5 прешлени на поясния отдел. Започват да го разтягат, мажат, правят мануални манипулации, инжекции и т.н., за да го накарат да млъкне. И за известно време те постигат целта си - болката спира. Но формирането на остеохондрозата продължава.
     Аз твърдя, че всички удавени от схващане са загинали само защото са имали тази капсула в седалищния нерв - човекът се опитва да се оттласне от водата с крака, но кракът му се схваща. В плуващия възниква чувство на страх - паническият страх води до това, че част от главния мозък - хипоталамуса, парализира цялото тяло и човекът, в пълно съзнание, потъва на дъното в ужас от своята безпомощност и безизходност. Работейки в органите на прокуратурата съм наблюдавал удавени в сгърчени пози с ужас на лицето. За да не се давят хората от схващане, трябва да се неутрализира капсулата при всички деца. Това дава 100% гаранция, че детето никога няма да се удави от схващане. Този процес е свързан и с възникването на нетравматична ДЦП. Това може да стане в утробата на майката или в леглото на детето, но без вода. мигновено възниква паралич. Има и обратен процес - също с мигновено действие. ДЦП напълно изчезва. Всички преди да получат радикулит, сънуват схващане на крака си - това потвърждава казаното. Според мен при радикулит не трябва да се използват лекарствени средства - радикулитът е механично прищипване на нервни влакна,  дразнене на коренчетата на гръбначния мозък. Според мен медицинската теория, отричаща движението на хранителна течност по нервните влакна не е вярна, както и теориите за кариеса на зъбите и увреждането на венците и това, че остеохондрозата се дължи на нарушена обмяна на веществата. В тази теория не се вижда механизма на отлагането на соли на гръбнака. Когато при мен беше нарушена обмяната на веществата в десния бъбрек, камъните се образуваха в тях и не се пренасяха на гръбначния стълб, а излизаха с урината, като разраняваха по пътя си пикочния канал.
Заемайки се с лечение, лекарите не дават гаранция, че човекът няма да боледува. Аз давам такива гаранции при неутрализиране на капсулата до 32 годишна възраст и твърдя, че в следващите 5-7 години ще се извърши регенерация и оздравяване на всички вътрешни органи пострадали от остеохондроза. Остеохондрозата е причина за нарушаването на обмена на веществата, а не резултат от нея. Когато в бъбрека е нарушена обмяната на веществата, камъните възникват в самия бъбрек, тромбите възникват в артериите и т.н., а не се пренасят на дисковете на гръбначния стълб. Остеохондрозата снижава имунитета, в резултат на което органите биват поразени от инфекции. Гладната клетка не може да се бори с инфекцията. Остеохондрозата ще започне да ви безпокои по-късно, когато се формира вторична или каскадна остеохондроза, или болест на Бехтерев. Това става, когато към течността, която е трябвало да отиде в крака, се присъедини течност, която няма да минава по нервните влакна към вътрешните органи, притиснати от остеохондрозата. Да се разбиват солите не трябва в никакъв случай. Разбитата „настилка” ще се запълни с нов разтвор и гръбнакът ще стане като бетонен бордюр. След няколко години ще последва смърт поради атрофия на вътрешните органи и ще настъпи на пръв поглед естествена смърт. След изправяне на нерва, излишък от течност в гръбначния мозък вече не се образува, остеохондрозата започва да изчезва и това става за 5-7 години. Отложените сухи фракции организмът изяжда и започва да се самовъзстановява - остеохондрозата изчезва по-бързо при леко гладуване и извеждане на солите с чай от корени на слънчоглед, клонки от дива круша и при прилагане на други методики за извеждане на солите.
     Моят вариант е да ядете каквото ви се яде, но да не преяждате. Най-добре да се почива след хранене - в това време работи само стомашно-чревния тракт, а останалите органи си почиват. След хранене работоспособността на мозъка значително се снижава и възниква сънливост.
