Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 535 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Отговори от 2000 - 30
Отговори на въпроси от 2000 - 30
 
За понятието Христос като длъжностно ниво на планетарната йерархия.
 
Христос - това е съзнание, което ние примерно сме представили според степените на своите възможности, издигнали сме го на някакво ниво и ето – значи има някакво съзнание, което трябва да оперира на нивото на модели – физическа, астрална и областта на конкретната мисъл. Ето това същество вие по някакъв начин сте си представили по свой образ и подобие и сте казали – нека това ниво на съзнание се нарича Христос. И нашите Учители, които се обръщат към нас и се опитват да ориентират нашето съзнание към една или друга духовна личност, те също апелират към тези съзнания наречени  Христос, Майтрея, но те не са спуснати отгоре, защото те са на тези нива, към които сме ги привързали. Тоест на нивата на 10-та, 12-та измерност на пространството те никак не се наричат така, както ние разбираме названията – като определение на някаква съвкупност не само от качества, но и от идеи – затова твоят въпрос не е много конкретен и това, което разбираме под Христос, представлява цяла армия от съзнания на определено ниво, част от които са имали еволюция на хуманоидната клонка, а сега просто нямат, защото са се развивали по съвършено други сценарии на развитие – сценарии, за които е просто безсмислено да се говори, защото вие просто няма да разберете това – за да ги разберете, трябва поне малко да сте запознати с тези сценарии. Затова говорейки за Христос ние не можем да говорим за някаква конкретна личност – ако под това разбираме съзнанието на Слънчевия Логос. Говорих ви вече за чакрамните личности. Ако ние на такова ниско ниво имаме чакрамни личности, то какво да говорим за чакрамните личностни съзнания на такова мощно ниво като нашата звезда, която наричаме Слънце и която образува слънчева система и е привързана към тази своя планетарна система – не забравяйте, че всяка планета има и по 6 финоматериални глобуса, проявени на други нива на реалността. Това е несъпоставимо. Вие например не виждате собствените си чакрамни личности, но те съставляват вашата същност.
Та представете си какви нива и какви количества съзнание представляват така наричаните чакри по отношение на нашата звезда като жива същност. Аз не говоря за Земята, за планетарната същност, която също е представена тук с различни нива и йерархии. Йерархии в смисъла на това, което ние разбираме под понятието Йерархия.
В действителност йерархии не съществуват – съществуват съобщества, всяко от които по нивото на своето развитие има достъп до една или друга информация. Колкото по-високо ниво на информираност има даденото духовно съобщество, толкова по-достоверна информация носи то на по-ниските си и толкова по-голяма роля играе за обкръжаващите ги съзнания, защото вие сега, гледайки ме, сте ориентирани чисто на физически план. Вие даже не си представяте колко реалности много по-разширени от нашата земна реалност съществуват в пространството дори само на нашата планета. 242 нива на тази реалност – това е само за нашата планета – тези, които на високо ниво взаимодействат едно с друго, тези планове се пронизват един друг, това са непредставими неща за тези, които не са влизали в съприкосновение с тях.      
 
 

Създадено: 30/11/2012 : 14:35
Обновено : 21/02/2015 : 05:23
Категория : Орис
Страницата е посетена 3355 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^