Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 512 всичко

 9 посетители онлайн

Здраве без лекарства - Здравето трябва да си го купите
 
 
Здравето трябва да си го купите! - 1

(капсулата на адвокат Рукас)
Остеохондрозата е единствената причина за заболяванията на вътрешните органи

Най-добре е да се купи от деня на раждането или до шест месеца на детето, защото щом детето се изправи на краката си, веднага започват да се формират сколиоза, скифоза и започва дистрофия на десния яйчник при момичетата, на десния дял на простатата при момчетата и на всички мускули на камерата на сърцето. За да сте здрави трябва да се изравнят навитите на топка нервни влакна в седалищния нерв отляво на бедрото и така да се отстрани причината за остеохондрозата и всички заболявания на човека. Тя е единствената причина за заболяванията на вътрешните органи и възниква не от нарушаване обмена на веществата, както твърдят лекарите, а от непротичане на гръбначно-мозъчната течност. "Излишъкът" на тази течност изтича на горните шийни прешлени и се изпарява в пространството, а сухите фракции от течността остават по прешлените и дисковете. Така се образува остеохондрозата. За сметка на уплътняването на дисковете прешлените притискат соматичната нервна система, която обезпечава функционирането и храненето на всички върешни органи. Възникват заболявания на главата, гърлото, венците, белите дробове, сърцето, кръвоносните съдове, стомаха, червата, панкреаса, черния дроб, бъбреците и т.н. Лечението на тези заболявания, без отстраняването на първопричината, без да се възстанови захранването на тези органи е неправилно. На практика това е невъзможно. Как може да се подхранват растенията в градината без възстановяване на напояването? Такова подхранване на растението е отровно.

Най-лошото нещо, което се случва в резултат недохранването на клетките на вътрешните органи, е фактът, че дори гладните клетки трябва да делят. В резултат при деленето се ражда мутант, който паразитира в тялото - например рак. Можете да го отстраните, но той може отново да се появи, след като не е отстранена причината. По-добре да е отстрани първопричината за него към 10-20 година. Рак възниква и при удари в стомаха притова възниква на няколко места едновременно и често настъпва смърт до 3-6 месеца. Ракът на гърдата възниква от сколиоза и скифоза. Това състояние на гръбначния стълб нарушава храненето на гръдните клетки, възникват мастопатия и рак.
 
След един час изправяне на капсулата на седалищния нерв, без докосване на гърба, изчезва сколиозата, скифозата и плоскостъпието, с течение на времето, сколиозата изчезва като камилска гърбица през пролетта.
Това, което Григорий Рукас прави, професор Мезенцев от Москва, нарече фантастика, в която е невъзможно да се повярва, която трябва да се види. Пред очите му, и пред неговите колеги в Москва, 71-годишният професор след един час се изправи, без докосване на гърба му. Медицинските теории за сколиозата, скифозата, плоските крака, лордозата, остеохондрозата - са неверни. затова с възрастта всички стават изкривени и гърбави. Човекът не трябва да старее.

В Полтава през 2008 г., бях в контакт с невролог, подполковник от медицинска служба в оставка, 50 годишен, Александър, който в продължение на две години е бил в състояние "Квазимодо”. Той беше изкривен и гърбав и с остри болки в левия крак и гърба. Аз по телефона му казах за неговото ужасно състояние, чрез сканиране на неговото астрално тяло, и му казах, че мога да му помогна само аз, или някой друг като мен. Казах му - не се доверявайте на никого! Той ме нарече твърде самонадеян и затвори. Преди да успея да му кажа, че не съм самонадеян, ауверен. Това са различни неща. След седем месеца той все пак попадна под пръстите ми. След час и четиридесет минути бях в състояние да го поставя по очи, защото той беше като сърп и не можеше да легне на пода. Още един чассе мъчих с него. Когато стана готов, му казах, че на 15-ия ден ще бъде изправен и здрав. Така и стана. Той няма вече никога да боледува от нищо. Сега се моли за мен както аз се молех за баба Христя, която на 19.08.1980 направи същото на мен, а след това възложи на мен този кръст.
 
Много хора страдат от коксартроза. Лекарите препоръчват да се използва калций, защото се предполага, че това става от липсата на калций в организма. Това е погрешно. Ако то идва от липсата на калций в организма, всички кости в тялото ще бъдат поразени от  остеопороза. А не само шийката на бедрената кост. Има още една причина - там се притиска нерва, който осигурява храненето на клетките на бедрената кост. Изравнете го и изчезва коксартрозата. Ако я лекувате, шийката на бедрото ще се счупи. Тя не се лекува, а изчезва след отстраняване на причината. Важното е да не закъснеете.  
 
