Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 423 всичко

 3 посетители онлайн

Орис - Отговори от 2000 - 23

Орис - Отговори на въпроси от 2000 година - 23
 
 
На свадхисханните личности и присъщ флирта. Ако от страна на мъжа има сексуален алтруизъм, как жената да реализира своя флирт на улицата и в светлината на информацията от Грейли Вин за съприкосновението между устните и ръцете, погледите и думите - доколко това е опасно по време на флирт и каква роля играе в любовните отношения?
 
Най-мощната непроработена сфера, вибрация и мисълформа, водеща хората, трябва задължително да бъде проработена. Има анахатен има и сексуален флирт.
Сексуалният флирт е, когато искаш да привлечеш към себе си вниманието на противоположния пол и някакви изключителни чувства с външност, обстоятелства, да се представиш не както всички, като пеперуда и т.н. – това е възможност за реализация и се отнася към 4та свадхисханна личност. Тези качества са в по-голяма степен характерни не на нивото на грубосексуалните отношения – целта е само да повърти опашка насам натам, да привлече към себе си вниманието на противоположния пол и толкова.
Анахатният флирт е от друг план – това е, когато искаш да привлечеш не вниманието на мъжете, а мощно сърдечно чувство от тяхна страна към себе си. Има начини, когато искаш да го привлечеш към себе си като любим – без намеци, че си такава интересна свадхисханна жена и т.н. В това има такава опасност – ако жената обича определен мъж, но иска да се реализира и като флиртуваща по отношение на други мъже – без значение кой е мъжът, когато отвътре излиза такова желание да се покаже като жена, да привлече вниманието към себе си като жена, това е опасно за любовта от първо анахатно ниво, защото флиртуването става по различни начини – например с очи. Това също е опасно, защото очите са огледалото на душата. Когато започнете да флиртувате с очи с друг мъж, посредством очите вие му отдавате своята сърдечна енергия. Така чрез очите може да се зароди любов, която да доведе до отслабване на вече намиращата се във вас любов. Това е първата опасност – очите. Ако не искате да отслабите любовта, която вече имате към обичания от вас мъж, не флиртувайте с очи, не се опивайте от мъже посредством очите като му намеквате, че той е желан за вас и бихте могли да представлявате негов сексуален партньор – чрез очите излиза сърдечна енергия. Не трябва да флиртувате и с целувките, които прилагате само към любимия човек – сърдечни, горещи, дълбоки – те не са флиртови. Чрез целувката също се извършва обмен на сърдечно ниво. Една, две, три такива целувки и край – вашето сърце е отдадено на този човек и вие забравяте за другия човек. Например тези, които имат страстни любовници – край с човека, когото обичате. Имате любовник само за сексуални отношения и виждате как чувствата ви към вашия мъж губят своята острота, височина и дълбочина. Това е втората опасност – устните. Да се флиртува чрез устните не бива.
Не трябва да се флиртува и чрез докосване на ръцете. Защото ръцете са енергийно свързани с анахата и през тях върви анахатната енергия – например целителната, когато лекувате – вие лекувате със сърдечни енергии. По дясната ръка на мъжа върви зелена енергия, по лявата – синя. При жената – обратно, по лявата ръка върви мощна изумрудна енергия, а по дясната – мощна индигово синя енергия или небесно синя. Това са анахатен тип енергии и когато флиртувате с някого, към когото изпитвате само сексуално влечение и вървите, държейки се за ръце, особено ако вървите – моята синя енергия върви срещу нейните сини енергии, се получава мощен обмен на анахатно ниво. Тези три опасности трябва да различават – те са способни да ви извадят от нивото на чисто сексуалните отношения и да ви ориентират към нивото на анахатните отношения. Те са опасни, ако не искате това – ако вече имате любим. Това разпилява вашата анахатна енергия – на този, на този и на този – ами най-малкото, това не е целесъобразно.
 
Как все пак жената да реализира своя флирт?
 
Има множество начини. Може да носи къса пола, за да привлича внимание към своите стройни крака, бедра и пр. Разбира се, ако мъжът й не ревнува и разбира и си казва – реализирай се, ако това ти харесва, ако това повишава твоето сексуално състояние. Но това може да стане само, когато мъжът напълно е проработил своята муладхара и се доверява напълно на жената. Трябва да се доверяваш само, когато муладхара напълно е проработена – ако муладхара не е проработена, ако ниските свадхисханни личности не са проработени, даже дума не може да става за това, защото муладхарният мъж възприема жената само като собственост. При него не може да има съгласие тя да обръща внимание на друг – това не е естествено за него. Истински може да обича само мъжът напълно освободен от своето его, тоест напълно освободил се от шестте типа муладхарни личности, който е чист в себе си и в своите чувства.
 
Това ли е сексуален алтруизъм?
Да. А анахатният е, когато искаш да предизвикаш чувства нямащи нищо общо с това, че си жена. 

                                                                                                                                                                         www.iskri.net/zefira


Създадено: 26/11/2012 : 11:37
Обновено : 17/02/2015 : 21:42
Категория : Орис
Страницата е посетена 3048 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^