     Представете си, чесолите в шийния отдел на гръбнака са притиснали четирите нерва, които отиват и към венците и обезпечават постъпването на хранителни вещества към тях. Отслабените нервни импулси няма да обезпечат 100% доставката, с кръвта, на хранителните вещества във венците и няма да обезпечат изнасянето на отработените вещества от тях. Това ще доведе до гладуване и отслабване на клетките - в резултат венците не могат да противостоят на инфекциите, обикновено възникват стоматит, пародонтит, пуериодонтит, пулпит, гингивит, а продуктите на венците - зъбите, започват да се рушат и възниква кариес. Същото става и със сливиците и с клетките в носните кухини. Нарушават се обменните процеси в клетките на сливиците и носните кухини. Ако обменните процеси в клетките на сливиците и носа бъдат нарушени, съпротивляемостта на клетките към инфекции ще е нулева, възникват остра ангина и синузит. В никакъв случай не трябва да се махат сливиците и апендикса - в тях се формират матриците на антителата за всички микроби, информацията за които мигновено се подава на всички клетки на организма. Липсата на сливици или апендикс може да доведе до имунодефицит и инфекциозни заболявания. Вероятно ръста на туберкулозата е свързан с отстраняването на сливиците.
     Притиска се нерв в гръдния отдел на гръбнака, който обезпечава храненето на артериите и кръвоносните съдове и той вече не може да изхрани всички клетки - да речем, 1 милион - успавя да изхрани само 0,3 милиона глетки и поради това техният обем постепенно намалява - артериите и съдовете се стесняват. Нарушаването на функциите на щитовидната жлеза, която поддържа обема и нивото на холестерина в организма задължително ще доведе до образуването на холестеринови уплътнения в артериите и кръвоносните съдове. Възникват атеросклероза, исхемична болест на сърцето, мускулната тъкан на миокарда се преражда, възникват некрози и инфаркти с летален изход. Свиването на кръвоносните съдове задължително ще доведе до формиране на синдром на Да Коста и инсулт. Повишава се кръвното налягане. Надлъжните съединения на артериите и кръвоносните съдове започват да се разхлабват и поради това се късат при инсулт. Или - мускулите на сърцето, на лявата и дясна камери.
     Чета съдебномедицинско заключение по наказателно дело, където е записано: „левият миокард е в добро състояние, мускулът е с дебелина 1,6 см, мускулът на дясната камера е с дебелина 0,3 см, отпусната, има некрози, лесно се размачква между пръстите”. Това ми напомня формулировката „наследствена варикоза на единия крак”. Друга подобна нелепост е трудно да се измисли. Защо наследствеността трябва да бъде на един крак или на един миокард? Няма наследствени заболявания, ако човекът се е родил напълно здрав. Но има повторение на заболяванията на родителите и техните деца. Това става за сметка на наследяването на скелета и последващото еднакво запълване от остеохондрозата на същите отдели на гръбнака, както при родителя, идентично се прищипват нервните влакна на соматичната нервна система, възникват същите заболявания, както и при родителите. Именно поради това се създава впечатление за наследственост, но достатъчно е да се изпрати нерва на детето навреме и тази „наследственост” няма да се прояви никога.  Образуването на остеохондроза в поястния отдел на гръбнака задължително ще доведе до нарушаване на къвообращението в органите на таза. При жените ще възникнат заболявания на пикочо-половата система, нарушаване на детеродната функция и хемороиди. При мъжете - простатит, хемороиди, аденома, импотентност.
