Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 732 всичко

 2 посетители онлайн

Орис - Отговори от 2000 - 21

Орис - Отговори на въпроси от 2000 година - 21
 
Въпросът е за еднополовата любов – сред тези хора и звезднородени също е нужна помощ – какво да правят те. Има ли някакви особени препоръки за трансмутирането на сексуалните желания в анахата?
 
Тези явления хомосексуализъм и лесбийство са свързани с това, че обикновено е прието качествата в инкарнацията да се проработват на принципа на седемте въплъщения. Съзнанието проработва качествата, които ние наричаме мъжки и които са проявени като човек от мъжки пол. След това идват седем въплъщения, в които се проработват женски качества, които се проявяват чрез земни жени. Така е прието, защото всяко качество не се проработва като едно, отделно, а в съвкупност.
Проработката върви по различните нива. Проработвате мъжките и женските на това ниво, следват отново мъжки-женски, но на по-високо ниво на чистотата на качеството. Например аз – вземам себе си като пример чисто условно, защото съм имал мъжки въплъщения и по принцип това ми въплъщение е седмото мъжко. Не е изключено в следващата си инкарнация да бъда жена лесбийка поради това, че седем инкарнации, в течение на 7 земни живота моето съзнание, моите сексуални ориентации са били насочени към жени, защото съм проработвал мъжки качества, а качествата трябва да се проработват в задължителен обмен на енергии с противоположния пол, за да се извършва и трансмутация и реализация на тези качества. Мъжки с женски и обратно.
Затова в следващата ми инкарнация в моето подсъзнание ще има влечение към женския пол – то би останало именно на ниво подсъзнание. И няма да разбирам защо не ми харесват мъжете, а само жените. Няма да мисля за това, че цели седем живота съм обичал жени – как мога само за едно въплъщение дотолкова да преустроя своето съзнание, че веднага да започна да обичам другите още повече, че моите мъжки качества в първото ми женско въплъщение не са проработени изцяло – те още не са женствени, тоест аз още като жена бих бил повече мъжествен. Биха се проявявали мъжки аспекти, които са ми останали в наследство от седемте мъжки въплъщения.
Затова не може да се говори тук за никаква вина по отношение на хомосексуалистите.
Да речем, че даденото ти въплъщение е седмото като жена – следващото ти въплъщение е мъжко, но това множество женски качества са заработени в течение на 7 живота. Затова, въпреки, че по вид си жена, теб не те тегли към жени, защото те тегли към противоположния пол. Или по вид си останала мъж и те тегли също към мъже. И се започва – „а, значи си хомосексуалист, такъв и такъв, порочен” и т.н. Но ние всички в различните си животи сме били или хомосексуалисти или лесбийки и сме имали такива отношения – задължително, защото това гранично първо въплъщение в новото качество задължително се явява граничещо между едните и другите. Във второто въплъщение вече това се проявява в значително по-малка степен. То може да се прояви в бисексуалност, когато някой нормално възприема като сексуални партньори и мъжете и жените. В третото вече се е извършила проработка на качествата по дадения аспект – или мъжки или женски и вече започва да те привлича противоположния пол. Следват четвъртото, петото, шестото и седмото – край, проработил си изцяло и максимално съответните мъжки или женски качества. Следващото ти ще е гранично. И така върви проработката на тези качества.
Затова ви препоръчвам да се отнасяте към тези неща нормално, с еволюционно разбиране, а не да им слагате клеймо – „ах, ти си гей, или ау-у, ти си лесбийка”, защото вие някога сте били на тяхно място и пак ще бъдете.
Е, как да се реализират тези хора – както останалите, защото тяхната любов с нищо не се отличава от любовта на останалите. При това техните чувства и любов са по-анахатни, отколкото при обикновените хора, защото, осъзнавайки себе си различни от другите, те държат на тези чувства и отношения, които имат със своя еднополв партньор. Затова на тях им е значително по-лесно да поставят своя любим на нивото на анахата и  да следват същата технология за трансмутация на сексуалната енергия в анахата, за която вече разказвах.       
 
 
                                                                                               www.iskri.net/zefiraСъздадено: 26/11/2012 : 11:31
Обновено : 17/02/2015 : 14:42
Категория : Орис
Страницата е посетена 3275 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^