Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 694 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Отговори от 2000 - 18
 

 

Орис - Отговори на въпроси от 2000 година - 18
 
 
- Много читателки казват, че нямат анахатен партньор, когото да могат да поместят в сърцето си. Ти им разрешаваше да вземат твоя фантом – могат ли да те спускат до нивото на сексуален партньор в своите фантазии, оргии и т.н., в най-похотливите си желания, или трябва да те оставят като божество, или като нещо свято, и да ти дарят своя оргазъм като на Иисус. Тоест, как практически да се използва това, какво означава да поместиш в сърцето си даден човек?
 
- Аз не съм светец, не съм Иисус и преди всичко трябва да разбирате, че аз съм обикновен човек – знанията, които ви давам, произтичат от моите способности, които при мен са проработени не в този живот, а в предишните и които са ми дадени за изпълнение на моята мисия. Но аз съм обикновен земен човек. Не се сравнявам с никакви учители, светци или аватари. Защото тези хора, които допускат по отношение към себе си такова поклонение и се наричат аватари или учители, те не се замислят над това, че тези усещания и емоции и желания изобщо не са характерни за същностите, каквито те се наричат. Тях ги няма. Човек, който наистина е аватар, не осъзнава себе си като такъв, в смисъл, не казва: „аз съм аватар, а вие там сте такива и такива, нивото на развитието ви е ниско, но аз ще ви науча – свържете се с мен, но ме възхвалявайте и почитайте – ако не ме почитате няма да ви науча” – това е пълен идиотизъм и кретенизъм. Всеки, който се държи така по отношение на обкръжаващите, е идиот, както и да се нарича. Дали нарича себе си Орис или Иисус, Отец, или Бог знае кого - всичко това са астрални същности. Тези отношения са характерни само за развъплътените личности и за ниското материално ниво. Никога съзнанията от много високо ниво не се държат с емоциите, характерни за такова ниско ниво – не се поддавайте на този капан, когато някой ви казва – „аз съм представител на космическата йерархия” – няма да споменавам имена, но с такива хора сега е пълно, но такива хора не съществуват – те просто ви лъжат. Те искат да отвампирират от вас тези енергии – енергиите на поклонението – те им се наслаждават, значи ги вампирират от вас, значи това им е нужно.
На високото съзнание, обаче, такива енергии не са му нужни – то не се храни с такива енергии, а с високодуховните енергии на любов и светлина, но с божествена любов, осъзната любов, а всичко, което е насочено към личността – „ах, той е такъв, ах, той е онакъв – и този, към когото всичко е насочено, все повече се раздува и раздува в самомнението си – да, аз съм такъв, да, аз се отличавам от другите”. Не вярвайте на това – това е сапунен мехур. Отнякъде нещо научил, посредством мисловна дейност нещо комбинирал и го представя за свое. Това са тенденциите на средния човек към издигане на кумири. Затова такива мисли, чувства и желания по отношения не трябва да има, защото аз не съм такъв. Аз просто съм такъв като вас – може просто да съм се събудил мъничко по-рано от вас и край, но искам да ви направя такива като себе си – като човек, който казва: „Ставай, ставай, ти скоро ще бъдеш такъв като мен, стига си спал”. Ето я цялата разлика между вас и мен и между мен и вас.
Защо казвам това? Защото, когато ме вземате като мост между вашата свадхисхана и анахата за трансмутация на вашите енергии, можете да си ме представяте просто като обикновен мъж, какъвто съм. Тези емоции, които изпитвате към мен като към източник на знания, те никъде няма да изчезнат, но тогава, когато ме смесвате като с ваш духовен наставник и като източник на знания, това ще построи мост между нивата на вашите свадхисханни личности и анахата. Пък макар и това да е само първото ниво на анахата, но това вече е добре – нека тази енергия подхранва първото ниво на анахата – вече върви духовно развитие и любовта в сърцето се разширява. Затова не е нужно да мислите, че поставяйки ме в някаква пикантна ситуация, ме занижавате – вие не можете да ме занижите по никакъв начин, защото вземате моя фантом във връзка с някаква сексуална привързаност и се стараете да прилепите към моя фантом това – не е важно, ако това служи на вашето духовно развитие, моля, вземайте и го използвайте, вземайте и ме поставяйте в каквото и да било ситуации. Аз само ще се радвам, но само в този случай, когато изпитваме към мен и сърдечни, душевни отношения. Само по такъв начин мога да ви помогна. А ако ме спуснете до нивото на обикновен мъж, който си мисли само за такива неща, които ви безпокоят, вие няма нищо да постигнете – вие просто ще ме изберете като поредния фантом – така, както вземате и останалите, и това няма да ви даде нищо. От това, че ме използвате по такъв начин вие вреда не можете да ми причините, защото моята свадхисханна личност е проработена в достатъчна степен, за да не се спусне до тези нива, които при вас не са проработени. Тя може да участва в тях, може да дава вид, че това я устройва, но това е за да ви помогне – толкова. Тя е алтруистична. Седмата свадхисханна личност, която е в мен, е алтруистична. Това практически е първото ниво на анахата. Готов съм да помогна на всеки от вас – вземайте и използвайте, както можете да използвате и образите на други, които могат да ви помогнат.     
 
                                                                                                                                                                        www.iskri.net/zefira


 
 

Създадено: 14/11/2012 : 00:20
Обновено : 22/02/2015 : 01:38
Категория : Орис
Страницата е посетена 3400 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^