     Детето, заставайки на крака, постоянно държи тялото на здравото си краче. Гръбначният стълб се извива към страната на здравия крак. Това рамо винаги ще е по-ниско от това, където е прищипан нерв. Кракът с прищипан нерв трябва да е сгънат. Седалищният нерв на този крак е по-къс от същия нерв на здравия крак на всеки човек. Затова, ако се налага да стои „мирно” продължително време, в този крак възниква болка - човек произволно застава на здравия си крак, а другия сгъва в коляното. Точно затова този нерв трябва да се изправя до 6 месечна възраст, за да може детето да стои в стойка „мирно” на двата си крака. Този нерв е причината за рдикулита, дискинезията, болестите на бъбреците, надбъбречните жлези и шизофренията. Между другото, шизофренията не е заболяване - това е състояние, предизвикано от химичния състав на кръвта вследствие дисфункцията на надбъбречните жлези. Както при захарен диабет, вследствие възникналата дисфункция на задстомашната жлеза, възникнала изключително в резултат от остеохондроза. В кръвта  се повишава обема на адреналина и адреногена, от които, попадайки с кръвта в центъра на кората на главния мозък, първият предизвиква безпричинния страх, а вторият - халюцинации, а те заедно нарушават функцията на мисловната дейност. Това е равносилно на напиване с алкохол, употреба на наркотик, пушене или токсични вещества. Механизмът на изменението на състоянията ще бъде еднакъв. Кръв с тези компоненти ще попада в центровете на кората на главния мозък и ще предизвиква съответни изменения на състоянията. Според мен трябва да се отстрани възела в нерва, да се приложи методиката за извеждане на солите от гръбначния стълб, а когато си отиде остеохондрозата, ще се възстанови дейността на надбъбречните жлези и ще изчезне шизофренията, тоест страха и халюцинациите. Всички заболявания на стомашно-чревния тракт, черния дроб, жлъчния мехур, задстомашната жлеза, инфарктите, инсултите, заболяванията на щитовидната жлеза, глаукомата, рака на органите и частите на тялото, както и рака на млечната жлеза, са следствие от капсулата. Тя поражда остеохондроза, която притиска нервите, водещи към органите и частите на тялото, където за сметка на нарушената регулация по доставката на хранителни вещества в клетката и извеждане на продуктите на обмена от клетките започват нарушения в обменните процеси. Щом тези процеси стигнат критична точка в органа, възникват симптоми на болестта. Болката в органа възниква при нарушаване на седмото му ниво на защита - това означава, че той не се справя с изпълнението на своята функция и моли за помощ. Стимулирате рботата на органа, спирате болката, но всъщност изключвате лампата, която свети и сигнализира за пожара. Това лечение води до хирургическа намеса или преждевременна смърт. Не чакайте симптомите на заболяванията.
     Сега за затлъстяването - то възниква вследствие нарушенията на биоценозата и инервацията, тоест вследствие отслабването на нервите, обезпечаващи отделянето на продуктите на обмена в клетките изхвърляни от клетката навън. Извършва се контейнеризация на „вредните” отпадъци в мастна обвивка, тези молекули се разполагат в капсули като контейнери между клетките. Възниква затлъстяване на мускулната тъкан, тялото увеличава обема си. Опитайте се да не изхвърляте боклука от квартирата си - ще се наложи да я разширявате. Храненето няма значение за това. Не е изключено така да могат да бъдат контейнеризирани и молекулите на медицинските препарати, които системата за отделяне да не е „видяла”. Това може да се измени само чрез възстановяване на инервацията на соматичната нервна система, тоест премахвайки остеохондрозата. Възможно е в организма да са изчезнали „полезните” микроби, които в процеса на симбиоза, не са опасни за организма, но те изпълняват функцията „изяждане” на отслабените клетки, на отпадъците от жизнената дейност на клетките и другото. Организмът на човека не е стерилен, в него се извършват същите процеси, които се извършват и в живата природа. Когато човек заболее, му дават някакво лекарство, убиват тези микроби-чистачи и започва затлъстяване на целия организъм. В живата природа поне е така.
     Ракът на гърдата при жените се образува обикновено от лявата страна, в която има ясно изразена сколиоза; или от скифоза, при постоянен наклон на горната част на тялото над бюрото при писмена работа. При всички случаи ракът на гърдата при жените е възможен само от тази страна, където рамото е спуснато по-надолу в сравнение с другото. В тази млечна жлеза, за сметка на смачкването на нерва и кръвоносните съдове на ребрата от сколиоза или скифоза, възниква нарушаване на обменните процеси, възниква мастит, а след това - рак.
     При неутрализиране на капсулата остеохондрозата изчезва за 7 години, гърбът става равен, а през следващите 7 години органите регенерират.
     Ракът на кръвта възниква поради нарушаване на кръвотворната функция на костния мозък. Да изправи защипания нерв може само този, комуто това е предадено от векове, независимо от неговото образование. Манипулацията се извършва веднъж, трае до 30-40 минути и е почти безболезнена. Ефектът е потресаващ! Да се лекуват вътрешните органи винаги е късно. Това не означава, че не трябва да се лекувате - напротив - след неутрализирането на капсулата направете всичко възможно, за да запазите органите си, докато става освобождаването на нерва от прищипване и началото на регенерацията. Можете да се лекувате при всеки. След това можете да кажете, че ви е помогнал този или онзи - на мен ми е все едно - важното е да сте здрави. Аз премахвам причината за заболяванията, но това трябва да се направи навреме.