Уважаеми сънародници! Аз дойдох в този свят, за да го променя. Тази информация е от бъдещето. Всички да повярват в това не е възможно, както някога не всички са вярвали, че Земята се върти. Но в бъдеще, преодоляването на причините за заболяванията ще бъде на първо място и ще бъде чудно, че човек е болен, и че може да се лекува без отстраняване на причината за заболяването, и без възстановяване на храненето на органите и на частите на тялото. Нито едно лекарство не възстановява шест от седемте нива на здравина на органите  и частите на тялото. Лекарствата действат като наркотици, оито да накарат седмото, последно ниво на здравина на органа или частта на тялото, да работи за себе си и за всичките шест, които вече ги няма.
 
Не се ласкайте с това, че сега нищо не ви боли. Няма да е задълго. Програмата „боледувай” е забложена така, че човек дане чувства сстоянието на своите органи докато не изчезнат шесте нива. лекуват го когато се стигне до седмото ниво.
 
Погрижете се за сбе си и децата си - купете си здравето колкото може по-рано. Не жалете пари за това. След сеанса децата ви ще бъдат абсолютно здрави, ще се възстанови функцията на мозъка по натрупване на информация, децата ви ще могат да учат едновременно по 5 чужди езика - едва след отстраняването на тази причина можете да се занимавате със спорт - иначе следва сигурна смърт. Сколиозата е единствената причина за алкохолизма. Капсулата е единствената причина за удавянето поради схващане. Отстранява се причината за кариеса на зъбите, ангините, радикулита. След два инфаркта дори човек забравя къде му е сърцето. Това може да потвърде бившият председател на съда от Великой Багачки.
 
През 2001 г. той е чакаше последния трети сърдечен удар. След манипулацията забрави къде е сърцето му, тялото му стана силно!
 
.....................
 
 
 
Искате ли да живеете дълго и никога от нищо да не боледувате?
 
Много хора категорично не искат това. Много хора не го разбират. Но това е временно. Това вече е възможно! Купете си здравето навреме. След това можете да го пазите. Който не го е купил, няма какво да пази. Той от първия ден на живота си доживява. Звучи нестандартно, но започнете да свиквате с това. Това е ново мислене, това са нови знания. В тялото на всеки човек изначално е заложена програма "боледувай" с ограничаване срока на живот до 1/10 част от него. Тя е в капсула колкото лещено зърно от лявата страна на бедрото. Ще се научите да различавате превенцията на здравето от медицината. Здравите и нездравите хора - от болните. Ще научите, че с една манипулация по тази методика се отстранява причината за появата на заболяванията. След това се изменят психиката, формата и физиката на тялото, хармонията се възстановява. Стареенето се забавя. Мнозина в началото считат това за фантастика. Но по-късно изпадат във възторг!
 
                Можете да живеете и да се лекувате, а можете и просто никога и от нищо да не боледувате! Е, какво може да е по-добро? Н и щ о!!!
 
Четете бавно. Тази информация е от бъдещето. Да я разберат и приемат засега могат само Избрани. Всичко това в бъдеще ще бъде признато и така ще мислят всички. А засега го признават само тези, които повярват в това и навреме купят на себе си и на близките си здраве.  Останалите утре задължително ще се разболеят. Отидете в някой болница - пълно е с хора, които довчера са били напълно здрави. Това вече не е фантастика - това е нашия живот. Това, което твърдя, е информация от Небесата, получена на сън и тя е истина! Същността на тази панацея се състои в изравняването на нервните влакна в седалищния нерв и редом с него и след това изчезва остеохондрозата. Изчезват сколиозата, скифозата, гърбицата на шията и левия крак става веднага по-дълъг. С времето остеохондрозата изчезва, дисковете стават като пружинки, разстоянието между прешлените се разширява, притисканите нервни влакна, излизащи от гръбначния мозък, се освобождават. Храненето на органите се възстановява и те оздравяват.
Открита е истинската причина за всички заболявания на човека и методиката на богинята Панацея по нейното отстраняване. Смята се, че богинята Панацея е била «Всеизцеляваща», или, че това е лекарство против всички болести. Тази глупост е записана във всички речници и всички я повтарят. В действителност тя никога никого не е лекувала и не е изцелявала. Тя е отстранявала първопричината за болестите след раждането. Тази информация е фиксирана. (Свидетелство за авторско право на Рукас Г.И., серия ПА № 4978 от 20.11.2001 г. Украйна.). Тази методика премахва притиснатите нервни влакна. Няма да има исхемия и атрофиране, гладуване на клетките на органите и частите на тялото поради недостигане на хранителни вещества до тях, няма да има заболявания, даже кариес на зъбите. Тази капсула причинява болки в крака поради гладуване на клетките и спазми през нощта. Всички с по-къс ляв крак са поразени от сколиоза, прегърбване от скифоза и имат остеохондроза. Тези състояния са прав път към смъртта. Средно за един преживян ден човек губи 15 дни, за 1 година - губи 15 години. Средната възраст на можете в Украйна е 57, в Русия - 52 години, а могат да живеят по 100 и повече години, при това без да боледуват и стареят.
 
