Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 817 всичко

 5 посетители онлайн

От тук от там - Защо в СССР през 1976 микровълновите печки са били забранени?
 
Защо в СССР през 1976 микровълновите печки
са били забранени? 

(http://xibalba.ru/archives/4445)


Хората днес са болни отчасти защото все още се хранят мъртви храни убити в микровълнова фурна. Ето здравословно парче сурова храна, заредено с витамини и естествени лекарства, но идва ядреното оръжие, под формата на микровълнова печка, и унищожава-голямата част от хранителните вещества.
Хората са единствените животни на планетата, които унищожават хранителната стойност на храната преди да я изядат. Всички други животни консумират храната си в естествено, непреработено състояние. Може би затова хората са най-малко здравите бозайници на планетата.
В CCCР през 1976 г използването на микровълнови фурни е било забранено поради отрицателните им ефекти върху здравето, в резултат многобройните проучвания на въздействието им върху организма. Забраната бива вдигната след Перестройката в началото на 90-те години.
Изобретяването на микровълновата печка и масовото й приемане от населението съвпада с появатата на затлъстяването в развитите страни по света. Тя не само съдейства за довеждането на продуктите до такова състояние, че да могат да се усвояват в голямо количество, което съдейства за затлъстяването, а разрушава и голяма част от хранителната стойност на продуктите, с което оставя потребителите в постоянно състояние на глад и с желание да ядат още.  С други думи, хората ядат твърде много калории, но не получават достатъчно истинска храна. Резултатът: епидемии, диабет, рак, сърдечно-съдови заболявания, депресия, бъбречна недостатъчност, болест на черния дроб, и т.н..
Тези заболявания са причинени от комбинацията от недохранване и наличие на токсични химикали в храната и околната среда (плюс други фактори, като емоционални травми, недостиг на физически упражнения и др.). Микровълните печки ни въвеждат в състояние на постоянно желание да ядем почти автоматично, освен което ядем храна, подложена на въздействието на токсични вещества (тя се изготвя чрез добавяне на химични вещества, които действат като консерванти, оцветители, овкусители и др.).
Безопасни ли са микровълновите печки? Сваляне
 
Микровълновата печка, технически, е форма на облъчване на хранителните продукти. Интересното е, че хора, които казват, че никога не биха яли "облъчена" храна, без колебание слагат храната си в микровълнова печка. Това е същото (само че с различна дължина на вълната на излъчване). Микровълновта печка първоначално е била наречена "радарни диапазони”. Когато през 1970 г. били въведени микровълните печки, те гордо били рекламирани като късообхватни радарни устройства. Взривявате храната посредством радар с висока интензивност и тя става гореща. През 1970 г това се разглеждало като един вид чудо на космическата ера.
Микровълнова работи според очакванията, между другото - прави храната топла. Въпреки това, механизмът, чрез която топлината се генерира, предизвиква вътрешни увреждания на фините молекулярни структури на витамините и фитонутриентите. На минералите това не влияе в значителна степен, така че в микровълновата печка вие ще получите същия магнезий, калций и цинк, но всички важни витамини, антоциани, флавоноиди и други хранителни вещества лесно се разрушават.
Микровълновата печка е устройство за производство на живи мъртъвци. Хората, които използват микровълнова фурна редовно, поемат по пътя на дегенеративните заболявания и пожизнена борба със затлъстяването. Колкото повече използвате микровълнова печка, толкова по-лошо е качеството на храните, които получава тялото ви и толкова по-вероятно е да бъдете диагностицирани с различни заболявания, които ще изискват употребата на лекарствени средства, които ще причинят други здравословни проблеми.
Направете си услуга: изхвърлете микровълновата си печка. Ако трябва да стоплите нещо, стоплете го във фурна или тостер, или на печката (избягвайте тефлона и незалепващите покрития). А още по-добре, яжте повече сурови, непреработени храни.
Ето някои от най-новите научни изследвания на приготвянето на храната в микровълновата печка:
1. Продуктите в микровълновата печка губят 60 ~ 90% от жизнената си енергия и се ускорява разпада на тяхната молекулна структура.
2. Микровълновата печка предизвиква появата на канцерогенни вещества в млякото и зърнените култури.
3. Микровълновата печка променя елементарната субстанция на храната, което води до лошо храносмилане.
4. Микровълновата печка променя химията на храната, което може да доведе до увреждания в лимфната система и дегенерация на способността на организма да се защитава от злокачествени образувания.
5. Микровълновата печка причинява разпадане на елементарни вещества, когато сурови, варени или замразени зеленчуци биват подлагани, дори за много кратко време, на обработка, в тях се образуват свободни радикали. (….)
Микровълновите печки нагряват храната чрез създаване на молекулярно триене, но то бързо унищожава деликатните молекули на витамините и фитонутриентите (растителни лекарствени средства). Микровълновата фурна премахва до 97% от хранителната стойност на зеленчуците (витамини и други хранителни вещества, растения, които предотвратяват болестите, подобряват имунитета и подобряват здравето).
Американската FDA съветва: "не стойте дълго пред микровълновата фурна."
(....)


 
 
 

Създадено: 19/01/2013 : 15:50
Обновено : 19/01/2013 : 15:50
Категория : От тук от там
Страницата е посетена 5136 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^