     Болестта е най-съвършената форма на робство. Спортът не е спасение от болестите - преди да започнете да се занимавате сериозно със спорт, трябва да се изправят седалищния нерв и още някои нерви, иначе ще последва крах. Прекомерните натварвания ще разрушат дори най-здравото тяло. Когато черният дроб е здрав, тялото може да понесе и свръх-натоварване.
Здравеопазването трябва да се състои от лечебно дело или медицина, панацея и хигиена. Пренебрегването дари на едно от трите ще доведе до крах. Трябва да се промени начина на мислене на обществото, да се реформира министерството на здравеопазването, да се измени научната база. А докато това не стане, търсете хора като мен. В Полтава това мога да направя аз – Григорий Иванович Рукас 10.38. (0532) 57-23-70. електронна поща:. rukas@pi.net.ua. Адрес в Интернет: www.poltava.iatp.org.ua/panacea.  
     След като узнаете за тази информация, няма да можете да я забравите - ще си спомните за нея, ако се разболеете и нищо не може да ви помогне. Възможно е, обаче, тогава да е вече късно. Тогава и аз няма да мога да ви помогна. Предлагам тази манипулация да се прави на децата след 6 месечна възраст и след това детето да бъде научено да спазва хигиенните правила, а в случай на възникване на травма - да се обръщате към лекар. Нито една от тези форми на здравеопазване не трябва да се пренебрегва. Манипулацията по неутрализиране на капсулата се прави за около 40 минути и не струва скъпо. Затваряйки очи аз виждам отрицателните енергийни полета на болните органи и прищипаните нерв. Това има практическо значение при изправянето на изкълчванията и прищипаните нерви.
      За съжаление, така е прието - да се лекуваме едва след като се разболеем. В медицината няма раздел за мануално предотвратяване на всички заболявания. Да се лекуваш е твърде скъпо и често безполезно „удоволствие”. човекът е устроен гениално просто и пределно мъдро.  
     Относно възникването на ДЦП - според мен става следното: в утробата на майката или в леглото заради капсулата в седалищния нерв при движението на крачето, внезапно възниква схващане. От него внезапно възниква страх и поради внезапно възникналия страх, възниква пареза на цялото тяло и на всички мускули на малкото същество. ДЦП трябва да се лекува и да изчезне така внезапно, както се е появила.
     Човекът трябва да остава млад дълго време без особено напрежение. Главната идея е: не пречете на своето тяло. Учете се да живеете от животните - при тях всичко е оптимално.
     Дано да имате право пред Небето да не боледувате, да отхвърлите от себе си ярема на болестите и преждевременната смърт. Без такова право да попаднете при мен е невъзможно. Ще възникнат много причини, дори няма да ви хрумне да дойдете при мен. Това означава, че не ви пускат.
     Обичайте себе си и създателя. Обичайте Неговите творения на Земята. Живейте правилно, не нарушавайте Законите на Живота на земята. Имайте чест и достойнство. Не се карайте! Нито с мисъл, нито със слово, нито с действие. И помнете, че никоя научна доктрина не означава нищо без практически резултат. Емпиричният път на познание е върха на истината.
Най-добре да слушате вътрешния си глас: ако ви се появи мисъл: „Иди при него”, изпълнете я.
     Моята тъща беше на 74 и имаше болки в коленните стави и гърба. След манипулацията болката в гърба изчезна за 7 дни, а към коленете си тя около половин година слагаше нощем мед със солта, която кравите лижат.
 
Рукас Григорий Иванович
Страна: Украина
Адрес: Полтава, 36004, буль. Богдана Хмельницкого, 19, кв. 8, тел. 57-23-70 (38-0532)
Телефон: 38-0532-5723-70

http://rukas.at.ua/

* * *
 

Създадено: 05/02/2013 : 18:44
Обновено : 27/07/2013 : 00:52
Категория : Здраве без лекарства
Страницата е посетена 6055 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^