Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 956 всичко

 3 посетители онлайн

Орис - Отговори от 2000 - 19

Орис - Отговори на въпроси от 2000 година - 19
 
 
- Как да се настроим на трансмутация? За жените, които не могат да имат мъж – какво трябва да имат предвид, какви съвети могат да бъдат дадени въз основа на вече казаното в лекциите?
 
     - Ако жената чувства в себе си някакви непроработки, тоест тя не може да има мъж, но й се иска нещо – какво да прави? От теорията да преминем на практиката. И така, конкретно: няма възможност, но има желание. Както обикновено, вие сте в медитация, отпуснати сте. Обстановката трябва да съответства на това, което искате да проработите – какви желания искате да проработите – например искате да е полумрак, или музика, или нещо друго. Ако възникнат такива желания – включете и музика. За да уточните още повече тези образи, да ги извадите от подсъзнанието си и да ги визуализирате, можете да предприемете и дразнене на ерогенните зони. У всяка жена те са различни и тя ги знае. Това ще помогне в още по-голяма степен да преустроите съзнанието и вниманието си именно на свадхисханните личности, защото всяка от тях е привързана към ерогенните зони. Появата на тези образи вие трябва да отнесете към човека, който е свързан с вашето анахатно чувство. Например да речем, че тя не иска нещо тривиално, а иска неща, които е гледала на еротични филми, в списания и т.н. – например, да бъде с двама мъже. Желанията са неограничени.
      Нека вземе фантома на този анахатен човек – може да си представи какво иска да има с този мъж – какви ситуации иска да има с този човек, какво иска да почувства, това излиза от вашето подсъзнание, от вашето въображение – искате още нещо – включвате и него, можете да си представите себе си във всякакви ситуации, но вниманието ви да бъде постоянно съсредоточено именно на този анахатен за вас човек, който се намира във вашето сърце. Всичко друго е като допълнителен стимул за събуждането на съответните фантазии. Дали ще е един или повече или цяла рота няма значение – фантазиите са безкрайни. Всичко зависи от това коя от свадхисханните личности тази жена проработва. И в момента, в който се извършва пик на наслаждението, тя трябва да си представи, че всичко това трябва да отиде към тази анахатна личност; цялото внимание, цялото съсредоточаване трябва да бъде насочено към този образ, който току що е участвал във всичко това.
     И тогава, с посредничеството на този образ,  ще се извърши енергийно прехвърляне на енергии от свадхисханното ниво към анахата – на това ниво, на което се намира анахатната личност в сърцето на тази жена. Първо, второ ниво. Ето това е  технологията на сексуалната медитация.


 
 
 

Създадено: 14/11/2012 : 00:27
Обновено : 17/02/2015 : 14:39
Категория : Орис
Страницата е посетена 3381 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^