В периода на растежа на децата тази капсула води до сколиоза и счупване на костите на таза, възниква дитрофия (недоразвитие) на частите и органите на тялото.  Най-често стените на лявата камера на сърцето, десния яйчник при момичетата и десния дял на простатата при момчетата. Възникват всякакви инфекциозни и неинфекциозни заболявания. След манипулацията заболявания не се появяват, а вече възникналите - изчезват.  
 
При всяко здраво родено дете органите имат седем нива на устойчивост - с времето те изчезват. След изчезването на пет от тези нива, човекът вече не е здрав. След шестото възниква болка, при което седмото крещи „иди на лекар, помогни ми, не мога да си изпълня функциите. /При практикуването на тежки видове спорт това изчезване на нивата става още пе-бързо.
 
И така, появява се болка, отивате на лекар, а той не знае причината, затова не може да я премахне, а и не това се иска от него. Той трябва да ви „лекува”. Той открива кой орган ви боли и ви дава допинг, за да може това седмо ниво да работи и за себе си и за останалите шест, които вече ги няма. Шестте вече разрушили се нива лекарят не възстановява. В резултат органът, работещ в усилен режим, трябва да се отстрани. Така действа заложената Програма. Тя е като лъжичка катран в меда. Главната задача на лекаря след началото на лечението е да предложи по-добро допинг-лекарство и да не пропусне момента, когато органът трябва да се отстрани, иначе трябва да пише смъртен акт.
 
Аз твърдя, че да се лекува заболяването без да се отстрани причината за него, е неправилно. В бъдеще вие ще се съгласите с мен. Необходимо е да се лекувате с панацеята, иначе всичко е напразно. Органите ви ще бъдат отстранени. Всяко отстраняване на орган е заявление на медицината, че е неспособна да обезпечи гарантирано здраве и дълголетие на човека. Лекарите искат да излекуват всички, но - уви! Те не са виновни за това, че тяхната теория за заболяванията е невярна. Теорията и практиката на медицината трябва спешно да се изменят. В атласа по анатомия трябва да се внесат изменения и да се отбележи мястото, на което се намира „капсулата на адвокат Рукас” в седалищния нерв. В тълковните речници да се определи правилно понятието „панацея”, като се посочи, че това е отстраняването на първопричината на заболяванията на човека по методиката на богинята Панацея. Трябва да се признае съществуването на нова професия - „панацея - отстраняване на първопричината на всички заболявания на човека”. При прочитането на тази информация очаквайте мисъл от типа „Отиди при него!”
 
Има две форми на наказание на човека - лишаване от свобода и отнемане на парите - при заболяване това става едновременно. Имайте предвид, че да се занимавате със спорт без да сте премахнали тази капсула не трябва - иначе ще имате проблеми. Опитайте се да се възползвате от дадения ви чрез мен дар. Радикулитът изчезва веднъж завинаги. По-голямо благо от това да си здрав на Земята няма. До 32 години се обезпечава гаранция за самовъзстновяване на ограните на човека и частите на тялото. След 32 години се дава шанс, но с много високо ниво. Без тази манипулация шанс никой няма. Обичайте себе и своите близки - купете си здраве. Дайте на тялото си шанс. Повярвайте ми, допуснете, че знам и мога нещо повече от другите.
 
Способен съм да виждам притиснатите нервни влакна, състоянието на вътрешните органи, да премахвам от астралното тяло енергийните мислени блокове с отрицателни програми, владея методиката на богинята Панацея. Григорий Рукас, Полтава, +380501440365 ( 0532 651006) rukasplt@mail.ru www.rukas.at.ua 
 
Всички открития на медицината са насочени към удължаване на преживяването на човека, но открития за обезпечаване на здраве медицината няма. Когато узнаете за това, вече няма да можете да го забравите. Когато заболеете, отново ще си го спомните, но тогава може да е късно. Живейте правилно, не нарушавайте Законте на живота и ще имате право на здраве и правото дадено от Небесата да стигнете до мен или до такъв като мен. Може да сте много богати и да имате всичко, но без всичко измислено от човечеството спокойно можете да минете - само без здраве животът е невъзможен. Най-съвършената форма на робство е болестта! От него е възможно само своевременно да се откупите. Побързайте. Спасете се! Избор нямате!
 
12.03.1999 – 18.02.2012г.     
Академик УАН Григорий  Рукас 
http://rukas.at.ua/
 

Създадено: 23/01/2013 : 00:11
Обновено : 27/07/2013 : 00:52
Категория : Здраве без лекарства
Страницата е посетена 5039 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^