Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 178 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Отговори от 2000 - 28
Отговори на въпроси от 2000 - 28
 
 
Алчността
 
Много хора не разбират че са бедни, защото са алчни. Съществува закон, според който цял поток божествена мъдрост на различни нива материалност задоволява всички нива на съзнание. Господ е казал: „Не вземайте със себе си нищо. Вървете с мен. Бъдете като птиците небесни, които не си правят никакви запази, а знаят, че утре Бог ще им даде всичко, което им е нужно. Затова бъдете като птиците небесни.” Тоест, бъдете дотолкова не съпротивляеми във всяко проявление на самия себе си, че да може този поток, който се спуска над всички хора, да може да преминава и да стига свободно до вас, защото всяко напрежение – например, алчният човек решил нещо да купи,  докато купи нещо сто пъти пресмята да вземе или не, да прати или не, да се попазари или не - и след като купи вещта още дълго ще мисли: „Ако се бях пазарил, щях да го взема с 3 копейки или с 5 рубли по-евтино”. С този свой негативизъм, със своята деструктивност по отношение на постъпката – на отдаването на парите и получаването на нещо в замяна, с тези свои размишления и негативно състояние - той създава напрежение.
Потокът идва към мен – именно той отговаря за постъпването на парите в моя бит и живот. Щом започна в нещо да проявявам напрежение, аз създавам около този поток напрежение, създавам такава вибрация.  Започвам да вибрирам на други нива – какво прави потокът, като не може да пробие поради тази вибрация – ами заобикаля ме. Потокът осигурява нормално съществуване според потребностите. Каквото искаш - го получаваш. Но бъди мъдър, използвай това за благото на своето духовно развитие. Ето какво ни дава Господ.
Ние обаче, със своите емоции, правим така, че сами отрязваме себе си от този поток, от тази Божия благодат, която няма нужда от това хората да се мъчат. Хората сами създават това - със своите низши реакции и съпротивлява на тези божествени проявления. Ние сами си създаваме страдания – а Божията благодат си върви и е нужно само да се отпуснем и да вземаме. Всичко, което е нужно за твоето съществуване – вземай. Ако Господ ти дава за това нещо пари и това сега ти е най-необходимо, вземи го, но го вземи спокойно и знай, че когато дойде момента, в който ти е нужно още нещо за твоето съществуване, то ще ти се яви – само не създавай напрежение  около това. Щом си дал вече парите - вече не мисли за тях. Те и без друго са заминали, няма ги вече. Тази постъпка вече е в миналото и никога повече няма да се появи. Затова винаги запазвай спокойна ситуация по отношение на загубите си. Тогава всяка загуба, всички средства, изразходвани без напрежение, ще се върнат по един или друг начин, оттук или оттам – с потока ще се върнат – защото няма да има съпротивление. Парите са похарчени, но съпротивление не е създадено и ти продължаваш да се намираш в този поток. Каквото ти е нужно, ще го получиш – Господ ще ти го даде. Нужна е обаче мотивация за похарченото. Задължителна, ваша личностна мотивация. На мен ми е нужен този кристал. Някой го продава. За мен той е нужен за медитация и манипулация с енергия и имам средствата – купувам го и го използвам и не създавам около това напрежение – но ако си кажа: „Ето сега, купих този кристал, а можех да купя за същите пари това, това и това” – край. Парите няма да се върнат към мен. Загубени са. Защото парите са веществено проявление на енергията. Те са изпаднали от моето битие. И ще трябва да чакам, докато този поток се успокои и очисти и отново подаде тази благодат към мен.
 
 
 

Създадено: 30/11/2012 : 14:28
Обновено : 21/02/2015 : 05:19
Категория : Орис
Страницата е посетена 3334 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^